nickgaidarov=къцивъпцаров
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеnickgaidarov=къцивъпцаров
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАлфисте-идеалист, само за статистиката:
Поздравявам те, че след хилядите ми правилни предположения действително си открил единственото "неправилно". Все пак ще те светна, че коректността изисква в този случай да напишеш, че това се дължи на факта, че самият колега, нуждаещ се от помощ, не е описал точно проблема в темата си. Само че - коректност в тебе само толкова, колкото в Марадона при гола му с ръка срещу Англия...[COLOR="Silver"]
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеВ интерес на истината като че ли прекалихме с Цвятко с критиките си към Алфиста-идеалист. Това се дължи обаче единствено на факта, че той си позволява да обижда и прави неверни констатации на хора, от които нищо лошо не е видял, дори напротив. Самият аз многократно съм писал тук, а и пак ще го напиша, че Алфистът-идеалист със знанията си и желанието си да ги сподели, при това напълно безплатно тук, е един от най-полезните колеги в този форум (а защо не и най-полезният). Остава му само да добави малко търпимост към чуждото мнение (особено ако то се различава от неговото) и да не обижда безсмислено и ненужно (с което всъщност излага себе си) и съвсем сериозно може да е за пример на всички тук.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеnickgaidarov=къцивъпцаровAlfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеКой пък е този Евгени?
Всъщност няма значение кой е. Ако Алфистът-идеалист се е оставил да играе по чужда свирка, това също не би говорило добре за него, а и поне за мен е изненадващо. Винаги съм си мислил, че Алфистът-идеалист е солов играч като мен.
Ама Евгени Минчев, за разлика от твоя приятел е пич отвсякъде, притежава всичко, което твоят приятел няма. Умен, изискан, с чувство за хумор.
С висока обща култура. Аз лично нямам против различните. Щом така им харесва, не ми пречат.
Ако обаче някой ме нарече Алекс, сигурно ще се засегна.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:09.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАко е така, Цвятко наистина е в грешка.
Всъщност като че ли във виртуалното пространство тук точно аз съм най-потърпевш от това, че двамата колеги, които най-много уважавам тук (ти и Цвятко) се скарахте.
А, видях и това за Алекс. Тук пък ти не си прав - Алекс, написано на латиница, както той го е написал - Alex, си е типично мъжко име.Под Евгени визира мен.И двамата сме лордове. Прави твоя приятел някакви асоциации с цел да ме обиди. Пък го е шубе да ме остави с жена му насаме.
Ама Евгени Минчев, за разлика от твоя приятел е пич отвсякъде, притежава всичко, което твоят приятел няма. Умен, изискан, с чувство за хумор.
С висока обща култура. Аз лично нямам против различните. Щом така им харесва, не ми пречат.
Ако обаче някой ме нарече Алекс, сигурно ще се засегна.
- "Sir"IQ e "лорд" само в собствените си отвлечени мисли по една планета от фантастичен сюжет. Така, че тук няма мегдан да се сравнява с Евгени, който си е купил титлата, ами всеки знае как. Имаше и даже дебат по темата по телевизията.
- по това как е постигнал нещата - има дупе, има акъл, който му е бил достатъчен да знае как да го използва. Научил се е в трамвайното (депо сега затворено) с/у Новотела (сега Принцес). Доста време му е трябвало, но е попаднал на подходящия любител на мъжки дупета да го лансира. Днес много високопоставени персони са спрягани за такива.
- чувство за хумор - ами няколко пъти съм го гледал - за мен се губи, на много елементарно ниво е. Но става за масовката
- колкото до ЖЕНА МИ - твоите постове и намеци до нея са пълна простащина и ясно говорят за твоята същност и като интелект, и като ебач. И м/у другото те съветвам да стоиш настрана от нея и виртуално, защото колкото и да си як ти и твоите приятели, не сте по здрави от нейните приятели. Тук няма да се впускам в обяснения защо, но го приеми, че е така. Бих ти цитирал даже няколко именца, ама ... А и тя е жена с акъл и вкус
- колкото до Алекс - то е толкова мъжко, колкото и женско. В случая ползвах обръщението към една моя колежка, нали се криех от моя приятел Чистача
- И още нещо - с бой се заканва само този, който не може с акъл и интелект да направи нещо, а се мисли за голяяяяма работа
P.S. Имам един пропуск - кавичките на лорд. На SIR ги сложих, ама .... ще вземе да си помисли, че наистина е лорд, щот се взе насериозно и с ЕвгениLast edited by Alex_26; d.m.y г., 09:14.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНик, благодаря ти за това:
В него има няколко съществени .... простотии.
- "Sir"IQ e лорд само в собствените си отвлечени мисли по една планета от фантастичен сюжет. Така, че тук няма мегдан да се сравнява с Евгени, който си е купил титлата, ами всеки знае как. Имаше и даже дебат по темата по телевизията.
- по това как е постигнал нещата - има дупе, има акъл, който му е бил достатъчен да знае как да го използва. Научил се е в трамвайното (депо сега затворено) с/у Новотела (сега Принцес). Доста време му е трябвало, но е попаднал на подходящия любител на мъжки дупета да го лансира. Днес много високопоставени персони са спрягани за такива.
- чувство за хумор - ами няколко пъти съм го гледал - за мен се губи, на много елементарно ниво е. Но става за масовката
- колкото до ЖЕНА МИ - твоите постове и намеци до нея са пълна простащина и ясно говорят за твоята същност и като интелект, и като ебач. И м/у другото те съветвам да стоиш настрана от нея и виртуално, защото колкото и да си як ти и твоите приятели, не сте по здрави от нейните приятели. Тук няма да се впускам в обяснения защо, но го приеми, че е така. Бих ти цитирал даже няколко именца, ама ... А и тя е жена с акъл и вкус
- колкото до Алекс - то е толкова мъжко, колкото и женско. В случая ползвах обръщението към една моя колежка, нали се криех от моя приятел Чистача
- И още нещо - с бой се заканва само този, който не може с акъл и интелект да направи нещо, а се мисли за голяяяяма работа
Лордлинесс не означава Лорд.
Не мисля, че се страхувам от нещо освен от Господ.
С бой се вкарва акъл. Акъл за да се държи човек подобаващо.
И от всичко което написа разбрах,
че не разбираш от жени.
Освен от коли не разбираш и от жениLast edited by lordliness; d.m.y г., 08:01.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment