Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гайдаров, къде изчезна пак?
    Тоя, майстора,пипащия турбини, не може да победи в спор, гола вода и кал в ушите.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:21.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Г-н Гайдаров,
      Аз живея в демократична страна и не нарушавам законите.

Така и в случая с въпросната тема, също не съм ги нарушил.

И не - не ми е неудобно.

Като изтъкваш, колко пъти въпросният индивид ме бил побеждавал в спорове, можеш ли да ми посочиш поне един?
      Един от многото?

И изобщо, как с твоето ниво на техническа компетентност, ти успя да направиш подобен извод?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:57.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
          На ЛС ли да ти ги посоча, или тук?
          Разбира се, че тук.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:57.

Comment

• ...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:58.

Comment

• Според мен въпросителна се отнася за резервен, а не че не знае за съществуването на ремонтен комплект.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Сега става интересно,гайдата се включи. Очаквам с нетърпение прегрупиране. Давайте момчета,заредил съм се със семки

-----------
                  Пай сеее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:58.

Comment

Ще пращам темите в отделни постове, като ще продължа и утре вечерта след работа, тъй като наистина се сетих за доста такива случаи. Ето един:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93777 – в тази тема Алекс дава разяснения за резервния кит на вариатор, а ти дори не знаеш, че съществува такъв. Което, разбира се, не ти пречи да се опитваш да го иронизираш точно по този повод.
                      P.S. Между другото, линка от АО, който в тази тема даде Алекс, му го пратих аз на ЛС – белким ви поограмоти малко от реномиран източник, щом на него не му вярвате.
                      Страхотен довод, Гайдаров!

Само толкова ли можеш?

Както лорда вече предположи, става въпрос за ремонтен а не за резервен комплект.

http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1

Очевидно ти и това не разбираш.
                      Тук дори не са нужни някакви технически познания а само малко логическо мислене.

И понеже съм сигурен, че въпреки това ти пак ще ме упрекнеш в това, че не съм знаел за такъв комплект, ето ти и още едно доказателство:

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=21

Нарочно ти давам да прочетеш пост на колега, който ме е цитирал, за да изключим и вероятността сега да съм си преправил поста от 2012 г.

Давай следващото (от многото) доказателства.
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 08:31.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Юбя, тука замяза на "по-по-най", да викна бате Ви Енчо? Събувайте гащите, селфи и да се приключва тая драма.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Може да се каже и резервен кит - буквално преведено от spare kit.

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

Ето срещу такива индивиди трябва да има теми с оглед изключването им от форума, а не срещу Алекс.
                          Как пък един-единствен път не написа нещо хубаво, нещо полезно, нещо добро.
                          Само една безконечна простотия и злоба - до безкрай.
                          Задуххх,ти кой беше?
                          Аааа сетих се. Онзи досаден злобен дразнител който преди време получи БАН. Мисля,че не трябва да ти го напомням нали?
                          Тааа,хайде да не казваш кой какво като ти си редовен участник в списъка с наказаните потребители?

-----------
                          Пай сеее ...
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Юбя, тука замяза на "по-по-най", да викна бате Ви Енчо? Събувайте гащите, селфи и да се приключва тая драма.
                            Няма по-по-най, колега.

Замисли се, защо след около 250 поста по темата и след като потребителят Alex_26 си попълни черния списък и така донякъде нещата се кротнаха, веднага се появи интригантът на форума - Гайдаров.

Този човек не за първи път се опитва да провокира разпри и напрежение във форума.
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 09:27.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Може да се каже и резервен кит - буквално преведено от spare kit.

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

Ето срещу такива индивиди трябва да има теми с оглед изключването им от форума, а не срещу Алекс.
                              Как пък един-единствен път не написа нещо хубаво, нещо полезно, нещо добро.
                              Само една безконечна простотия и злоба - до безкрай.
                              Друже, остави простотията да злобее и сама да показва същността си. На простотията отговори с мълчание. Виж лорд IQ как сам показа манипулативната си просташка същност, екото пък уби всичко полезно, което изнася, с високомерие, обиди, самовеличаене. Тапишонката пък няма един смислен пост и да е по темата, ама няма наказания и за него
                              А реално като погледнеш голяма част от постовете се чудиш къде се намираш. Нито книжовен Български, нито препинателни знаци, нито главни букви, изключая пиянските бъртвежи. Те във Филиповци ще ти обяснят по-добре какъв им е проблемът.
                              Повечето сме си купили отпадъка на Европа.Но лошото е, че повечето и не само тук, си мислят, че карат нещо, което не трябва да се чупи и дори с части втора ръка, нямат елементарни познания по колите, но се вурат сами да ги правят и поправят, че и съвети дават. А и си дават последните пари за да вземат нещо и после викат малееее
                              Изобщо ...
                              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 14:16.

Comment

• Момчета вземете си стая

-----------
                                Пай сеее ...

Comment

Working...
                                X