Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Хич да не ти пука, той е жертвата, ние лошите. За щастие това е виртуалална действителност с виртуални господари.
    Как да реагираш когато съм си направил труда да направя толкова много теми за ремонт със снимки и идва някакъв, който не е направил нито една и те квалифицира, че нищо не разбираш и не си направил темите задълбочено.
    Когато се почувстваш зле от това, погледни резултата от анкетата. Така ще си дадеш сметка, че над 90% от участниците тук, оценяват положително това, което правиш и те уважават. Т.е - струва си да продължаваш да го правиш.

А това, че се бил появил един, който да не го цени и който демонстрира неуважение, ами - майната му.

Накратко - дръж се с него така, както той си е постлал, но не си прави кардинални изводи от това.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Хич да не ти пука, той е жертвата, ние лошите. За щастие това е виртуалална действителност с виртуални господари.
      Как да реагираш когато съм си направил труда да направя толкова много теми за ремонт със снимки и идва някакъв, който не е направил нито една и те квалифицира, че нищо не разбираш и не си направил темите задълбочено.

Comment

Аз лоши не виждам.Има едни 90процента дето лаят за нещо и нема кой да ги чуе.И това не е от вчера.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• ...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:39.

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            Аз лоши не виждам.Има едни 90процента дето лаят за нещо и нема кой да ги чуе.И това не е от вчера.
            Не са 90%, питай Гайдаров... Той ще ти ги сметне на 89.23%, после като се сети, че е счупил тъпомера, ще се окаже, че го е направил нарочно. "За един приятел питам..."
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

• ...

Comment

• Пак ще попитам модератор, редно ли е когато някой те изнудва, че ще публикува нещо, което евентуално може да те компрометира и после да го направи. Редно ли е? И къде е манипулацията?
                Нали много справедливи и с висок морал.
                Може да не ми отговаряш.
                Ху кеърс

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Когато се почувстваш зле от това, погледни резултата от анкетата. Така ще си дадеш сметка, че над 90% от участниците тук, оценяват положително това, което правиш и те уважават. Т.е - струва си да продължаваш да го правиш.

А това, че се бил появил един, който да не го цени и който демонстрира неуважение, ами - майната му.

Накратко - дръж се с него така, както той си е постлал, но не си прави кардинални изводи от това.
                Въобще не се чувствам зле, трябва да има справедливост.
                И той като какъв си позволява да оценява хората, това не е ли квалификация?
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:22.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                  Не е вярно, че Цвятко започна тези малоумни и ненужни никому обиди. Първи започна Алфистът-идеалист, съвсем безпричинно наричайки го СЕЛЯНДУР, и снежната топка тръгна надолу...
                  Хайде да спреш да се изказваш неподготвен.

Прочети този пост и после пак опитай да дърдориш глупостите си.

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=35

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Въобще не се чувствам зле, трябва да има справедливост.
                  И той като какъв си позволява да оценява хората, това не е ли квалификация?
                  Според цветарката, ние (в т.ч - аз) първи го квалифицираме а той само се защитава.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• ...

Comment

Действително в тази тема Цвятко не е изпълнен с възторг от знанията ти, както си свикнал в този форум. Само че има огромна разлика между несъгласието на Цвятко с мнението ти и директната ти обида към него.
                      Ти да не си някой нов Гьобелс? Още ли си мислиш, че като повториш една лъжа 100 пъти и тя ще се превърне в истина?

Това е публично пространство. Хората могат и сами да четат, разсъждават и да преценяват, слава Богу.

Бегом в ингнора.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        Не са 90%, питай Гайдаров... Той ще ти ги сметне на 89.23%, после като се сети, че е счупил тъпомера, ще се окаже, че го е направил нарочно. "За един приятел питам..."
                        Той доказа, че не умее да смята, после опита да увърта..хаха......пък и трябва да ми е благодарен, че предложих да се добави и ника на цветко в заглавието.....иначе щеше да си виси сам, единична бройка

Comment

• ...

Comment

• ...
                            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:40.

Comment

Очевидно обаче ти си сам, там при елените.
                              Иначе си признавам, че навярно смяташ по-добре от мен - та нали всеки ден броиш елените наоколо....
                              Жив и здрав.
                              Радвам се, че поне правописа си пооправил...
                              Много си лигав.
                              Жив и здрав и ти.

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                Както в цяла България и тук така,много сме състрадателни и винаги ще толерираме свинските истории......аман.
                                Направете го цветко някакъв най-накрая в тоя форум...и без това е най-деен, по един или друг начин.

Чакам си бана и майната му На всичко тука...
                                Друже, мислех, че поне си поумнял и затова си се махнал от България. Но явно ти вървиш със свинщината и я разнасяш по света, вместо да я заклеймиш
                                Това мое изказване е в сила, само ако под свинщина имаш изказването на Ранобудниче да изтрие някоя от двете, наистина свински, теми

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Пак ще попитам модератор, редно ли е когато някой те изнудва, че ще публикува нещо, което евентуално може да те компрометира и после да го направи. Редно ли е? И къде е манипулацията?
                                Нали много справедливи и с висок морал.
                                Може да не ми отговаряш.
                                Ето, твоето високо IQ отново те накара сам да си признаеш, че пишеш на ЛС с/у хората тук, стремиш ги да ги настройваш един с/у друг, а и най-вече - нямаш достойнството сам да се изправиш с/у тях.
                                Няма да казвам как хората го наричат това. И понеже аз не съм ЛИЦЕМЕР, изпратих ЧАСТ от твоите ЛС до мен на човека, за когото се отнасяха. Ма като го гледам вие двамата сте си един дол дренки

И от всичко това следва, че не аз съм започнал, а ти - сам си го призна. И ако трябва някой да накажат, ами то това си ти

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Хайде да спреш да се изказваш неподготвен.

Прочети този пост и после пак опитай да дърдориш глупостите си.

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...6&postcount=35

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Според цветарката, ние (в т.ч - аз) първи го квалифицираме а той само се защитава.
                                Еко, аз наистина ти казах, че си селяндур едва след като ти обиди половината от българското население, живеещо по селата. А като гледам ти пак не вдяваш какво искам да ти кажа

Comment

Working...
                                X