Първоначално публикувано от nickgaidarov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеХа-ха,
Ами нали само един пост по-нагоре написа, че и Цвятко не одобрявам...
А иначе за моето състояние не бери грижа - то винаги е било и е в "правилната" посока.
Но тъй като явно теб те избиват подобни мисли, не знам дали причината за това е в пословично "студените" скандинавки или може би някои елени са били особено "благодарни" за грижите, които толкова любвеобилно полагаш за тях...
Ти кога има допир до скандинавка?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЛорде, по принцип си прав, но никой друг не внася такъв живец във форума, както Цвятко.
А това спокойствие - вълците го яли.
То от много спокойствие и безразличие цялата ни държава е на това дередже, не само този форум...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТова не е живец, но ще се въздържа от коментар.
Основното предназначение на този форум е взаимопомощ. Или поне техническите му раздели.
Едва ли има по-неприятно нещо за някой, изпаднал в нужда от това да прочете 500 поста, изпълнени с препирни и объркваща информация, но иначе пълни със "живец".
На който му е скучно и му липсва живец, да ходи да си го търси другаде. Може и в някоя чалготека.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа разлика от теб, аз няма да се въздържа.
Основното предназначение на този форум е взаимопомощ. Или поне техническите му раздели.
Едва ли има по-неприятно нещо за някой, изпаднал в нужда от това да прочете 500 поста, изпълнени с препирни и объркваща информация, но иначе пълни със "живец".
На който му е скучно и му липсва живец, да ходи да си го търси другаде. Може и в някоя чалготека.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОт последната ми тема за кантара от 12 поста, само един е важен. Останалите просто са абсурдни. И на кого е необходимо това?
Крайна мярка е, но някои хора не могат да си го държат в задниците.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:44.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Истината е,че периодично,някой цъфва във форума и прави мазало. Няма да си позволя да коментирам Цвятко,зарекъл съм се,да не му обръщам внимание. Дори няма да го коментирам сега,по-лошото е,че сте прави и ви разбирам когато се започне караницата във всяка тема. Истината е,че трябва по-твърда ръка и да се дисциплинира форума.
Направете си по една регистрация в андроид форума и опитайте да се припирате?!
Често когато имам проблем с кошницата,когато намеря някоя тема с подобен проблем се уморявам да чета безсмислени коментари,а да се изчетат "n" на брой страници с плява докато се стигне до някое мнение което е полезно.
Затова ще помоля модераторите за по-дейно участи за следенето и спазването на правилата на форума. Всички сте полезни,дори и Гайдаров.
Нека си бъдем полезни един на друг. Няма безгрешни хора.
И все пак призовавам модераторите да не толерират спам-а във всяка една тема,тънките нападки и подигравки към потребителите. Мир момчета,гости сме на тази земя,а не се знае до кога ще сме тук. Трябва ли да се драчим,вместо подкрепяме?
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Хубаво пишеш, обаче аз примерно не съм свикнал да си обръщам другата буза, моето кредо е зъб за чене, око за две
Аз съм биткаджия, не се предавам никога.Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:54.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Comment