Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Суууперрр. Ще вкараш държавата в праваилния път.

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ник, президентът е длъжност за лукова глава, за палячо като екото. Тоя злобния става за съветник по борбата с неграмотността и малоумието

Comment

• ...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:31.

Comment

• Точно,затова имаме нужда от човек като теб.
          Начетен,с образование. Сигурен съм,че ще се справиш.

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:31.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Вече написах - аз не ставам за обединител на нацията, а и политиката би било последното нещо, което ще ме привлече.
              Разбира се, това не е проблем.
              Проблем обаче е, че обединител на българите не се вижда дори на хоризонта.
              Никой не може да обедини дребни душици, себелюбци, интриганти ит.н. освен една купа с помия, серврана с добра украса на висока цена. Е, и от тук също се вижда ясно.
              Ник, не наричай ВО тапишонка. Теб не съм видял да те обижда

Comment

• ...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:32.

Comment

1. За българите си прав, само в момента обаче. Такива ни направиха последните 72 години. Иначе останалите близо 1 300 (включително поведението ни като народ по време на робствата - византийско и турско) не са такива като цяло.

2. За БО не си съвсем прав. Той ме обиди пръв, макар и само веднъж, като ме нарече "Мистър гайда". Веднъж, а и беше отдавна, но не съм го забравил.
                  Не последните 72, а от Стамболовото време. Мразя го за това, че издигна Фердинант. А и 500 години са си оказали влиянието

Comment

• ...

Comment

ОК. Има логика.
                      Но точно Стамболов е най-добрият ни министър-председател след Освобождението през 1878 г. според мен.
                      Никой друг освен него (при всичките му недостатъци, разбира се) не е защитавал българщината повече. Не случайно мазниците на Драгалевския "циганин", когато стана министър-председател, го ласкаеха, че е "новият Стамболов". А всъщност това "цигане" е един от най-големите разсипници на България.
                      Казах, че го мразя за Фердинант само. Тръгнал да търси цар, вмест да организира кастинг

Comment

• ...

Comment

Да, Фердинанд не се оказа добър цар.
                          За разлика от сина си Борис.
                          Крадливото старче от Мадрид очевидно се е метнало на дядо си, а не на баща си.
                          Борис 3 е комарджия и пиянде. Това споделят хора, живеещи в Испания и засичащи го там. Той каза на Кеворк, че няма претенции към нищо, а после си поиска всичко
                          Леле, голяма простотия написах. Да се чете Симеончо нашенскии
                          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 22:26.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Борис 3 е комарджия и пиянде. Това споделят хора, живеещи в Испания и засичащи го там. Той каза на Кеворк, че няма претенции към нищо, а после си поиска всичко
                            Това вече е черешката на тортата
                            На голям историк се правеше, обаче се видя, че и тук е въздухар, запозна хора, които никога не са се виждали, по разбираеми причини.
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:32.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Това вече е черешката на тортата
                              Тоя път ти благодаря

Comment

• Фердинанд за ония времена си е бил пушка. Да не забравяме, че той прави българската армия такава, че да са възможни и Дойран и Одрин. Промишлеността набира обороти и ни ориентира на запад, а не към Ориента.
                                Това са му плюсовете.
                                Минусите..... ами като на всеки педераст.
                                Педерастията е заболяване и ако някой се съмнява, да види неадекватната му политика. С какъв сърбогъз се събуди сутринта - такава политика води.
                                Колкото до обединителите на нацията ни - не сте прави!
                                Я вижте Боко и министърките му!
                                Това е квартет, който заедно и поотделно обединява целия народ, от всякакви прислойки и класи, дружно да ги попържа с мераклийски псувни!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X