Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
    Момчета вземете си стая

-----------
    Пай сеее ...
    Доведи курвите ,,, ама ти и това не можеш. Затова само злобееш и си на семки

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      То си си само, че от светът. Личи си ти
      Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      A? К'о 'речи?
      И този индивид имаше и претенции към някои колеги, че не можели да пишат и изказват на български.
      Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      ...
      А реално като погледнеш голяма част от постовете се чудиш къде се намираш. Нито книжовен Български, нито препинателни знаци, нито главни букви, изключая пиянските бъртвежи. Те във Филиповци ще ти обяснят по-добре какъв им е проблемът....
      И отново прякото доказателство как един индивид има някаква претенция, а дори сам не може да я покрие.
      А дори не знае в случая, че "Български" не трябва да е с главна буква. Мъка...
      Last edited by BO; d.m.y г., 09:57.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Тиху ти,не му отваряй очите.
        Тамън се е взел на сериозно. Може да започне да чете преди да пише.
        Ахахахаха това няма да стане,уникално първосигнален е.
        Цвятко,Цвяткоооо,ако под курви визираш колегите това е срамно за теб. Труден си за разбиране

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          Тиху ти,не му отваряй очите.
          Тамън се е взел на сериозно. Може да започне да чете преди да пише.
          Ахахахаха това няма да стане,уникално първосигнален е.
          Цвятко,Цвяткоооо,ако под курви визираш колегите това е срамно за теб. Труден си за разбиране

-----------
          Пай сеее ...
          Не позна. Визирам такива второсигнални като теб. Хубаво е, че си имаш компанийка тук, ма и хомо дружинка не можете да спретнете - един е чукча -философ, другият е тапишонка, третият е IQ гений, четвъртият и той е неориентиран още.
          Ама хайде и тебе труднодишащия задух в досегашната тройка та да станете четворката на ... вие си решете
          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 14:16.

Comment

• Второсигнален означава, че има втора сигнална. Тоест интелигентно същество. А ти сигурно се имаш за първосигнален. Тоест животни.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Буахахаха,като казвам,че е задух,не ми вярва. Даже от бързане да отговори,не гледа какво пише.
              Задух,трудно може да ти разбере човек шльокавицата
              Я сега разясни какво означава "второсигнален"?Трепеш рибата с правата лопата ROFL

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Не позна. Визирам такива второсигнални като теб. Хубаво е, че си имаш компанийка тук, ма и хомо дружинка не можете да спретнете - един е чукча -философ, другият е тапишонка, третият е IQ гений, четвъртият и той е неориентиран още.
                Ама хайде и тебе труднодишащия задух в досегашната тройка та да станете четворката на ... вие си решете
                За да затвърдя репутацията си на гений обяснявам:
                Второсигнален означава, че има втора сигнална. Тоест интелигентно същество. А ти сигурно се имаш за първосигнален. Тоест животни
                Това разбрах от написаното,
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Чукча пак настъпи мотиката. За кой ли път. Това наистина си е жива каръщина

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
                    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:58.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                      Както обещах, продължавам с темите, в които при спор с Алекс Алфистът-идеалист не само пише изключителни нелепости, но и го обижда съвсем тенденциозно. Ето поредната:
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=56774&page=4.
                      При този линк особено внимание заслужава следният цитат от Алфиста-идеалист:

"Стрелковата индикация при 156 и 166 е невероятно неточна.
                      И това не е дефект а фабрично заложен ефект."

Съвсем отговорно твърдя, че това е една от най-големите щуротии, които съм чел не само в този форум, но и въобще през живота си.
                      Е с твоето ниво на технически познания още много други щуротии ще прочетеш.

След като твърдиш, че определението ми за неточността на индикацията е моя измислица, можеш ли да ми дадеш и една дефиниция за приемлива точност?

20% приемлива точност ли е за един измервателен уред?

Всъщност в темата, която си посочил, най-великата глупост я е изрекал именно потребителят Alex_26.

А именно - това, че индикацията на таблото отчита температурата на големия вместо на малкия кръг.

Но това ти отново няма, как да го забележиш, защото (повтарям) - техническите ти познания са на отчайващо ниско ниво.

Гайдаров, замислял ли си се някога, че това, което ти се опитваш да правиш тук, е същото, като аз да отида във форума по китайска филология и да започна да раздавам оценки на участниците.

Спри се бре, смешник!

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:14.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...
                        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:59.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          Разбирам безсилието ти, алфисте-идеалист и обичайната ти реакция в такива случаи - обидите.
                          Само че, ако си спомняш, вчера сам ти предложих да не ти вадя кирливите ризи публично, а да ти ги изпратя на ЛС. Сега си носи последствията от избора.
                          А утре - нова тема, още по-интересна...
                          Тези дотук бяха невероятно интересни

Ще чакам с нетърпение следващата.

А ти не се обиждай, когато ти казвам, че си технически профан.

Би следвало да се обидиш, ако ти кажа например, че си педераст, ако ти не си.

Но когато ти говоря истината, нямаш основание да се чувстваш обиден.
                          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:26.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Вземи направи специална тема! Тази тема е за Цвятко и мисля,че не трябва да го изместваш от темата? Отдели специално кътче за ЕКО-то, Инч Хай!!!

-----------
                            Пай сеее ...

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Би следвало да се обидиш, ако ти кажа например, че си педераст, ако ти не си.

Но когато ти говоря истината, нямаш основание да се чувстваш обиден.
                              Не мисля, че си прав. В един биг брадър гробаря от Пловдив го каза много правилно " Кажи на пидала пидал и той ще се засегне, кажи на крадеца крадец, и той ще се засегне, кажи на мангала мангал и той ще се засегне" И ще се съгласите, че беше напълно прав.
                              А кажи на някой педал, че е педал, да ти докара от девет извора вода и да докаже, че не е педераст, а някакво чудо на природата. То сега е сложно, Едно време имахме един мустакат шофьор (мустаки от ухо до ухо) той ги спукваше хюмнетата. Ама и те си знаеха че са хюмнета, де.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• ...
                                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:59.

Comment

Working...
                                X