Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Чета те, махнах игнора. Благодаря за мнението.
    - нека някой потребител да сподели дали съм го вкарал в излишни разходи. Това твое твърдение е неверно
    - ти си автомонтьор, нали? За мен влизаш в графата комерсиални. Ти не пишеш току така тук
    - за маслото - постави масло 200ml в една мини система, като тази за варене на ракия. Обади ми се като се изпари маслото от единия и го събереш в другия съд. Ще ти подскажа малко - увличане
    - имахме навремето климатици без дехидрататори и като ги местихме им сложиха специално. Колкото до случая тук - има такива, които са елиминирали дехидрататора по една или друга причина. Едни дехидрататори седят при съда, други (моята кола) са на тръбата, трети са на радиатора. Помислих, че колегата е огледал добре къде му вървят тръбите
    1 .Ето сега пак контра въпрос за маслото , без да ми отговориш на моя въпрос.
    2. Къде видя комерсиалното ? В това че зегерката на лагера не се разтваря като та стой та гледай ? В това че за маслените пари и за всичко друго за което съм те оборвал .

И на края ,така като гледаш кога съм регистриран и колко мнения имам и то в техническия раздел ,да ли си търся клиенти от тук ? Някак си е несериозно от твоя страна .

А относно дехидратара говорим за автомобилни А-С системи.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Адаш, моля да се прехвърлите с тази дискусия в другата тема за Цвятко:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=93436&page=43

Нека тази остане само за "обяснения на вота"

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Адаш, моля да се прехвърлите с тази дискусия в другата тема за Цвятко:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=93436&page=43

Нека тази остане само за "обяснения на вота"
        Аз със него приключих . Не е човек с който може да водя някаква дискусия , при положение че по -дефолт той винаги е прав.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

По първото - отговаряш вместо други
          По второто - пишейки тук се показващ знаещ и можещ - увличаш хора от региона ти да дойдат при теб
          По третото - питай някой химик защо маслото като се нагрее започва да пуши. Това изпарение ли е и на какво? И ти подсказах - УВЛИЧАНЕ. Ако не се сещаш, ти си достатъчно знаещ та да си позволя да те уча
          За климатиците - нека е твоето
          И се научи кога се пише С и кога СЪС - нали ме критикувахте за правопис и грамотност

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:27.

Comment

Не всички потребители знаят името на анкетирания, ако се вкара и ника в заглавието на анкетата гласовете ще са двойно или тройно.Както положителни, така и отрицателни вотове..
              Не, че нещо ми дреме.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

...

Comment

Гласувах одобрявам.
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                    Не се безпокой за това - Алфистът-идеалист предвидливо вече го е направил.
                    Ето, удвоиха се.
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      Ето, удвоиха се.
                      май Цвятко ще те черпи....

Comment

Яд ме е , че прибързах и гласувах обективно и безкомпромисно.
                        Обаче ми става малко гадно, защото се оформя една група, безмилостни типове, които си въобразяват, че форумът им е бащиния. Преди шест-седем години, 90% от пишещите тук, включително и авторът щяха да са с много сериозен бан.
                        Ще се поясня.
                        Клубът, както и форумът са частни. Правилата не се определят по демократичен принцип, а се налагат от собствениците на форума.
                        Самият факт, че се пуска тема, в която се одобрява или не даден потребител е вече нарушение на правилника. Никой няма право да изземва функциите на модераторите и админите. Всички потребители имат равни права и задължения. Като нещо не ти харесва, има си начин да го докладваш. Ако модераторите не вземат отношение, значи това е политика на форума. Ако не ти харесва-напускаш и толкова.
                        Превърнахте го в пионерска организация.
                        Аз така имах в един друг селяндурски форум препирня, за старите селенови диоди в генераторите и последствията. Само защото в първия пост обърках селенови с германиеви и всички скочиха да доказват качествата на трошките си. После започнаха да ме налагат с конкретика, като тиристорните системи за изправяне на тока, а тъпчовците хич не искаха да приемат, че още през 1981-ва Ижето ми имаше такава система.
                        Ама не! Само най-новите АТВ-та са с такива и не може да се приравняват с някакво Иже. Тука се получава нещо такова.
                        А, че Цецо си е магаре е така, но това не означава, че останалите сме много стока.
                        Основният проблем е, че хората не се разбират един друг!!!!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

...

Comment

ИзедемугъзанаBO дръжгайдаров поднапрежение

-----------
                            Пай сеее ...
                            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

...
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:28.

Comment

ЯжмугъзанаBO гайдаровгайдаровдрежна душице изедемугъзоначовека.

-----------
                                Пай сеее ...
                                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                                X