Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Той термостата не се загрява щото стои далееееч от двигателя, и през него не циркулира водата на вътрешния кръг.
    Да - термостатът не се загрява. Той отваря, когато звездите се подредят по благоприятен начин.

Тази ти поредна гениална мисъл трябва да влезе в златната книга, редом с останалите ти лайняни бисери.

Как да го игнорираш такъв гений?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Той термостата не се загрява щото стои далееееч от двигателя, и през него не циркулира водата на вътрешния кръг. Изобщо ето още един - станахте седморка. Имаше един филм - Великолепната седморка. Вие ще сте простоватата седморка
      П.П. Друга регистрация имам, ама всички са блокирани от един мой приятел тук
      Покажи ми термостат които да потвърди думите ти!
      (щото аз мога да ти покажа няколко които имат датчици на тях пък все мерят в малкия кръг дирекно)
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Един чавек няма ли реална себеоценка, подчертавам реална, то той освен да пречи, досажда, излага родителите си и семейството си, друго не прави.Ако сам не усетиш, че имаш отклонения и проблем в общуването и китайски билки няма ти помогнат.Бях сигурен , че по-нахално, нагло, лицемерно и със самочувствие до небето същество от естонец и гей няма....ма ей го....абе тоя е чист естонски гей.
        Ма аз си знаех, че върти тръбички....подозирах го.....
        Как може да наричаш мъже все едно са ти приятелки от фризьорския салон....нямам думи, аз такова недорозумение на природата не бях виждал....
        Почвам да го съжалявам вече....заради него насрахме 100теми...и само той е виновен, защото му беше позволено да се вре за щело и нещело......
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• ЩНАЗДРАВЕЕР.... литъра свърши,извадийщхме резервата от 10 литра. НАЗДРАВЕЕЕЕ!!!

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Бре! Даже и в тема с подобна насоченост, може да се изнамери техническа информация. Как да вярвам сега, че форумът "затъва"?
            Имам само един въпрос - защо е необходимо някой да се "вкарва" във "разни" списъци? Няма закон, който да ви кара да отговаряте на даден пост. Това е право, не задължение.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• ...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:02.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                Преди всичко няма да скрия, че съм поласкан от щателното проучване, което си направил за мен - толкова е подробно и точно, че бих ти препоръчал ако някой ден останеш без работа направо да кандидатстваш в ЦРУ...
                За проучването - адмирации!
                И както обикновено при теб след хубавото почват щуротиите.
                Абе Алфисте-идеалист, къде си чул, видял, сънувал и т.н. да съм твърдял, че "английският го владея до съвършенство"? Макар че отново трябва да призная, че поналучкваш нещата, защото действително доста хора го твърдят. А и не само английски, но както и да е.
                А в АO не пиша, защото ми се иска още при първия ми пост там някой от коментарите да бъде: "This is fantastic!", както на един друг българин. На теб давам да направиш щателно проучване кой е той...
                Ако не си триеше постовете, сега щях да ти посоча, къде си го писал.

Но ти приеми, че съм сънувал.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  Игнор, ама с неговите постове и малоумни съвети, неразбиращите потребители ще страдат. А това е против моята вяра.

Не можеш да им помогнеш, тоя, който не може да отличи житото от плявата, заслужава да се поизмъчи. Нали... ъъъ... страданието облагородява.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                    Не можеш да им помогнеш, тоя, който не може да отличи житото от плявата, заслужава да се поизмъчи. Нали... ъъъ... страданието облагородява.
                    Не всеки трябва да разбира от коли. Както и не всеки, който като не разбира от коли, трябва да дава съвети какво да се прави, като случая "Цятко".
                    Едно е "стандартния" потребител, който не разбира и търси мнение да му се окаже насока, друг е такъв потребител, който отново не разбира и търси мнение за проблем, а след това започва директно да се дърви. Съвсем пресен случай от 2 дни в раздела с 156 и един датчик, който човек ще си го оставя с удоволствие на "Цвятко" да му разкаже играта, въпреки, че знам решението на проблема.
                    Винаги съм бил на принципа каквото почукало, такова се обадило. И винаги пръв подавам ръка, но ако веднъж не намеря съдействие, минавам на този принцип.
                    Last edited by BO; d.m.y г., 14:23.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• ...
                      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:03.

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Един чавек няма ли реална себеоценка, подчертавам реална, то той освен да пречи, досажда, излага родителите си и семейството си, друго не прави.Ако сам не усетиш, че имаш отклонения и проблем в общуването и китайски билки няма ти помогнат.Бях сигурен , че по-нахално, нагло, лицемерно и със самочувствие до небето същество от естонец и гей няма....ма ей го....абе тоя е чист естонски гей.
                        Ма аз си знаех, че върти тръбички....подозирах го.....
                        Как може да наричаш мъже все едно са ти приятелки от фризьорския салон....нямам думи, аз такова недорозумение на природата не бях виждал....
                        Почвам да го съжалявам вече....заради него насрахме 100теми...и само той е виновен, защото му беше позволено да се вре за щело и нещело......
                        Ако оставим другите му "качества" настрана...

Много точно сравнение - това в болд!

Точно това забелязах и аз. Може да ни наведе само на една мисъл - индивидът се е качил на левия тротоар. Определено!
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• ...
                          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:03.

Comment

• Ако беше толкова умствено превъзходен щеше да пише правилно.
                            И тоя съединител няма ли кой да го купи най-сетне, предлага го във всяка тема.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ,,,
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:04.

Comment

• Аз не познавам умни хора, които са неграмотни в днешно време. Това не е специфика.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X