Първоначално публикувано от Bobo Markov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПросто не ми харесва думата, не друго. Колкото до Вивалди - щом има и музика за мен е още по-добрето не е само да пишеш, понякога трее и да четеш - почвам да дигам левъла, алелуйя бейби
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениенищо не разбрато не е само да пишеш, понякога трее и да четеш - почвам да дигам левъла, алелуйя бейби
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСъщото и за теб. Моят левел е достатъчно висок
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСтава ми интересно, давайте. Обичам да ме коментират, значи живея. Не помня кой беше казал нещо подобно
))
Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:13.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеГотин, в интернет не се живее....))
Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеГотин, в интернет не се живее....))
Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...
---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:12 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениедокажи го! не бъди петото годишно време на Вивалди! ти бате си като в оня виц за блондинките дето публиката непрекъснато викали - Дайте и шанс! Дайте и шанс! ма нема лошо са нема те съдя, точно аз, споко, само ти давам репер
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеНека си пише човека. Не виждам да пречи на някой. Не го четеш и това е.
Нда, на мен повече ми липсват тия, дето не пишат, от това, да ми пречат тия, които пишат...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДругите да го разберат, аз го знам
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеЗащо не го обясниш и на нас, простите? Просветли ни малко?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениене е моя работа, питайте си ги сами. А и аз не съм просветителAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениене е моя работа, питайте си ги сами. А и аз не съм просветител
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=EkZpz9TxFVI
Като сте го ударили на класика.....
На това вървяло по-весело.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение... Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е...Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетотално безгрешни сме щом последния модераторски активат е от преди годинагодина!
В защита на тезата - всеки друг автомобилен форум има строги правила, и който не ги спазва, СИ ОТИВА!
А после, след едно ужасно предателство - да не казвам от кого ... "зелените" напуснаха почти вкупом, без да се наговарят дори ... (чудно защо ли...)
Сега по-добре ли ви е в скапания форум???
Чувствате ли се по-спокойни?
Има ли повече ред?
Или пак ще ме нападнете на тема "лична свободия" ???
Ето заради всичките тия неща по-горе има теми като тази ... но си го направихте сами, така че СПРЕТЕ ДА МРЪНКАТЕ !
Форума някак се оприличава с народа - каквато е мършата, такова е и стадото ... а за нас, тъпите българи, това сякаш е жизнеполагащ закон!!!
И ако сега се чувствате обидени - МАЙНАТА ВИ !!! Но преди да ме баннете, се замислете защо всички стойностни членове на клуба от едно време не само не пишат, но и не влизат вече тук!!!
Comment
Comment