Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    това не пречи да си петото годишно време на Вивалди а и ако не знаеш в нашия квартал "копеле" е вид обръщение към приятел
    Просто не ми харесва думата, не друго. Колкото до Вивалди - щом има и музика за мен е още по-добре

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Просто не ми харесва думата, не друго. Колкото до Вивалди - щом има и музика за мен е още по-добре
      нищо не разбра то не е само да пишеш, понякога трее и да четеш - почвам да дигам левъла, алелуйя бейби

Comment

нищо не разбра то не е само да пишеш, понякога трее и да четеш - почвам да дигам левъла, алелуйя бейби
        Същото и за теб. Моят левел е достатъчно висок

Comment

Същото и за теб. Моят левел е достатъчно висок
          докажи го! не бъди петото годишно време на Вивалди! ти бате си като в оня виц за блондинките дето публиката непрекъснато викали - Дайте и шанс! Дайте и шанс! ма нема лошо са нема те съдя, точно аз, споко, само ти давам репер

Comment

Става ми интересно, давайте. Обичам да ме коментират, значи живея. Не помня кой беше казал нещо подобно
            Готин, в интернет не се живее....))
            Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...
            Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:13.
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...
              ахахаха отново му го каза ! !!
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Другите да го разберат, аз го знам

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

докажи го! не бъди петото годишно време на Вивалди! ти бате си като в оня виц за блондинките дето публиката непрекъснато викали - Дайте и шанс! Дайте и шанс! ма нема лошо са нема те съдя, точно аз, споко, само ти давам репер
                Що бе, не е лошо да си петото

Comment

Нека си пише човека. Не виждам да пречи на някой. Не го четеш и това е.
                  Нда, на мен повече ми липсват тия, дето не пишат, от това, да ми пречат тия, които пишат...
                  Last edited by Liminat; d.m.y г., 06:53.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                    Нека си пише човека. Не виждам да пречи на някой. Не го четеш и това е.
                    Нда, на мен повече ми липсват тия, дето не пишат, от това, да ми пречат тия, които пишат...
                    А задаваш ли си въпроса защо не пишат? Голяма част от тях са ми приятели наживо

Comment

Другите да го разберат, аз го знам

Защо не го обясниш и на нас, простите? Просветли ни малко?
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                        Защо не го обясниш и на нас, простите? Просветли ни малко?
                        не е моя работа, питайте си ги сами. А и аз не съм просветител

Comment

Аха, пак се измъкваш, хахахаха.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

мале батееее голяма беееля със светлото бате, ма много скучно без светло бате, ааа каАто КооооОтка са

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=EkZpz9TxFVI

Като сте го ударили на класика.....

На това вървяло по-весело.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

... Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е...
                                тотално безгрешни сме щом последния модераторски активат е от преди година година!
                                Тия два поста някак ме връщат едни години назад ... когато всички ревахте срещу т. нар. "зелени" - че контрола бил много строг, че нямало било свобода, че не-знам-си-какво ...
                                В защита на тезата - всеки друг автомобилен форум има строги правила, и който не ги спазва, СИ ОТИВА!

А после, след едно ужасно предателство - да не казвам от кого ... "зелените" напуснаха почти вкупом, без да се наговарят дори ... (чудно защо ли...)

Сега по-добре ли ви е в скапания форум???

Чувствате ли се по-спокойни?

Има ли повече ред?

Или пак ще ме нападнете на тема "лична свободия" ???

Ето заради всичките тия неща по-горе има теми като тази ... но си го направихте сами, така че СПРЕТЕ ДА МРЪНКАТЕ !

Форума някак се оприличава с народа - каквато е мършата, такова е и стадото ... а за нас, тъпите българи, това сякаш е жизнеполагащ закон!!!

И ако сега се чувствате обидени - МАЙНАТА ВИ !!! Но преди да ме баннете, се замислете защо всички стойностни членове на клуба от едно време не само не пишат, но и не влизат вече тук!!!
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X