Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Ник, Во никога не е казал нещо по същество, освен да се отяжда компенисрайки комплексите си от тапишонския си ръст. Ах да, той дава съвети само на ЛС за да не ги чета аз
    И това е чистото доказателство, че отново не знае какво говори въобще.
    За разлика от него, аз давам мнение само на неща, които съм видял от личните му думи. И за това му казвам, че си е много голям технически инвалид-карък, защото хем не знае нещата как работят, хем и не успява да познае на принципа проба-грешка как работят. За това си е технически инвалид-карък. Реално има истина зад тези мои думи, не са случайно така сложени на място.
    И отново - хем не ме познава реално, хем отново не успява да ми сложи правилния епитет. Е кажи как винаги не успява да отгатне правилния отговор? Това си е дарба със сигурност.
    Last edited by BO; d.m.y г., 14:37.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• ...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:22.

Comment

• И пак отварям форума, и пак последното му мнение по технически въпрос:
        http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=93943

Е кажИ честно какъв човек трябва да си, за да пратиш потребителя в 3-та глуха?
        А бе като не знаеш просто си трай бе. За 100-тни път му давам този съвет на техническия инвалид-карък. Трай си бе. Не пречи на форума със съвети и мнение, по които си нямаш грам идея.
        Ама техническия инвалид-карък ще си остане до края на живота такъв. Хем не може да вземе правилно мнение по технически въпрос, хем е и достатъчно карък, за да не може да отгатне правилния отговор.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Ти кой беше, *ай*аров, че да трябва да ти отговарям на идиотските брътвежи?

Напиши нещо смислено и може и да ти отговоря.

И един съвет от мен:

Не си прави труда да се връщаш от вратата само за да изсереш поредната си глупост във форума.

Просто си се занимавай с делата си.

А липсата ти, аз все някак ще я преживея.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              И пак отварям форума, и пак последното му мнение по технически въпрос:
              http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=93943

Е кажИ честно какъв човек трябва да си, за да пратиш потребителя в 3-та глуха?
              А бе като не знаеш просто си трай бе. За 100-тни път му давам този съвет на техническия инвалид-карък. Трай си бе. Не пречи на форума със съвети и мнение, по които си нямаш грам идея.
              Ама техническия инвалид-карък ще си остане до края на живота такъв. Хем не може да вземе правилно мнение по технически въпрос, хем е и достатъчно карък, за да не може да отгатне правилния отговор.
              Абе аз откога съм заразправял, че трябва да направим една тема с бисерите на Майстор Цветко

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Гледай тънката, не отива ли първо някъде под калника един вид, отпред. Ако ли не, то нямаш
              Преведено на български:

"Виж под калника и ако и там го няма, значи - няма"

Но пък иначе знае, че 156 няма датчик за поставен колан.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да обощим:
                156 няма:
                -дехидратор
                -датчик закопчан колан
                За сметка на минусите,компенсират с невероятна акустика.
                На EproHD смени тампони,а всички говореха за маншон за външно кате.
                Кашата в главата на човека е тотална.
                Гайдаров,осветли моля?
                Елипсите какви да са? С филтър или без?
                Размер? 2,3,4 лентови?
                Не отговори на въпроса.
                Кечетата и кората в багажника спомагат или пречат на невероятната акустика?
                Очаквам отговора ти до половин час? Не лишавай форума от помощта ти,нека бъда 1202 човек на когото си помогнал с невероятната акустика?

-----------
                Пай сеее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...

Comment

• Ако знаеше щеше да дадеш отговор. Ясно е,че приказваш врели некипели. Размерите ги знам,дори имам монтирани говорители на тези места. И пак да ти задам въпроса като се опитам максимално да го опростя белкем успееш да отговориш?
                    Каква трябва да е големината на говорителите(тук можем да излезем от рамката на оригиналните по размер,все пак според теб колата има много добра акустика) за да бъде използвана пълноценно акустиката?
                    Колко лентови трябва да са говорителите (за да се насладим максимално на невероятната акустика)?
                    Нужен ли е усилвател и филтри?
                    И не на последно място.
                    Говорителите трябва ли да са затиснати с кечето което е под кората?
                    Можем ли да използваме багажника като общ обем за подобряване на невероятната акустика?

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ще те помоля за директни отговори,не ми се прави на ментор и не говори като комунист. Има зададени въпроси,придържай се към тях!

-----------
                      Пай сеее ...

Comment

• ...

Comment

• Така ще кажеш,Андрешкоооо

-----------
                          Пай сеее ...

Comment

• 156 няма датчик незакопчан колан, а само предупредителна лампа
                            Колкото до дехидрататора - не съм казал твърдо, че няма. Написал съм да проследи тръбите. А и няколко пъти тук се е писало за премахването му. На различни коли дехидрататора е на различно място

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              156 няма датчик незакопчан колан, а само предупредителна лампа
                              Колкото до дехидрататора - не съм казал твърдо, че няма. Написал съм да проследи тръбите. А и няколко пъти тук се е писало за премахването му. На различни коли дехидрататора е на различно място
                              Напротив, казал си го. Всеки може да го прочете. И не се опитвай за пореден път да се изсулиш от поредната лайняна ситуация в която се бухна сам.
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:05.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Напротив, казал си го. Всеки може да го прочете. И не се опитвай за пореден път да се изсулиш от поредната лайняна ситуация в която се бухна сам.
                                Казал го е меко, не твърдо, ама ти не си разбрал.
                                Ама сега, ако му кажа да пипа маркуча на турбината дали е твърд, веднага ще иска да му се обадя. Или той само турбини пипаше и бутала дали "клопчат"
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X