If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А кажи ми кое е мъртвото на форума....?
Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?...щото сегашната ти поява е нова........имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....
Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....
Имаш големи пропуски във виртуалното общуване....
Онзи ден си търся нещо в един сайт за една кола, чужд сайт и се включва веднага един, на живо да помага, питах го нещо конкретно и ми вика ще ти кажа, искам пет долара за информацията .
А кажи ми кое е мъртвото на форума....?
Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?...щото сегашната ти поява е нова........имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....
Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....
Имаш големи пропуски във виртуалното общуване....
И аз карам сако алфи от 1992. Не си спомням вече никовете тук, но и те датират от създаването на форума. Тогава се дерех яко и с Оем, и с Бобо, и с други, дето вече ги няма тук. А и се разискваха много от нещата за първи път, а сега просто се повтарят ли повтарят. Спомням си и Чичо когато и се ядоса и хакна сайта. Нещата, които сега се пишат тук са само бледо повторение на здраво чепкани същите и подобни. Като например клатенето на обороти. Колко сме се драли и за 33-те. Е, питай Мордохай (Иво), той е от старата генерация. И съм го акал, и банове съм отнасял, че беше мод. А сега сме си приятели.
Колкото до виртуалното - то е само за бизнес и смях. Тук ми писна от едни и ги щракнах, а те нека си пишат
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Тъси некой с опит да му пипа маркуча дали се втвърдява (ония с IQ-то), малко нечисти помисли ми се струват ама, знам ли, то сега модерен свят...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
...а бе Вие сте виртуално незадоволени копелета...)).....защо се дървите без реален повод....питам Аз..?))...барате маркучи и тем подобни.....силикона е на мода..))
...а бе Вие сте виртуално незадоволени копелета...)).....защо се дървите без реален повод....питам Аз..?))...барате маркучи и тем подобни.....силикона е на мода..))
Аааа, аз за маркучи не съм писал. А и силиконът не ми е готин на пипане
Само да вметна, че форумът датира от преди 2005-та, а още по преди ползвахме dir-а. Това, че регистрациите на някои от нас са от 2005 юли се дължи на кофти случка със сървъра, който тогава обслужваше сайта.
Comment