If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Ти ме утрепА....аз те мислех за 20 годишен келеш....т.е. младеж.....ма казвайте ги тия работи по-рано....нямаше да те обиждам,все пак имам респект и уважение към по-възрастните ,колко и зле да са те
Аз съм на 51 и не си крия годините. Ако мислиш, че ме засегна с нещо, .... ами не си. Тя простотията не можеш нито я затапи, нито я запуши, камо ли да я премахнеш. Колкото до старец - ами на там вървя. Това е животът. Някои не доживяват и тези години
Както казах - простотията на някои просто няма граници. Бъдете живи и здрави! Жалко, че я разнасяте вече и по Европа. Но в Германия вече ни третират като сирийци и напаст. Така, че ...
Колкото до простата - имам син на година и 10м., копие на мен. И нали знаеш поговорката за гроба, а мистър IQ?
На тази възраст съм чувал, че мисълта тече бавно, четири часа и половина за отговор, бива те още.
Според римското право бащата винаги е неизвестен.
Или според народния хумор.
На тази възраст съм чувал, че мисълта тече бавно, четири часа и половина за отговор, бива те още.
Според генетиката обаче всичко е известно. Колкото до мисълта ми - явно много те е яд на мен, щом искаш да ти отговарям на "мъдрите" ти простотии, че и веднага. Чувстваш ли се унизен в малодушието си?
Говорим си, нали тук може. Ако кажеш, че не може- няма.
Не мисля че съм казал нещо лошо. Хората на 50 са вече възрастни, постоянно по електронните медии разправят, че над 50 простатата алармира, а римското право си е римско право, изучава се.
Да Ето виждаш ли, бързият ти отговор някак не е изпипан, не е рафиниран.
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
Говорим си, нали тук може. Ако кажеш, че не може- няма.
Не мисля че съм казал нещо лошо. Хората на 50 са вече възрастни, постоянно по електронните медии разправят, че над 50 простатата алармира, а римското право си е римско право, изучава се.
Ми разделът е с малко по-различна тема.. Мръднете малко по-нагоре и в Общи приказки си бъбрете на воля. Станах разногледа
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Както казах - простотията на някои просто няма граници. Бъдете живи и здрави! Жалко, че я разнасяте вече и по Европа. Но в Германия вече ни третират като сирийци и напаст. Така, че ...
Колкото до простата - имам син на година и 10м., копие на мен. И нали знаеш поговорката за гроба, а мистър IQ?
Не виждам с какво те засегнах сега.И пак нападаш.Не знам как да ти обясня, че не съм прост и че не разнасям никаква простотия по Европа...напротив.Доказал съм колко струвам, хората са ме оценили, държат на мен и ми плащат.
Опитах се да кажа, че имам уважение към по-възрастните.Кое не разбра? Даже и не съм си помислял да те подкачам за годините...и аз на там отивам.
Айде със здраве, че тия дечурлига трябва да ги храни и възпита някой.
Не виждам с какво те засегнах сега.И пак нападаш.Не знам как да ти обясня, че не съм прост и че не разнасям никаква простотия по Европа...напротив.Доказал съм колко струвам, хората са ме оценили, държат на мен и ми плащат.
Опитах се да кажа, че имам уважение към по-възрастните.Кое не разбра? Даже и не съм си помислял да те подкачам за годините...и аз на там отивам.
Айде със здраве, че тия дечурлига трябва да ги храни и възпита някой.
Не си ли разговарял с по-възрастни хора от теб, та само си чувал?
Като се замисля ти личи.
Ти имаш ли съмнения, чий генетичен материал носиш?
Защо коментираме поведение във форум?
Тук можем да коментираме само изразено мнение.
Аз уважавам правото на всеки да изразява своето мнение.
Така че изначално тази тема е изпразнена от съдържание.
Поведение във форум............шит.
ПС Друго си е да си джедай.
Comment