...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеГовореше малко странно, но все пак всички го разбирахме и той никога не се оплака, че не го разбират
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТова в болд не трябва ли да е без последните две букви?
Опичай си акъла, че съвсем наскоро Лорда ми напомни да ти скъсам дипломите...
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТова в болд не трябва ли да е без последните две букви?
Опичай си акъла, че съвсем наскоро Лорда ми напомни да ти скъсам дипломите...
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеСледващата по важност тема ще се казва : "За хора от игнора"...ебаси кефа.
Трябва да се направи длъжност игноратор и Резата да бъде негово превъзходителство главен глобален игноратор.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:37.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Бахму, абе не мое ли сам да си тегля игнор, да не си виждам глупостите дет пиша...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеАхахахахаха а деееее,ако успееш. Прати Уично как си постигнал този резултат.
-----------
Пай сеее ...
Обади се на Коко...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Ти майтап си правиш,ама вярно трябва да звъня за ограничител на лява предна врата. Пролетта бях доста ядосан и затворих вратата с две ръце,този ограничител изпука,припляка и вратата се вейна като на коча м....е.
Някой да казва как се сваля централния плафон на 156,че утре го почвам с чУката
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДавай, напускам тази тема. Безинтересна ми е159 2.4 JTDM HIGH
147 1.9JTD 8v - Ex
Comment
-
Първоначално публикувано от cec21 Покажи съобщениеЕ доскоро ги подканваше да пишат, пък сега се махаш...
Comment
Comment