Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
    Морски, ти пък откъде се взе?
    А и тази тема е за Цвятко, пишете за него - че иначе прекалено ще ми порасне самочувствието...

P.S. А и се пише Къци Вапцаров, а не Къци Въпцаров. Аман от неграмотници в този форум...
    Не ми пречи да те кръстя както си искам. А колкото до самочуствието ти, то е изградено единствено благодарение на този форум, с помоща на клавиатурата ти.
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Ник, благодаря ти за това:
      В него има няколко съществени .... простотии.
      - "Sir"IQ e "лорд" само в собствените си отвлечени мисли по една планета от фантастичен сюжет. Така, че тук няма мегдан да се сравнява с Евгени, който си е купил титлата, ами всеки знае как. Имаше и даже дебат по темата по телевизията.
      - по това как е постигнал нещата - има дупе, има акъл, който му е бил достатъчен да знае как да го използва. Научил се е в трамвайното (депо сега затворено) с/у Новотела (сега Принцес). Доста време му е трябвало, но е попаднал на подходящия любител на мъжки дупета да го лансира. Днес много високопоставени персони са спрягани за такива.
      - чувство за хумор - ами няколко пъти съм го гледал - за мен се губи, на много елементарно ниво е. Но става за масовката
      - колкото до ЖЕНА МИ - твоите постове и намеци до нея са пълна простащина и ясно говорят за твоята същност и като интелект, и като ебач. И м/у другото те съветвам да стоиш настрана от нея и виртуално, защото колкото и да си як ти и твоите приятели, не сте по здрави от нейните приятели. Тук няма да се впускам в обяснения защо, но го приеми, че е така. Бих ти цитирал даже няколко именца, ама ... А и тя е жена с акъл и вкус
      - колкото до Алекс - то е толкова мъжко, колкото и женско. В случая ползвах обръщението към една моя колежка, нали се криех от моя приятел Чистача
      - И още нещо - с бой се заканва само този, който не може с акъл и интелект да направи нещо, а се мисли за голяяяяма работа

P.S. Имам един пропуск - кавичките на лорд. На SIR ги сложих, ама .... ще вземе да си помисли, че наистина е лорд, щот се взе насериозно и с Евгени
      Хотелът,не е Принцес. Казва се Рамада.

-----------
      Пай сеее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ник, благодаря ти за това:
        В него има няколко съществени .... простотии.
        - "Sir"IQ e "лорд" само в собствените си отвлечени мисли по една планета от фантастичен сюжет. Така, че тук няма мегдан да се сравнява с Евгени, който си е купил титлата, ами всеки знае как. Имаше и даже дебат по темата по телевизията.
        - по това как е постигнал нещата - има дупе, има акъл, който му е бил достатъчен да знае как да го използва. Научил се е в трамвайното (депо сега затворено) с/у Новотела (сега Принцес). Доста време му е трябвало, но е попаднал на подходящия любител на мъжки дупета да го лансира. Днес много високопоставени персони са спрягани за такива.
        - чувство за хумор - ами няколко пъти съм го гледал - за мен се губи, на много елементарно ниво е. Но става за масовката
        - колкото до ЖЕНА МИ - твоите постове и намеци до нея са пълна простащина и ясно говорят за твоята същност и като интелект, и като ебач. И м/у другото те съветвам да стоиш настрана от нея и виртуално, защото колкото и да си як ти и твоите приятели, не сте по здрави от нейните приятели. Тук няма да се впускам в обяснения защо, но го приеми, че е така. Бих ти цитирал даже няколко именца, ама ... А и тя е жена с акъл и вкус
        - колкото до Алекс - то е толкова мъжко, колкото и женско. В случая ползвах обръщението към една моя колежка, нали се криех от моя приятел Чистача
        - И още нещо - с бой се заканва само този, който не може с акъл и интелект да направи нещо, а се мисли за голяяяяма работа

P.S. Имам един пропуск - кавичките на лорд. На SIR ги сложих, ама .... ще вземе да си помисли, че наистина е лорд, щот се взе насериозно и с Евгени
        Хубаво е да се оплачеш на жена ти, че тук една групичка те тормози всеки ден, ти помагаш на хората, те те тормозят. То така не може, на какво прилича, безобразие.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          Хотелът,не е Принцес. Казва се Рамада.

-----------
          Пай сеее ...
          Дреме ми как се казва сега.

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:44.

Comment

• Не искам ЗА
              Искам само против, но с обосновката. А тук такива са толкова, колкото и ЗА. Пълно с МИШОЦИ

Comment

Не искам ЗА
                Искам само против, но с обосновката. А тук такива са толкова, колкото и ЗА. Пълно с МИШОЦИ
                теб никой не те пита какво искаш
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Опааа, още двама мишоци. И все пак Active Members: 1,357 и само 70 с/у мен? Доста нови профили ще трябва да направите и да гласувате.

А на фона на 25 000 .... леле колко са напуснали форума

Comment

Опааа, още двама мишоци. И все пак Active Members: 1,357 и само 70 с/у мен? Доста нови профили ще трябва да направите и да гласувате.

А на фона на 25 000 .... леле колко са напуснали форума
                    Добре знаем, как всичко усукваш по килифарски, само и само да не признаеш фактите.

И сега не е по-различно.

Бъди мъж и приеми фактите такива, каквито са.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:37.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Добре знаем, как всичко усукваш по килифарски, само и само да не признаеш фактите.

И сега не е по-различно.

Бъди мъж и приеми фактите такива, каквито са.
                      Е какви са - 1400 активни потребители, над 23 000 напуснали, 68 гласували с/у мен като от тях 58 мишока
                      Пълен крах, а идеалисте

Comment

Е какви са - 1400 активни потребители, над 23 000 напуснали, 68 гласували с/у мен като от тях 58 мишока
                        Пълен крах, а идеалисте
                        Не! 90 % са гласували срещу теб. Това е истината, колкото и да не ти харесва.

От тези 1400 активни потребители, само 8 са те подкрепили. Останалите? Това не те ли притеснява?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не! 90 % са гласували срещу теб. Това е истината, колкото и да не ти харесва.

От тези 1400 активни потребители, само 8 са те подкрепили. Останалите? Това не те ли притеснява?
                          Мушморок, от 1400, само 70 трябва да те притеснява теб, не мен

Comment

Мушморок, от 1400, само 70 трябва да те притеснява теб, не мен
                            Нищо мъжко няма в теб. То и затова хората не те харесват.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Нищо мъжко няма в теб. То и затова хората не те харесват.
                              Да, на мода са гъзолизците, надупените "мъжкари", а пут...те - те от край време са си на мода. А аз не съм от никой от трите вида. И не ми пука дали ме харесват. Важното е да не ми пречат в живота. А това, че в някакъв си форум с 1300 "активни" членове, не ме харесват някакви си 10-ма, ... ти сам го написа израза. А аз имам през какво да ми е - доказал съм го и продължавам да го доказвам

Comment

Да, на мода са гъзолизците, надупените "мъжкари", а пут...те - те от край време са си на мода. А аз не съм от никой от трите вида. И не ми пука дали ме харесват. Важното е да не ми пречат в живота. А това, че в някакъв си форум с 1300 "активни" членове, не ме харесват някакви си 10-ма, ... ти сам го написа израза. А аз имам през какво да ми е - доказал съм го и продължавам да го доказвам
                                До тук си доказал само, че техническата част ти е непозната материя!
                                Не знаеш а се мислиш за велик! Когато си в грешка, вместо да си я признаеш почваш да увърташ и да изкарваш другите виновни за собственото ти незнание.
                                Най-лошото от всичко е, че просто сам не си даваш сметка колко не си в течение на нещата....
                                sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Working...
                                X