Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Пише да трупа мнения( не знам за какво са му), напълно безмислени неща. И форума му е необходим, мисля че заработва по някой лев, в това няма лошо, щом може, сигурно е беден, няма постоянна работа и му трябват пари.
    Няма лошо и някой лев да изкара, ако може.

Не може да се отрече и това, че все пак има известни технически познания (бих казал - над средното за форума равнище).

Лошото е че:

1 - Пише във всяка тема, без значение, какво и без значение, дали има потенциала да го прави.

2 - Никога не признава грешките си.

3 - Като следствие от (2) си позволява генерални и крайно неоснователни квалификации по отношение познанията на колегите.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Няма лошо и някой лев да изкара, ако може.

Не може да се отрече и това, че все пак има известни технически познания (бих казал - над средното за форума равнище).

Лошото е че:

1 - Пише във всяка тема, без значение, какво и без значение, дали има потенциала да го прави.

2 - Никога не признава грешките си.

3 - Като следствие от (2) си позволява генерални и крайно неоснователни квалификации по отношение познанията на колегите.
      Има познания, ама чак над средното, не мисля.
      Позволи се да ме заплашва и изнудва, като долен плъх.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Цвятко... досети ли се защо попитах колегата дали е сменял гумите и джантите в темата с проблема за ускорението?

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Аз пък искам все още да видя някъде в тема където Цвятко (пиша така защото незнам как се казва в деиствителност) да е помогнал реално с някакво наистина компетентно мнение!!!

sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
            Аз пък искам все още да видя някъде в тема където Цвятко (пиша така защото незнам как се казва в деиствителност) да е помогнал реално с някакво наистина компетентно мнение!!!

Да, Цвятко се казвам. И съм във форума от далечната 2007 май, но под различни имена.
            А дали съм помогнал на някого? Не е моя работа да казвам, а и не съм тук да се изтъквам

Comment

• ...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:00.

Comment

• Обърка влака пич. Вече избраха Радев за кандидат президент

-----------
                Пай сеее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                  Предлагам на вниманието Ви поредната тема, при която Селяндура печели срещу Идеалиста, с което допълнително го мотивира един ден да пусне специална тема срещу него:
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=92832&page=4.
                  *ай*аров, аз съм сигурен, че не разбираш и 1 % от това, което се дискутира в посочената от теб тема.

Сигурен съм например, че не знаеш и защо тече ток по жицата, след като няма дупка в нея.

Накратко - навлизаш в едни води, в които не можеш да плуваш.

Тогава, как успя да разбереш, кой е крив и кой е прав?

Ти не си нищо повече от едно дребно, злобно джавкащо кученце, което човек трябва да сритва отвреме навреме за да си стои в ъгъла, където му е мястото.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Как беее 1200 благодарни човека и един наръч дипломи. Как изобщо дръзваш да пишеш на това "светило".

-----------
                    Пай сеее ...

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                      Как беее 1200 благодарни човека и един наръч дипломи. Как изобщо дръзваш да пишеш на това "светило".

-----------
                      Пай сеее ...
                      Чудя се само, защо си изтри постовете. Нима иска да лиши бъдещите поколения от гениалните си писания?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
                        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:00.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Да, Цвятко се казвам. И съм във форума от далечната 2007 май, но под различни имена.
                          А дали съм помогнал на някого? Не е моя работа да казвам, а и не съм тук да се изтъквам
                          Е за пореден път си противоречиш! Не си бил тук да се изтъкваш, а постоянно това правиш. Все разправяш на колко хора си помогнал, колко хора си бил познавал. Сигурен ли си че не си Господ Бог?
                          159 2.4 JTDM HIGH
                          147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

Всъщност - почти позна.
                            Само че не бъдещите, а настоящето поколение.
                            И то не цялото, а само част от него.
                            Аз питам сериозно:

Защо от 1295 поста си изтрил поне 1080?

Да не би да те е срам от това, което си бил написал?

Аз не знам за друг такъв случай.

В този смисъл, ти се явяваш нещо като уникат.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:01.

Comment

А защо мислиш, че аз съм ти отговорил несериозно?
                                Напълно сериозно ти отговорих, при мен няма несериозни неща.
                                Ако не си разбрал, ще повторя по-подробно - за да не четат постовете ми такива като теб, а и някои други - че и да ги коментират освен това. Сега достатъчно ясно ли ти е?
                                Ясно!

Казано иначе - да не хвърляме бисери на прасетата.

Благодаря за разяснението, Наполеончо
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 00:49.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X