Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
    Някои може ли да намери тема/проблем или каквото и да е където "явлението" наистина да е бил полезен/помогнал?!
    Подава съединител, оригинален, френски и с родословие.
    Поне на думи
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Да не забравяме и за безценния съвет:

"Обади се на Коко"

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• ,,,
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:05.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          Предвид желанието ти да разведриш обстановката, може ли да помолиш твоите приятели модераторите да изтрият малоумната ти тема, Алфисте-идеалист?
          За което предварително благодаря.
          Аз не намирам, че темата ми е малоумна и поради това, няма да направя това.

Ако ти я намираш за малоумна, защо не ги помолиш и сам?

PS.

Аз наистина имам приятели, които са и модератори в този форум. Но това не е, защото са модератори.
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 19:50.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• ,,,
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:05.

Comment

Защото не са ми приятели, Алфисте-идеалист. Дори и само електронни.
              Но ОК - изборът е твой. Това само затвърждава мнението ми за теб.
              Жив и здрав.
              Твоето мнение за мен е последното нещо, което ме вълнува на този свят.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• ,,,
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:06.

Comment

Не се и съмнявам.
                  И все пак - защо тогава направи толкова щателно проучване на скромната ми особа, с което недвусмислено доказа, че си готов веднага да оглавиш ЦРУ?
                  Чак пък ЦРУ. Малко подценяваш тази организация, май.

Проучването го направих заради обстоятелството, че над 95 % от макар и постната информация, която постваш тук, я взаимстваш (копираш) от AO.

Следователно се питах, откъде копираш, ако пишеш и там?

И както и очаквах, оказа се, че не пишеш там.

Апропо - да те светна - можеш съвсем спокойно да четеш от нашия форум и да постваш в британския.

Има доста неща тук, които са доста по-стойностни, като техническа информация от тази там.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Понеже темата с датчикът за закопчан колан е заключена, след като точно тук възникна интересът ми, ще си позволя да поспамя. Моля някой със 156 да закопчее пасажерският колан, да даде на контакт и веднага да си постави коланът.
                    Ще съм благодарен да сподели как се държи лампата.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Слушайте сега!
                      На литературно-техническият фронт съм воювал поне пет пъти повече от всички вас взети заедно.
                      Ей сега проверявах, баннал съм го осем пъти, без да слагаме останалите забележки и точки.
                      После ми стана жал, защото никога не нагруби злостно човек.
                      Можете да го проверите.
                      После започнах да го изучавам.
                      Оказа се, че много, ако не всичките пъти пише преди да мисли.
                      Така постигна своите бисери в пунктоацията на техническите термини.
                      Освен това го хванах, че дори по теми, където има знания и конкретно мнение, винаги дава алтернатива. Много често дивашки погрешна, но понякога уцелва, но винаги те кара да мислиш.
                      Най-накрая се срещнах с нашия чешит и се оказа съвсем почтен човек, малко луд като мене, но в общи линии съвсем приличен.
                      Ако съм модератор пак ще го банна, но съм сигурен, че никога не е дал мнение с цел да навреди някому.
                      Това е много важно, защото съм засичал много хора да желаят злото на нашего брата алфаджията.
                      Та ругайте си го на воля, ама имайте едно наум.
                      Може пък....
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Иво, има едно правило, което гласи:

Едно нещо, което се е случило веднъж, може никога повече да не се случи.

Едно нещо, което се е случило два пъти, има голямата вероятност да се случи отново.

Та ти говориш за 8 банвания (чак пък толкова не очаквах).

С оглед на горното правило, спирам с коментарите си дотук.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Понеже темата с датчикът за закопчан колан е заключена, след като точно тук възникна интересът ми, ще си позволя да поспамя. Моля някой със 156 да закопчее пасажерският колан, да даде на контакт и веднага да си постави коланът.
                          Ще съм благодарен да сподели как се държи лампата.
                          След няколко часа ще опитам, но пасажерските нямат датчик със сигурност

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Слушайте сега!
                          На литературно-техническият фронт съм воювал поне пет пъти повече от всички вас взети заедно.
                          Ей сега проверявах, баннал съм го осем пъти, без да слагаме останалите забележки и точки.
                          После ми стана жал, защото никога не нагруби злостно човек.
                          Можете да го проверите.
                          После започнах да го изучавам.
                          Оказа се, че много, ако не всичките пъти пише преди да мисли.
                          Така постигна своите бисери в пунктоацията на техническите термини.
                          Освен това го хванах, че дори по теми, където има знания и конкретно мнение, винаги дава алтернатива. Много често дивашки погрешна, но понякога уцелва, но винаги те кара да мислиш.
                          Най-накрая се срещнах с нашия чешит и се оказа съвсем почтен човек, малко луд като мене, но в общи линии съвсем приличен.
                          Ако съм модератор пак ще го банна, но съм сигурен, че никога не е дал мнение с цел да навреди някому.
                          Това е много важно, защото съм засичал много хора да желаят злото на нашего брата алфаджията.
                          Та ругайте си го на воля, ама имайте едно наум.
                          Може пък....
                          Коментирай тогава това(щом е толкова свестен), че ме заплаши, че щял да публикува личните ми съобщения, в тях със сигурност няма нищо интересно, какъв човек може да го прави и да те заплашва? А на мен ми пращаше да чета съобщения, които са му пращали.
                          При това положение трябваше веднага да го дезактивират
                          Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:53.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            След няколко часа ще опитам, но пасажерските нямат датчик със сигурност
                            Ако е сигурно, то няма смисъл от експеримента. Ще слагам както си го мисля. Благодаря!
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ако е сигурно, то няма смисъл от експеримента. Ще слагам както си го мисля. Благодаря!
                              След два часа ще мога да ти отговоря.

Comment

За да има смисъл от датчик на пасажерския колан, трябва и кантарът на пасажерската седалка да се включи в бизнеса с индикацията за непоставен колан. А кантарът не се ползва за друго, освен за ербега. Поне при 166 е така.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X