Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Не толкова, той просто е мъртъв от години. Сега е само за забавление и човешка простотия и ... величие. Тука пишат много малко знаещи и можещи, а едно време бе време на технически спорове, а не на нереализирали се величия и пиянски бъртвежи. Така е, умното и младото вече е зад граница, останахме ние, дъртаците и мнозинството глупаци в един кюп с .... ромите

Апропо - бетер индийски сериал.
    Благодаря, аз съм зад граница.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Ебахму, ни съм дърт, ни съм прост, ни съм сиганен, ко прая тука...?
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Ебахму, ни съм дърт, ни съм прост, ни съм сиганен, ко прая тука...?
        Ами какво чакаш още

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=fMxRHpjRfL0
          Поздрав за всички мои "почитатели". Тази песен ги описва отвсякъде

Сега сложих кавичките, че някои не ме разбраха
          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 12:30.

Comment

• Много си зле, честно... Едва ли имаш почитатели друже. Дай нещо за НЕфеновете ти, със сигурност сме повече.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Много си зле, честно... Едва ли имаш почитатели друже. Дай нещо за НЕфеновете ти, със сигурност сме повече.
              Това е за тях, а аз фенове не търся. особено пък тук, във виртуалното.
              Пак го казвам, хората които стават вече не пишат тук, а само четат да се забавляват. Е, има още няколко от старата генерация, но те си личат. А и с тях се знаем
              Така, че ми е през оная работа дали си ми фен или не. Ако мога да ти помогна - ще ти. Ако ти преча - игнорирай ме и не ме чети

Comment

• Ами не съм ти фен, това е ясно мисля, не те познавам, нито има какво да деля с теб, просто не ми допада начина по който комуникираш във форума. Поредния компютърен всезнайко дето си е изцапъл ръчичките 1 път докато сменя крушка на задния номер на 156ца (ако изобщо знаеш как се сменя), съжалявам но това е първообразът който ми излиза като чета глупостите ти. Извинявай все пак.

Comment

Ами не съм ти фен, това е ясно мисля, не те познавам, нито има какво да деля с теб, просто не ми допада начина по който комуникираш във форума. Поредния компютърен всезнайко дето си е изцапъл ръчичките 1 път докато сменя крушка на задния номер на 156ца (ако изобщо знаеш как се сменя), съжалявам но това е първообразът който ми излиза като чета глупостите ти. Извинявай все пак.
                  Това е твое мнение което не съвпада с действителността. А и не мисля да го променям щото не ми пука. А и няма какво да ми донесе. Ако искаш ме четеш, ако ли не - елиминирай ме. Елементарно.
                  А като гледам ти си си създал еди първообраз за някои други, вярваш им, продължавай

Comment

• Аз имам мнение за доста хора от форума, но сега говорим конкретно за теб. Приеми го като градивна критика и слез малко на земята. Както виждаш не те обиждам, това е просто мнението ми създадено на база твоите писания. Вероятно си точен наживо, но тук във виртуално пространство просто летиш над облаците. От всичко разбираш и всичко знаеш, ако наистина беше така щеше да си милионер и изобщо нямаше да си тук. Остани си земен, като незнаеш нещо си го признай, не е срамно човек да признава грешките си.

Comment

Аз имам мнение за доста хора от форума, но сега говорим конкретно за теб. Приеми го като градивна критика и слез малко на земята. Както виждаш не те обиждам, това е просто мнението ми създадено на база твоите писания. Вероятно си точен наживо, но тук във виртуално пространство просто летиш над облаците. От всичко разбираш и всичко знаеш, ако наистина беше така щеше да си милионер и изобщо нямаше да си тук. Остани си земен, като незнаеш нещо си го признай, не е срамно човек да признава грешките си.
                      Има много истина в думите ти. Не съм милионер защото винаги ме е еняло за другите. А сега вече е късно да се променя. А и човекът, който щеше да ми даде старт в живота го застреляха преди доста години.
                      Тук сам знаеш кои са богаташите

Comment

Има много истина в думите ти. Не съм милионер защото винаги ме е еняло за другите. А сега вече е късно да се променя. А и човекът, който щеше да ми даде старт в живота го застреляха преди доста години.
                        Тук сам знаеш кои са богаташите
                        )))...като не можеш да бягаш и аванс да ти дават, файда няма.....
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:08.
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          )))...като не можеш да бягаш и аванс да ти дават, файда няма.....
                          Ами никога не съм бил добър в бягането. Язък, трябвало е повече да потренирам. Но никога не е и късно. Важно е да уцелиш момента

Comment

• При теб момента никога няма да бъде уцелен, колкото и да се стараеш. Ма продължавай напред, трябват губещи в състезанието, иначе се обезсмисля.

Между другото гледам от една седмица си "научил" нещо ново. Явно си слушал някои хора да си говорят за турбини, луфтове и т.н и вече всяко второ мнение ти е я си виж оста, махай маркуча, я да ти видя аз турбината, я си виж луфтовете. Поздравления за което. Чакаме следващия разговор, който си чул и да започваш да съветваш на негова база.
                            И да не забравиш съвета на колегата как да си формулираш изреченията - Аз не разбирам, ама ми казаха/чух... и така продължаваш натам. Ако беше започнал така в темата с "Просто изключва за миг дюзите", то можеше да отместиш глупостта, която написа към други личности. Ама като си технически инвалид-карък, спасение няма за теб.
                            Last edited by BO; d.m.y г., 23:32.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                              При теб момента никога няма да бъде уцелен, колкото и да се стараеш. Ма продължавай напред, трябват губещи в състезанието, иначе се обезсмисля.

Между другото гледам от една седмица си "научил" нещо ново. Явно си слушал някои хора да си говорят за турбини, луфтове и т.н и вече всяко второ мнение ти е я си виж оста, махай маркуча, я да ти видя аз турбината, я си виж луфтовете. Поздравления за което. Чакаме следващия разговор, който си чул и да започваш да съветваш на негова база.
                              И да не забравиш съвета на колегата как да си формулираш изреченията - Аз не разбирам, ама ми казаха/чух... и така продължаваш натам. Ако беше започнал така в темата с "Просто изключва за миг дюзите", то можеше да отместиш глупостта, която написа към други личности. Ама като си технически инвалид-карък, спасение няма за теб.
                              Ако си обърнал внимание дори вече си намери клиент да му пипа луфта на турбината и маркуча
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Не толкова, той просто е мъртъв от години. Сега е само за забавление и човешка простотия и ... величие. Тука пишат много малко знаещи и можещи, а едно време бе време на технически спорове, а не на нереализирали се величия и пиянски бъртвежи. Така е, умното и младото вече е зад граница, останахме ние, дъртаците и мнозинството глупаци в един кюп с .... ромите

Апропо - бетер индийски сериал.
                                А кажи ми кое е мъртвото на форума....?
                                Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?...щото сегашната ти поява е нова........имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
                                Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....
                                Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....
                                Имаш големи пропуски във виртуалното общуване....
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X