Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Направо се потретих.....

Лорде, точно тва , че сме "анонимни" е лееко не добре...и се губи мъжкарското.....предпочитам да му тресна една дуня на живо....или той да ми забие прав....и да се разбере всичко веднъж завинаги... но няма каква да делим.....освен някакво "пространство" тук...

Сега пък с тия чаши...хептем....но поне не сме анонимни
    Attached Files
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• А наздраве и от мен, мъча се сбира и салата, че съм и детегледачка, да са таковам, ма няма как, мотат се и нЕкви кюфтаци наоколо, мъка...
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Ха наздравееее. Домашна македонска. ОгИн е ей . Ама па благо влиза дееее...

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          Ха наздравееее. Домашна македонска. ОгИн е ей . Ама па благо влиза дееее...

-----------
          Пай сеее ...
          Еее..почваш да дразниш.....да позная....дюла?

Comment

• Ммм нееее грозданка. Дядката я прави много добре.
            Има едни вълчи мезете и водя тежки преговори с жената да ме прибере у дома с алфата,ама не'а се отвори парашута. Ще ползувам жокер.
            Обади се на прЕател. Наздраве.

-----------
            Пай сеее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Тъкмо няма бързаш...пий там колко можеш, здраве да ти е....и мези

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                Направо се потретих.....

Лорде, точно тва , че сме "анонимни" е лееко не добре...и се губи мъжкарското.....предпочитам да му тресна една дуня на живо....или той да ми забие прав....и да се разбере всичко веднъж завинаги... но няма каква да делим.....освен някакво "пространство" тук...

Сега пък с тия чаши...хептем....но поне не сме анонимни
                Тоя примерно, ако стои пред мен, последната му мисъл ще е да ме заплашва или обиди. През ум няма да му мине, така че боя ще отпадне.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Пиянството на един нарид!
                  Наздраве!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Пиянството на един нарид!
                    Наздраве!
                    Адаш, всичко е с образователна цел (повтарям се, но предвид количеството-нормално).

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      Темата нека си остане с образователна цел, всеки от нас един ден да види и си спомни какви бисери и глупости е писал, как е обиждал и как е наричан...примерно аз съм лизалник (явно някой ме лиже някъде)...хахах....друг пък е плювалник...абе все хубави литературни термини.
                      Тъпото е, че ако тия спорове се водеха на живо , до сега да са приключили по един или друг начин.....е тва е кфтито на клавиатурната война-няма свършване.В живота забиваш два шамара или ти забиват на тебе....бършеш кръвта и продължаваш.
                      Тука просто няма оправия.
                      Цветко по-умен няма да стане....нито аз, нито ти...никой няма да се промени.
                      Много е просто всичко.
                      Просто и лесно е.
                      Прочети още един път какво си написъл и тогава публикувай.
                      Днес сам се излових, че пиша и не мисля....са някой ше каже, да ма аз не греша...е нема такъв човек.Един греши от незнание, един от бързане, друг просто толкова си може.
                      С найдрайдера конкретен спор нямам.Четейки във форума стари неща , попадах на различни места, че сме се дрънкали.....даже много от тях бях и забравил.....но като сезамисля, само и единствено с него ми се е случвало...хич не е странно, нали
                      Но нямаше и да се сетя, ако не се беше стиг ало до тука...като се почне от разобличаване на ника, та чак до тая тема.И всичко това, щото той си е такъв...навсякъде, по всяко време, по неговия си недодялан начин.
                      Е нужно ли ми е това.Не ми е.Но ако просто четеше и мислеше малко преди да публикува, поне аз нямаше какво против него да имам.Но да отворя форума, за да прочета нещо интересно и ново...то ми лъсват 15 теми в които той е наясно с проблема....е както казах по-горе "такъв човек нема".
                      Таа...мисълта ми е следната, той сега намали темпото...и нещата се нормализира (почти), на кому е нужно тия дразги, спорове, обиди, закани...някакси не ни отива, бе хора.
                      Оня ден чета в оффроуд форума няква тема в пенсия....и няква жена споделя колко добронамерени, отзивчиви и приятелски сме във алфа форума...викам се, ето...не сме лоши, дееба....ама е там в една тема в дъното е порой от лайна.
                      Нито вярвам в господ,нито в доброто, нито в лошото, нито в нищо.....само в мене си вярвам.Вярвам същъ, че всеки вярва повече в себе си отколкото в друг....и понеже нещо ми писна, предлагам ви момчета, на всичките...просто да спрем за два дена да плюем в тая тема, да видим на кой как ще му се отрази...после ако някой има още нужда от това, да заповяда и да продължава.Аз мисля, че няма да съм от тия.
                      Нито някой ще махне алекс, нито Екото ще си изтрие темата, никой няма да се промени, нищо няма да се промени...това е.

Силно се надявам да съм разбран правилно от някои хора.Нямам никакви лични съобщения от никой...просто ми дотегна.....хем се смея понякога,ноо определено вече много" черно" става наоколо.
                      Провокациите напоследък са в повече.
                      Офф..стига толко, че си развалих зрението с тоя телефон.
                      Аз предлагам едно групово напиване на живо! Гаранция после всички ще се обичат много
                      159 2.4 JTDM HIGH
                      147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Пиянството на един нарид!
                        Наздраве!
                        Живи ли сте бре? Литъра свърши и продължаваме. Ако не го избием на пукница к'ви алфисти сме?
                        Уредих си транспорт от родителското тяло. Сега си льокам на воля Алфонсо ще нощува в Овча Купел.
                        Наздраве. Трябва да се видим и да си разгледаме поведението на маса
                        Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Адаш, всичко е с образователна цел (повтарям се, но предвид количеството-нормално).
                        Първоначално публикувано от cec21 Покажи съобщение
                        Аз предлагам едно групово напиване на живо! Гаранция после всички ще се обичат много

-----------
                        Пай сеее ...

Comment

• Некой, ако има по морето да свирка! Да се разберем като мъже хахах
                          159 2.4 JTDM HIGH
                          147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

• ...
                            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:17.

Comment

• ...
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:17.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                                Всъщност си написал най-важното за мен, а именно - че никой не трябва да маха Цвятко.
                                Защото, ако обърнеш внимание дори само на заглавието на темата на Алфиста-идеалист, неговата цел е точно обратната. И то не за друго, а за да не може Цвятко често да го оборва. Разбира се, може и да греша, но поне такова е моето мнение.

P.S. Само между другото, съзирам нещо общо между теб и Цвятко - това са многото правописни грешки.
                                И докато него НАИСТИНА го оправдават бързането и телефона му, се чудя теб какво те оправдава. Вярно е, че доста време си в чужбина (както Цвятко написа - при елените във Финландия), но това все още не ми се вижда достатъчно убедително...
                                Най-малкото, защото поне в чужбина българите трябва да сме за пример, а не да се излагаме както в Родината си.
                                Има ли нищо което не ти стана ясно, от написаното?
                                Да при елените съм, а те са прекрасни и красиви животни.
                                Виждал ли си елен,истински, див...но не по телевизора?
                                А колкото до махането ми...мечтай си, просто нямам тия заслуги Да имам недоогледани грешчици,но въпроса да е разбираемо и свързано, нали.Всички праскат от телефоните без редактори и се получават тия неща.Има огромна разлика.

Виждаш ми се много лошо настроен, защо така? Нещо от теб искам ли?
                                Може и да не ми отговаряш, не ме интересуват отговорите ти
                                Last edited by undy; d.m.y г., 10:33.

Comment

Working...
                                X