Първоначално публикувано от don_pepone
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНека публикува с твое разрешение всичко тази мижитурка. Станахме с него като едновремешна клюкарска седянка. Остава и една бродерия да му връча, та и ръцете да си избоде
И внимавай с определенията да не гризнеш дръвцето.
Гайдаров, кажи му, че съм от големите и лошите. Да си мери приказките. Защото май не му се вярва.Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:03.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеАз никой не харесвам или Нехаресва, все пак се познаваме само виртуално и макар и да съм регистриран от доста години вече , имам удоволствието да познавам лично много малко хора от форума, но уви ...
Това с писмата нее много удачно да се прави, понеже затова са си Л.С. , но аз каквот осъм казал си го зная и нее нито лъжа нито няква обида към някого,а лично мнение. Предполагам за какво иде реч, понеже несъм изписал История Славянобългарска с Него , но това няма значение - важен е принципа
Преди се чудех защо хората които "знаеха" и помагаха спряха да пишат тук, но последната година взе да ми се изяснява и ги разбирам, но уви това се отразява зле на форума и ползвателите му като цяло.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Главният дразнител във форума ще отсъства три дни.
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=185Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Гайдаров, като гледам вече цял ден освен теб, никой друг от 9тимата гласували с "Да" в тази анкета не жали за липсата на Alex_26. Не е ли странно?
От цялата работа май само ти губиш, че 3 дни няма да гледаш обичайната доза сеир на Alex_26 срещу останалитеAlfa Romeo GT 1.9 16v
Comment
-
-
-
Да ми се промени статистиката!
Одобрявам поведението на Цвятко, защото кара шибаните консерватори да мислят!
Иначе и мен ме е нервил, ама какво да се прави?!
Любовта обича да е тормозена.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщениеГайдаров, като гледам вече цял ден освен теб, никой друг от 9тимата гласували с "Да" в тази анкета не жали за липсата на Alex_26. Не е ли странно?
От цялата работа май само ти губиш, че 3 дни няма да гледаш обичайната доза сеир на Alex_26 срещу останалите
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеИво - добре е, че ти дойде акъла, но никой няма да ти промени статистиката тук. Ето защо, след като вече си гласувал с "не", намери двама негласували колеги да гласуват с "да", за да стане донякъде както искаш сега.Last edited by undy; d.m.y г., 11:41.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеА предложението ми към Иво не е умно, а единственото възможно в случая.
Ми не е умно, гнусно-тъпо е....нали се сещаш защо..
P.S. Велик елене, а и вместо да словоблудстваш, по-добре помисли дали да не последваш примера на Иво...Last edited by undy; d.m.y г., 12:59.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Comment