Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеХм....абе забелязал съм че всички кавги завършват със секс...Една "кавга" проточи ли се три страници неминуемо се стига до едене и пиене и курвалък.
Comment
-
Какво да прави човека, като му се коментира алфа. Човек, на който му е безинтересна алфата не би сменял никове след бан, за да може да драсне някой и друг ред за алфа. Не знам на кой пречи, на мен - не, щото съм наясно, че каквото и да възникне, Иво и компания ще я направят, не ми трябва да знам колко помпи има по съединителя
Затова и не се интересувам кой разбира и кой не, хеле па да се дразня на някого. Форумите са за запалени, а човека е такъв.
Примерно в казармата, боксьорите му бяха интересни на старшината и говореше и се въртеше само около тях. Е така, издуе бузи, пълни с въздух, и го изстреля - "бббуксьорити върнаха ли са", макар много добре да знае, че са се върнали и се занимават с боксьорски им работи - да се бият с колани - с бляха през лицето или подобни...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеКакво да прави човека, като му се коментира алфа. Човек, на който му е безинтересна алфата не би сменял никове след бан, за да може да драсне някой и друг ред за алфа. Не знам на кой пречи, на мен - не, щото съм наясно, че каквото и да възникне, Иво и компания ще я направят, не ми трябва да знам колко помпи има по съединителя
Затова и не се интересувам кой разбира и кой не, хеле па да се дразня на някого. Форумите са за запалени, а човека е такъв.
Примерно в казармата, боксьорите му бяха интересни на старшината и говореше и се въртеше само около тях. Е така, издуе бузи, пълни с въздух, и го изстреля - "бббуксьорити върнаха ли са", макар много добре да знае, че са се върнали и се занимават с боксьорски им работи - да се бият с колани - с бляха през лицето или подобни...
Едното е, че винаги има все още нещо да научиш, да попиташ, да продадеш, да купиш, евентуално да помогнеш
Другото е все по-нарастващата простотия - човек трябва да я познава за да се бори с нея
Comment
-
Мда....простотията....
Възпитаният човек уважава останалите участници.
А когато възникне технически спор, задава въпроси, изказва аргументи, стреми се да бъде максимално обективен в спора.
Простият човек е неспособен на това.
Когато му свършат аргументите, липсата на възпитание му пречи и да признае, че греши.
Вместо това той започва да прави генерални квалификации на опонентите си, като си мисли, че така собственото му невежество ще остане скрито.
А то лъсва с пълна сила.
Но нали си е прост, той дори и това не разбира.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМда....простотията....
Възпитаният човек уважава останалите участници.
А когато възникне технически спор, задава въпроси, изказва аргументи, стреми се да бъде максимално обективен в спора.
Простият човек е неспособен на това.
Когато му свършат аргументите, липсата на възпитание му пречи и да признае, че греши.
Вместо това той започва да прави генерални квалификации на опонентите си, като си мисли, че така собственото му невежество ще остане скрито.
А то лъсва с пълна сила.
Но нали си е прост, той дори и това не разбира.
Comment
-
-
-
Няма накъде да се развива повече. Той е измислил всички физични закони, няколко химични елемента, повечето химични реакции, алгебрата и геометрията. Сега е на път да измисли диагностиката при автомобилите на газ и бензин, а скоро и на метан и електромобилите.
Ама ти няма от къде да ги знаеш тези неща.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
И сега ти и тоя Цвятко му коментирате нещата дето той си ги е измислил, всеки би се подразнил и тема би пуснал. И тези зегерки на съединителя. Казал на тъпите копелета инженерите какво да направят. А те гледай какво сътворили и даже не му я показали после. И до сега не виждал такава зегерка на живо. Само на размазани картинки. Ама пише щото норма има. Измисля си нещо и си вярва и последвали търси и убеждава да му вярват.Last edited by lordliness; d.m.y г., 01:37.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДругото е все по-нарастващата простотия - човек трябва да я познава за да се бори с нея
Така и така темата като магнит събира всички разбиращи от материята, откъде да намеря фасунга за мигач на 147 нов фейс, че кога свети, кога не свети?Last edited by Liminat; d.m.y г., 06:52.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment