Log in

View Full Version : ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7

soldier
21-10-2009, 14:28
ПП: Kakво е това рапиди в ауспуха???

Предполагам за рапидки иде реч, аз го знам тоя номер, но със сечми, няма вадене и дрънчи страхотно :dance:

DarkKnight
21-10-2009, 14:48
Tяхната мамица мръсна и мен ми писна да ти кажа честно, просто имам чуството като видят Алфа Ромео и трябва да се правят на гъзари само че аз 2.4 JTD винаги има разказвам играта и после само мълчат...

ПП: Kakво е това рапиди в ауспуха???

Е то аз не им се давам та какво остава за теб :) Не е от марката май май, защото ги гледам на много марки се правят на интересни - според мен много си повярваха вече ;), но аз вярвам, че вие с по-големите двигатели :strong: ще ги презимите набързо :dark2: :dance:

Предполагам за рапидки иде реч, аз го знам тоя номер, но със сечми, няма вадене и дрънчи страхотно :dance:

Точно ама от тия по големичките. Има много разновидностти според случея и наличните материали :) Преди когато не бяха толкова разпространени дистанционите и с лепило в ключалката вършеше работа - сега само капачката може да се залепи ама си е много играчка

mordohy
31-10-2009, 23:57
Осрали сме и и тая тема,ама искам и аз да се изповядам.Днеска попа ми каза,че съм много добър човек и няма време за мене.Колко съм добър е под въпрос,но определено имам нужда от изповед.Някой да ме чуе бе!
Днеска положихме 40 на баба ми а, можеше да изкара и 110,ако не беше стрелешкия и инат.Както казваше пра-баба ми:деца,ходете по=често на гробища.Ще видите,че всичко е преходно.
Всичко това ми напомни,че и аз съм земен.Опитвам се да помагам на хлапетата във форума ни и нека някой,който не го мързи да ми прочете постовете и да съпостави,колко пъти съм търсил помощ и колко пъти съм се отзовал на вик за помощ.
Ще се получи поучително четиво.Не се оплаквам.
Приех и отговорност и все си мисля,че като обикновен юзер,ще мога да си плещя и по свободно,но не трябва да бягаме от отговорност.
Това искаше да ни каже колегата.
Моля ,Ви„ не серете в темата на Бонев!Достатъчно сериозна е!
Нека всеки да може да каже,какво му тежи на душицата!

Jivko7777
01-11-2009, 01:14
Осрали сме и и тая тема,ама искам и аз да се изповядам.Днеска попа ми каза,че съм много добър човек и няма време за мене.Колко съм добър е под въпрос,но определено имам нужда от изповед.Някой да ме чуе бе!
Днеска положихме 40 на баба ми а, можеше да изкара и 110,ако не беше стрелешкия и инат.Както казваше пра-баба ми:деца,ходете по=често на гробища.Ще видите,че всичко е преходно.
Всичко това ми напомни,че и аз съм земен.Опитвам се да помагам на хлапетата във форума ни и нека някой,който не го мързи да ми прочете постовете и да съпостави,колко пъти съм търсил помощ и колко пъти съм се отзовал на вик за помощ.
Ще се получи поучително четиво.Не се оплаквам.
Приех и отговорност и все си мисля,че като обикновен юзер,ще мога да си плещя и по свободно,но не трябва да бягаме от отговорност.
Това искаше да ни каже колегата.
Моля ,Ви„ не серете в темата на Бонев!Достатъчно сериозна е!
Нека всеки да може да каже,какво му тежи на душицата!

Като чуя поп, църква и веднага си спомням онези 5 наказателни точки...:)
Иначе това което казваш е така особенно забелязвам че гледаш веднага да помогнеш на новите членове на форума което е добре, щото иначе ще се омотат още в началото, щото тука си е джунгла вече...Ти как мислиш???

achkar
11-01-2010, 22:45
Пак са ми одраскали алфата от-до на паркинга, направо не издържам!!!!!!! :censored: Ебаси тъпия град, честно!! Ебаси европейската страна!! :censored::sniper:

pr_00f
11-01-2010, 22:55
Tова е Разград ли ?

Иначе това което казваш е така особенно забелязвам че гледаш веднага да помогнеш на новите членове на форума което е добре, щото иначе ще се омотат още в началото, щото тука си е джунгла вече...Ти как мислиш???

5 ама си струваха нали ?
А ако знаеш какво конско отнесе той за тези 5 точки :holiday2:

achkar
11-01-2010, 23:05
Варна, бе Варна.. хевропейски град. Дъ бест за живеене :D В Разград никой няма и с пръст да я пипне.

Jivko7777
11-01-2010, 23:11
5 ама си струваха нали ?
А ако знаеш какво конско отнесе той за тези 5 точки :holiday2:

Ами да ти кажа честно в първия момент не знаех какво да кажа :) какви божи заповеди какво нещо ми казваше Mordohy абе чудо си беше :)
А пък за конското е нямало нужда, защото се разбрахме с него по мъжки веднага ;)

firedragon
18-01-2010, 20:03
Да взема и аз да се изповядам.Скъсаха ме на първия ми изпит,който беше математика за 2 точки и сега ще има да се мъча пак с него.Много гадна работа това нещо,направо избиха всякакво желание в мен за учене :heavy_cry:

Jivko7777
18-01-2010, 21:08
Да взема и аз да се изповядам.Скъсаха ме на първия ми изпит,който беше математика за 2 точки и сега ще има да се мъча пак с него.Много гадна работа това нещо,направо избиха всякакво желание в мен за учене :heavy_cry:

Няма да се притесняваш на поправката ще го вземеш ;)

sheim
18-01-2010, 21:29
Пак са ми одраскали алфата от-до на паркинга, направо не издържам!!!!!!! :censored: Ебаси тъпия град, честно!! Ебаси европейската страна!! :censored::sniper:

Верно си е големо с..о...по голяма неколегиалност не съм виждал отколкото във Варна

mayhem
14-04-2010, 07:19
Виж това вече не знам. Нека колегата mayhem да каже!

Доколкото знам от авер таксиметраджия (те в КН са винаги във война за "мойто место")-спирачната течност разяжда боята, попива в метала като масло в дърво и сетне ходи да я боядисваш...ама тва са изродии...играй му едно шило в радиатора и да и "изтечат водите"....
А по темата- от доста време ме мори дископатия и ел-докторо забрани да шофирам. Наложи и спане на пода-е не издържах-вчера земах, че искарах колата, след загреване на гуменяците се придвижвах със 110 мили/ч на ограничение 30-викам си-така и не ми дават да карам-барем да ми земат книжката. Ама кат ти трее ченге-нема, само дето колегите шофери на тесното джаде земаха да отбиват -грехота...поуплаших ги леко явно и дано не ме е заловила неко камерка, че са кат се замисля глобата може и да прерасте в обвинение за безразсъдно шофиране-6 месеца на държавна издръжка поне за обществено полезен труд не бивам-трудоустроен за неопределено време съм документиран...само тъпотии...

mordohy
17-04-2010, 00:18
С огромно закъснение ти отговарям,щото не съм влизал тука отдавна!
И мен ме опраскаха в началото, та да влеза в правия път и аз така правя с вироглавите !
Тия най -ги обичам, щото ми напомнят за мене, а и мулетата вършат работа, а не жребците!
Вярно доста калай изядох, но се оказах прав и ти разчистих пътя!Ти и още много други новаци ги поех и с внимание ги преведох, до като станахте годни сами да се справяте.
После се оттеглих и ви наблюдавам от далеко в поза БсБ( аконякой не знае, това е Буда с Бира!Лексика на Тюлените!

164 td
17-04-2010, 04:28
Едно не мога да си обесня аз-как може цял живот само счупени коли и глупави жени да ми се убиват в кухата кратуна.Почва да ми става мъчно за Белгия баси.

tokata_pz_flex
17-04-2010, 09:31
Явно не си роден под щастлива звезда :) При мен забелязвам кръговрат на всеки 5 години . Добре , че тая година трябва да ми е готина ... иначе после 4 г. скапана работа - гадни коли и очукани женоря :)

Jivko7777
17-04-2010, 13:48
Явно не си роден под щастлива звезда :) При мен забелязвам кръговрат на всеки 5 години . Добре , че тая година трябва да ми е готина ... иначе после 4 г. скапана работа - гадни коли и очукани женоря :)

Ааа за колата не мога да се съглася, защото си е много готинка :)

ves_v8
17-04-2010, 14:21
Мъчно ми е за жената. Тази сутрин се чухме по телефона и тя ми каза че при нея (във Виена) е хубаво времето и излиза на раходка....самичка, защото й е писнало да стои сама вкъщи. Усещам как ми става все по-мъчно и по-мъчно...преди като дойде събота и неделя и ставам сутрин с огромен ентусиазъм как ще се разходим заедно после ще отида да си измия Алфито и после ...обядваме някаде навън, после се шматкаме а сега....нямам желание да си измия колата, нямам апетит, нямам желание за нищо.... единственото ми занимание е форума. цял ден на работа, после се прибирам и форума. всички тук сте ми компанията...макар и непряко а четейки публикациите и темите. Понякога се усещам колко тъпи коментари пускам, защото съм изтъпял:no::no:
Мерси че сте пуснали тази тема и извинявайте че ви занимавам с глупостите си

tokata_pz_flex
18-04-2010, 03:14
Ами то си е за мъка ... разстоянието влияе много лошо ... ако не на връзката , то на психиката . Защо не и направиш изненада , и като пуснат самолетите не отидеш на гости :)

firedragon
18-04-2010, 10:56
Мъчно ми е за жената. Тази сутрин се чухме по телефона и тя ми каза че при нея (във Виена) е хубаво времето и излиза на раходка....самичка, защото й е писнало да стои сама вкъщи. Усещам как ми става все по-мъчно и по-мъчно...преди като дойде събота и неделя и ставам сутрин с огромен ентусиазъм как ще се разходим заедно после ще отида да си измия Алфито и после ...обядваме някаде навън, после се шматкаме а сега....нямам желание да си измия колата, нямам апетит, нямам желание за нищо.... единственото ми занимание е форума. цял ден на работа, после се прибирам и форума. всички тук сте ми компанията...макар и непряко а четейки публикациите и темите. Понякога се усещам колко тъпи коментари пускам, защото съм изтъпял:no::no:
Мерси че сте пуснали тази тема и извинявайте че ви занимавам с глупостите си

Знам много добре как се чувстваш.И аз съм така,моята мома е в Бургас,а аз съм в София.Гледам да се връщам колкото се може по-често ама пак има поне 2 седмици и то само за 2 дни.И аз като теб чета форума и общо взето гледам да се разведрявам с него,че иначе не си е работа.Гледай напред и си мисли само кога ще се видите и,че не емного времето.Бъди оптимист,другото не е важно ;)

ves_v8
18-04-2010, 15:59
Ами то си е за мъка ... разстоянието влияе много лошо ... ако не на връзката , то на психиката . Защо не и направиш изненада , и като пуснат самолетите не отидеш на гости :)
началото на май ще ходя за две седмици. То общо взето се виждаме всеки месец за по една две седмици :-D

Bonev
14-06-2010, 09:14
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48990

Клуб Алфа Ромео България има удоволствието да Ви покани на честването на 100 годишния юбилей на любимата марка под надслов „100 години страст”. Събитието ще се проведе на 27 юни (неделя) от 11:00 часа на площад Княз Александър I в София. Програмата на празненството включва среща, на която всеки ще може да се докосне до уникални класически автомобили, да се наслади на най-новите модели на Алфа Ромео и да се полюбува на над 200 Алфи, събрани на едно място. Честването ще продължи с автомобилен парад по централните софийски улици и ще завърши в ресторант Урвич на брега на езерото Панчарево, където за всички фенове Клуб Алфа Ромео България е подготвил барбекю с многобройни изненади.

Официални партньори на мероприятието са Ауто Италия, Милано Моторс, Италианското посолство и Италианския институт за външна търговия.

Планира се парада да се води от Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия (с някоя от уникалните класически Алфи на Звезделин), а официално са поканени кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.кметът по транспорта Любомир Христов, министърът на транспорта Александър Цветков и много други.

Еееее, много се кефя за това мероприятие. Чакам с нетърпение!
Преди известно време си представях нещо такова, но никога не съм предполагал, че ще стане реалност.

cyberhill
14-06-2010, 16:06
Цените на Алфа 156 след 2000г вече са под 4000лв :(

Veloce
14-06-2010, 16:09

Спокойно колега, това не е нищо в сравнение с моето:
Физика 1 - скъсан 5 пъти, 2 пъти за 1 точка, 2 пъти за 2 точки
Математика 1 -скъсан 3 пъти, за по 1,2 точки
Механика 1 -скъсан 5 пъти, 3 пъти за по 2 точки, 1 път за 1
Съпромат 1 и Динамика ще ги влача до 4-ти курс най-вероятно
По други предмети също са ме късали , но не повече от 3 пъти, Става въпрос за ТУ-София

Bonev
15-06-2010, 07:55
Днес има одит от Женева в офиса. Стискайте палци всичко да мине о.к. за да има премийки!

DarkKnight
15-06-2010, 08:40
Днес има одит от Женева в офиса. Стискайте палци всичко да мине о.к. за да има премийки!

А дано... и после да не забравиш да ни почерпиш за духовната подкрепа :)

Васил Петров
15-06-2010, 08:48
и аз стискам палци :-D :big_beer:

Bonev
15-06-2010, 08:53
А дано... и после да не забравиш да ни почерпиш за духовната подкрепа :)

и аз стискам палци :-D :big_beer:

Задължително ще почерпя!:-D

Bonev
16-06-2010, 10:06
Вчера одита мина добре, остава днес и утре всичко да е о.к. и ше си махнем кратуната :drunk:

MUROMAN
16-06-2010, 11:34
Вчера одита мина добре, остава днес и утре всичко да е о.к. и ше си махнем кратуната :drunk:

когато дойде момента с черпенето ме потърсете и мен.:drunk:

Bonev
02-07-2010, 10:19
Всичко мина добре, ама още си чакаме бонусите към бремията...:sickness:

DarkKnight
02-07-2010, 10:57
Всичко мина добре, ама още си чакаме бонусите към бремията...:sickness:

Важното е че всичко е минало добре :grin:

kongogo
02-07-2010, 19:12
Да ви се похваля.Днес започнах курсовете за шофьор.Много съм радостен след първия ден градско :) :bounce8: ;)

DarkKnight
14-07-2010, 11:32
Днес за пореден път се обедих че живеем в мизерна държавица....
Днес ме удари камион и ме изкараха мен виновен... направо съм бесен :Silent::Silent::Silent: :machinegunner::machinegunner::machinegunner: Според смотаните полицаи поради това че има знак че моята лента влиза в другата аз съм бил виновен... е да ама това стана 5-10 метра след като беше само една лента... Само в тая смотана държава като те удари човек от друга страна ти ще си виновен дори и да не си. Тъпото полицайче направи схема в която съм косо на пътя и като го питах от къде идвам и на къде отивам той дигна рамене и каза че според него така е станало и не го интересуват тия неща, но си чете 5 пъти акта да не е направил правописна грешка когато написах "НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН". на всичко отгоре си надрах повече джантата като мръднах за да не запушвам движението и той ми сочи и вика виждаш ли значи си се движил :sniper: Да не говорим че тъпия тираджия караше след осовата линия която е двойна непресечена - ама според тях не е било така...... яд ме е че не ми остана време да снимам преди да дойдат кат и да преместят камиона...

soldier
14-07-2010, 12:33
Днес ме удари камион и ме изкараха мен виновен... направо съм бесен :Silent::Silent::Silent: :machinegunner::machinegunner::machinegunner: Според смотаните полицаи поради това че има знак че моята лента влиза в другата аз съм бил виновен... е да ама това стана 5-10 метра след като беше само една лента... Само в тая смотана държава като те удари човек от друга страна ти ще си виновен дори и да не си. Тъпото полицайче направи схема в която съм косо на пътя и като го питах от къде идвам и на къде отивам той дигна рамене и каза че според него така е станало и не го интересуват тия неща, но си чете 5 пъти акта да не е направил правописна грешка когато написах "НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН". на всичко отгоре си надрах повече джантата като мръднах за да не запушвам движението и той ми сочи и вика виждаш ли значи си се движил :sniper: Да не говорим че тъпия тираджия караше след осовата линия която е двойна непресечена - ама според тях не е било така...... яд ме е че не ми остана време да снимам преди да дойдат кат и да преместят камиона...
Важното е, че си добре, останалото ще го оправиш някак ;)

Jivko7777
14-07-2010, 13:18

Еййй приятелю много лошо :(
Много ли е пострадала Алфата :(
Добре е че ти си добре! Сложи някоя снимка, и дано е лек удара :( и да я оправиш бързо...

DarkKnight
14-07-2010, 16:20
Важното е, че си добре, останалото ще го оправиш някак ;)

Ами мен ме е яд повече за акта а не за друго, иначе си много прав. Много гадно отношение и селско от страна на катаджиите. Щетите не са големи само разправиите са много

Еййй приятелю много лошо :(
Много ли е пострадала Алфата :(
Добре е че ти си добре! Сложи някоя снимка, и дано е лек удара :( и да я оправиш бързо...

Довечера ще я снимам с фотоапарата и ще покажа - не са големи щетите, но лошото е че ми е надрана и джантата а аз много си я пазя и сега нямам пари нито да я правя нито за нова (тя не е и за нова ама не знам как ще я оправя да изглежда нормално :(), но добре че е изнесена по навън та ми е опазила вратата и сега тя е само надрана.

Jivko7777
14-07-2010, 21:17
Ами мен ме е яд повече за акта а не за друго, иначе си много прав. Много гадно отношение и селско от страна на катаджиите. Щетите не са големи само разправиите са много

Довечера ще я снимам с фотоапарата и ще покажа - не са големи щетите, но лошото е че ми е надрана и джантата а аз много си я пазя и сега нямам пари нито да я правя нито за нова (тя не е и за нова ама не знам как ще я оправя да изглежда нормално :(), но добре че е изнесена по навън та ми е опазила вратата и сега тя е само надрана.

Е щом не са големи щетите това е добре!
Ако има и каско всичко ще мине бързо и лесно ще го забравиш!

DarkKnight
15-07-2010, 12:26
Е щом не са големи щетите това е добре!
Ако има и каско всичко ще мине бързо и лесно ще го забравиш!

Имам каско но ми изтича след 1 седмица и ще чакам да ми платят за да почна да я оправям :(

Jivko7777
15-07-2010, 18:15
Имам каско но ми изтича след 1 седмица и ще чакам да ми платят за да почна да я оправям :(

На пръв поглед не е много! Но са засегнати 3 елемента, което си е поне едно 300лв боя и труд...
Но ще се оправи всичко, няма да се притесняваш!

DarkKnight
16-07-2010, 13:18
На пръв поглед не е много! Но са засегнати 3 елемента, което си е поне едно 300лв боя и труд...
Но ще се оправи всичко, няма да се притесняваш!

Да но кофти е сгънат калника под вратата. А пък ми трябват пари за да си направя новото каско :(

DarkKnight
03-08-2010, 12:56
Да но кофти е сгънат калника под вратата. А пък ми трябват пари за да си направя новото каско :(

Днес си взех парите от каското - неворятната сума от 335 лева ..... бесен е меко казано за състоянието ми :wallbash: Не стига че тъпите ни "пазители на реда" ми написаха акт че съм отнел предимство на път с едно платно на който сме се движели заедно с румънския мангал ами сега и от каското съм назад... :ranting::ranting::ranting:

piqnica
03-08-2010, 14:46
Колега, по принцип можеш да не вземеш парите и да пуснеш жалба да ти преразгледат щетата. Не съм запознат точно със случая де...
А иначе и аз да се оплача.. Някой недорасляк ми е ударил колата пред блока. Паркирана е от 1 седмица там, понеже карам 156-цата. Та вратата е яко навътре и не знам дали може да се оправи. Мога да кача и някоя снимка по-късно.

DarkKnight
03-08-2010, 16:40
Колега, по принцип можеш да не вземеш парите и да пуснеш жалба да ти преразгледат щетата. Не съм запознат точно със случая де...
А иначе и аз да се оплача.. Някой недорасляк ми е ударил колата пред блока. Паркирана е от 1 седмица там, понеже карам 156-цата. Та вратата е яко навътре и не знам дали може да се оправи. Мога да кача и някоя снимка по-късно.

Не знаех че мога да не ги тегля и да искам преразглеждане, мерси следващия път ще знам :)
Много кофти колега. имаше една друга тема където колегата напаво си взе нова врата :shutup:

Satanism
03-08-2010, 17:14
Kaто начало, ако мислиш, че си прав, можеше да обжалваш акта....
То ако на преценката на родните кЪт-аджии се доверяваш....и на зелено по главен път да минеш, ако те удари някой от дясно ще си виновен...

soldier
03-08-2010, 23:23
Много голяма част от таксиджиите (сигурно 95%) ме дразнят ацки много :priest::priest::priest:
Преди малко за пореден път ми идваше да съгреша :grandpa:

DarkKnight
04-08-2010, 10:06
Kaто начало, ако мислиш, че си прав, можеше да обжалваш акта....
То ако на преценката на родните кЪт-аджии се доверяваш....и на зелено по главен път да минеш, ако те удари някой от дясно ще си виновен...

Ами ще го обжалвам - изпуснах срока за възражение че имах много работа и не можах да изляза да го пусна, но сега съм решил да обжалвам...

Много голяма част от таксиджиите (сигурно 95%) ме дразнят ацки много :priest::priest::priest:

Това май е болежка на всички в софия :|

TMAX
04-08-2010, 11:17

Съгреши си спокойно!Предварително ти е простено :thumbup:

soldier
04-08-2010, 11:22
От доста време обмислям варианта за евтин джип с роубари, но уви нямам паричките. Иначе като си го купя - отпуск 2 седмици и по цял ден ще обикалям пътищата и, който ми отнеме предимство ще бъде таксуван :grandpa:
Та ако има желаещи може на партия да си го купим една дузина хора и, който когато има желание да го кара и да превъзпитава тарикатите :static:

Satanism
04-08-2010, 11:23
От доста време обмислям варианта за евтин джип с роубари, но уви нямам паричките. Иначе като си го купя - отпуск 2 седмици и по цял ден ще обикалям пътищата и, който ми отнеме предимство ще бъде таксуван :grandpa:
Та ако има желаещи може на партия да си го купим една дузина хора и, който когато има желание да го кара и да превъзпитава тарикатите :static:

и волга върши работа...даже по-добра, че после с чука ще я изправяме само :)
иначе и аз за това си мечтая...да имам танк и да мачкам нарушители :Д

soldier
04-08-2010, 12:20
и волга върши работа...даже по-добра, че после с чука ще я изправяме само :)
иначе и аз за това си мечтая...да имам танк и да мачкам нарушители :Д

Абе сигурно много хора си го мислят това, не сме единствени с тази мечта :respect:

Ramsezsh
04-08-2010, 12:53
Абе сигурно много хора си го мислят това, не сме единствени с тази мечта :respect:

Съвсем определено не сте. И аз колко пъти съм си го мислил.

Bonev
04-08-2010, 22:27
Днес си взех парите от каското - неворятната сума от 335 лева ..... бесен е меко казано за състоянието ми :wallbash: Не стига че тъпите ни "пазители на реда" ми написаха акт че съм отнел предимство на път с едно платно на който сме се движели заедно с румънския мангал ами сега и от каското съм назад... :ranting::ranting::ranting:

В коя застрахователна компания ти е застрховката?

DarkKnight
05-08-2010, 11:53
В коя застрахователна компания ти е застрховката?

Армеец

Bonev
05-08-2010, 19:04
Армеец

Странно. На мен миналата година за 3 драскотини ми дадоха 750 лв. Все си мислех, че те са най-коректните... ама...

fnt
05-08-2010, 19:17
Много скоро и аз ще има какво да напша тук :tooth:

Bonev
06-08-2010, 08:34

Да не си ударил Алфата???:unsure:

fnt
07-08-2010, 01:32
Да не си ударил Алфата???:unsure:

Не, просто исках да кажа, че не съм от повечето измислени герои... :Tease::grandpa:

Bonev
07-08-2010, 18:57
Не, просто исках да кажа, че не съм от повечето измислени герои... :Tease::grandpa:

Не можах да ти схвана мисълта?!?!?!:hmm:

Георги Савов
07-08-2010, 19:04
Колега Бонев ,на мен ми одраха колата с пирон!5 детайла!Ще пиша в понеделник ,нпонеже сумата ена каса-да видим!Същата като твойта само че е 2001!:lsabre:Ти къде я прави?

Bonev
07-08-2010, 19:14
Колега Бонев ,на мен ми одраха колата с пирон!5 детайла!Ще пиша в понеделник ,нпонеже сумата ена каса-да видим!Същата като твойта само че е 2001!:lsabre:Ти къде я прави?

Не съм я правил още колега.

fnt
07-08-2010, 20:47
Не можах да ти схвана мисълта?!?!?!:hmm:

Трудно ми е и на мен, да ти кажа какво съм мислил :tooth:

tokata_pz_flex
07-08-2010, 21:00
Някой май е бил трезвен :)

D-I-V-A-K-A
07-08-2010, 21:01

Ще се похвалиш скоро време с нещо???
Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?

nastybg
07-08-2010, 21:17
Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?
Много кофти братле, аз съвсем скоро успях да разбера какъв всъщност е целия ви филм, както най-вероятно много хора от Арената са си направили своите изводи. Това няма значение ще мине време и ще забравиш, лошото е че понякога имаш доверие и вяра в хора, "приятели", който ти забиват ножа в гърба. Както казах всеки си прави своите изводи, но вчера останах потресен, сравнение с това което наблюдавах преди на Арената и това, което видях в заведението, не съм си представял подобно неуважение .............. както ти казах не го мисли братле, нали знаеш лафа "всяко чудо за 3 дни", а и явно найстина се случват чудеса за дни !!!

soldier
07-08-2010, 21:20
Няма такъв филм... Смятай... Човек не знае вече на кой да има доверие. Не се коси Ачо, важното е да си чист пред съвестта си, другите неща се подредат.

Satanism
07-08-2010, 21:23
въйй....заЙби....ние докато се дърпИм, хората жени делят...все изпускам интригите.... :wierdo:

добре, че има yaprak dokumu...

Та..аз исках да се изповядам по повод на бакшишите и техните майки....нали... :)

Bonev
07-08-2010, 22:26
Еб*ти филма брат!!! На срещата останах като ударен от гръм, но не знаех за какво става въпрос! Това не е реално!!! Аз нямам думи за случката!!! Ачо брат, заеш, че много те уважаваме и сме с теб. За съжеление такъв е живота. На Тити и Цвятко ще им пожелая успех, но ще кажа, че съм разочарован от двамата!
Има още какво да кажа, но няма да го направя, защотото и двете страни, по-скоро трите страни ги познавам мога да кажа добре.
Желая здраве и късмет на всички и Ви пожелавам никога да не сте подли. Казвайте нещата такива каквито са в очите на другите, за да сте чисти пред себе си...

thecleaner
07-08-2010, 22:43
Еб*ти филма брат!!! На срещата останах като ударен от гръм, но не знаех за какво става въпрос! Това не е реално!!! Аз нямам думи за случката!!! Ачо брат, заеш, че много те уважаваме и сме с теб. За съжеление такъв е живота. На Тити и Цвятко ще им пожелая успех, но ще кажа, че съм разочарован от двамата!
Има още какво да кажа, но няма да го направя, защотото и двете страни, по-скоро трите страни ги познавам мога да кажа добре.
Желая здраве и късмет на всички и Ви пожелавам никога да не сте подли. Казвайте нещата такива каквито са в очите на другите, за да сте чисти пред себе си...

Тука си е станало истински латиноамерикански сериал :hmm:

detelazurno
07-08-2010, 23:40

:thumbup:

Иначе за случката какво да кажа.... Радвам се, че в крайна сметка всичко излезна на бял свят. Отношенията бяха станали прекалено напрегнати. Изговориха се хиляди глупости, лъжи и какво ли още не! Въздуха се беше наситили с омраза, злоба и "мъжество" до такава степен, че можеше да се реже с нож! От тук нататък всеки да си прави изводите. Мисля, че достатъчно се видя кой колко струва. В последно време нещата бяха станали толкова видни, дори и за новодошлите, че беше просто въпрос на време да се стигне до тук!

Bonev
08-08-2010, 02:48
Тука си е станало истински латиноамерикански сериал :hmm:

Брат, даже ми минават мисли да продам сценария...

lulin racing
08-08-2010, 09:01
Абе само аз ли идвам пък нищо несъм разбрал :roll2: И все пак всеки си има глава на раменете ..... кой както сметнал за добре ;)

Abar7h
08-08-2010, 23:15
Аз да се пофаля че днес отървах двама бакшиши от сигурен удар с доста висока скорост....единия кара по България след Шел-а на Бели Брези и ще завива надясно в една от пряките, в момента на завиване явно реши, че се е объркал и наби спирачки, така че цялата му задница заемаше дясната лента. В това време виждам как отдясно ми се приближава друг бакшиш със скорост със сигурност над 100км/ч, който в последния момент видя задницата на първия субект и наби спирачки, само че удара щеше да бъде неизбежен ако не бях минал рязко в лява лента (беше празна :) ) и не му бях направил място да се размине...това всичкото в рамките на 2-3 секунди....баси филма!!!! :drinking:

detelazurno
09-08-2010, 02:46
Аз да се пофаля че днес отървах двама бакшиши от сигурен удар с доста висока скорост....единия кара по България след Шел-а на Бели Брези и ще завива надясно в една от пряките, в момента на завиване явно реши, че се е объркал и наби спирачки, така че цялата му задница заемаше дясната лента. В това време виждам как отдясно ми се приближава друг бакшиш със скорост със сигурност над 100км/ч, който в последния момент видя задницата на първия субект и наби спирачки, само че удара щеше да бъде неизбежен ако не бях минал рязко в лява лента (беше празна :) ) и не му бях направил място да се размине...това всичкото в рамките на 2-3 секунди....баси филма!!!! :drinking:

Каква ирония на съдбата, че точно теб те бяха спряли на България със скорост от 140 км/ч. Даже до колкото помня беше доволен, че си минал метър :angry:

Абе само аз ли идвам пък нищо несъм разбрал :roll2: И все пак всеки си има глава на раменете ..... кой както сметнал за добре ;)

По-добре късно от колкото никога ;)

Bonev
09-08-2010, 10:01

Така е, всеки сам си решава как ще живее. Но според мен нещата трябва да се казват навреме и такива каквито са, за да няма гадни изненади.

marian
09-08-2010, 22:14
Да не би да се похвалиш с жена ми: О-о-о, чакай тя вече не е с мен поради единствената причина, че съм много доверчив и явно не си подбирам приятелите, на които мога да се доверя, но както и да е, важното в случая е, че несходството в лъжите им ги издаде рано рано. Уж не е имало нещо пък на третия ден вече има. За три дни стана чудото! Как става така?Кво става по тия срещи бре:hump:
Жена ти да не е касетофон та да я откраднат?

Abar7h
11-08-2010, 12:41
Каква ирония на съдбата, че точно теб те бяха спряли на България със скорост от 140 км/ч. Даже до колкото помня беше доволен, че си минал метър :angry:

По-добре късно от колкото никога ;)
Колега, много се радвам, че обръщаш внимание на всеки мой пост и му отвръщаш с различна доза злоба, но ми се ще да разбера защо го правиш. Довечера мисля да мина за малко на Арената да ми обясниш с какво съм наранил душевното ти равновесие :) Надявам се да се разберем там, а не във форума, затова спирам да пиша по този въпрос.:excl:

detelazurno
11-08-2010, 17:17
Колега, много се радвам, че обръщаш внимание на всеки мой пост и му отвръщаш с различна доза злоба, но ми се ще да разбера защо го правиш. Довечера мисля да мина за малко на Арената да ми обясниш с какво съм наранил душевното ти равновесие :) Надявам се да се разберем там, а не във форума, затова спирам да пиша по този въпрос.:excl:

Няма злоба човек. Това, че ти го казвам директно не означава, че крия злоба ;) А на арената ако ти се идва идвай си бре.... Ако имаш да ме питаш нещо заповядай :)

Abar7h
11-08-2010, 17:30
Няма злоба човек. Това, че ти го казвам директно не означава, че крия злоба ;) А на арената ако ти се идва идвай си бре.... Ако имаш да ме питаш нещо заповядай :)
Ахъм...помислих, че има нещо, но щом няма живи и здрави! Довечера сигурно ще се видим :grin:

Satanism
11-08-2010, 17:34
Кипнал съм, една ми вдигна и нервите и разхода....карам си аз по околовръстното с 80-тина и изпреварвам някакво пежо....някакъв гоУФ 4 целия в ксенони отзад ми пристига и ми се напича, мига ми....завършвам си изпреварването без излшен зор и по едно време тоя се изравнява с мене и почва да ми ръкомаха нещопо едно време гледам тоя е ТАЯ и ме храни нещо(прочетох и какво ме храни по устните).......нахрани ме и изхвърча напред, от там ГАЗ, 3-та 4та-5та...стигнах я, тя видя, че съм за днея...почна между колите и ми зави точно по посоката....плътно на задната й броня, тая съвсем реши, че ще я бия вече и през насрещното изпреварва срещу колите, хората я свиркат не знам кво, накрая станаха 2-3 коли между нас, на мен ми дойде уличката и тя се кротна напред.....а аз просто исках да я питам къде бърза и кво за майка ми иска да каже....

fnt
13-08-2010, 16:27

Хе-хее, това форум за коли ли е или лична драма? Ако искаш да ми кажеш нещо ми го кажи лично, а не като някой ревльо :drool: Ако искаш, можеш пак да си початиш със Славина по скайпа и на нея да и се жалваш.
Никой не ти е крал момичето, просто си с прекалено развинтена фантазия......:bouncing_smiley:
Забравих: най ми харесва, как сте писали от срещата на Арената един след друг. Друго си е....
пп поздравче за теб http://vbox7.com/play:23af6a7b

detelazurno
13-08-2010, 17:11
Хе-хее, това форум за коли ли е или лична драма? Ако искаш да ми кажеш нещо ми го кажи лично, а не като някой ревльо :drool: Ако искаш, можеш пак да си початиш със Славина по скайпа и на нея да и се жалваш.
Никой не ти е крал момичето, просто си с прекалено развинтена фантазия......:bouncing_smiley:
Забравих: най ми харесва, как сте писали от срещата на Арената един след друг. Друго си е....
пп поздравче за теб http://vbox7.com/play:23af6a7b

Абе човек. Ти нали уж снощи се жалваше, че си баннат или просто алкохола си беше казал думата :drinking: :bouncing_smiley:

santo_traficante
13-08-2010, 17:11
Кипнал съм, една ми вдигна и нервите и разхода....карам си аз по околовръстното с 80-тина и изпреварвам някакво пежо....някакъв гоУФ 4 целия в ксенони отзад ми пристига и ми се напича, мига ми....завършвам си изпреварването без излшен зор и по едно време тоя се изравнява с мене и почва да ми ръкомаха нещопо едно време гледам тоя е ТАЯ и ме храни нещо(прочетох и какво ме храни по устните).......нахрани ме и изхвърча напред, от там ГАЗ, 3-та 4та-5та...стигнах я, тя видя, че съм за днея...почна между колите и ми зави точно по посоката....плътно на задната й броня, тая съвсем реши, че ще я бия вече и през насрещното изпреварва срещу колите, хората я свиркат не знам кво, накрая станаха 2-3 коли между нас, на мен ми дойде уличката и тя се кротна напред.....а аз просто исках да я питам къде бърза и кво за майка ми иска да каже....
Жена и то с Гоуф ти скъса шортите:wow:

п.с.Цвятко ама ти си бил голеМ тигър:bouncing_smiley:

Roberta
13-08-2010, 17:20
Давайте пуканките :please:

Абе големи хора сте, съберете се двамата, пийте по 1-3-10 бири и се разберете.
Така само циркове правите по форума, не че се оплаквам де :wow:

fnt
13-08-2010, 17:31
Давайте пуканките :please:

Абе големи хора сте, съберете се двамата, пийте по 1-3-10 бири и се разберете.
Така само циркове правите по форума, не че се оплаквам де :wow:

Ееее когато дават реклами по време на сапунките, тук е мястото......:bouncing_smiley:

Roberta
13-08-2010, 17:41
Сапунки не гледам, но вашата ми стана интересна :P

pr_00f
13-08-2010, 17:46
Яко , а бой няма ли да има да се заредим със семките ?

fnt (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=4291)
Banned

Що лъжеш хората бре ?

trustworthy
13-08-2010, 17:59
Яко , а бой няма ли да има да се заредим със семките ?

fnt (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=4291)
Banned

Що лъжеш хората бре ?

Недей отклонява сюжета сега де. Тъкмо навлязохме яко в завръзката :tv:

fnt
13-08-2010, 18:00
Ако онова момченце си беше написало истината, нямаше да ви е интересно :shocking:
ПП няма смисъл, да се пише повече по тази тема. Ако има нещо да се доизяснява, трябва да стане лично....

Satanism
13-08-2010, 19:19
Жена и то с Гоуф ти скъса шортите:wow:

п.с.Цвятко ама ти си бил голеМ тигър:bouncing_smiley:

Ти пък много ранима душа си бил...някой да ти каже нещ по-дирекно и после го преследваш по темите да оставяш тъпи коментари:gives[1]:

santo_traficante
13-08-2010, 19:29
Ти пък много ранима душа си бил...някой да ти каже нещ по-дирекно и после го преследваш по темите да оставяш тъпи коментари:gives[1]:
Казах ти да ходиш да починеш някъде за да ти мине:bouncing_smiley::bouncing_smiley: Разходка в планината ще ти подейства благоприятно:bouncing_smiley:
Да знаеш че там бързи Гоуфове карани от жени няма:wow:

Satanism
13-08-2010, 19:45
ъ-хъ-хъ-хъ, чувството ти за хумор е скандално.... :Suicide:

TS
15-08-2010, 12:21
Ебаси майката!? Аз нищо не знам бацкиии :| Приятели много,но са за маса :)))) Хора на който може да разчиташ малко.А мъжки путки и женски курви много!;-)

souze
15-08-2010, 12:52
Ебаси майката!? Аз нищо не знам бацкиии :| Приятели много,но са за маса :)))) Хора на който може да разчиташ малко.А мъжки путки и женски курви много!;-)

Welcome to the real world!!!!:rotfl::rotfl::rotfl:

CrazyElement
16-08-2010, 23:43
Епа и аз да се похваля спука ми се радиатора (sun) (happy)

Geri_ms
17-08-2010, 10:53
Хех, човек може да убие доста свободно време тук :smoke: :lol_sign:

DarkKnight
17-08-2010, 11:14
Хех, човек може да убие доста свободно време тук :smoke: :lol_sign:

И време може да убие и приятели да намери :pimp:

Geri_ms
17-08-2010, 11:19
И време може да убие и приятели да намери :pimp:

съгласна :th_up:

Satanism
17-08-2010, 23:16
Отново квартала е подложен на чалга-атака и пияни простаци.... :priest:

kokless
17-08-2010, 23:18
Отново квартала е подложен на чалга-атака и пияни простаци.... :priest:

166?http://www.secretskypeemoticons.com/skype/emoticons/animated/emoticon-0129-call.gif

Satanism
17-08-2010, 23:19
166?

аз ще си затворя джама и ще пропусна дискотеката, че съм сравнително далече, ама на тея, дето са близо не им завиждам....
Явно пиянките са си изкарали колоните на терасата...

kokless
17-08-2010, 23:23
аз ще си затворя джама и ще пропусна дискотеката, че съм сравнително далече, ама на тея, дето са близо не им завиждам....
Явно пиянките са си изкарали колоните на терасата...

Що да се тормозиш в жегите?Звънни на органите, че да си заработят заплатите.

Satanism
17-08-2010, 23:26
Що да се тормозиш в жегите?Звънни на органите, че да си заработят заплатите.

мда да...прав си....
ЕДИТ:Поискаха ми точен адрес...аз дори не знам от коя улица точно идва... :С ...ерго...няма патрулка

mochko1
05-09-2010, 14:54
Пропускам трети подред ИталФест :( А да имам такова желание да присъствам....

Bonev
15-09-2010, 13:21
Айде и жената (Boneva) вече е с Алфа Ромео.:bravo: Да и е честита!

marian
15-09-2010, 14:19
Мн.безааварийни км. и да те слуша колата и жената
:bravo:

DarkKnight
15-09-2010, 15:26

Да й е честита, много да я радва и много безаварийни километри

D-I-V-A-K-A
15-09-2010, 17:43
Хехе браво бре, айде да й е честита и да ви слуша и двамата, много безаварийни километри ви пожелавам и по възможност да не спира много често на бензиностанцийте, а пък сервиз да незнае какво е. :bouncing_smiley: :bravo:

ФЕРАРИСТ
15-09-2010, 22:53
Брао, брао, кога ли ще драсна клечката на тоя Смарт и ще зема нещо по така на моята заблуда....

Ramsezsh
15-09-2010, 22:57
Честито! Много безаварийни километри:drunk:

spe4elist
16-09-2010, 10:18
:priest:

Отче наш, който си в Офиса.
Да бъде лек наший ден.
Да замине в отпуск началството наше.
Да се изпълни нашата воля.
Както на работа, така и в къщи.
Насъщната скатава дай ни и днес.
И отпуска за тази седмица.
И ваканция за този месец.
И прости нам закъсненията наши,
както и ние прощаваме на началството ни.
И не ни въвеждай в понижение,
но ни избави от допълнителната работа.
И во твойто царство е повишението на заплатата и съкращението на работния ден.
И дай ни ICQ-ата, като без тях не е тази работа царство небесно.
И погреби сисадмина под планина от дискети и компактдискове,
да гори той в пламък син.
Не ни оставяй, Господи, в трудните часове на утринния махмурлук,
дай ни сили да преодолеем тежестта на главоболието.
И направи, Отче, целия мир зелен, ибо зеленото е най -добрия цвят в света твой,
както и цвета на американските левове.
И свали на главата ни градушка от долари, евро и прочие благини.
И вземи тази лепта наша във вид на благодарствена молитва.
Во имя контрола, алта и светия дилийт.
Ресет.

:priest::priest::priest:

Jivko7777
16-09-2010, 18:24

Снимки искаме :clap:

Bonev
16-09-2010, 18:48
Снимки искаме :clap:

Ще има снимки, но ще видиме кога.

Jivko7777
16-09-2010, 18:57
Ще има снимки, но ще видиме кога.

Супер, иначе честито и от мен :)

Bonev
16-09-2010, 18:59
Супер, иначе честито и от мен :)

Мерси брат!:respect::clap:

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Брао, брао, кога ли ще драсна клечката на тоя Смарт и ще зема нещо по така на моята заблуда....

Въпроса е та да иска, Никииииии!

fred
16-09-2010, 19:01
И аз да честитя, па да има и трета : пляскат :

Bonev
16-09-2010, 19:03
И аз да честитя, па да има и трета : пляскат :

Ееее, мерси!!! Да ти се връща тъпкано!:respect::Lkingsmiley:

viki
17-09-2010, 10:20
Ехааа,супер имаме си още една алфистка!:dance::dance::dance:
Да и е честита и да си я кара с радост!:dance:

Geri_ms
17-09-2010, 10:21
Пффф, току що си ужулих бронята по най-левашкия начин, в една стена :brickwall: :cry:
Съжалявам, че ви занимавам, но имах нужда да го споделя, защото адски много ме е яд!!! :brickwall:

Bonev
17-09-2010, 10:22
Пффф, току що си ужулих бронята по най-левашкия начин, в една стена :brickwall: :cry:
Съжалявам, че ви занимавам, но имах нужда да го споделя, защото адски много ме е яд!!! :brickwall:

Не се ядосвай! Имаш ли каско?

viki
17-09-2010, 10:23
Не се ядосвай,ще ти мине:):):)
На всеки се е случвало.Верно,че много дразни,когато е по идиотски начин (а не от не можене),но...ламарина е,не се коси :)

Geri_ms
17-09-2010, 10:25
Не се ядосвай! Имаш ли каско?

Да, но все пак е глупаво така, някак си...чувствам се тъпо. :hmm:

Bonev
17-09-2010, 11:03
Да, но все пак е глупаво така, някак си...чувствам се тъпо. :hmm:

Недей да се чустваш тъпо! На всеки може да се случи. Това са бели ядове.

viki
17-09-2010, 11:10
на мен отдавна спря да ми дреме,че ми е одрана колата :headbang:
Имаше период,в който сериозно обмислях да я облицовам с гвоздеи ..с отрото навън:crazy::tooth:

mim
17-09-2010, 11:16
я да си измрънкам как си требе
Преди малко ми съобщиха, че МПС-то ни е окуцяло, някакъв лагер на предното колело се е разфасовал и аха да ми отлети ходенето на Италфест. Как така без Италфест. И това италианските мотори са същите глезльовци и че****ии като италианските коли. Ей за това ще си ги гледам само на витрината в размер не по-голям от 1:16. Може ли такова чудо, баш сутринта преди феста да решава да се разхвърчават някакви си лагери. Мамка му! А хондите са толкова скучни. За това пък италфеновете са готини и винаги готови да помогнат на другарче :)

Ramsezsh
17-09-2010, 11:16
За такива неща няма смисъл да се ядосваш. Неприятно е, но не си заслужава за такова нещо да си тровиш нервите. Дано имаш каско.

DarkKnight
17-09-2010, 15:58

Не се ядосвай - аз я ужулих моята 1 седмица след като я боядисах във вратата на двора. Тогава ме беше яд, а сега не ми пука защото ме зажули тир и онова ми се струва като смешка за празни приказки :)
Дай го по-весело и ако го приемеш по-иронично ще ти е по-лесно :)
П.П. мале колко "по-"-та станаха :lol:

Boneva
17-09-2010, 17:55
Ехааа,супер имаме си още една алфистка!:dance::dance::dance:
Да и е честита и да си я кара с радост!:dance:

Благодаря Ви от сърце!!!:Yeeeehaaa:

164 td
18-09-2010, 00:43
я да си измрънкам как си требе
Преди малко ми съобщиха, че МПС-то ни е окуцяло, някакъв лагер на предното колело се е разфасовал и аха да ми отлети ходенето на Италфест. Как така без Италфест. И това италианските мотори са същите глезльовци и че****ии като италианските коли. Ей за това ще си ги гледам само на витрината в размер не по-голям от 1:16. Може ли такова чудо, баш сутринта преди феста да решава да се разхвърчават някакви си лагери. Мамка му! А хондите са толкова скучни. За това пък италфеновете са готини и винаги готови да помогнат на другарче :)

Мръсна курва е тва Алфата.Може да те изостави във всеки един момент.И между другото след малко паля.

Satanism
20-09-2010, 22:53
Преядох...:big_whoops:

Satanism
23-09-2010, 19:45
Един човечец ми събра новобоядисаната за 250лв предна броня днеска...ядосах се много, здраво му се навиках, взех му всичките пари, а той така се притесни, че се разтрепери, каза че е след инсулт....

Полсе пустата броня си оправих със салфетка и търтъл вакс...не си личи нищо и сега ми е много кофти за човека...

Мисля да даря парите на някой дом...

Pastora
23-09-2010, 19:48
Мръсна курва е тва Алфата.Може да те изостави във всеки един момент.И между другото след малко паля.
То батка не е Алфа, а Дукати, ма все е италианка :)

Flame
24-09-2010, 01:01
Един човечец ми събра новобоядисаната за 250лв предна броня днеска...ядосах се много, здраво му се навиках, взех му всичките пари, а той така се притесни, че се разтрепери, каза че е след инсулт....

Полсе пустата броня си оправих със салфетка и търтъл вакс...не си личи нищо и сега ми е много кофти за човека...

Мисля да даря парите на някой дом...
Е каско нямаш ли,та си му взел парите.По-добре ги изпий.:tooth:

Satanism
24-09-2010, 07:02
Е каско нямаш ли,та си му взел парите.По-добре ги изпий.:tooth:

Нямам...

Geri_ms
24-09-2010, 09:14
Хмм, аз пък снощи се разделих с гаджето си след 5 годишна връзка... :tequilla:
Сега се чуда да се радвам ли или....., имам някакви смесени чувства :hmm:
И като се замисля всичко тръгна от купуването на една алфа..., някой ако ми беше казал тогава, щях да му се изсмея :stumm: :crazy:

Mury
24-09-2010, 12:45
И като се замисля всичко тръгна от купуването на една алфа..., някой ако ми беше казал тогава, щях да му се изсмея :stumm: :crazy:

Ххааххахахах,Алфите са развалили много семейства да знаеш:furious::furious::furious::furious:

Pinky
24-09-2010, 12:51
Като се усетят, че обичаш повече колата, почват да правят номера, да.

Светланчи
24-09-2010, 12:53
Ххааххахахах,Алфите са развалили много семейства да знаеш:furious::furious::furious::furious:

И са събрали- аз съм типичен пример, спринта на Добри беше първата алфа в която се качих!

Sunny
24-09-2010, 12:53

Да не ти пука :no:. Аз жената зарязах заради алфата преди много време и сега хем ми е по-еФтино , хем ми е по-кеф , хем по-малко ядове си имам .

Mury
24-09-2010, 12:55
Да не ти пука :no:. Аз жената зарязах заради алфата преди много време и сега хем ми е по-еФтино , хем ми е по-кеф , хем по-малко ядове си имам .

Лошо става,когато и жената се запали яко по Алфите:devil::devil::devil::devil:

Geri_ms
24-09-2010, 13:01
И са събрали- аз съм типичен пример, спринта на Добри беше първата алфа в която се качих!

Хаха, между другото както е тръгнало, алфата и ще ме събере с друг, та има нещо вярно....

Flame
24-09-2010, 21:13
Еми случват се такива неща,ма алфата поне е вярна;-)

Jivko7777
24-09-2010, 21:35

Разваля защото иска цялата обич само за себе си :devil:

Еми случват се такива неща,ма алфата поне е вярна;-)

Ей това е хубава приказка вече :-)

Flame
25-09-2010, 00:05
Бате тя алфата си иска своето,и жената си иска своето,и някои път може да не се разберете на коя да даваш:no:

Sunny
25-09-2010, 00:56
Бате тя алфата си иска своето,и жената си иска своето,и някои път може да не се разберете на коя да даваш:no:

Винаги на алфата разбира се .
Тя поне ще ти се отблагодари подобаващо .
:big_bow_down:

viki
25-09-2010, 10:26

Според мен не Алфата е причината,тя просто е била повод.В противен случай ...без коментар.Детска истрия.http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif
Както и да е...nexthttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/420150.gif
п.п.
Аз преди малко оставих безмълвни едни куки :roll2:
Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спиратhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/24634.gif
Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим" http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/350811.gif
То се оказа,че единият ми ксИнонТоФ фар не светел
:bash:,ама с включи/изключи се оправи де :oops:
Много се смяха:roll2:

Bonev
25-09-2010, 10:38
Според мен не Алфата е причината,тя просто е била повод.В противен случай ...без коментар.Детска истрия.http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif
Както и да е...nexthttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/420150.gif
п.п.
Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спиратhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/24634.gif
Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим" http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/350811.gif

Хахахахахахахахахаха, Вики ти все едно среща си уреждаш с куките. ...ако искате по-късно да се видим, е т'ва ме уби. :grin:

viki
25-09-2010, 10:44
Е,ако искат да ме глобяват,щях да отида послеhttp://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/roll2.gif

detelazurno
25-09-2010, 10:49

По тоя случай се обърни към подписът ми ;)

Аз пък онзи ден минах на червено. За втори път в живота ми правя така! Само дето първия беше умишлено. Засрамен съм от себе си. Ама.... От далече като идвах видях, че светна зелено, но в последния момент като наближих се оказа за десен завой това зелено и тъй като в този момент следях нещо в огледалото в последния момент видях червеното. Добре, че кръстовището беше широко та имах време да се огледам. Видях, че не минава никой.....един зъб надолу и дим да ме няма. Абе във всеки случай по-добре отколкото да бях спрял в средата на кръстовището. После като се усетих какво съм сътворил ми стана много тъпо.
Таааа, зад мен караше наш колега от форума и ми каза, че на съседния светофар първа кола е чакала полиция. Късмет, че не са ме погнали.
Аз съм силно засрамен и изумен от глупоста си!!!

viki
25-09-2010, 10:59
Аз съм влязла в идиотска серия тази седмица:hmm:
Онзи ден (умишлено беше,но това е друга темаhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif ) се заврях в част от улица,която е само за коли на градския траспортhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/150229.gif
Яко беше,автобус и тролей да ми направят пътhttp://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/420150.gif
На всичкото отгоре, излязох от задънена улица през тротоара http://place.forumotion.com/users/2515/84/14/08/smiles/898131.gifhttp://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/roll2.gif

xidra
25-09-2010, 11:05
Аз пък тази вечер съм на рожден ден и мисля да си махна главата Again ! :super::grin:

viki
25-09-2010, 11:06
Ти нали не пиеше ?:gruebel::tooth:

xidra
26-09-2010, 16:37
Минерална вода от чешмата :evil:

Bonev
26-09-2010, 19:55
Днес замалко да се сбия с едно огромно говедо. Май щеше да ме смачка...:noooo:

kokless
26-09-2010, 20:02
Днес замалко да се сбия с едно огромно говедо. Май щеше да ме смачка...:noooo:

Причина?:calc:

Bonev
26-09-2010, 20:08
Причина?:calc:

Засече ме, свирнах му, спяхме на светофара, тоя слезна и аз слезнах. Почнахме да се разправяме а той явно си мислеше, че ще се уплаша от вида му (беше отвратително напомпан и 2 пъти колко мен) и в началото беше много нахъсан, но като видя, че не оставам по-назад, започна да заплашва. Боя се размина на косъм, но май щеше да ме мачка...

koolio
26-09-2010, 20:52
По тоя случай се обърни към подписът ми ;)

Аз пък онзи ден минах на червено. За втори път в живота ми правя така! Само дето първия беше умишлено. Засрамен съм от себе си. Ама.... От далече като идвах видях, че светна зелено, но в последния момент като наближих се оказа за десен завой това зелено и тъй като в този момент следях нещо в огледалото в последния момент видях червеното. Добре, че кръстовището беше широко та имах време да се огледам. Видях, че не минава никой.....един зъб надолу и дим да ме няма. Абе във всеки случай по-добре отколкото да бях спрял в средата на кръстовището. После като се усетих какво съм сътворил ми стана много тъпо.
Таааа, зад мен караше наш колега от форума и ми каза, че на съседния светофар първа кола е чакала полиция. Късмет, че не са ме погнали.
Аз съм силно засрамен и изумен от глупоста си!!!
И на мен ми се случи преди няколко седмици в Плевен. Просто профучах все едно нямаше светофар. И на мен ми беше тъпо, защото считам минаването на червено за една от най-грубите селски прояви (след карането след употреба на алкохол).
Е, не си прерязах вените заради това прегрешение де.:metal:

Jivko7777
26-09-2010, 21:43
Засече ме, свирнах му, спяхме на светофара, тоя слезна и аз слезнах. Почнахме да се разправяме а той явно си мислеше, че ще се уплаша от вида му (беше отвратително напомпан и 2 пъти колко мен) и в началото беше много нахъсан, но като видя, че не оставам по-назад, започна да заплашва. Боя се размина на косъм, но май щеше да ме мачка...

Ако е бил сам, що си мислиш че ще те мачка ;)
Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка :tooth:
Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после ;)

koolio
26-09-2010, 22:54
И както казват в Перник - "Пред винкело всички са равни!" :popesmiley:

thecleaner
26-09-2010, 22:56
Не е добре да се биете по улиците защото могат да ви заключат. :)

Satanism
26-09-2010, 23:10
Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка :tooth:
Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после ;)

аз един го гоних с бухалка :D :D :D
Беше с CLS-500 и говореше на английски..... само викаше "Ай гот йор нъмбър" като тичаше към мерджана :D :D :D

V_A_N_K_A_T_A
26-09-2010, 23:22
Не е добре да се биете по улиците защото могат да ви заключат. :)

Или да ви набият,евентуално :tooth:
И на мен ми се случва да слизам така,като Бонев,амаа всеки път се замислям,къде ще си изям боя...

П.П
Бонев,ти не тренираш ли някакво бойно изкуство?

mirchozo
26-09-2010, 23:25

Тренира и още как, ама ся няма си признае. Лично на мен щеше да ми е интересно ако беше се състоял двубоя, само за спорта де, не че одобрявам подобно постъпки.

sof_bg
26-09-2010, 23:33
А нали се сещаш че,ако извадиш бокс и попаднеш на правилният човек:rip:
Да не говорим че,някой ще го изплащаш като ипотечен кредит....цял живот!!!

thecleaner
26-09-2010, 23:41
Или да ви набият,евентуално :tooth:
И на мен ми се случва да слизам така,като Бонев,амаа всеки път се замислям,къде ще си изям боя...

П.П

О да най-сигурния начин да го набият е с бойното изкуство.

mordohy
27-09-2010, 00:05
Бе най-добре не се бийте, ама като стигне до там, бъдете спокойни. Ако е дебел , тлъст и як, го изчакайте да се приближи до вас и при предпоследната му стъпка го ритнете по крака с който стъпва,точно под капачката или в нея. Пръстите на крака се повдигат нагоре и се бие с възглавничката под тях Гарантирано ще се препъне и пльосне по колена. после се издигнете на пръсти и със замах от горе на долу, като падате с цялата си тежест му набийте един лакет зад ухото или по-добре в тила и го оставете да си лежи.
Всичко това отпуснати и без да стискате зъби, щото силата ви ще иде там, а не в удара.
Ако е по-малък, гледайте на вас да не ви направят подобен номер!
И не се панирайте!
Това, че е два пъти по-тежък от вас, гарантирано значи, че е два пъти по-бавен!:calc:

sof_bg
27-09-2010, 00:08
Това е вече доста полезен съвет от разумен човек,а не "вадим боксу винаги и му трошим зъбаците".

Бе най-добре не се бийте, ама като стигне до там, бъдете спокойни. Ако е дебел , тлъст и як, го изчакайте да се приближи до вас и при предпоследната му стъпка го ритнете по крака с който стъпва,точно под капачката или в нея. Пръстите на крака се повдигат нагоре и се бие с възглавничката под тях Гарантирано ще се препъне и пльосне по колена. после се издигнете на пръсти и със замах от горе на долу, като падате с цялата си тежест му набийте един лакет зад ухото или по-добре в тила и го оставете да си лежи.
Всичко това отпуснати и без да стискате зъби, щото силата ви ще иде там, а не в удара.
И не се панирайте!
Това, че е два пъти по-тежък от вас, гарантирано значи, че е два пъти по-бавен!:calc:

thecleaner
27-09-2010, 00:31
И не се панирайте!

Хаахахахах, това са мръсни Къцавски номера. В боя тарикатлъци нема, просто не се биите, за да не ви набият или си подбирайте противниците. Никои не иска да го набият знаете че Стоянова майка плаче не Бежанова. А и без да се обижда никои но 95% от съфорумниците са такива биткаджии че............ ми става смешно ;)

detelazurno
27-09-2010, 09:10
И не се панирайте!

Тактиката си е тактика!

Хаахахахах, това са мръсни Къцавски номера. В боя тарикатлъци нема, просто не се биите, за да не ви набият или си подбирайте противниците. Никои не иска да го набият знаете че Стоянова майка плаче не Бежанова. А и без да се обижда никои но 95% от съфорумниците са такива биткаджии че............ ми става смешно ;)

Това съвсем не са мръсни номера, а си е много тактически подход. Както е казал mordohy, това е в случай, че ти скочат на бой и ти не си стреснат и уплашен. Не става въпрос за биткаджийство и тем подобни.
Който не се чувства уверен и спокоен по-добре дори да не спори. Иначе става още по-кофти - после се качва в колата с разтреперени колена и под действието на адреналина прави глупости и то след като "инфарктната" ситуация вече е отминала. А най-добре е да не се занимавате с глупости изобщо. Използвайте нападението само като защита и това е!

Jivko7777
27-09-2010, 12:51
А нали се сещаш че,ако извадиш бокс и попаднеш на правилният човек:rip:
Да не говорим че,някой ще го изплащаш като ипотечен кредит....цял живот!!!

Принципно бокса (и други такива, има ги изброени) имаш законово право да го ползваш, като средество за самоотбрана, когато те нападат двама или повече души...
Виж сам ли е незаконно е...но пак казвам виждат те че си малък и веднага излиза и почва да показва къв си, незнам си що, стоя и го гледам...В онзи случай той нямаше намерение да говори, още тръгвайки към мен, а и винаги се удря в тялото или най много в бузата, в зъбите не щото...И въобще не ми пука те нападат, аз се защитавам ;) Пък и тука и човек да убиеш, връзки имаш ли умрелия ще изкарат виновен...многокротно доказано тук, а ако има нещо счупевно, извадено въобще не ти обръщат внимание...2 год тече моето дело, в което бях нападнат от четирима, единия от които с бухалка, в последствие бях с извадено рамо и нищо...Тей че не ми говорете кой какво ще плаща, нищо не може да стане в тая държава, абсолютно нищо, просто всеки ден си търся онзи който беше толкова смел че дойде с още трима и с бухалка, веднъж да го видя с бокса и бухалката в багажника ще го бия и никой няма да го види ;) безследно изчезнал ще бъде, но всичко с времето си...

mordohy
27-09-2010, 23:20
Принципно бокса (и други такива, има ги изброени) имаш законово право да го ползваш, като средество за самоотбрана, когато те нападат двама или повече души...
Виж сам ли е незаконно е...но пак казвам виждат те че си малък и веднага излиза и почва да показва къв си, незнам си що, стоя и го гледам...В онзи случай той нямаше намерение да говори, още тръгвайки към мен, а и винаги се удря в тялото или най много в бузата, в зъбите не щото...И въобще не ми пука те нападат, аз се защитавам ;) Пък и тука и човек да убиеш, връзки имаш ли умрелия ще изкарат виновен...многокротно доказано тук, а ако има нещо счупевно, извадено въобще не ти обръщат внимание...2 год тече моето дело, в което бях нападнат от четирима, единия от които с бухалка, в последствие бях с извадено рамо и нищо...Тей че не ми говорете кой какво ще плаща, нищо не може да стане в тая държава, абсолютно нищо, просто всеки ден си търся онзи който беше толкова смел че дойде с още трима и с бухалка, веднъж да го видя с бокса и бухалката в багажника ще го бия и никой няма да го види ;) безследно изчезнал ще бъде, но всичко с времето си...
Живко, разбирам яростта ти и всичко останало, но повярвай ми, по-добре е да се научиш да чакаш. Аз едни такива ги чаках 8 години, зарязах пианото и започнах да тренирам борба и точно след осем години ги направих полуинвалиди.
Просто ги предизвиках и им снех ореола на печени типове.
Те си бяха боклуци!
Аз убедих обществото, че са такива!
В края на упражнението бях със счупен нос, кръв на всякъде, но обществото беше на моя страна.
Вечерта те бяха в ареста на Милицията, а аз в компанията на много приятни момичета, които ми бършеха раните и бях техния герой.
И до сега ги болят пироните по кокалите и са точно на мястото си, като пълни отрепки.
Понякога, обаче трябва да правиш каквото трябва, пък да става, каквото ще!
Не си Херкулес, но в духа е всичко!
Като се налага-налагай!
Само не се панирай!
Не ми изглеждаш на човек, който се панира, така, че- давай само напред но с горната глава!
А ние сме си тука!
Ако се налага да помагаме...

thecleaner
28-09-2010, 03:06
Живко, разбирам яростта ти и всичко останало, но повярвай ми, по-добре е да се научиш да чакаш. Аз едни такива ги чаках 8 години, зарязах пианото и започнах да тренирам борба и точно след осем години ги направих полуинвалиди.
Те си бяха боклуци!
В края на упражнението бях със счупен нос, кръв на всякъде, но обществото беше на моя страна.
Вечерта те бяха в ареста на Милицията, а аз в компанията на много приятни момичета, които ми бършеха раните и бях техния герой.
И до сега ги болят пироните по кокалите и са точно на мястото си, като пълни отрепки.
Като се налага-налагай!
Само не се панирай!
Не ми изглеждаш на човек, който се панира, така, че- давай само напред но с горната глава!
А ние сме си тука!

Това ми напомня на култовия индийски филм "Законът е сляп'' с някои сцени от ''Хон Гил Дон''

Flame
29-09-2010, 00:03
Опаа,кво стаа тука-гангстерска изповедалня,некви тактики,улични боеве уууаааа,момчета да няма някви Алфа ММА-и:doctor:

Jivko7777
29-09-2010, 00:27
Те си бяха боклуци!
Като се налага-налагай!
Само не се панирай!
А ние сме си тука!

Е аз чакам, казаха ми още в началото подай жалба ще тръгне делото ще го осъдиш недей със саморазправи...еее чакам го аз това дело 2г. и нищо...напълно съм се отказал от законите в тая държава...но аз ще си чакам момента в който ще го срещнем самичък и после ще го пишат безследно изчезнал, но всичко с времето си...
Най-лошото в момента е че при по-силен напън и рамото ми се вади...макар да бях изпълнил всички заръки на лекарите и 30дена бях превързан, но както всички знаят извади ли се веднъж, вече се вади много лесно...Ей за това съм ядосан...но съдба...Знам едно обаче че рано или късно всичко се връща...

Geri_ms
29-09-2010, 09:27
Леле как щях да влезна в задницата на една чисто нова Q7-ца, :shock: :horror: хаха, на тоя му се е изправила косата сигурно като е видял как не мога да спра и лета към него.. ..ама пък така му се пада, като ме засече и даваше зор да мине пред мене :tooth:

DarkKnight
29-09-2010, 09:43
Леле как щях да влезна в задницата на една чисто нова Q7-ца, :shock: :horror: хаха, на тоя му се е изправила косата сигурно като е видял как не мога да спра и лета към него.. ..ама пък така му се пада, като ме засече и даваше зор да мине пред мене :tooth:

Кофти, хубавото е че не си спряла в него и няма да се разправяш с простотии :)

И на мен днес не ми е ден - вчера ми извадиха зъб, напрактика без упойка, защото под корена му имаше гной, а днес на 3-4 пъти ме засичат и не им пука, че е мокро или че аз съм се движил с повече от 60 км/ч (за околовръстното става въпрос), на всичко отгоре ми е и безумно нервно, а зъболекаря ми забрани да пуша :(

Geri_ms
29-09-2010, 09:56
Кофти, хубавото е че не си спряла в него и няма да се разправяш с простотии :)

И на мен днес не ми е ден - вчера ми извадиха зъб, напрактика без упойка, защото под корена му имаше гной, а днес на 3-4 пъти ме засичат и не им пука, че е мокро или че аз съм се движил с повече от 60 км/ч (за околовръстното става въпрос), на всичко отгоре ми е и безумно нервно, а зъболекаря ми забрани да пуша :(

Е то и аз на Околовръстното щях да го опукам тоя. А за зъба много са неприятни тия истории и не си и помисляй да пушиш, че става лошо. Ще издържиш няколко дена ;)

DarkKnight
29-09-2010, 10:03
Е то и аз на Околовръстното щях да го опукам тоя. А за зъба много са неприятни тия истории и не си и помисляй да пушиш, че става лошо. Ще издържиш няколко дена ;)

На това околовръстно все по-често се обеждавам, че има много камикадзета със скъпи коли :crazy:

Явно ще трябва да издържа ама ми е трегаво хем да не пуша, хем да не джвакам нещо, демек гадно :lol:

detelazurno
29-09-2010, 10:03
......

........а зъболекаря ми забрани да пуша :(

Крайно време беше :tooth:

DarkKnight
29-09-2010, 10:06
Крайно време беше :tooth:

Нали знаеш, че е времено :hehe:

detelazurno
29-09-2010, 10:15
Нали знаеш, че е времено :hehe:

Знам, знам. Ама поне 2-3 дни ще си побутваш кутията от единия до другия край на масата и няма да я отваряш :fuckoff:

7171
29-09-2010, 10:38
Здравейте колеги, след проблем от миналата седмица реших да споделя с вас скромния си личен опит.
В началото на седмицата заредих дизел от OMV - обикновен. След 2 дена колата задимя като комин на Кремиковци /ако помните как димеше когато работеше де..../, спря да върви, единия цилиндър се мъчеше докато не загрее повечко - направо се побърках, и взех да правя сметка кога да я оставя в някой сервиз. За късмет имах работа в провинцията и на път за там спрях и заредих на ROMPETROL-а на Ломското шосе. Хора не ми се вярваше, че е възможно да има такива разлики - цената е една и съща в двете бензиностанции, само дето след това зареждане - за 20 км колата спря да пуши, моторчето замърка послушно, тягата се върна - просто нямам думи - вече зареждам само на тия бензиностанции!!! И Lukoil съм пробвал - малко по-добре е от OMV, ама пак пуши и няма същата тяга като от ROMPETROL. Ако имате подобни проблеми ще се убедите сами. Надявам се да съм ви бил от полза.

Stoyan Georgiev
29-09-2010, 15:57
че го пробваме ромския петрол дизел :)

Светланчи
29-09-2010, 16:01
Вали, гадно е, студено е, мрачно е и съм на работа! :(

mim
29-09-2010, 16:16
ако беше гадно, мокро и студено и не си на работа, и пак не можеш да излезеш, щеше да е по-гадно, така че тинк позитив! :)

Furious 155
29-09-2010, 16:30
Хех и мен сутринта в дъжда един дивак с М5, по-старичкото, преди 2003-та реши че е с предимсвто и се вряза в трафика и то точно пред мен в движение както си перках с 60. И после тоя левак като го насвирих за постъпката му, се заигра и почна да ме засича. За моя учудване го резнах след един завои и с жестове му казвам: какви ги правиш бе, *****??? Той ме гледа все едно незнае какво прави.
Много са си повярвали някои диваци с положението си!

detelazurno
29-09-2010, 16:36
Вали, гадно е, студено е, мрачно е и съм на работа! :(

Ха, аз па в това време се врях в един квартален гаден канал да оправям гърнето на баща ми, че му се случило случка в движение. Повярвай ми....предпочитах да продължа да си работя отколкото да се завра в тая дупка. Не за друго ама някой беше хвърлил баси боклуците вътре (все едно няма кофа в близост до канала) и нямаше място да се изправиш като хората - полукленкал и толкова. А навънка дето викаш вали, кално е......

pikli4ka
29-09-2010, 16:47
на мен пък ми харесва това време 8-)
"Няма нищо по - хубаво от лошото време"

DarkKnight
29-09-2010, 16:52
на мен пък ми харесва това време 8-)
"Няма нищо по - хубаво от лошото време"

Лошото време е хубаво само когато имаш някоя/някой да го споделиш :Tease: :lol:

pikli4ka
29-09-2010, 16:59
Лошото време е хубаво само когато имаш някоя/някой да го споделиш :Tease: :lol:

ми аз го споделям с психично болната ми колежка :lol::lol::lol:

Светланчи
29-09-2010, 17:11
ми аз го споделям с психично болната ми колежка :lol::lol::lol:

Пак е нещо, на моята днес и направих фейсбук и сега е обсебена...и няма с кого да споделям гадното време :)

kongogo
29-09-2010, 17:14
Да се похваля вчера взех листовките естествено от 1вия път и днес станах пълнолетен
Да се оплача, кормуването ще ми е чак на 22.10...нямам търпение да карам алфата... легално :Tease:

pikli4ka
29-09-2010, 17:21
Пак е нещо, на моята днес и направих фейсбук ...

ей голЕма грешка хихихи :)

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

Да се похваля вчера взех листовките естествено от 1вия път и днес станах пълнолетен
Да се оплача, кормуването ще ми е чак на 22.10...нямам търпение да карам алфата... легално :Tease:
Евала колега :cheers:
аз пък от 5-тия път листовките и от първия кормуването :static:

в кой район ще ти е изпита, та да не минавам от там :horror: (шегувам се)

Galof
29-09-2010, 18:10
тъпо ми е ... навън времето е отврат няма пари тряя чакам да стане чак 20:00 та да изл с фр ... и искам вече книжка а кормуването ми е чак на 14.10 ... с една дума УЖАС ...

Satanism
29-09-2010, 18:24
тъпо ми е ... навън времето е отврат няма пари тряя чакам да стане чак 20:00 та да изл с фр ... и искам вече книжка а кормуването ми е чак на 14.10 ... с една дума УЖАС ...

Прочети една книга ;)
Много е яко!

А времето е перфектно за релакс....

Светланчи
29-09-2010, 18:26
Прочети една книга ;)
Много е яко!

А времето е перфектно за релакс....

И да пребиеш колегата, който те изкарва извън нерви :) хихиих

Satanism
29-09-2010, 18:33
И да пребиеш колегата, който те изкарва извън нерви :) хихиих

То за някои и това си е релакс :-o

Светланчи
29-09-2010, 18:43
То за някои и това си е релакс :-o

Ми ти само като го видиш и един такъв многознайко и повярвай ми, ще откачиш...а като се замисля го има тука някъде http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46245&page=25 ето на тия клипчета, със синьото пежо....и почти всеки ден ми напомня как от алфите неставало нищо и отделно тука на работа с нашите си неща, мисля че и ти ще изгаряш от желание да го пребиеш :)

Satanism
29-09-2010, 18:48
Кажи му да си смени стоповете , че да не му се смеят някъде... :static::static::static:

И, че колата му е правена в Индия :D :D :D ако почне да ти обяснява, че там са само седаните-отричай :D

Jivko7777
29-09-2010, 21:58

До сега си и сега можеш ;)

И аз мисля да пасувам днес...пък и е късно за разходки...

Иначе тъпо ми е...тъпо ми е че се скарах с добра приятелка, но не бях виновен...но понякога така стават нещата...

Jivko7777
29-09-2010, 23:02
...

...незнам защо но както oт преди 2 дни се скарахме ми е тъпо...каквото и да правя все за това мисля...защо обаче???Уж е просто добра приятелка, но незнам никога не съм се чувствал така...

Туко що си писахме, незнам, олекна ми, утре ще се видим и говорим...

DarkKnight
30-09-2010, 08:34
...незнам защо но както oт преди 2 дни се скарахме ми е тъпо...каквото и да правя все за това мисля...защо обаче???Уж е просто добра приятелка, но незнам никога не съм се чувствал така...

Туко що си писахме, незнам, олекна ми, утре ще се видим и говорим...

Когато се скараш с добър приятел, с който се познавате от години е много тъпо - разбирам те напълно, аз самия го преживях в началото на годината, но при мен ината и гордостта си казаха думата и прекратихме взаимоотношения заради простотия. Все още ми е малко тъпо ама съдба ;)
Добре е че сте се чули и сега всичко ще е ок :)

Jivko7777
30-09-2010, 08:48
Когато се скараш с добър приятел, с който се познавате от години е много тъпо - разбирам те напълно, аз самия го преживях в началото на годината, но при мен ината и гордостта си казаха думата и прекратихме взаимоотношения заради простотия. Все още ми е малко тъпо ама съдба ;)
Добре е че сте се чули и сега всичко ще е ок :)

Точно ината и най-вече гордоста, просто да не отстъпи никой...И в момент в който снощи говорихме в началото ме резваше с по една дума и все едно беше 3-4 класи над мен и с огромно самочуствие, но след 2 часа разговор, омекна до такава степен, в която ми сподели че е плакала дори...
Просто трябва в такива моменти единия да превъзмогне гордаста си, а именно аз в моя случей и така всичко се оправя...Просто трябва да ви е ясно че и другата страна иска всичко да се оправи, може би повече и от вас, но не иска да го показва до един момент обаче...затова извода е нека единия да отстъпи, така дефакто обаче отстъпват и двете страни...

fnt
30-09-2010, 15:01
Ей, много съм доволен..... Днес изкарах Алфата от бокса. Не я бях карал една седмица :smoke:

Satanism
02-10-2010, 16:17
Шибнах гаража със старата кола....гаража се оказа по-паянтов.... :D

Jivko7777
02-10-2010, 22:21

:BIGsmile::-D

Ramsezsh
03-10-2010, 01:32

Старата ти кола да не е модел от типа на Т-60, Т-72? Или е друг модел танк.

Satanism
03-10-2010, 10:09
Старата ти кола да не е модел от типа на Т-60, Т-72? Или е друг модел танк.

Нисан Примера :strong:
За една бройка да го срутя... :thumbup:

kaloiannnnn
05-10-2010, 11:57
Замина ми предната броня някво такси и аз се разцепихме малко и все пак сам късметлия можеше и да е по ллошо!:flowers:детелинката си знае работата:gives[1]:

D-I-V-A-K-A
05-10-2010, 12:00
Замина ми предната броня някво такси и аз се разцепихме малко и все пак сам късметлия можеше и да е по ллошо!:flowers:детелинката си знае работата:gives[1]:

Браво бре и къде успя да го сътвориш това?

kaloiannnnn
05-10-2010, 20:21
в надежда на бели дунав направо нямам думи егати за няма нищо да не бях излизал но поне е само бронята !

Galof
06-10-2010, 13:42
МРАЗА ГО ТОВА ВРЕМЕ ....... :jason2: а в надежда зарад това метро трябва да ни раздадът карти от къде може и къде неможа да се минава басиии ....

soldier
06-10-2010, 14:13
На всички от надежда ви съчувствам

Светланчи
06-10-2010, 14:16
МРАЗА ГО ТОВА ВРЕМЕ ....... :jason2: а в надежда зарад това метро трябва да ни раздадът карти от къде може и къде неможа да се минава басиии ....

Слави, мисли позитивно! Легни се наспи :)
Аз съм на работа и повярвай ми искам да убия колегите, защото са много заспали днес....и сега си чакам да видя колко още ще се мотаят, и ще ме ядосват!

digitalundgrd
06-10-2010, 14:40
Вчера един некадърник ме хакна в задната брония, докато кротко си чаках светофара да светне зелено ;)

За щастие се разминах само с драскотина....Какво им става на всички...леко валне дъждец и се почва каране с 30км/ч, бавно изтегляне по светофарите, големи задръствания от всякъде...
Представям си какво ще е като се изръси и първия сняг...Алеле майко...

mian4o
06-10-2010, 15:19
Не знам дали е за тука ама нали е изповедалня...........та ситуацията е следната:

април 2010 отидох в сливен във фирма НУШИ да ми оправят климатика на алфата и се почна едно ходене по мъките. Когато реших да го ползвам духна студено и аз реших че всичко е ОК но качи се един познат с алфа 166 ама дизелче и ме уби като ми каза че климатика ми не бачка като хората. И аз реших да си потърся майсторите беше август месец. Отидох при тях и питам ... какво ще правим.... а ония .....ами трябваше да дойдеш след една седмица и вече няма гаранция, рекламации и т.н. Аз се позамислих ........ ама не са ме викали на втори преглед щото казаха че всичко е ОК. Реших да потърся Комисия за защита на потребителя и пуснах жалба за некачествен ремонт и след месец ми отговарят с това което им е отговорил собственика на фирмата. Реших да чуя собственика на фирмата по телефона и след кратък разговор се стигна до въпрос от моя страна ...............защо не ме вписахте в книгата за рекламации ...... и отговор .......ами не знам. Разговора продължи още малко и собственичката накрая ми каза че ......няма да обеднееш с 90 лв. я.....Умрях и незнам какво да направя. Излиза така че комисията май санкционира когато и изнася. В крайна сметка се оказа че в системата имам останал 145 гр. фреон от общо необходим 700 гр. и имах сложени на климатичната си система гумени уплътнения по 6 лв. броя които се оказаха без гаранция от страна на фирмата. Оказа се също че системата работи и с 400 гр. фреон така че може и него да са икономисали. Писнало ми е от мошенници. Сега има някаква помирителна комисия и ще пиша и до нея. Качвам ви становището на фирмата и отговора на КЗП.

Поздрави

detelazurno
06-10-2010, 17:14
Вчера един некадърник ме хакна в задната брония, докато кротко си чаках светофара да светне зелено ;)

За щастие се разминах само с драскотина....Какво им става на всички...леко валне дъждец и се почва каране с 30км/ч, бавно изтегляне по светофарите, големи задръствания от всякъде...
Представям си какво ще е като се изръси и първия сняг...Алеле майко...

Днес видях 2 доста лоши катастрофи. При едната дори се наложи намесата на линейка.
Факт е, че като валне малко дъжд и започват да се блъскат като за световно :laser:
За зимата ще съм пак с колелото струва ми се. И без това имам гуми подходящи за тия условия.

Galof
08-10-2010, 12:23
ужас вече само студ ... а най - лошото е че се разболявам а имам доста планове на събота и неделя ...

Светланчи
08-10-2010, 12:26
ужас вече само студ ... а най - лошото е че се разболявам а имам доста планове на събота и неделя ...

Ми айде завивай се и на топло под завивките :) и в събота незнам какво ще правиш, ама в неделя имаш уговорка с мен :) хиихихи

Galof
08-10-2010, 12:42
Ми айде завивай се и на топло под завивките :) и в събота незнам какво ще правиш, ама в неделя имаш уговорка с мен :) хиихихи
спокойно само :D пием тука некви простотиии утре спим цел ден и в неделя съм чисто нов на линия :th_up:

Satanism
09-10-2010, 02:16
Значи на 156 комби само името му е комби....дее*а и калинката....:brickwall::brickwall::brickwall:

В багажника на всеки средно голям седан или хеч можеш да наредиш 4 16-ки една до друга....в "комбито"....можеш да наредиш хуй....

koolio
09-10-2010, 13:15
Значи на 156 комби само името му е комби....дее*а и калинката....:brickwall::brickwall::brickwall:

В багажника на всеки средно голям седан или хеч можеш да наредиш 4 16-ки една до друга....в "комбито"....можеш да наредиш хуй....

И то ако не е в ерекция! :rotfl:

MUROMAN
13-10-2010, 11:23
Искам да ви кажа,че вчера ме спряха полицайте ,че говоря по телефона.Изиграх един лек скеч с тъжен сюжет,както и да е не ми уважиха сценария.Тръгнаха да ми пишат акта ,но накрая се смиилха над мен и ме пуснаха.
Благодаря ви господа Полицай.:)

546
13-10-2010, 16:53
Вече сме културни и трудно се срещат от тези

Galof
14-10-2010, 19:01
много съм щастлив взех си кормуванетоооооооооо :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:: clap2:

Lqnkata
14-10-2010, 20:31
Днес на мой приятел (също алфист, но не влиза често във форума) както си работи в офиса, излиза в обедна почивка и гледа личната си 155ца със счупен заден, десен прозорец... :censored: Причината е била да откраднат дисплей, който той имаше монтиран на таблото. :angry1: Идва ми да "хвана сопата" :furious: :bash: :boxing: :shoot:

kongogo
14-10-2010, 20:38
много съм щастлив взех си кормуванетоооооооооо :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:: clap2:

Евалата колега, моя е на 22ри вече нямам търпение

D-I-V-A-K-A
14-10-2010, 21:42

Честито ;)

soldier
14-10-2010, 22:52
Браво Слави :clap2:

Galof
14-10-2010, 23:37
Евалата колега, моя е на 22ри вече нямам търпение
малко остава и успех!!! след 1 седмица и ти да се хвалиш тука :biker:

soldier81
15-10-2010, 19:11
Честито Слави,сега онази кака може и да ти даде да покараш ЛендРоувъра:drive::drive::drive:

Satanism
15-10-2010, 23:51
Koлата ми е фабрично скопена :small_cry::small_cry:

Sunny
15-10-2010, 23:54
Koлата ми е фабрично скопена :small_cry::small_cry:

Ще рече ? :pirate:

Satanism
16-10-2010, 00:17
Ще рече ? :pirate:

9 киловата са ми взели в полза на Майката Земя.... демек лоу-пауър, хай-енвайрънмент едишън...:flowers:

DarkKnight
22-10-2010, 09:57
Някой осъзнава ли колко сме тъпи хората, не глупави а тъпи защото за мен има разлика :brickwall:
П.П. И за да няма обидени - съдя по себеси

Светланчи
22-10-2010, 10:15
Някой осъзнава ли колко сме тъпи хората, не глупави а тъпи защото за мен има разлика :brickwall:

да аз :(

detelazurno
22-10-2010, 10:22

To че има разлика има ама тези, които го осъзнават спадат към категория "глупави". Останалите са "тъпи" понеже не осъзнават какво са направили, изпуснали и т.н. Лошото е, че тия неща няма как да ги знаеш предварително и ги разбираш чак като се издъниш!

Много е тъпо да си тъп защото ти е за цял живот!

DarkKnight
22-10-2010, 11:03
To че има разлика има ама тези, които го осъзнават спадат към категория "глупави". Останалите са "тъпи" понеже не осъзнават какво са направили, изпуснали и т.н. Лошото е, че тия неща няма как да ги знаеш предварително и ги разбираш чак като се издъниш!

Много е тъпо да си тъп защото ти е за цял живот!

На мен ли го казваш - мислех си че ще си излекувам тъпостта ама осъзнавам все повече че ми е вродена и нямам шанс :brickwall:

546
26-10-2010, 17:23
"да имах акъла на българина,ама този който му идвал после"-това го бях чел някъде из нета ;-)

Geri_ms
26-10-2010, 19:19
Лелеееее, какво ми се случи днеска като се прибирах от работа.... :shocked: Минавам през 4-ти км и си завивам към Шипченски проход, пред Червено знаме и както карам, гледам някакъв идва срещу мен (там е еднопосочно и има широка зелена ивица между платната за тези, които не са минавали) и направо :noooo:, бягам в дясно, щото той в лявата лента разбира се, после гледам назад колите светкат, чудат се накъде да ходат, на кръговото излезна, незнам в коя посока се е завърртял ама си представям какво е било, идваше ми да спра и да се върна пеш да вида какво е станало. Ако не се е ударил си е цяло чудо.

soldier81
26-10-2010, 20:38
Почти всеки ден има по някой такъв веселяк,излиза откъм парти центъра и завива на ляво в насрещното.
Там какви ситуации съм виждал,не е истина направо.

fnt
26-10-2010, 21:06
Аз всеки път като ходя в Костинброд, има поне един, който кара с/у мен. Вече им свикнах.... :pokey:

Geri_ms
26-10-2010, 21:13
По-интересно ми е като стигне кръговото какво прави? :hmm::shocking:

fnt
26-10-2010, 21:15

Е как какво? Затваря си очите и се моли да не го отнесе някой...

soldier81
26-10-2010, 21:19
Вика КАТ и застрахователите да му описват щетите,ако не са пристигнали вече за предното поизшествие.По моя статистика става по един удар на 40мин.

Galof
30-10-2010, 15:38
Спирам алкохола повече никога няма да пия!!! :bash:

Sunny
30-10-2010, 17:12
Спирам алкохола повече никога няма да пия!!! :bash:

Един порок се заменя с друг нали знаеш :bangin:

Satanism
31-10-2010, 10:09
преебах се.... :smackbum:

събудих се, погледнах часовника- 8:59, станах, за да купя вестник с играчка....пуснах лаптопа.... 8:05...

sestrata_na_tonov
31-10-2010, 20:03
Вчера отидох да си слагам зимните гуми.Бях си взела втора ръка и след час чакане се оказа че едната е сцепена.Връщам ги на джамбазите и те ми дават други с думите "Тия са много по- добри ама на същите пари за теб".
В бързането не поглеждам, мятам в багажника и в крайна сметка се оказва че са с 4 год по стари от предните и с липсваща част от борда:(
Е защо си мислят че като имат жена насреща тя непременно е по - неразбираща от тях?
А като им казах, че не са прави дори се обидиха???

Светланчи
01-11-2010, 12:47
Имам си вече нов ник :)))

pr_00f
01-11-2010, 12:50
Па да ти е честит :)