Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
    Само щипки ли го държат? Не смея да напиням много много.

-----------
    Пай сеее ...
    Не са щипки, едни извити метални пластинки които са отстрани.Няма дюбели.На снимката се виждат откъм страната на копчетата.От нея страна с маникюр дърпаш надолу.От противоположната страна има два чопа които влизат над тавана.При монтажа малко под наклон подпъхваш чоповете и притискаш страната откъм копчетата нагоре.
    Attached Files
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Аре стига сте спамили в темата!

Бегайте в техническите раздели!

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Напиняй бе астма, напиняй. Смо.....к

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Аре стига сте спамили в темата!

Бегайте в техническите раздели!

Ми вий навсякъде се дърлите...вашта работа като в оня виц дето един младеж станал моряк и по зъръка на баща си отишъл в аптеката и поискал 10 презерватива и 10 хапчета против повръщане, щото бури и курви има във всяко пристанище, а аптекаркат го питала - като толкова ти се повръща от тази жена защо я ебеш?

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Не са щипки, едни извити метални пластинки които са отстрани.Няма дюбели.На снимката се виждат откъм страната на копчетата.От нея страна с маникюр дърпаш надолу.От противоположната страна има два чопа които влизат над тавана.При монтажа малко под наклон подпъхваш чоповете и притискаш страната откъм копчетата нагоре.
            Благодаря за насоките. Върти ми се идея да сложа диоди вместо крушките.
            Екоооооо ай,ся тя така или иначе темата вече не е за "чукча" той нали я напусна.
            По случая си сипвам една голема риЧия да удавя мУката.

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Напиняй бе астма, напиняй. Смо.....к
            Хахахаха задух... от безсилие започваш да ругаеш,не издържа да не ме четеш.Знам,че без мен не можеш ти нали напусна темата? Со керес у наще храсти?

-----------
            Пай сеее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
              Благодаря за насоките. Върти ми се идея да сложа диоди вместо крушките.
              Екоооооо ай,ся тя така или иначе темата вече не е за "чукча" той нали я напусна.
              Сменяй смело крушките с LED пък за плавното палене и гасене, ще ударим едно рамо

Даже веднага се сещам, че един готов DRL модул ще свърши работа (ако 20 лв не са много) или ако няма специфично изискване по отношение на времената на палене и гасене.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ооо,не държа на тези неща.
                На витото боднах на времото диоди,просто не гаснеха толкова плавно,голям праз.
                А какви са крушките вътре?

-----------
                Пай сеее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Сменяй смело крушките с LED пък за плавното палене и гасене, ще ударим едно рамо

Даже веднага се сещам, че един готов DRL модул ще свърши работа (ако 20 лв не са много) или ако няма специфично изискване по отношение на времената на палене и гасене.
                  Аз съм с диоди и няма проблеми с плавното гаснене.Само подбери дължината на ламбите че иначе е малко тегаво да ги навреш.Мисля че бяха 36 мм, зорлем влизат и 38 ма трее си поиграеш с пластинките.Крушките са сулфидни - http://unique.bg/диодни-крушки-сулфидни.html

Comment

Аз съм с диоди и няма проблеми с плавното гаснене.Само подбери дължината на ламбите че иначе е малко тегаво да ги навреш.Мисля че бяха 36 мм, зорлем влизат и 38 ма трее си поиграеш с пластинките.Крушките са сулфидни - http://unique.bg/диодни-крушки-сулфидни.html
                    Не се ли палят/гаснат доста по-рязко в сравнение с обикновените крушки?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Послъгах деба...ся я пробвах през терасата освен закъснение на угасването няма друга екстра.Нещо с грешно впечатление съм останал.Между другото ся са сетих че щях да купувам един плафон със никелиран кант по периферията, който беше с друг тип крушки.Така че колегата първо да си отвори плафона после дакупува крушки.Май от вътрешния фейс беше въпросния плафон ма не ми хареса как осветява, външно беше същия само че с кант,но вътре беше друга конструкция, иначе се монтира 1към 1.
                      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:05.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Бяла мечка му е изпърдяла зъбите

Твоята е преди пластичната операция, ето това е
                        [ATTACH]154803[/ATTACH]
                        оправил е поредната кола, а в чантата има инструменти
                        Как да не му тегли един лайк човек ?

Пс Момци стига сте се обиждали, това да обидиш някой не те прави едно ниво по-човек, напротив. Всеки е такъв какъвто е, покажи му къде греши, ако има малко на втория етаж ще схване.
                        Пс Вярно че е забавно, ама що да е по този начин.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Не обичаш ли да гледаш хумористични предавания. Там се подиграват с кой ли не, политици, публични личности и е забавно. Ние не влагаме злоба или лоши чувства.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Послъгах деба...ся я пробвах през терасата освен закъснение на угасването няма друга екстра.Нещо с грешно впечатление съм останал.Между другото ся са сетих че щях да купувам един плафон със никелиран кант по периферията, който беше с друг тип крушки.Така че колегата първо да си отвори плафона после дакупува крушки.Май от вътрешния фейс беше въпросния плафон ма не ми хареса как осветява, външно беше същия само че с кант,но вътре беше друга конструкция, иначе се монтира 1към 1.
                            Първо ще свалям и тогава ще купувам.Левия бутон има надпис AUTO като го сложа на този режим нищо не се случва? Колата е 1999г. 156?

-----------
                            Пай сеее ...

Comment

• Бутона има три позиции, на ляво изключва осветлението, в средата/ауто, на моя нищо не пише/ светва при отваряне на вратат и гасне автоматично, в дясно свети постояно примерно ако посред нощ на некоя отбивка с некоя кака да си го намериш, аз поне за тва го ползвам вече.

Comment

• Аз на моята съм сложил светодиоди и осветлението е прекрасно. Имам и модул за забавяне на гасенето и да е плавно. Взех го за осем лева от Практикер, ако не се лъжа.
                                Това с плавното гасене си е филм.
                                Понеже диодите нямат тоя товар, както крушките, времето е доста дълго. За това сложих един як резистор пет ома, ако не ме лъже паметта.
                                С плавното гасене обаче е трудно. Между пълното гасене и светенето е не-повече от 3-4 волта. Очевидно тгрябва да се преработи схемата.
                                На който му се занимава да пробва!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X