Първоначално публикувано от Ранобудниче
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеДали би било удачно да ви направя една Арена в Блатото където да си дърпате плитките, без да занимавате целия форум?
Аз съм доста толерантна - даже няма да ви чета.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХайде.
Отивайте да спорите оттатък: http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...04#post1421604Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХората искат модератори да им пишат в темите - така се чувстват значими.
Друго е, но не му е мястото тук.
Comment
-
Брей големо риване се организирало тукаСега аз да кажа две думи, Гайдаров човече ти си в дъното на нещата, и САМО ОЩЕ ЕДИН пост не по тема считано от веднага, в някой раздел за който отговарям пряко, излиташ да си проясниш мирогледа. Умело успяваш да насъскаш Екото и Лорда да стават за смях на децата и после им гледаш сеира.
Ща замоля и тримата споменати в темата да не ми отговарят тук, защото влизам в чист офтопик. Ако някой иска да сподели нещо ЛС.
Навремето Цецо го изгоних аз, нека новия Цецо да не си мисли че ще му се размине и ще продължава да пише от дивотия по-голяма дивотия навсякъде.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:57.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Вие на работа не ходите ли бре?
Как успяхте да изпишете 10 листа за 2 дни???
И то от тия 10 има смислени 1, а останалото е плява.
Баси и тъпотията!0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБрей големо риване се организирало тукаСега аз да кажа две думи, Гайдаров човече ти си в дъното на нещата, и САМО ОЩЕ ЕДИН пост не по тема считано от веднага, в някой раздел за който отговарям пряко, излиташ да си проясниш мирогледа. Умело успяваш да насъскаш Екото и Лорда да стават за смях на децата и после им гледаш сеира.
Ща замоля и тримата споменати в темата да не ми отговарят тук, защото влизам в чист офтопик. Ако някой иска да сподели нещо ЛС.
Навремето Цецо го изгоних аз, нека новия Цецо да не си мисли че ще му се размине и ще продължава да пише от дивотия по-голяма дивотия навсякъде.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеДобре толкова ли е сложно, мамка му ?!
Рейтингова система, проста. 10 негативни точки. 5 дена бан. 20 негативни - 1 месец бан. 30 негативни перманентен бан. Могат да гласуват потребители с повече от 250 мнения и регистрирани повече от 1 година.
Да се премахват мнения, които са си чист спам и заяждане и нямат общо с темата. Всяко премахнато от модератора мнение 5 негативни точки.
Не е нещо сложно.
Това да не са ти концлагерите на Хитлер бе момче.Ти в кой век живееш.Кат толкуз държиш на подобен ,,ред,, върви живей в Техеран.Или си построй подобен ред у вас,а не на обществено място каквото е интернет пространството без значение че форума е частен.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБрей големо риване се организирало тукаСега аз да кажа две думи, Гайдаров човече ти си в дъното на нещата, и САМО ОЩЕ ЕДИН пост не по тема считано от веднага, в някой раздел за който отговарям пряко, излиташ да си проясниш мирогледа. Умело успяваш да насъскаш Екото и Лорда да стават за смях на децата и после им гледаш сеира.
Навремето Цецо го изгоних аз, нека новия Цецо да не си мисли че ще му се размине и ще продължава да пише от дивотия по-голяма дивотия навсякъде.
Цецо съм го гонил точно три пъти, като четвъртия оставих някой друг да го пореже.
Някога общ технически беше наистина за пример, но това се поддържаше с железен ред. Оставяхме да пишат на воля, а после пресявах темата, та като отвориш тема за парното, да не те лъхне на скара и дробсърма.
Има и друго!
Мнозина се познаваме лично и понякога се отнасяме във форма, която за страничните е меко казано странна. Това дава много лош пример на новите членове на форума и лека-полека се изражда!
Но не е и това основното.
Основното е, че няма ясни правила, а и да има, те не се спазват, точно от тия, които трябва да ги налагат!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеТова да не са ти концлагерите на Хитлер бе момче.Ти в кой век живееш.Кат толкуз държиш на подобен ,,ред,, върви живей в Техеран.Или си построй подобен ред у вас,а не на обществено място каквото е интернет пространството без значение че форума е частен.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМааа, не си прав относно частния форум, иначе в интернет пространството ходи де искаш и прави каквото искаш ма дали ще те пусна и задържа в частния си форум или сайт,ако имам, за който плащам си е моя работа.
Начи то и кауфланд си е частна собственост,ама ако там третират хората като през 16-ти век ще си останат само собствениците и работниците.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеНачи то и кауфланд си е частна собственост,ама ако там третират хората като през 16-ти век ще си останат само собствениците и работниците.
Тогава имаше поне по три-четири активни темив техническите раздели. Никой не смееше да нарушава добрия тон и наистина имаше голяма полза от това.
В момента по-деликатните хора не пишат, защото трябва да си достатъчно простак и тиквеник като мене, за да не ти дреме, какво ще пише някой за тебе.
Мнозина от качествените хора пишат по всякакви други форуми на Алфа, но само не в българския. Аз също с удоволствие пиша в няколко чужди, защото там никой не ти се присмива. а обективно се търсят положителните неща, дори и в явна простотия!
А тука си има няколко постоянни дразнителя, които като плевели задушават всяка дискусия и я израждат в спор от типа"Ти си глупак, не ти си по-голям глупак!"
Това трябва да престане иначе ще се вмиришем съвсем!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТака говориш, защото не познаваш какъв беше форумът!
Тогава имаше поне по три-четири активни темив техническите раздели. Никой не смееше да нарушава добрия тон и наистина имаше голяма полза от това.
В момента по-деликатните хора не пишат, защото трябва да си достатъчно простак и тиквеник като мене, за да не ти дреме, какво ще пише някой за тебе.
Мнозина от качествените хора пишат по всякакви други форуми на Алфа, но само не в българския. Аз също с удоволствие пиша в няколко чужди, защото там никой не ти се присмива. а обективно се търсят положителните неща, дори и в явна простотия!
А тука си има няколко постоянни дразнителя, които като плевели задушават всяка дискусия и я израждат в спор от типа"Ти си глупак, не ти си по-голям глупак!"
Това трябва да престане иначе ще се вмиришем съвсем!
Съгласен съм,но ако има някакви правила да са в духа на демокрацията и свободата и да са с еднаква сила за всички,а не чакай сега този е мой човек ще се направя че нищо не съм видял,а за другия да е с голямата секира.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment