Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    това е форум за коли, тук пишат предимно мъже, истинските мъже говорят кратко, точно и ясно, те не дрънкат повече от жени навсякъде, вземи си смени колата, отиди в друг форум, може да намериш почитатели.
    Мдааа, прав си. Следвайки твоите съвети и четейки твоите ТЕХНИЧЕСКИ постове, ти бебешка триколка не трябва да караш.
    Много ли те е яд, че само десетина истински мъже са с/у моето държане тук и останалите 50 са МИШОЦИ?

Comment

• Ето специално за теб, да се ограмотяваш, когато съвсем леко ме достигнеш ще говорим пак за техника

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...77&postcount=1

Има още десетина в раздела 156, като прочетеш това си ги намери.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Мдааа, прав си. Следвайки твоите съвети и четейки твоите ТЕХНИЧЕСКИ постове, ти бебешка триколка не трябва да караш.
        Много ли те е яд, че само десетина истински мъже са с/у моето държане тук и останалите 50 са МИШОЦИ?
        И защо трябва да го е яд?

Аз така, като гледам, по-скоро теб те е яд на Лорда.

Той вече е споделил доста полезна информация, добре обяснена и придружена от снимки.

Накратко - вече е направил много за форума.

Такива хора, ти май не ги харесваш.
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:19.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          И защо трябва да го е яд?

Аз така, като гледам, по-скоро теб те е яд на Лорда.

Той вече е споделил доста полезна информация, добре обяснена и придружена от снимки.

Накратко - вече е направил много за форума.

Такива хора, ти май не ги харесваш.
          Не позна

Comment

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            знаеш израза- барабар Петко с мъжете, това е той- алекс, иска да е мъж, да го забележат и се вре навсякъде

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              знаеш израза- барабар Петко с мъжете, това е той- алекс, иска да е мъж, да го забележат и се вре навсякъде
              Пак не позна. (не описвай себе си)

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Пак не позна. (не описвай себе си)
                знаеш израза- барабар Петко с мъжете, това си ти- алекс, искаш да си мъж, да те забележат и се вреш навсякъде.
                Много ти е дълъг мисловния процес докато ми отговориш, нещо ти тече бавно мисълта

Comment

• Според мен, дейността на Цвятко във форума, се свежда до следното:

49% нечетене на това, което пишат хората.
                  49% писане на глупости.
                  2% писане на полезни неща.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Цвръц,дай линк на някоя полезна тема,която си се постарал да опишеш ремонт и да прибавиш снимки?
                    Ааа,извинявай такива няма. Ляляджия това си ти. На малкия пръст не можеш да им стъпиш,защо?
                    Тук,ще оставя всеки да прецени за себе си какъв трябва да е отговора

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Според мен, дейността на Цвятко във форума, се свежда до следното:

49% нечетене на това, което пишат хората.
                      49% писане на глупости.
                      2% писане на полезни неща.

100% неразбиране е според мен
                      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• ...
                        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:38.

Comment

• Забавен си.

-----------
                          Пай сеее ...
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Що си изтрил мненията си? http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89871
                            Паляк.
                            Злобно същество такова. Недей да се правиш на света вода ненапита.
                            Last edited by Zlobich; d.m.y г., 21:23.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                              Цвятко е написал много полезни неща в този форум - в една друга тема пак против него и пак пусната от Алфиста-идеалист дадох доста линкове.
                              Дори когато предположенията му са погрешни обаче той ги излага по начин, който поне в мен буди симпатия.
                              За разлика от многото от вас, които само лаете и го обиждате, а всъщност самите вие нищо добро не сте направили за този форум. По мое мнение най-яркият пример за това е Zlobich.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

И само между другото - седем птички...
                              Това му го квазах и аз

Comment

• Ти вземи хвърли,едно око на темата и виж колко завистлива е "приятелката" ти.
                                Ще разбереш какъв всъщност е човека с дипломите. МИШОК.

-----------
                                Пай сеее ...

Comment

Working...
                                X