Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гайдаров,Гайдаров...

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Гайдаров все пак доказа, че може да прави и по-полезни за форума неща от това да ми се възхищава, като създаде темата за Дойранската епопея и участва в дискусията там.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Гайдаров все пак доказа, че може да прави и по-полезни за форума неща от това да ми се възхищава, като създаде темата за Дойранската епопея и участва в дискусията там.
        За това исказване мога да кажа, че ти си пълен нещастник

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Ти пак не си разбрал, Екотроник до колкото го познавам е напълно искрен и харесва темата за Дойран.
          А ти нещо пак си пообъркал буквите.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:25.

Comment

• Поздрави Гайдаров!
              И аз харесвам Дюран Дюран, колко често те имат концерти в Баден Баден? Предвид настоящият статут на държавата ни, бих ги посещавал. Или "се е смятало" че те някога ще имат пръв концерт в Баден Баден, и Вие неправилно сте си превел информацията.
              За да е ясно - заяждам се бе! Не за друго, а защото не търпя конкуренция.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Щом това мое съвсем ясно изказване не можеш да разбереш, какво остава за останалото?

Нищо не казваш за анкетата.

Да или не?

Или ти е прекалено сложен този въпрос?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...

Comment

• Гайдаров,Гайдаров ...

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                      Ха-ха, поздрави и на теб!
                      Аз също харесвам Дюран Дюран, клип на която си дал.
                      Само че с теб се заяждахме само един път, и то добронамерено.
                      С Алфиста-идеалист е съвсем друго - неговите хуморески са ежедневие в този форум, включително такава е и тази тема. Общо взето вече почти и не коментирам щуротиите му, а само им се наслаждавам отдалеч.
                      Аз, до предният си пост, не съм се заяждал с Вас.
                      Направих го, по споменатите от мен причини. Добре е че изяснихме ситуацията.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• ...

Comment

• Гайдаров,Гайдаров ...

-----------
                          Пай сеее ...

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Поздрави Гайдаров!
                            И аз харесвам Дюран Дюран, колко често те имат концерти в Баден Баден? Предвид настоящият статут на държавата ни, бих ги посещавал. Или "се е смятало" че те някога ще имат пръв концерт в Баден Баден, и Вие неправилно сте си превел информацията.
                            Бех у некво село на дискотека и дисководещия обявява...А сега Дюран Дюран...повтарям го два пъти, за да го запомните....)))
                            Ех Иване....казах на Цецко да мине през блатото да го ошлайфаме, ама той ни занимава с некви тъпи лафове.....

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            А твоето изказване е продиктувано от безсилие....и не те прави щастлив, ако ме разбираш....
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:52.
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Поздрави Гайдаров!
                              ...и муат кус-кус.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• ...

Comment

Working...
                                X