Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    А кажи ми кое е мъртвото на форума....?
    Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?...щото сегашната ти поява е нова........имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
    Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....
    Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....
    Имаш големи пропуски във виртуалното общуване....
    Онзи ден си търся нещо в един сайт за една кола, чужд сайт и се включва веднага един, на живо да помага, питах го нещо конкретно и ми вика ще ти кажа, искам пет долара за информацията .
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

А кажи ми кое е мъртвото на форума....?
      Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?...щото сегашната ти поява е нова........имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
      Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....
      Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....
      Имаш големи пропуски във виртуалното общуване....
      И аз карам сако алфи от 1992. Не си спомням вече никовете тук, но и те датират от създаването на форума. Тогава се дерех яко и с Оем, и с Бобо, и с други, дето вече ги няма тук. А и се разискваха много от нещата за първи път, а сега просто се повтарят ли повтарят. Спомням си и Чичо когато и се ядоса и хакна сайта. Нещата, които сега се пишат тук са само бледо повторение на здраво чепкани същите и подобни. Като например клатенето на обороти. Колко сме се драли и за 33-те. Е, питай Мордохай (Иво), той е от старата генерация. И съм го акал, и банове съм отнасял, че беше мод. А сега сме си приятели.
      Колкото до виртуалното - то е само за бизнес и смях. Тук ми писна от едни и ги щракнах, а те нека си пишат

Comment

• Търся някой да ми пипа турбините и маркуча на турбините . С опит.
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 13:10.

Comment

• Колко турбини имаш ти бре, бахму
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Е па колко...повече от две турбини и един маркуч....не вервам......вече ако е с два маркуча
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              Е па колко...повече от две турбини и един маркуч....не вервам......вече ако е с два маркуча
              Е чак пък с два, един е , голям, като за големи турбини
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 13:29.

Comment

• Момчета, не знам какви турбини и маркучи обсъждате (тоя с IQ-то) не го чета вече, ама не е по темата. Ако обичате, давайте по същество

Comment

• Тъси некой с опит да му пипа маркуча дали се втвърдява (ония с IQ-то), малко нечисти помисли ми се струват ама, знам ли, то сега модерен свят...
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Тъси некой с опит да му пипа маркуча дали се втвърдява (ония с IQ-то), малко нечисти помисли ми се струват ама, знам ли, то сега модерен свят...
                    Аз обичам долината с дупка по средата и зад не още една. А отгоре два хълма, не много големи

Comment

• ...а бе Вие сте виртуално незадоволени копелета...)).....защо се дървите без реален повод....питам Аз..?))...барате маркучи и тем подобни.....силикона е на мода..))
                      Last edited by Бобби; d.m.y г., 23:12.
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

...а бе Вие сте виртуално незадоволени копелета...)).....защо се дървите без реален повод....питам Аз..?))...барате маркучи и тем подобни.....силикона е на мода..))
                        Аааа, аз за маркучи не съм писал. А и силиконът не ми е готин на пипане

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Аааа, аз за маркучи не съм писал. А и силиконът не ми е готин на пипане
                          Ти па......оди барай на баба цедилата...))
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ти па......оди барай на баба цедилата...))
                            Аааа, недей с лошо. Има хубави баби. Винаги можеш да научиш нещо

Comment

• Само да вметна, че форумът датира от преди 2005-та, а още по преди ползвахме dir-а. Това, че регистрациите на някои от нас са от 2005 юли се дължи на кофти случка със сървъра, който тогава обслужваше сайта.

Сега спокойно продължавайте да ги мерите ...
                              Last edited by DiStefano; d.m.y г., 22:15.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Пипащия маркучи не издържа на темпото и се отказа
                                Или пипащия турбини. И аз не знам какво пипа. Гледам, че вече пипа и тампони. Ама капсаловани само.
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:18.

Comment

Working...
                                X