Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вижте сега.
    1. Тъй като бисерите касаят технически въпроси (поправете ме, ако греша), ще се съглася с присъствието на втора тема (въпросната), само ако се спазарите с някой от модераторите на технически раздели да му я метна, а там правете каквото ви душа иска (ако ви позволят). Срок - утре вечер.
    2. Дори не забелязвам евтините манипулации на тема "ръководство". Надали някой от ползващите ги изобщо си дава сметка за каква отговорност иде реч.
    3. Ако ви видя да се дракате по другите теми, ще ви закича по един бан (понеже вече предупредих, а вие до един имате претенции да сте зрели хора), без да разследвам кой крив, кой прав.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Заел съм се с чужда работа.

В други форуми, това въобще не би се наложило.

Резултатите от анкетата говорят красноречиво за какво иде реч.

Щом няма по-безсмислени теми от въпросните, трийте ги.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        Вижте сега.
        1. Тъй като бисерите касаят технически въпроси (поправете ме, ако греша), ще се съглася с присъствието на втора тема (въпросната), само ако се спазарите с някой от модераторите на технически раздели да му я метна, а там правете каквото ви душа иска (ако ви позволят). Срок - утре вечер.
        2. Дори не забелязвам евтините манипулации на тема "ръководство". Надали някой от ползващите ги изобщо си дава сметка за каква отговорност иде реч.
        3. Ако ви видя да се дракате по другите теми, ще ви закича по един бан (понеже вече предупредих, а вие до един имате претенции да сте зрели хора), без да разследвам кой крив, кой прав.
        Прочете ли как ме изнудваше въпросният, наруши няколко от важните правила на форума, отдавна трябваше да е деактивиран.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Заел съм се с чужда работа.

В други форуми, това въобще не би се наложило.

Резултатите от анкетата говорят красноречиво за какво иде реч.

Щом няма по-безсмислени теми от въпросните, трийте ги.
          Напротив.
          Проблемът е в това, че не сме дозрели да спорим без да се квалифицираме взаимно. И в този аспект невинни няма, вярвай ми. В постовете на всички страни има определения за човека отсреща. А това опорочава инак благородния замисъл. Не знам дали успявам да се изразя ясно.. Всички технически аргументи губят тежест, когато наречеш опонента си "глупак" (използвам хипотетично понятие).
          И този модел общуване се разпространява като рак по другите теми - това ли е целта?

Не този е начинът да се бориш за права идея.
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Напротив.
            Проблемът е в това, че не сме дозрели да спорим без да се квалифицираме взаимно. И в този аспект невинни няма, вярвай ми. В постовете на всички страни има определения за човека отсреща. А това опорочава инак благородния замисъл. Не знам дали успявам да се изразя ясно.. Всички технически аргументи губят тежест, когато наречеш опонента си "глупак" (използвам хипотетично понятие).
            И този модел общуване се разпространява като рак по другите теми - това ли е целта?

Ако следеше внимателно дискусиите, щеше да забележиш и това, че именно Цвятко започва пръв с квалификациите.

Т.е Цвятко пръв и нееднократно е демонстрирал неуважение спрямо останалите колеги.

Да дам ли примери?

Т.е - многократно е нарушавал правилата на форума и не е бил санкциониран за това своевременно.

Ако това се беше случвало, както е редно, нямаше и да я има въпросната анкета и всички останали теми срещу него.

Накратко - правим това, което можем за да бъде форумът по-добър.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Напротив.

Нали знаеш че не сме еднакви, всички за щастие сме различни. Когато някой е глупак, как иначе да го наречеш. Използвам хипотетично понятие.

Comment

Ако следеше внимателно дискусиите, щеше да забележиш и това, че именно Цвятко започва пръв с квалификациите.

Т.е Цвятко пръв и нееднократно е демонстрирал неуважение спрямо останалите колеги.

Да дам ли примери?

Т.е - многократно е нарушавал правилата на форума и не е бил санкциониран за това своевременно.

Ако това се беше случвало, както е редно, нямаше и да я има въпросната анкета и всички останали теми срещу него.

Накратко - правим това, което можем за да бъде форумът по-добър.
                А защо му играете по свирката?

Не съм следила внимателно дискусиите по една или друга причина. Просто ме нямаше много време. Защо и как са въпроси, които не смятам да обсъждам. "Той започна пръв" не би ме накарало да отвърна със същото. Но аз съм си аз.

Можеш ли да ми се закълнеш, че ако оставя темата с бисерите, никой от вас (спорещите с него) няма да го квалифицира?

Аз поемам ангажимент да помоля него за същото, ако иска да продължи да пише във форума.

И когато ми остане време, ще почистя останалите теми от помия. Правилото, че видя ли някой да се вихри другаде - изхвърча, остава в сила.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Нали знаеш че не сме еднакви, всички за щастие сме различни. Когато някой е глупак, как иначе да го наречеш. Използвам хипотетично понятие.
                Даже не ми е интересно да водя тоя спор.
                Честно.
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

А защо му играете по свирката?

Не съм следила внимателно дискусиите по една или друга причина. Просто ме нямаше много време. Защо и как са въпроси, които не смятам да обсъждам. "Той започна пръв" не би ме накарало да отвърна със същото. Но аз съм си аз.

Можеш ли да ми се закълнеш, че ако оставя темата с бисерите, никой от вас (спорещите с него) няма да го квалифицира?

Аз поемам ангажимент да помоля него за същото, ако иска да продължи да пише във форума.

И когато ми остане време, ще почистя останалите теми от помия. Правилото, че видя ли някой да се вихри другаде - изхвърча, остава в сила.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Даже не ми е интересно да водя тоя спор.
                  Честно.
                  Мога да гарантирам само за себе си това, че в темата ще поствам само "бисери" без да пиша и сричка от себе си.

Ндявам се, че и другите колеги ще направят това.
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:30.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Значи накратко - Цвятко може да квалифицира. Ние - не. Ако Цвятко те квалифицира, се обърни да те квалифицира още веднъж.

Comment

Мога да гарантирам само за себе си това, че в темата ще поствам само "бисери" без да пиша и сричка от себе си.

Ндявам се че и другите колеги ще направят това.
                      Благодаря ти.

Отивам да спя.
                      Утре ще берем плодовете на днешния разговор.
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Така и не отговори на нито един от въпросите ми. Не ги виждаш или са неудобни.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Значи накратко - Цвятко може да квалифицира. Ние - не. Ако Цвятко те квалифицира, се обърни да те квалифицира още веднъж.
                          Не. Нито накратко, нито надълго. Но аз няма да играя по твоята свирка, защото е твърде манипулативна за моя вкус. Във всеки от последните си постове мълчаливо квалифицираш и мен. Това няма да ме накара да ти отвърна със същото.

Лека нощ.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не. Нито накратко, нито надълго. Но аз няма да играя по твоята свирка, защото е твърде манипулативна за моя вкус. Във всеки от последните си постове мълчаливо квалифицираш и мен. Това няма да ме накара да ти отвърна със същото.

Лека нощ.
                            Не съм и очаквал друг отговор.

Comment

• Както в цяла България и тук така,много сме състрадателни и винаги ще толерираме свинските истории......аман.
                              Направете го цветко някакъв най-накрая в тоя форум...и без това е най-деен, по един или друг начин.

Чакам си бана и майната му На всичко тука...
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                Както в цяла България и тук така,много сме състрадателни и винаги ще толерираме свинските истории......аман.
                                Направете го цветко някакъв най-накрая в тоя форум...и без това е най-деен, по един или друг начин.

Чакам си бана и майната му На всичко тука...
                                Хич да не ти пука, той е жертвата, ние лошите. За щастие това е виртуалална действителност с виртуални господари.
                                Как да реагираш когато съм си направил труда да направя толкова много теми за ремонт със снимки и идва някакъв, който не е направил нито една и те квалифицира, че нищо не разбираш и не си направил темите задълбочено.
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:45.

Comment

Working...
                                X