Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Бех у некво село на дискотека и дисководещия обявява...А сега Дюран Дюран...повтарям го два пъти, за да го запомните....)))
    Ех Иване....казах на Цецко да мине през блатото да го ошлайфаме, ама той ни занимава с некви тъпи лафове.....

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

А твоето изказване е продиктувано от безсилие....и не те прави щастлив, ако ме разбираш....
    Боби, нямам време покрай малкия да мина да изям една пица при теб

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:01 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    А твоето изказване е продиктувано от безсилие....и не те прави щастлив, ако ме разбираш....
    Не си ме разбрал. Изобщо не се чувствам безсилен, особено с/у седмина посредствени дърдорковци. Имах предвид, че по темата за Дойран трябва да се пише само стойностно, а не да се използва за простотии и личностни нападки. Жалко, че някои не го оценяват този вели период от нашата история както трябва

Comment

• Тиху ти! Нещо не разбрах защо махна игора?

-----------
      Пай сеее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Четири отговора в четири теми, много смислени- чуй, покажи, нещо такова и още все е този дух
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Четири отговора в четири теми, много смислени- чуй, покажи, нещо такова и още все е този дух
          Аз вече няколко пъти, съвсем джентълменски му поисках съгласието да сондираме мнението на повече колеги от форума, като пуснем една анкета.

Но той и в тази ситуация го овърта по килифарски.

Ти какво ще кажеш - да пуснем ли анкета?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Аз вече няколко пъти, съвсем джентълменски му поисках съгласието да сондираме мнението на повече колеги от форума, като пуснем една анкета.

Ти наистина си малоумен - та тая тема, в която пишеш ти я пусна с очакването целият форум да пише с/у мен. А се събрахте сам няколко. Какво повече искаш. Пускай си каквото искаш, но всеки, който гласува да се обоснове. На мен не ми дреме от простотиите ти

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Ти наистина си малоумен - та тая тема, в която пишеш ти я пусна с очакването целият форум да пише с/у мен. А се събрахте сам няколко. Какво повече искаш. Пускай си каквото искаш, но всеки, който гласува да се обоснове. На мен не ми дреме от простотиите ти
              Виждам, че дори и за елементарни разсъждения не ти достига акъл, затова ще ти го обясня просто:

Ако един човек се интересува от темата и иска да разбере мнението на форума за теб, трябва да прочете 620 поста, което ще му отнеме дни.

Ако вместо това има една анкета, всеки участник ще може с 2 клика на мишката да "каже", какво мисли по въпроса а всеки, който се интересува, ще може за 2 секунди да разбере.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз не мога да си обясня защо пише навсякъде такива безмислени неща, все едно е пред блока и клюкари с жените.
                Чуди се какво да прави, има страст към епистоларния жанр или си гледа броя на мненията и се кефи.
                Между другото е регистриран 2014, а се активизира напоследък, защо така?
                В крайна сметка да си пише, не е забранено, трябва да не му обръщаме внимание, все едно го няма, това ще е голяма мъка за него. То полза от мнения- иди на диагностика, вземи някой дето разбира и други такива, няма голяма полза и децата го знаят.
                Хората не искат съвет за това, а нещо което да ги насочи към цената на частите и ремонта
                Ако искаш шоуто да продължи може да пуснеш ей така за спорта, неофициално допитване

Comment

Виждам, че дори и за елементарни разсъждения не ти достига акъл, затова ще ти го обясня просто:

Ако един човек се интересува от темата и иска да разбере мнението на форума за теб, трябва да прочете 620 поста, което ще му отнеме дни.

Ако вместо това има една анкета, всеки участник ще може с 2 клика на мишката да "каже", какво мисли по въпроса а всеки, който се интересува, ще може за 2 секунди да разбере.
                  Аре в комунизма, гласуваме, ама не знаем за какво и защо. Нали ще излезе графика все пак със за и против. Така, че какво те притеснява. А аз искам да видя освен вас 7-ната колко още ще ме псуват и защо. Мога да науча нещо

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                    Аре в комунизма, гласуваме, ама не знаем за какво и защо. Нали ще излезе графика все пак със за и против. Така, че какво те притеснява. А аз искам да видя освен вас 7-ната колко още ще ме псуват и защо. Мога да науча нещо
                    ОК. Считам, че имам твоето съгласие.

Ако прецениш, имаш carte blanche от мен за да пуснеш същата анкета и за мен.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

ОК. Считам, че имам твоето съгласие.

Ако прецениш, имаш carte blanche от мен за да пуснеш същата анкета и за мен.
                      Ти не ме вълнуваш въобще, но за да си коректен трябваше да напишеш това, което аз написах под теб

Comment

• Чували ли сте, че кучето хапе, когато няма друга възможност?

Ето за какво става въпрос:

Преди малко получих следното ЛС от нашия приятел Цвятко:

"Originally Posted by lordliness
                        Важно е , че го стимулираш да рови и чете из мрежата, той не се сеща, търси като луд и преписва и копира , представи си колко време губи
                        "

Т.е - започва да ми праща части от личната си кореспонденция с Лорда.....

Сега - слушай ме добре, драги ми Цвятко.

Не си прави труда да правиш това, поради следните 3 причини:

1 - Писмата ти директно отиват в кофата, без дори да ги чета.

2 - Аз вече си имам добре изградена представа за Лорда и тя е изцяло положителна.

Независимо от това, че е имало немалко противоречия и взаимно писане на простотии помежду ни, никой и нищо не може да ме настрои срещу него, колкото и да се е опитвал, частично да е успявал или да продължава да се опитва.

Тук използвам случая, публично да поднеса моите извинения на Lordliness заради всичките лоши неща и обиди, което съм му наговорил в изминали времена.

3 - С тези си отчаяни действия, ти само за пореден път доказваш, че не си нищо повече от един селски калтак.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не се сдържа все пак да праща кореспонденция, как може да падне толкова ниско, е за това трябва да му бият шута, нарушава правилата на форума. Нали?
                          Аз не помня какво съм писал, но чак да не се сещаш какво правиш - и аз имам добро мнение за теб.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Не се сдържа все пак да праща кореспонденция, как може да падне толкова ниско, е за това трябва да му бият шута, нарушава правилата на форума. Нали?
                            Аз не помня какво съм писал, но чак да не се сещаш какво правиш - и аз имам добро мнение за теб.
                            Толкова си може човекът.

Като не може да опонира с рационални изразни средства, не му остава друго, освен да ползва всякакви други похвати на които животът го е научил.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Искам да попитам, ако "вкарам" някой в игнора, ще мога ли да му чета постовете?

Comment

• Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
                                Искам да попитам, ако "вкарам" някой в игнора, ще мога ли да му чета постовете?
                                Не съм пробвал, но мисля че не

Comment

Working...
                                X