Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Хм....абе забелязал съм че всички кавги завършват със секс...Една "кавга" проточи ли се три страници неминуемо се стига до едене и пиене и курвалък.
    Баш не съм съгласен...тва е форум,не е развъдник за охлюви....ако ме разбираш....
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Момчета...стига се драпахте ! Както се каза по-рано в темата , теглете си по една, пийте по една студена бира и толкова.Мир и любов да има

Comment

• Че ние с Митко Вд62 нямаме дертове....ако визираш нас като последни влючаещи си.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Хм....абе забелязал съм че всички кавги завършват със секс...Една "кавга" проточи ли се три страници неминуемо се стига до едене и пиене и курвалък.
          Добре звучи

Comment

• Какво да прави човека, като му се коментира алфа. Човек, на който му е безинтересна алфата не би сменял никове след бан, за да може да драсне някой и друг ред за алфа. Не знам на кой пречи, на мен - не, щото съм наясно, че каквото и да възникне, Иво и компания ще я направят, не ми трябва да знам колко помпи има по съединителя
            Затова и не се интересувам кой разбира и кой не, хеле па да се дразня на някого. Форумите са за запалени, а човека е такъв.
            Примерно в казармата, боксьорите му бяха интересни на старшината и говореше и се въртеше само около тях. Е така, издуе бузи, пълни с въздух, и го изстреля - "бббуксьорити върнаха ли са", макар много добре да знае, че са се върнали и се занимават с боксьорски им работи - да се бият с колани - с бляха през лицето или подобни...
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
              Какво да прави човека, като му се коментира алфа. Човек, на който му е безинтересна алфата не би сменял никове след бан, за да може да драсне някой и друг ред за алфа. Не знам на кой пречи, на мен - не, щото съм наясно, че каквото и да възникне, Иво и компания ще я направят, не ми трябва да знам колко помпи има по съединителя
              Затова и не се интересувам кой разбира и кой не, хеле па да се дразня на някого. Форумите са за запалени, а човека е такъв.
              Примерно в казармата, боксьорите му бяха интересни на старшината и говореше и се въртеше само около тях. Е така, издуе бузи, пълни с въздух, и го изстреля - "бббуксьорити върнаха ли са", макар много добре да знае, че са се върнали и се занимават с боксьорски им работи - да се бият с колани - с бляха през лицето или подобни...
              Има две неща тук
              Едното е, че винаги има все още нещо да научиш, да попиташ, да продадеш, да купиш, евентуално да помогнеш
              Другото е все по-нарастващата простотия - човек трябва да я познава за да се бори с нея

Comment

• Мда....простотията....

Възпитаният човек уважава останалите участници.

А когато възникне технически спор, задава въпроси, изказва аргументи, стреми се да бъде максимално обективен в спора.

Простият човек е неспособен на това.

Когато му свършат аргументите, липсата на възпитание му пречи и да признае, че греши.

Вместо това той започва да прави генерални квалификации на опонентите си, като си мисли, че така собственото му невежество ще остане скрито.

А то лъсва с пълна сила.

Но нали си е прост, той дори и това не разбира.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Мда....простотията....

Възпитаният човек уважава останалите участници.

А когато възникне технически спор, задава въпроси, изказва аргументи, стреми се да бъде максимално обективен в спора.

Простият човек е неспособен на това.

Когато му свършат аргументите, липсата на възпитание му пречи и да признае, че греши.

Вместо това той започва да прави генерални квалификации на опонентите си, като си мисли, че така собственото му невежество ще остане скрито.

А то лъсва с пълна сила.

Но нали си е прост, той дори и това не разбира.
                  По-добре не можех да те охарактеризирам

Comment

• ...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 22:35.

Comment

• Не го осъзнава за съжаление.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ...

Comment

• Няма накъде да се развива повече. Той е измислил всички физични закони, няколко химични елемента, повечето химични реакции, алгебрата и геометрията. Сега е на път да измисли диагностиката при автомобилите на газ и бензин, а скоро и на метан и електромобилите.
                          Ама ти няма от къде да ги знаеш тези неща.

Comment

• ...

Comment

• И сега ти и тоя Цвятко му коментирате нещата дето той си ги е измислил, всеки би се подразнил и тема би пуснал. И тези зегерки на съединителя. Казал на тъпите копелета инженерите какво да направят. А те гледай какво сътворили и даже не му я показали после. И до сега не виждал такава зегерка на живо. Само на размазани картинки. Ама пише щото норма има. Измисля си нещо и си вярва и последвали търси и убеждава да му вярват.
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 01:37.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Другото е все по-нарастващата простотия - човек трябва да я познава за да се бори с нея
                                За борба с простака най-добре работи стратегията "дай ножа на левака сам да се заколи". Прилагаш я и рано или късно сработва на 200%.
                                Така и така темата като магнит събира всички разбиращи от материята, откъде да намеря фасунга за мигач на 147 нов фейс, че кога свети, кога не свети?
                                Last edited by Liminat; d.m.y г., 06:52.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X