PDA

View Full Version : ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7

Satanism
10-05-2011, 19:56
Впечатляващото е, че на тоя кош са му се отворили 2 еърбега....
Иначе един гоуф(ър) по-малко на пътя....

RUNNING WILD
11-05-2011, 05:31
Пустиняко бутна дувара...мигар он е сакал да прекине вратницата да пъкне у гаражу...си плати всичко ще седи без кола и книжка и ще се освести,и никой от познатите му нема да му дава колата си и ще се сети.

badmadafaka
11-05-2011, 09:50
...добре,че нищо му няма на говедото.......
Tоя убавец с каква скорост е карал при това ограничение 50, че след 100 метра "реене" както казваш така е осукал колата на тоталка бе..? Все си мисля, че ако е карал с 60-70 дори тая бангия ще спре за 100 метра... За щетите си мисля, че гражданската му би трябвало нещо да покрива - разучи как стоят нещата... :blah:

undy
11-05-2011, 13:42
...аз точно това му обясних,че ако е карал както казва"на трета с 50",само при докосване на спирачката,да е спрял или най-малкото да не се е занесъл толкова...същия тиквеник,оня ден е влязъл със същата кола на детска площадка,и са му съставили акт,и сега това...нямам думи....днес ще се ходи в застрахователното дружество и ще видим какво ще следва....баща му обеща,че ще помага ,от какво имаме нужда да си опрайм гаражите...щото и комшията е пострадал...едната му врата(гаражна) и във нашия гараж,дали е било удар вие кажете:)

mihail_mladenov
11-05-2011, 14:10
По-скоро е сложил 5-та на трошката и е карал със 150км/ч, ако е способна тая ръждавейка...

badmadafaka
11-05-2011, 14:45
По принцип "стоковите" спирачки на немските коли от типа на старите фаувета и опели са пълна скръб в сравнение с тези на италиянските коли (говоря с перфектни нови консумативи), но ако е имал 100 метра в които е трябвало да спре, според мен няма как да стане това на снимките ако е карал с до към 70 км/час... Важното е, че никой не е пострадал физически, лошото е, че такива не се учат от собствените си грешки (а те само ги карат да се чувстват още по-големи мъже и да разказват с гордост пред себеподобните как са размляли колите) и както аз го виждам е въпрос на време някой да пострада... :(

undy
11-05-2011, 18:05
....за съжаление е точно така.....абе с колко е карал и какво е правил незнам,но книжка е взел преди няколко месеца...и така стават глупостите...

Pinky
11-05-2011, 19:52
Абе не може така... :D
Пък и с тва 12 градско ще ти се вижда като все едно на въздух да караш :D

Не е сигурно. Моята джипка харчи по-малко от 145-цата, примерно.

morfius
11-05-2011, 22:03
Подобно камионче Мицубиши 200 дизел (90 коня ТД) харчи по-малко от 156 та ми, е и е в пъти по-голямо неходилче.
Лошото на тия е, че с тая лека задница на никакво завойче с 40 щях да го обърна това камионче, адски нестабилни са.

soldier81
11-05-2011, 23:54
Не е сигурно. Моята джипка харчи по-малко от 145-цата, примерно.

И респектира всичко наоколо:tank:

Abar7h
17-05-2011, 20:41
Вчера осъзнах колко много си обичам колата!!!!! Тва е най-готината кола на света! Харчи по-малко от колите на приятелите ми, върви повече, вади най-готиния звук, има огромен багажник, а при свалени задни седалки отзад 3ма човека пушим спокойно наргиле удобно изтегнали се! :D Поклон пред хората създали Alfa Romeo 146 :bowdown: Това е колата за мен! Ааа и за всичките негативи относно това че се чупели - айде някой да дойде и да ме убеди как алфите са скапани: за 17 000км каране на тая 14 годишна кола се прецака един термостат, една пластмаска, спирачни маркучета и изгоря едно бушонче - обща сума на ремонтите - около 100лв!! За 2 години! Пък после да идват тия с немските кошници да ми се обясняват как италианските коли били скапани! А за удоволствието от шофирането, и това колко лесно се кара тая кола даже няма смисъл да говоря! :headbang:

soldier81
18-05-2011, 10:06
А аз вчера осъзнах че всеки голфаджия,когато иска да стане малко по-така си купува Алфа 156.
Та случката е следната:
Мацка на около 30 с опел вектра и дете на задната седалка се опитва да се включи в движението на колелото на 4ти км,като слиза от Г.М.Димитров,от там някакъв 18 годишен лешпер е в кръговото в най-вътрешната лента с въпросната бяла 156ца,като видя че жената се включи във външната лента до него и започнаха едни клаксони едни чудеса,от там мина пред нея и наби спирачките и за да не го удари жената се качи на бордюра на колелото,от там оня спира до нея и слиза от колата и почва да крещи като луд.
Направо избеснях,и оня лайнар го спаси че бях на стотина метра от него пеша с дете с колело и куче,иначе щях да го размажа.
Та въпросната шушумига ако чете тук,искам само да му пожелая от сърце,следващия път аз да се включа пред него и да ми направи същите магарии,обещавам му че за кола няма да помисли повече и ще ходи като колянов вал до края на живота си.

soldier
18-05-2011, 10:39
Сигурен съм, че ако в колата не е била жена, лешпера няма да посмее да гъкне ;)
А пък и да го е засекла, случва се. Теглиш една псувня и си продължаваш, ква е тая мания да се правиш на мъж, не го разбирам аз това.

Geri_ms
18-05-2011, 10:44
Мдааа, на мен нещо подобно ми го направи един таксиджия миналата седмица и то не защото съм го засекла, нищо подобно, а защото не съм го пуснала пред мен в задръстването по Малинов, а той се включваше от пазара на Младост 1. Та ако не бях жена не съм сигурна че щеше да се отваря толкова. Та пак се сещам че искам джип с ролбари :bouncing_smiley:

Abar7h
18-05-2011, 10:57
Мдааа, на мен нещо подобно ми го направи един таксиджия миналата седмица и то не защото съм го засекла, нищо подобно, а защото не съм го пуснала пред мен в задръстването по Малинов, а той се включваше от пазара на Младост 1. Та ако не бях жена не съм сигурна че щеше да се отваря толкова. Та пак се сещам че искам джип с ролбари :bouncing_smiley:Или бухалка и лютив спрей? :bouncing_smiley:

Geri_ms
18-05-2011, 10:59
Или бухалка и лютив спрей? :bouncing_smiley:
Ми да, аз от 2 години рева някойда ми подари бухалка, ама ...цъ.

Светланчи
18-05-2011, 11:10
Ми да, аз от 2 години рева някойда ми подари бухалка, ама ...цъ.

Ако ще подарявате и аз искам една! :)

Satanism
18-05-2011, 11:32
Аз имам една, ама така и така освен някакъв сгърчан англичанин на Орлов мост, друг от нея не е страдал, така че я подарявам...айде, бийте се :D
Ама е тежка, ще трябва да тренирате..

Светланчи
18-05-2011, 11:45
Аз имам една, ама така и така освен някакъв сгърчан англичанин на Орлов мост, друг от нея не е страдал, така че я подарявам...айде, бийте се :D
Ама е тежка, ще трябва да тренирате..

Няма да се бием, ние с Гери ще си я поделим :)))))

Geri_ms
19-05-2011, 09:11
Хайде сега стискайте палци, защото току що се записах за участие в Първото национално състезание по шофиране за жени-Жена зад волана :drive: :naughty: :jumping:
Жалко само, че ще не може с личен автомобил и ще трябва няква КИА да карам, ако стигна до там де :disgust: :lol:

Satanism
19-05-2011, 20:10
Айде, вчера ми отговориха и за последната съмнителна оценка...сега остана още един изпит да излезне, който жив умрял поне 3ка със сигурност съм вързал...та с 2 думи се дипломирах...

А днес ми отгвориха и от Дания, че ще ме приютят за една магистратуркa :D :D:D :D
партиии...

RUNNING WILD
20-05-2011, 08:28
много смях има тия дни при нас,един мъж на 60 години от квартала е влязъл в едно магазинче за 1 лев и от там какво е направил...собственика го е видял той ми го разправя че го е видял с периферното зрение как си набутва нещо и му бръкнал в джоба и от там извадил едни прашки за 1.50 лв :) почнали да се гаврят с него да ги пробва как му седят :) а на мен преди 2 вечери в 10 вечертта си отивам към колата и излизам от блока и гледам на 20 метра от мене под една череша някаква сянка се движи бавно и се навежда,направих се на луд и поне си нося фенерче с мене леко го извадих а оня ме вижда и се спрех и го осветих и му викам абе ти кой си какво се въртиш тука по детската площадка?като видех не повервах...от там чувам и не вервам- Румене аз съм бе тука малко бутилки......собственика на един магазин плод и зеленчук рови по кофите по пейките за шишета :) толкова неудобна ситуация нема и за двамата :big_whoops:

digitalundgrd
20-05-2011, 12:41
Ей добре, че НЕ тръгна и ти да правиш магазинче, чееее виж до къде го е докарал собственика :)

Furious 155
20-05-2011, 14:40
Айде днес и на мен ми направиха сефтето - вдигнаха ми колата, за пръв път, ама не в София, а в Бургас :). Та станах спонсор на общината! Малко са спорни обстоятелствата, но и аз съм си виновен, но пък и те явно решиха да изкарат пари от СА регистрция. ;)

RUNNING WILD
20-05-2011, 15:15
Ей добре, че НЕ тръгна и ти да правиш магазинче, чееее виж до къде го е докарал собственика :)

аз още го обмислям за магазина за сега само карам стока на другите и е веселба :) абе искам си свободата а ако съм в магазин по цял ден требе да висим там а така работя по 2 часа на ден или ако искам мога и да не работя кога си искам.

firedragon
21-05-2011, 14:28
Айде днес и на мен ми направиха сефтето - вдигнаха ми колата, за пръв път, ама не в София, а в Бургас :). Та станах спонсор на общината! Малко са спорни обстоятелствата, но и аз съм си виновен, но пък и те явно решиха да изкарат пари от СА регистрция. ;)

Ако спираш някъде по центъра имай предвид ,че почти навсякъде е синя зона и ако не си платиш ще те отнесате като куцо пиле домат. Не знам при теб каква е била ситуацията,но мисля,че добре си вършат работата паяците в Бургас.

Geri_ms
23-05-2011, 10:48
Ей, тва който го е измислил алкохола...бял ден да не види...:paddle: Егати как ме боли глава:wallbash::bangin:

Abar7h
23-05-2011, 13:40
Аз пък снощи за пръв път бях на диско без да пия...и не беше никак лошо :D Ше зема да откажа алкохола :calc:

fred
23-05-2011, 16:44
Ако ще ходиш по дискотеки го откажи, а иначе аз отказах дискотеките :idea2: , всъщност никога не съм си и падал по тях :handshake:

JoRiX
24-05-2011, 09:34
Вчера след големия дъжд който се изля в софия си влизам в алфата усмихнат и каквоооо да видя при пасажерската седалка доло в краката ЛОКВА ВОДААААААА :( при положение че не съм забравил прозорец отворен и така след тази гледка усмивката ми я нямаше и не разбрах от къде е влязла тази вода което е по лошото !

JoRiX
24-05-2011, 16:39
Аз пък снощи за пръв път бях на диско без да пия...и не беше никак лошо :D Ше зема да откажа алкохола :calc:

това е много гадно на дискотека без алкохол :pokey::pokey:

Abar7h
24-05-2011, 18:05
това е много гадно на дискотека без алкохол :pokey::pokey:Бе зависи от компанията, и от това колко си разлигавен :static: При мен и двете неща бяха на МАКС и се получи доста добре :D Никво пиенйе повече! :D

JoRiX
24-05-2011, 18:16
Бе зависи от компанията, и от това колко си разлигавен :static: При мен и двете неща бяха на МАКС и се получи доста добре :D Никво пиенйе повече! :D

това последното и аз си го викам след всяко едно зверско напиване ама ефект няма :Tease: така че по добре не се надъхвай напразно :Д :fish::static:

Flame
25-05-2011, 00:40
Оо аз като не пия по дискотеките си ми е екстра-харча по 20-тина лева за коли и води:native:

Lqnkata
25-05-2011, 13:42
Taзи сутрин преди да се кача в колата си забелязах "нови придобивки" по предният капак и цялата дясна страна... прилежно направени с ключ... :noooo:
...Колко години трябват на българина да разбере, че ако има проблем той няма да се разреши със съсипване на чуждо имущество, по-вероятно да си задълбочи проблемите още повече. :icon_frown:

Satanism
27-05-2011, 20:44
Днес някакъв цървул ме освирка, защото не съм му направил достатъчно място...трябвало е да се свия повече, за да може той да кара в насрещното, срещу мен по-комфортно....

mochko1
28-05-2011, 01:37
Снощи открих ,че са ме измамили/ограбили с 3700 паунда.... Реве ми се и не знам кво да правя..... Дано 3700 цирея на гъза да му излезнат на тоя боклук.......
ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! поне от храна и заплати за надзиратели ще спестим............. боклуците на стола!

vnimavai
28-05-2011, 20:23
Здравейте колеги - включвам се тук, по различен повод - реших да пусна Алфето за продажба (колата от подписа ми). Все по-малко време и възможност имам, да й се радвам - шофирам служебен автомобил и съм доста ангажиран, а според мен не си заслужава, 166 да стои в гаража през повечето време. Другата седмица пускам обявата. Колата се намира в град Гулянци, Плевенско, аз живея и работя в Плевен - 0897 929262.

mihail_mladenov
29-05-2011, 09:34
Вчера бях на рожден ден на баба ми, която навърши 80 год. и си празнуваме в едно заведение във Враца. Там бяхме се събрали само роднини и по едно време леля ми, малката и дъщеря и кака ми излизат за да и кажат нещо. И след това идват и ни съобщават, че чичо ми ще става пак дядо, а баща ми и той също, тоест че дъщерята на леля ще има бебе и кака ми ще си има и тя дете. И доколкото разбрах на кака бебето е на около 2 седмици и някъде февруари или началото на март се чака да се роди. А сега някъде след 10 Август ще ставам вуйчо, а догодина чичо и евентуално в този период или след това ще има и сватба сигурно.

Satanism
29-05-2011, 09:48
Вчера бях на рожден ден на баба ми, която навърши 80 год. и си празнуваме в едно заведение във Враца. Там бяхме се събрали само роднини и по едно време леля ми, малката и дъщеря и кака ми излизат за да кажат нещо на леля ми. И след това идвам и ни съобщават, че чичо ми ще става пак дядо, а баща ми и той също, тоест че дъщерята на леля ще има бебе и кака ми ще си има и тя дете. И доколкото разбрах на кака бебето е на около 2 седмици и някъде февруари или началото на март се чака да се роди. А сега някъде след 10 Август ще ставам вуйчо, а догодина чичо и евентуално в този период или след това ще има и сватба сигурно.

Колега, прочети си поста пак...:lol_sign:

Иначе честито

bouncer
31-05-2011, 11:46
в събота през нощта някой е свил задната емблема на 147-цата..... На съседа са му свалили катализатора на Пикасото същата вечер..... ебахти идиотщината!

Abar7h
01-06-2011, 14:41
Добре бе...кой ги прави тия мизерии?? Цигани, автокъщи, нуждаещи се от части?? На мои приятели им свалят даже лайстните и броните... Отделно класиката да ти откраднат чистачките... А пък за емблеми да не говорим. Но като тръгнат обикновено поне 10-20 коли тарашат боклуците!

Satanism
06-06-2011, 21:02
Прагове и лип....нямам търпение....още няколко дни :Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:

JoRiX
07-06-2011, 08:21
Добре бе...кой ги прави тия мизерии?? Цигани, автокъщи, нуждаещи се от части?? На мои приятели им свалят даже лайстните и броните... Отделно класиката да ти откраднат чистачките... А пък за емблеми да не говорим. Но като тръгнат обикновено поне 10-20 коли тарашат боклуците!

Цигани,наркомани секви миналата седмица на половината ми квартал някой беше нарязал гумите и като отидох до близкия гумаджия беше шок и ужас от коли и се замислих,че и те може да имат пръст за това да има клиентела.

П.с Винаги съм искал да имам гараж ! :wallbash:

renyx
07-06-2011, 09:29
На предишната ни кола свиха СТЪКЛОТО на огледалото. Не им се играело с цялото огледало... Преди около два месеца пък на алфата ни задигнаха задната емблема. Ами продават ги хората, нали и ние си купихме друга. На балкона на стълбите пък свиха дръжките на вратите.... Краде народа, работа да има.

Ruro
07-06-2011, 23:13
Колеги , вече ми дойде до гуша... аз съм младши алфист още, но ми омръзна всички около мен да ми казват, че колата ми не ставала , как съм могъл да си взема алфа, бил съм ненормален че съм я взел , че трябвало да съм бавноразвиващ се за да купя кола която харчела толкова.. но никой не се пита как карам... все пак не всичко е колата... зависи и от водача... разхода особено.. Писна ми всички да ме карат да съжалявам ... толкова упреци от всички страни и аз не мога да и се нарадвам още ... от скоро я имам но поради постоянните упреци не мога да се насладя на нея...Иначе зверчето ми е 146 junior, 16v, 1.6 , 120 hp ... :crybaby::crybaby::crybaby:

Satanism
07-06-2011, 23:17
тоо па...да не плащаш данък обществено мнение нещо?!
кажи им да си карат техните трошки и да не гледат по твоята...иначе коментатори-бол....

badmadafaka
07-06-2011, 23:19
Ми кисело им е гроздето на феновете на Г3 и Е36, какво да се прави...
И колко па чак толко много харчи това 1.6..?

Ruro
07-06-2011, 23:42
Още не съм го засякъл, но мисля че е към 11..

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Иначе коментари всякакви чувам... твърде ниска била, много ми харчела, не била маневрена, само идиот би си взел италианска кола, не била кола за момче на моята възраст (на 20 съм), всички алфи от преди 2001 били за моргата.. (моята е 99').. всичко съм чувал вече... е кажете ми как човек да се радва на новата си кола ? ... :wallbash::frown::crybaby:

badmadafaka
08-06-2011, 11:51
хаха това доказва тезата, кото съм чувал от някои колеги, че туйнспарка харчи еднакво без значение на обема на двигателя :) Еми толкова... :lol:

Geri_ms
08-06-2011, 12:17
Хич да не се връзваш. Карай си колата с кеф, важното е на теб да ти харесва. Моя приятел не може да я понася алфата и само ми пили да я махам и да съм си вземела истинска кола /буквално сме се изпокарвали заради нея/. Накрая му се развиках и му казах, че ако я махна пак алфа ще си взема и хич да не ми се бърка. Колко харчи и колко пари давам за нея си е лично мой проблем, защото удоволствието да я карам е огромно. :flirt:

badmadafaka
08-06-2011, 16:48
И какво е "истинска кола" ако не е тайна..? :tooth:

digitalundgrd
08-06-2011, 17:17
Хич да не се връзваш. Карай си колата с кеф, важното е на теб да ти харесва. Моя приятел не може да я понася алфата и само ми пили да я махам и да съм си вземела истинска кола /буквално сме се изпокарвали заради нея/. Накрая му се развиках и му казах, че ако я махна пак алфа ще си взема и хич да не ми се бърка. Колко харчи и колко пари давам за нея си е лично мой проблем, защото удоволствието да я карам е огромно. :flirt:

Алфите развалят семейства, внимавайте ;)

Abar7h
08-06-2011, 19:08
Колеги , вече ми дойде до гуша... аз съм младши алфист още, но ми омръзна всички около мен да ми казват, че колата ми не ставала , как съм могъл да си взема алфа, бил съм ненормален че съм я взел , че трябвало да съм бавноразвиващ се за да купя кола която харчела толкова.. но никой не се пита как карам... все пак не всичко е колата... зависи и от водача... разхода особено.. Писна ми всички да ме карат да съжалявам ... толкова упреци от всички страни и аз не мога да и се нарадвам още ... от скоро я имам но поради постоянните упреци не мога да се насладя на нея...Иначе зверчето ми е 146 junior, 16v, 1.6 , 120 hp ... :crybaby::crybaby::crybaby:Хахахаха :D:D:D И с мене беше първоначално така...ама сега като като се разбереме да ходим някъде не знам защо винаги искат с алфата :D:D:D В сравнение с бмв-тата на приятелите ми (хранителите) алфата върви повече, спира по-добре, управлява се по-лесно и т.н и т.н. :D Постепенно ще се убедят, че колата е мноооого яка! :) А това със сигурност е така!!!

Ruro
08-06-2011, 21:13
Ей това имах нужда да чуя, братле :big_bow_down:

Jivko7777
08-06-2011, 21:18
Алфите развалят семейства, внимавайте ;)

Да спомням си преди време няколко теми една след друга бяха излезли как е имало раздели :-)

HACCP
08-06-2011, 22:02
.... На съседа са му свалили катализатора на Пикасото същата вечер..... ебахти идиотщината!
Интересно, явно има търсене за катализатори на Французойки! :roll2:Преди месец свиха катализатора на служебното пежо партнер!

stelt
09-06-2011, 00:05
Интересно, явно има търсене за катализатори на Французойки! :roll2:Преди месец свиха катализатора на служебното пежо партнер!

Хахахахахха, според мен при кражбата на катализатор от най-голямо значение е клиренса. На моята алфа няма и да си помислят за такова деяние.

Flame
09-06-2011, 00:30
Абе те джамбазите правят добро като крадат катализатори-колите без тях вървят повече-хахах:indian:

Кайо
09-06-2011, 00:32

То и на мен един приятел постоянно ми пили за Алфата,ама не изпуска възможност да я покара.

Satanism
09-06-2011, 09:02
Ибаааси буриътъ, ибаси змиътъ....

Geri_ms
09-06-2011, 09:11
Да спомням си преди време няколко теми една след друга бяха излезли как е имало раздели :-)

Е то беше мойта раздяла :bouncing_smiley:
Та верно алфите развалят семейства-факт! :blush:

soldier81
09-06-2011, 09:28
Ибаааси буриътъ, ибаси змиътъ....

Хайде на Рафтинг по южната дъга на околовръстнотоооооо

mim
09-06-2011, 10:07

ей сега минах от там
от България до Симеоновско беше като в кротък неделен следобед и без рафтинг :roll2:

DarkKnight
09-06-2011, 10:15

ей сега минах от там
от България до Симеоновско беше като в кротък неделен следобед и без рафтинг :roll2:

Аз туко що минах от Младост до Овча купел и нямаше рафтинг :dunno:

Furious 155
09-06-2011, 17:19
Та верно алфите развалят семейства-факт! :blush:Зависи какви са настройките в семейстовото за колите :).
Ние сутринта бяхме супер щастливи, че я има и ни закара сухички по работните места!

badmadafaka
09-06-2011, 19:27
Ми то ако единия харесва алфа а другия се кефи на голфове, това е знак за дълбоки концептуални различия (не само в областта на автомобилите)... :saint:

MUROMAN
09-06-2011, 19:32
Та верно алфите развалят семейства-факт! :blush:

Моето семейно щастие преди време също умря заради Алфунята. Оставих жената ,но запазих колата/въпрос на избор/.:-D

Geri_ms давай да се взимаме? :tongue2:
Няма за коли поне да се караме.

Furious 155
09-06-2011, 21:33
Моето семейно щастие преди време също умря заради Алфунята. Оставих жената ,но запазих колата/въпрос на избор/.:-D

Няма за коли поне да се караме.Ще се карате баш за коли и това коя първо да е обслужена, коя заслужава повече внимание и т.н. :knock:

Geri_ms
10-06-2011, 10:28
Ааа всички заслужават внимание, никоя няма да е пренебрегната, обещавам! :flowers:

scarface
10-06-2011, 10:42
Интересно, явно има търсене за катализатори на Французойки! :roll2:Преди месец свиха катализатора на служебното пежо партнер!Най вероятно защото се търгуват по 400-500лв бр от hdi по-точно

Кайо
10-06-2011, 11:24

Няма за коли поне да се караме.

Абе то поводи за каране винаги има,тя и жена ми харесва Алфите,много се радваше че взехме Алфа пък и колата я взехме точно на рождения и ден,прие я един вид като екстра подарък,ама после почна да ревнува.
Сега ми казва,,Искам да съм Алфа,само скъпи неща да ми купуваш":rotfl:

MUROMAN
10-06-2011, 19:18
Ааа всички заслужават внимание, никоя няма да е пренебрегната, обещавам! :flowers:

И аз обещавам,давай да ги запознаваме.
Моята типично по мъжки е по-стара,груба
/ръмбава/,ръмжаща.156 е по-нова,закръгленка и с нова муцунка. :balloon:

Satanism
10-06-2011, 20:13
Айде тук ще избарбаронствам с новия лип и прагчетата....с две телефонни снимки
Направо все едно нова кола съм си купил днес... :D :D :D

Jivko7777
10-06-2011, 20:43
И аз обещавам,давай да ги запознаваме.
Моята типично по мъжки е по-стара,груба
/ръмбава/,ръмжаща.156 е по-нова,закръгленка и с нова муцунка. :balloon:

Аз предлагам да се взимате една истинска Алфистка двойка ще сте, имате моята благословия :)

Abar7h
10-06-2011, 21:41
Направо все едно нова кола съм си купил днес... :D :D :DЕй като малко детенце си :D Казах ти закарай я на някоя полянка, земи едно фото и тогава пускай :) Да ахне форумО :D

MUROMAN
11-06-2011, 10:25
Ей като малко детенце си :D Казах ти закарай я на някоя полянка, земи едно фото и тогава пускай :) Да ахне форумО :D

Мъжко сЪрце не трае. :clap:

Geri_ms
11-06-2011, 12:17
Аз предлагам да се взимате една истинска Алфистка двойка ще сте, имате моята благословия :)

Ааа, аз съм се зарекла с алфисти вече да не се забърквам, макар че съдба, все на такива налитам...:chair:

Направо все едно нова кола съм си купил днес... :D :D :D

Много добре изглежда,дори без зелена полянка и със снимки от телефон :clap: Хубавото си е хубаво! ;)

digitalundgrd
11-06-2011, 13:43
Браво Сатана ;) Колата е чук :)

t-1000
11-06-2011, 14:15
Още не съм го засякъл, но мисля че е към 11..

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Иначе коментари всякакви чувам... твърде ниска била, много ми харчела, не била маневрена, само идиот би си взел италианска кола, не била кола за момче на моята възраст (на 20 съм), всички алфи от преди 2001 били за моргата.. (моята е 99').. всичко съм чувал вече... е кажете ми как човек да се радва на новата си кола ? ... :wallbash::frown::crybaby:
Колега и аз съм ги чувал всичките тези работи че и още ама като стане въпрос да идем в София с какво с Алфата,да идем до Варна с какво с алфата, на море познай с какво с АЛФАТА, пък като им кажа да идем с някоя от тяхните коли малки били,нямало климатик,с това 1.6 и пет човека,БМВ-то ще ни изгори душата и т.н. и това им го натяквам поктоянно и се поспряха

MUROMAN
11-06-2011, 20:27
[QUOTE=Geri_ms;899096]Ааа, аз съм се зарекла с алфисти вече да не се забърквам, макар че съдба, все на такива налитам...:chair:

хехехе така ли тънко ми отказа ,ще те е яд после момиче. :magic:

badmadafaka
12-06-2011, 08:03
Абе хора това с тия катализатори е прекалено! И мой приятел със ситроен пострада...
Какво ли ще е да ги видиш келеменцата докато са вдигнали колата на крика и режат отдолу и по някаква случайност да носиш щанга с която с един удар да можеш да махнеш крика... :saint:

Satanism
13-06-2011, 23:32
Абе гледам тука един колега в Далаверите продава гума с дот 4200....според вас това етично ли е?И трябва ли да е забранено и да се следи от форумните стражари?По самата гума се виждат пукнатини и т.н...то по-скоро не е гума, а пластмасово колело, де...
Според мен граничи с непредумишлено убийство това...
Четох някъде, че гуми над 6 години се считат за опасни от повечето производители на коли/гуми и т.н...та тая гума е на 11 години....

Abar7h
14-06-2011, 09:32
Такива гуми принципно се подаряват :mrgreen: И се карат като задни на Е30ките за няколко обиколки на Калояново :D

badmadafaka
14-06-2011, 11:33
Всякакви ги има... Виждал съм да се продават гуми с дот 96-та година (даже май беше точно тук) - писах съобщение на продавача, че гумите са 96-та година, той ми обясни, че всичко си е перфектно защото имали много грайфер... :online2long:

Satanism
16-06-2011, 03:01
добре бе, да ебеш, кви са тея хора, дето в 3 през нощта си пускат музика така, че го чувам през 2 блока?
И даже е радио....
Реших, че съм си забравил радиото в колата включено....

Satanism
16-06-2011, 23:39
О, ЧУДО!!!!МИЯТ УЛИЦИТЕ В ПАВЛОВО......СЕГА.... :D :D :D

ФЕРАРИСТ
17-06-2011, 00:03
....и до утре ще са чисти??????

mim
21-06-2011, 09:58
Голямо черно, в сенките се крие, що е то?

БМВ черна 5-ца, без фарове, който ти излиза изневиделица сред паркиралите коли и аха да го натресеш, защото видимостта е 0 (голяма кръгла НУЛА)

искам да се кара целогодишно на фарове, аман от икономии!

vaklinator
21-06-2011, 10:41
Тоя банер на Лукоил много ме дразни. Някой знае ли докога ще го има в сайта, та да не влизам дотогава?
Сорри за мнението, ама имам алергия към тия и ББ

digitalundgrd
24-06-2011, 21:14
ГолЕма профилактика, голЕмо нещо... :)

Ruro
28-06-2011, 20:26
Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !? :brickwall:
Не може да дойде да ми каже нещо очи в очи, ми ще прави мизерии ... ако го видя, колеги, тоя заблудения кой е , просто ще го удуша .. :boxing::bash::gangstah:

JoRiX
28-06-2011, 20:35
Колеги, днес някой шибан копелдак (извинявам се за езика,но ми писна) е ударил една хубава лента на алфичката ми от край до край ... най-вероятно с ключа... е кажете ми кфи са тия завистници !? :brickwall:
Не може да дойде да ми каже нещо очи в очи, ми ще прави мизерии ... ако го видя, колеги, тоя заблудения кой е , просто ще го удуша .. :boxing::bash::gangstah:

Много кофти колега мен от това ме е най страх а колкото до това защо 100% са завидели на красавицата и са решили да направят мръсно :(:brickwall:

Jivko7777
28-06-2011, 21:49
Живота е много гаден понякога...защо, защо глупавите обстоятелства трябва да те разделял с любимия човек...

DarkKnight
29-06-2011, 09:58
Живота е много гаден понякога...защо, защо глупавите обстоятелства трябва да те разделял с любимия човек...

Какво е станало?

TheTorpedo
29-06-2011, 11:11

Цървули секви брат... На мен ми направиха тигелче на предния калник и шофьорската врата с ключ, а отделно 3 пъти ми пукаха с шило гумите пред блока... кво да ти кажа разбирам те напълно...:furious:

DarkKnight
29-06-2011, 11:24
Цървули секви брат... На мен ми направиха тигелче на предния калник и шофьорската врата с ключ, а отделно 3 пъти ми пукаха с шило гумите пред блока... кво да ти кажа разбирам те напълно...:furious:

Не казвам нищо за вас колеги, но това ме присети че един чичка с една ладичка с всеки изминал ден ми едва да му метна паве на тавана и да му спукам всички гуми с нож. Няколко пъти го предупреждавах но той продължава да спира на паркинга все едно е негов :furious:

TheTorpedo
29-06-2011, 11:29
Не казвам нищо за вас колеги, но това ме присети че един чичка с една ладичка с всеки изминал ден ми едва да му метна паве на тавана и да му спукам всички гуми с нож. Няколко пъти го предупреждавах но той продължава да спира на паркинга все едно е негов :furious:

На такива и аз се дразня дето спират на 2 места при положение, че паркинга е препълнен и всяко място си е от значение. Ама чак пък да тръгна да пукам гуми и да дера коли... Винаги като паркирам гледам да съм така, че около мене да може да се мушне още някоя кола ако мястото го позволява ама на... Пусти му и шопски манталитет... Не е важно на мене да ми е добре важно е на комшу да му е зле.

DarkKnight
29-06-2011, 12:16
На такива и аз се дразня дето спират на 2 места при положение, че паркинга е препълнен и всяко място си е от значение. Ама чак пък да тръгна да пукам гуми и да дера коли... Винаги като паркирам гледам да съм така, че около мене да може да се мушне още някоя кола ако мястото го позволява ама на... Пусти му и шопски манталитет... Не е важно на мене да ми е добре важно е на комшу да му е зле.

Ами той освен всичко и ми блокира гаража... Кога ли няма да успея да изкарам колата и ще се сбъднат заканите... Да не пропускам че съм говорил с него и човешки и последния път го предупредих че след това колата ще си я намери на някое бунище...

Jivko7777
29-06-2011, 12:34
Какво е станало?

Ами момичето ще заминава да учи надалеч и така...

TheTorpedo
29-06-2011, 13:50
Ами той освен всичко и ми блокира гаража... Кога ли няма да успея да изкарам колата и ще се сбъднат заканите... Да не пропускам че съм говорил с него и човешки и последния път го предупредих че след това колата ще си я намери на някое бунище...

Хахахах една приятелка от Ихтиман така е местила на един комшия колата с кран! Ама оная е луда глава много. Затворил я нашия пред гаража и и няма излизане, тя като се нервирала викнала един друг с крана и познай! Колата до кофите за смет :D

vaklinator
29-06-2011, 14:39

Не се надценявай много колега, не знаеш на кого ще попаднеш... /от опит ти го казвам/.
ПП евтини ченета няма..... за разлика от евтини тенекета :* :(

Geri_ms
05-07-2011, 08:57
Пфф трябва ми кафе :zzz:

mim
06-07-2011, 10:30
Е няма такива нагли типове като ченгетата, целия квартал е "техен" ни знаци ги спират, ни забележки
2дк малоумни паркинги имат и пак на нашия спират
дори служебните коли
ама ако речеш да си помислиш само да минеш край "техния" "тротоар" и веднага почват да се викат паяци

гответе се за новини довечера, явно са намислили нещо и яко шават гдбоповете

Satanism
06-07-2011, 19:38
Онзи ден изтърках коша и от тогава 36 часа дъжд....днес вече е същия, като по-онзи ден...

Abar7h
07-07-2011, 16:27
Онзи ден изтърках коша и от тогава 36 часа дъжд....днес вече е същия, като по-онзи ден...Зимай итонг и ше тупнеме едно гаражче пред вас :metal:

GORETEX
10-07-2011, 08:51
вчера май пробих картера,,,,,,,,,,масло.........антифриззззззз..... ....от 1 дупка нямаше от къде да мина........просто нямаше
преди това(а и след това)наруших почти всички ограничения(това за населеното място си го спазвам)
какво да правя отче......освен ремонт.......то е ясен.....

badmadafaka
10-07-2011, 13:23
Ако от картера е изтекъл антифриз, счупения картер ти е един от дребните проблеми...

renyx
10-07-2011, 18:50
От сутринта в 4 пищи някаква аларма и вече ще слизам с чука....

diapper
10-07-2011, 19:58
Оф,с тия същества от противоположния пол ,вече наистина не знам какво да правя ... :sad::cry:

MUROMAN
10-07-2011, 20:09
Оф,с тия същества от противоположния пол ,вече наистина не знам какво да правя ... :sad::cry:

Остави ги да си пасат наволя. :go:

Jivko7777
10-07-2011, 20:38
Остави ги да си пасат наволя. :go:

:yes:

Jivko7777
11-07-2011, 00:19
VFTI (Венци) е нещо много щастлив, а от 2 часа вече и в окопите на жена :whip::hump:

MUROMAN
11-07-2011, 01:07
VFTI (Венци) е нещо много щастлив, а от 2 часа вече и в окопите на жена :whip::hump:

Окопал се е значи мръсника.
Не го ли мързи в тия жеги да се труди само това се чудя?:hump:

Sunny
11-07-2011, 01:09
To и неговата не е лесна.
Каквото сам си прични човек и цял форум не може да му го стори :whip:

Satanism
11-07-2011, 17:52
AAAA НЕ!!!!
Измих си колата, после 5 дена се скъса да вали...сега казаха 20 дена жеги, пек и пот....снощи си измих повторно колата...ако сега завали, ще посегна на живота, на Емо Чолаков!!!!

CrazyElement
12-07-2011, 17:19
Докато си бачках на морето и се заговорих с 1 клиент и се оказа ,че човека има 156 1.8 ТС , та той ми каза доста интересен цитат :

Каква била приликата между ромите и Алфа Ромео?
Че и двете не боледуват, а направо умират ... :D

digitalundgrd
12-07-2011, 21:00
Ти па му кажи, че живота на Алфа Ромео е бурен, но кратък ;)

Furious 155
12-07-2011, 21:05
Докато си бачках на морето и се заговорих с 1 клиент и се оказа ,че човека има 156 1.8 ТС , та той ми каза доста интересен цитат :

Това е всеизвестно за Форд, не за Алфа...

thecleaner
12-07-2011, 21:06

Тва е лаф за Форд ;) и допълнение е ,че и Ромите и дизеловите Фордове не работат през зимата и т.н.

Alexandrov70
13-07-2011, 23:52
аз имах форд и сега е най-хубавия форд - продаденият.и като на всеки форд предното стъкло си беше доста голямо , та да се вижда добре идиота, който си го е купил.

nhg
14-07-2011, 13:23
И аз преди време карах форд..
Колегите ме питаха знам ли защо са направили форд; отговора е: за да има по-скапана кола от опел!

badmadafaka
15-07-2011, 20:21
Имах един колега, който караше някакъв изгнил ескорт и се шегуваше, че много се притеснявал като го паркира близо до някой контейнер, защото можело да помислят, че го е изхвърлил и да го отнесат като почистват контейнера :flirt:

Bonev
16-07-2011, 01:01
Аз да си кажа, значи направихме нова социална мрежа и бях сигурен, че ще имам мнооооого голяма подкрепа от колегите. За съжеление обаче не се получи така. Лошото в случая е, че се кълнях за голяма подкрепа оттук и сега ми викат, че Алфистите сме били много несериозни, а аз знам че не е така. Лично съм се убедил в колегиалността на доста колеги... Май се отконих от темата... Щот съм пиян сигурно...
Та мисълта ми е, ако може, ударете по едно рамо за сайта. Още е бета версия с бъгове, но пък има музики и други изненади. Около септември се надяваме да стартираме официално.
Ми наздраве и приятен уикенд!!!:scherzkeks:

Satanism
24-07-2011, 22:42
скукаа....отново....

Satanism
06-08-2011, 05:26
Да е*а и гадните виещи котки...само да стане светло...ще бъдат брутално наказани....

me4o4ko
06-08-2011, 10:50
Да е*а и гадните виещи котки...само да стане светло...ще бъдат брутално наказани....
Пусни климатика и затвори прозореца...:Lkingsmiley:

Satanism
06-08-2011, 12:13
Пусни климатика и затвори прозореца...:Lkingsmiley:

Да и после цял живот на Артростоп...:)

Lqnkata
06-08-2011, 20:02
Винаги, когато пътувам на почивка с колата ми, настроението ми се разваля от скапаните ни пътища. Прибирам се от моренце щатлив и доволен от приятните дни и... дупки, скапани пътища и ремонти през пръсти :(

RUNNING WILD
08-08-2011, 00:07
Гледам как са ги нападнали модераторите в форума,стана ми жал направо,и те са хора а или....

Abar7h
10-08-2011, 16:01
Забравих си прането на дъжда... DAMN!!! :tequilla:

JoRiX
10-08-2011, 16:33
Много мразя да вали така се депресирам :D

Furious 155
10-08-2011, 16:39
Много мразя да вали така се депресирам :D
единственно ми се депресира абс-а на колата... от работа

JoRiX
10-08-2011, 16:42
единственно ми се депресира абс-а на колата... от работа

Чува ли се едно гадно Къррррррррр:bouncing_smiley::bouncing_smiley:

По темата свършиха ми цигарите :(

RUNNING WILD
12-08-2011, 00:58
и аз се депресирам,изчезват ми темите от форума,просто ей така както поникнат така изчезват след 10 минути още в зародиш пресни не са изстинали още,като Бермудският триъгълник е форума,абе някой да не ги смуче с прахусмукачка тия неща дето ги пиша,не им дават шанс дори на писанията ми да видят бял свят,много коравосърдечни хора има тук то си е казано-позеленял от злоба.

toki4a
12-08-2011, 01:05
и аз се депресирам,изчезват ми темите от форума,просто ей така както поникнат така изчезват след 10 минути още в зародиш пресни не са изстинали още,като Бермудският триъгълник е форума,абе някой да не ги смуче с прахусмукачка тия неща дето ги пиша,не им дават шанс дори на писанията ми да видят бял свят,много коравосърдечни хора има тук то си е казано-позеленял от злоба.

здрасти ...... КОЛЕГА!!!!!

V@K@T@
15-08-2011, 16:46
айде и аз да си излея мъката . Слизам сабахлям да ходя на работа качвам се в колата и установявам , че бензина го няма :( . Хубавото беше , че на сестрами пунтото беше на разположение :D

Gelew
15-08-2011, 17:55
Няя захар в офиса, а кафето много горчи и съм на 4-тия етаж без асансьор тъпоооо...

Highvoltage
04-09-2011, 00:33
Съжалявам,че пускам нова тема,но реших да си отпусна мъката във форума. Преди 2 дена един приятел си взе 318ка ,но нямаше ток в акумулатора и ме помоли да му дам. НАй-голямата грешка - неговата тръгна ,моята умря :( Най-вероятно ламбда ,но ме плашат и с цял компютър. :heavy_cry:

Sunny
04-09-2011, 01:17
Умря е много общо казано .
Сподели повечко .
Пали , не пали ... какво точно значи "умря"

Abar7h
04-09-2011, 13:55
Даде му ток, докато твоята кола работеше нали?

Jivko7777
04-09-2011, 16:12
Съжалявам,че пускам нова тема,но реших да си отпусна мъката във форума. Преди 2 дена един приятел си взе 318ка ,но нямаше ток в акумулатора и ме помоли да му дам. НАй-голямата грешка - неговата тръгна ,моята умря :( Най-вероятно ламбда ,но ме плашат и с цял компютър. :heavy_cry:

Тоя филм го няма ;) обясни малко по подробно ;)

миро
04-09-2011, 16:24
Твоята умря - не пали или не върви???

Highvoltage
04-09-2011, 22:36
Хах, върви ,но ту тръгва да върви ,ту спира да върви. Понякога след 3000 оборота няма сила,дори и гумите не може да завърти. На диагностика показва ламбда, но от сервиза ми казаха,че им се е случвало дори и компютър да се окаже проблем при такива случаи.
В сряда ще знам точно какво е,защото тези дни почиват и веднага ще кажа.

Иначе преди няколко вечери я замерих с Г-тек и показа най-добро време 8.0 . Общо взето едва ли някога ще постигна секундите,които ги дават по книжка.
На 400м даде 16.1 с приблизително 160км.
Засякох я на булевард с наклон. Аз катерих наклона. Смея да твърдя ,че съм доволен от количката. :)

Бобби
05-09-2011, 12:54
При даването на ток, ако сте сбъркали (-) с (+) ..има вероятност да си бъгнал компа...

Tedo
05-09-2011, 22:26
При даването на ток, ако сте сбъркали (-) с (+) ..има вероятност да си бъгнал компа...

Тогава и бмв-то щеше да е фира

Abar7h
06-09-2011, 03:19
Хах, върви ,но ту тръгва да върви ,ту спира да върви. Понякога след 3000 оборота няма сила,дори и гумите не може да завърти. На диагностика показва ламбда, но от сервиза ми казаха,че им се е случвало дори и компютър да се окаже проблем при такива случаи.
В сряда ще знам точно какво е,защото тези дни почиват и веднага ще кажа.

Иначе преди няколко вечери я замерих с Г-тек и показа най-добро време 8.0 . Общо взето едва ли някога ще постигна секундите,които ги дават по книжка.
На 400м даде 16.1 с приблизително 160км.
Засякох я на булевард с наклон. Аз катерих наклона. Смея да твърдя ,че съм доволен от количката. :)Времената са ти супер, особено терминалната скорост! :)

Highvoltage
06-09-2011, 17:58
Времената са ти супер, особено терминалната скорост! :)

Благодаря ти, и аз мисля така :) Имай в предвид,че е приблизително -- 157-8 .. Той момчето ми каза да си го запомня и аз си го записах на телефона.

Drag0
06-09-2011, 19:56

Колега, аз не разбирам много , но от това което чета във форума и по чуждите такива - липсата на достатъчно мощност след 3000 оборота е много вероятно да е от дебитомер. И друго , което четох - не винаги може да се хване проблем от него при диагностика.
Пишат , че го откачат и ако е от него колата почва да върви видимо много повече...

Highvoltage
06-09-2011, 22:08
Благодаря за мнението колега. Това беше първото нещо ,което се провери :) Утре ще видим какво е :)

old alfist
06-09-2011, 22:20
Направо ви се чудя как се наемате да ги правите тези интервенции - всяка такава намеса си е удар по електрониката на колата.
Не виждам нищо лошо да се откаже едно такова действие дори на приятел, ако му се обясни какво може да се случи с твоята кола, но явно човек трябва да го изпита за да знае в бъдеще как да постъпва.

Galeano
07-09-2011, 00:55
А помислихте ли ,че може да е чиста случайност и да няма нищо общо с джъмпването!! Аз съм давал ток досега поне 50 пъти с най различни коли,не съм имал никакви проблеми. Просто на колата ти сега и е било времето да се скапе ,сори.

Бобби
07-09-2011, 11:50
Тогава и бмв-то щеше да е фира
ами ако има неква защита...?
п.п. за съжаление например при 155 няма защита и едно приятелче издуха супата по този начин с леко късо...

Highvoltage
09-09-2011, 23:45
Колеги,смених ламбдата и колата тръгна,но сега след 5000 оборота не върви :( Като я взех имах такъв проблем и се оказа скъсан въздухопровод,който беше облепен и колата тръгна. Сега прегледахме въздухопровода,но няма ефект. Утре ще пробвам дебитомера.

Ранобудниче
09-09-2011, 23:50
Разбирам, че имате нужда от посочената в първия пост темичка, та ще ви я извадя.
Новосъздадената ще "пресипя" в старата и може да си я търсите в Антракт.

Ще го направя най-рано след 24 чАса, за да ви дам време да прочетете това, а не да се лутате в търсене.

Drag0
10-09-2011, 02:40
Колеги,смених ламбдата и колата тръгна,но сега след 5000 оборота не върви :( Като я взех имах такъв проблем и се оказа скъсан въздухопровод,който беше облепен и колата тръгна. Сега прегледахме въздухопровода,но няма ефект. Утре ще пробвам дебитомера.

The V6 and Diesel engines generally first get a flat spot ¾ of the way up the rev range and this gradually this extends up to the rev limit and will rob up to 50 BHP from the V6 engines, we have known them to be lucky to get over 80 mph in really bad cases.
¾ oт 7000 е 5250 оборота. За съжаление прилича много на проблем от дебитомер. Ако не си го сменял скоро (или никога) е добра идея да се подготвиш психически за ненормално високата му цена.

Highvoltage
10-09-2011, 03:24
¾ oт 7000 е 5250 оборота. За съжаление прилича много на проблем от дебитомер. Ако не си го сменял скоро (или никога) е добра идея да се подготвиш психически за ненормално високата му цена.

Пфф,с един куршум два заека :new_Eyecrazy: И ламбда и дебитомер ..(поне не е компа)
На теста с диагностиката не ми излизат грешки ?!

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:22 ----------

Разбирам, че имате нужда от посочената в първия пост темичка, та ще ви я извадя.
Новосъздадената ще "пресипя" в старата и може да си я търсите в Антракт.

Ще го направя най-рано след 24 чАса, за да ви дам време да прочетете това, а не да се лутате в търсене.

Благодаря! :)

Highvoltage
11-09-2011, 21:46
Колеги,днес пак бутнах въздухопровода и колата взе ,че тръгна?! Има леко замисляне около 5000,но вече не е фрапантно..

Jivko7777
19-09-2011, 11:25
Аз ли нещо недовиждам ама нещо във форума най-горе цяла сутрин ми се вее една реклама как да си купя Рено как били най-хубави и гарантирани... :please:

soldier81
19-09-2011, 11:30
Много добре си виждаш......:shoot:
Даже още стои и рекламата на трак дея.

Бобби
19-09-2011, 11:45
Аз ли нещо недовиждам ама нещо във форума най-горе цяла сутрин ми се вее една реклама как да си купя Рено как били най-хубави и гарантирани... :please:
Ами накарай някой дилър на Алфа да рекламира....
п.п. който плаща той поръчва музиката....

Jivko7777
19-09-2011, 12:23
Ами накарай някой дилър на Алфа да рекламира....
п.п. който плаща той поръчва музиката....

На който не му върви стокота той рекламира нали знаеш :) Затова Мерцедес няма реклама примерно...

Бобби
19-09-2011, 14:11
На който не му върви стокота той рекламира нали знаеш :) Затова Мерцедес няма реклама примерно...
Да бе да....ето ти една щом толкова те кефи мечо..:)))
http://vbox7.com/play:6337b331

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Ако не си се спрял на модел.....дори с шофьор ги предлагат..:))
http://vbox7.com/play:9d58c829b7

fred
19-09-2011, 20:17
Без реклама всяко производство е обречено на провал, преди десетилетия Кока кола намалява с 5 милиона долара разходите за реклама в една годин и губи около 20 мил. долара.Кока кола е включена в списъка на компаниите формиращи индекса Дау Джонс.
А и Мерцедес си имат огромни разходи за реклама, сега колко са точно не знам, но са от в първата десятка на компаниите рекламодатели

Satanism
19-09-2011, 20:23
Без реклама всяко производство е обречено на провал, преди десетилетия Кока кола намалява с 5 милиона долара разходите за реклама в една годин и губи около 20 мил. долара.Кока кола е включена в списъка на компаниите формиращи индекса Дау Джонс.
А и Мерцедес си имат огромни разходи за реклама, сега колко са точно не знам, но са от в първата десятка на компаниите рекламодатели

Почти...

Jivko7777
19-09-2011, 20:45
Да бе да....ето ти една щом толкова те кефи мечо..:)))
http://vbox7.com/play:6337b331

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Ако не си се спрял на модел.....дори с шофьор ги предлагат..:))
http://vbox7.com/play:9d58c829b7

Абе все пак! Говоря за реклами по форуми, вестници и т.н. това че пускат от време на време и то само в чужбина е просто да си представят някой нов модел а не че да рекламират като цяло марката си

Drag0
19-09-2011, 21:12
Има реклами , който бих ги гледал 100 пъти и няма да ми омръзнат. Една от любимите ми : http://www.youtube.com/watch?v=rSMQM4ASGRg

Оценявам ако са се постарали хората , иначе повечето глупави реклами ги спирам /или само звука на телевизора да не дразни/ а по сайтовете и форумите ги махам по друг начин.

Geri_ms
20-09-2011, 09:10
Пфффф, егатии живота смръдлив.:mf_Flush: Личния ми живот е пълна обрквация, от март заплата не съм взимала, почнах нова работа от един месец, оказа се кофти/заплата все още не съм взимала/, а сутринта и от КАТ честитка получих и снимки за спомен :guillotine:
Направо нервите не ми издържат вече:surrender:

Бобби
20-09-2011, 09:32
Пфффф, егатии живота смръдлив.:mf_Flush: Личния ми живот е пълна обрквация, от март заплата не съм взимала, почнах нова работа от един месец, оказа се кофти/заплата все още не съм взимала/, а сутринта и от КАТ честитка получих и снимки за спомен :guillotine:
Направо нервите не ми издържат вече:surrender:
Как се оправяш..?.:sad:.той и моят се е объркал през последната година...но поне си докарвам по някой лев.....
Най важното е да не се депресираш....с желание и труд нещата ще потръгнат....и дано късмета те споходи...стига с тоя карък.

alex052
20-09-2011, 19:14
не предавай фронта,повечето са зле/не че има някакво значение/.Важно е да гледаш от високо и да не ти пука нещата ще се оправят.

badmadafaka
21-09-2011, 09:38
Колко киловата електроенергия спестихте тая сутрин от мигачи и фарове бе изроди..? Един нормален няма бе - или с тъмно сивата кола на мокър път и занижена видимост кара без каквито и да било светлини, или е пуснал три-ксенон на ултра дълги, халогени и фарове за лов!!!
Докога ще се излагате и ще се правите на велики бе неграмотни простаци??? Аман от селски тарикати!!!

Бобби
21-09-2011, 12:37
Колко киловата електроенергия спестихте тая сутрин от мигачи и фарове бе изроди..? Един нормален няма бе - или с тъмно сивата кола на мокър път и занижена видимост кара без каквито и да било светлини, или е пуснал три-ксенон на ултра дълги, халогени и фарове за лов!!!
Докога ще се излагате и ще се правите на велики бе неграмотни простаци??? Аман от селски тарикати!!!
Не се ядосвай...те шофьорските книжки ги раздават като рекламни брошури....
п.п. в подписа ти, има доста истина по въпроса:)))

soldier
21-09-2011, 15:48
Мен днес ме изчазкаха. Тръгва колоната от светофара, човека пред мен намаля и дава мигач да се престрои, аз намалям и чувам дрън.
Слава богу само някви драскотини. Като видях, че бронята цяла, помахах на момата за чао и отпраших.
@badmadafaka, кофтито е, че тепърва започва сезона и все повече ще сме свидетели на такива малоумници.

Satanism
24-09-2011, 22:05
Съседите се оказаха доста ебливи.....
три вечери подред ме будят....а съседката крещи като все едно я колят....

първият път беше интерсно...вече ми е доста досадно.... :D
поне свършват бързо...4-5 минути и айде по леглата....тамън да ме събудят...

ааа...другото, което констатирах, стените на блокчето са доста тънки...все едно са ми в стаята, че даже и отшляпванията им се чуват... :D

Jivko7777
26-09-2011, 00:49
Ми ако е много тънка, я бутни бе, белким една тройка направите :)

Satanism
26-09-2011, 01:03
3ка...а мойта какво да я правя? :D

thecleaner
26-09-2011, 01:08
3ка...а мойта какво да я правя? :D

Вържи я да гледа и да и е гадно хахах.

rossenvn
26-09-2011, 08:46
Съседите се оказаха доста ебливи.....
три вечери подред ме будят....а съседката крещи като все едно я колят....

първият път беше интерсно...вече ми е доста досадно.... :D
поне свършват бързо...4-5 минути и айде по леглата....тамън да ме събудят...

ааа...другото, което констатирах, стените на блокчето са доста тънки...все едно са ми в стаята, че даже и отшляпванията им се чуват... :D

И при мен беше същото:sex: Ама една вечер моята не издържала и се раздумкала по стената - сега тихи - май се праскат в друга стая, а в спалнята само си гугукат. Дали да се чувствам гузен:twisted:

Satanism
26-09-2011, 08:49
тая сутрин в 3:30...това, което ме плаши повече е, че предните седмици по веднъж седмично и айде....тая седмица досега 4 или 5 пъти, сигурно дете прават ли де да ги знам...ше земе да забременее тая, после още едно дете да ми реве над/до главата...

mim
27-09-2011, 10:15
днес положението си е е*ало мамата отвсякъде

badmadafaka
27-09-2011, 11:38
На всички "тарикати", заради които съм плащал скъпи разходки, организирани от "Еконт" на частите от ударената ми кола донякъде и обратно, както и на всички "играчи", които първо се пазарят все едно им искам дрехите от гърба и накрая след като сме се разбрали за цена идват, вземат частта и (буквално като подаяние) ми подхвърлят по-малко пари, отколкото сме се разбрали, искам да им пожелая следното: дано АКО по някаква причина се наложи да (раз)продавате мърляшките, опасни за околните на пътя и тотално неподдържани скрапове, които с гордост наричате "коли", всичките купувачи да са още по-големи "тарикати" и "играчи" от вас... Ама един различен да няма..!
Дано се чувствате, че сте пр**али системата, Алфаджьйи... :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:

mihaeles
27-09-2011, 12:11
Днес ходих на поредното интервю.
:prescription:
Писна ми вече от подобни интервюта ЧЕСТНО, на които те гледат все едно си болен. Започвам да се съмнявам в себе си вече?!!? Дали да не отида на доктор вече, може пък той да ме вземе на работа в крайна сметка.
Изпращаш автобиография, канят те на интервю и се оказва, че не са си направили труда да ти погледнат СВ-то, пък за четене да не говорим.:boo::boo::boo:
Е, приятна разходка си направих и пак засядам над обявите с надеждата да се появи нова обява :please:

JoRiX
27-09-2011, 12:20
Писна ми вече от подобни интервюта ЧЕСТНО, на които те гледат все едно си болен. Започвам да се съмнявам в себе си вече?!!? Дали да не отида на доктор вече, може пък той да ме вземе на работа в крайна сметка.
Изпращаш автобиография, канят те на интервю и се оказва, че не са си направили труда да ти погледнат СВ-то, пък за четене да не говорим.:boo::boo::boo:
Е, приятна разходка си направих и пак засядам над обявите с надеждата да се появи нова обява :please:

познато и аз доста обикалях по интервюта но когато най малко очаквах се обадиха и се получиха нещата не се отчайвай който търси намира :tequilla::tequilla:

mim
27-09-2011, 14:01

пращай им СВ без снимка, току виж те поканят, защото са прочели какво има в него :boo:

mihaeles
27-09-2011, 14:01
познато и аз доста обикалях по интервюта но когато най малко очаквах се обадиха и се получиха нещата не се отчайвай който търси намира :tequilla::tequilla:

:director: ина гУдинЪ вечи
Дано си прав :big_bow_down:

dimitar_vd62
27-09-2011, 14:21
Ами няма и да я прочетат.Направи си регистрация в Jobs.bg или друг подобен сайт и се абонирай само за обяви директно от работодателя.Без посреднически фирми.Защото там голяма част от обявите са фалшиви и имат за цел да прибират такси от хората.Преди години и аз така ходех по интервюта и се оказа че на една от обявите, работодател е моя позната която дори няма фирма.Просто с агенцията си делят парите от таксите.Бяха към 50 човека по 25 лв. за регистрация...смятай.Не се отчайвай ще намериш.

mim
27-09-2011, 16:25
такива са за опъване ... на ушите яко, гавъри с хората

Jivko7777
27-09-2011, 22:39
Вържи я да гледа и да и е гадно хахах.

:biggrin:

mim
03-10-2011, 10:55
направо не ми се чете вече във форума, само неприятни неща чета
и новини не ми се слушат
побоища, саморазправи, оръжия по улицата...

MUROMAN
03-10-2011, 13:57

Познато чувство е това,теб поне на интерю те канят.
Над 6 месеца пускам Cv-та ,как пък 1 не ми се обади за интервю 1 поне.Имам образование,имам опит имам книжка и език и Нищо суша.Безаботицата е пълна.
Само някакви връзки на никакви Cv-та и Cd-та на нищо не вярвам вече. :(

nickyto
03-10-2011, 19:43
направо не ми се чете вече във форума, само неприятни неща чета
и новини не ми се слушат
побоища, саморазправи, оръжия по улицата...

Погледни тоя сайт: http://www.kolibka.com/
Със сигурност ще ти хареса повече от новините и другите глупости, които четеш !

Ramsezsh
03-10-2011, 22:44

Има страхотни филмчета там!
От раздел цивилизации съм свалил всичко.

mim
04-10-2011, 11:21
знам, знам
но форумът си ми е на сърце, а и има и положителни теми, които ме греят

по-лошото е, че аз и да ги чета и да не ги чета, те си се случват и аз живея нейде из целия тоя гювеч

nickyto
04-10-2011, 16:44
знам, знам
но форумът си ми е на сърце, а и има и положителни теми, които ме греят

по-лошото е, че аз и да ги чета и да не ги чета, те си се случват и аз живея нейде из целия тоя гювеч

Нямах в предвид форума. Тук все ще намериш тема, която да ти допадне.

RUNNING WILD
04-10-2011, 17:31
ходя на зъболекар от 2 седмици,много е готина женицата само дето ме е страх и много подскачам,вади ми една бивна днеска мъдрец и абе слага неква упойка много добре се чувствам някак си олеква ти,не е лошо си намеря от нея....

nickyto
04-10-2011, 19:25
ходя на зъболекар от 2 седмици,много е готина женицата само дето ме е страх и много подскачам,вади ми една бивна днеска мъдрец и абе слага неква упойка много добре се чувствам някак си олеква ти,не е лошо си намеря от нея....

Ми кажи на булчето да ги подкарва наред, че да те привиква по-често.

pa4ito
04-10-2011, 21:54
Баси, а моята зъбарка, като ми турна упойка, за да ми ръчка зъбите, ми изтръпна ченето за 4-5 часа, едвам говорех, имах чувството че ще се налигавя...
Верно, че не усещах нищо, ама не ми беше никак леко... :unsure:

RUNNING WILD
04-10-2011, 23:08
не бе верно ти казвам,едно ти е леко такова едно сънливо усмихваш се безпомощтно на живота :)) аз едвам карах до нас щях да заспя от кеф,не бе готино е сериозно иначе да и при мене ми надебеля езика и фъфлиш леко,не бе жената е верно майстор предразполага някак си и е ужасно бърза не те мъчи да те държи там в излишък,не бе то аз преди бех добарал телефона домашният на един пияница и така съм нареждал хора да се хиля,карах един познат с такси една нощ той слезна вика Румене тоя е ненормален хвана ми здравият зъб да го маха...:) мисла си нищо ново щом аз го препоръчвам :)

RUNNING WILD
06-10-2011, 14:11
скука ме е налегнала,то па и никой не минава от долу пред блока да го замервам с нещо или поне с водица да го полея да го освежа,майка донесе леля е пратила домашни яйца от село ама тупалки са големи баяти с оранжав желтък ма ми е жал да ги метам по некой разхищение си е.

fred
06-10-2011, 19:54
В тоя ред на мисли, у нас няма замерен висш политик (или почти няма) с яйце, нахлупена торта и прочее-е това също е мерило за нивото на демокрация в едно общество.Много е гот да си представиш как нахлупваш мазна и леко вмирисана торта на главата на Гоце или ББ, но след това дупе да ти е яко в БГ.....

RUNNING WILD
07-10-2011, 14:06
преди малко дадох път на един зелен форд фиеста абе човека спира знае че съм с предимство ма му махам да кара,и кво се загледах а?не го виждаш шофьора?леле като се загледах една главица се показва зад волана..видех че зави и спре и аз след него спрех и викам леле това е джудже :) мислех си че е Георги Софкин и търча да се снимам с него отивам и вътре верно едно джужде мъж сипматяга голем на около 40 джуджейски години и викам-здравейте помислих си че сте Гоерги Софкин и се зарадвах,а той вика
-Мани го Софкин той е педераст от мене да знаеш не ме бъркай с него...аз се потресох,викам си леле гледай ги как се хранят един друг джуджетата,имат си нещо между тех сигурно воюват за 1 см височина кой е по по най.

nickyto
07-10-2011, 20:37
Те пък... по една педя човечета, па си ги мерят... :hmm:

RUNNING WILD
07-10-2011, 20:55
у едно село днеска един кон куцаше и му метнаха на главата една сива шофьорска рубашка извехтела и един го прасна с некъв чук,коня пада изпърде се 3 пъти и умре, и го почнаха да го расфасоват,тия па само чакат некой кон да окуцее и се нафърлат,сигурно нарочно некой го е ритнал по крака...

mihaeles
08-10-2011, 12:12
пращай им СВ без снимка, току виж те поканят, защото са прочели какво има в него :boo:

Пращам СВ със снимка, защото искат да има такава.........дори подчертават с дебело да не е в цял ръст или от плажа, явно има защо да го подчертават :rotfl:
Ще взема да им изпратя една от плажа, може и да ме поканят.
Шегата настрани - от понеделник съм на работа :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:
Стискай палци всичко да е наред!!!

security999
09-10-2011, 09:48
Вчера монтирах новият картридж на моята турбина Гарет, най накрая дойде и то много изгодно, като се има в предвид, че е чисто нов. Съжалявам , че не го снимах, новото си е ново, само дъжда да спре, остана ни един час работа да я сглобим, сменяме и Селенията с фултър и готово.
Немам търпение, не съм я карал от две седмици.

Jivko7777
16-10-2011, 02:16
Дано утре бояджията е сътворил чудо и колата да е като нова :)

Geri_ms
18-10-2011, 09:25
Мдааа, просто има дни, в които човек не трябва да кара.... оняден в големите порои, излизайки от една бензиностанция някъде покрай Плевен влезнах в канал без решетка-реултат: без решетка на бронята. После на паркинг в една тъмница някъде из Силистра паркирайки назад, кой да види колко е голям бордюра /на паркинга!!!!/-резултат лееко откачено гърне и звук като на голф.:hi_temerature:После отказах да карам 2 дена, че незнам какво щеше да стане :big_whoops:

kostov_sl
19-10-2011, 11:11
И аз да се включа. Оня ден в бурята излязох до центъра по работа и тъкмо влизам в колата, ха да запаля иии... УМРЯ! :sniper:След няколко завъртания на ключа вече и на контакт не щеше да даде. Оставих я там и вчера след прегледи и опити за зареждане се установи, че му е отишъл живота на акумулатора и се наложи да взема нов. А други работи щях да правя с тия пари... Че и тъкмо бях измил колата, а сега я мяза на контейнер, който не е изхвърлян 1 година.

alex052
20-10-2011, 20:29
ох да си изплача.жената от едно известно време полуде на тема нов /по скоро още един/ гардероб.То като стана нетърпимо/след няколко месеца отбиване на атаки/ започнаха мъките.....две седмици обиклоки по магазини и какви ли още не места докато достигле/узрее/ че трябва да се поръча по размер.Благоверната ходила питала насам натам напълнили и главата с алабалистика и оферта1700 лева.Просто безумие.Та и да се хваля съшото животно го пазарих почти на половина и срока от месец падна на 10 дни.Аз съм един щастлив и спокоен човек за сега.....докато пак не и щукне нещо на половинката/то ако се гледат килограмите е третинка ама....така се казвало

dimitar_vd62
21-10-2011, 00:06
Оня ден у дъжда нацелих дупка - съдрана гума, свети ми еърбега, паднала пломба горе у десно и ми изтракаха камъните у бъбреците.:tequilla:

Бобби
21-10-2011, 17:24
Оня ден у дъжда нацелих дупка - съдрана гума, свети ми еърбега, паднала пломба горе у десно и ми изтракаха камъните у бъбреците.:tequilla:
Наборе пази зъбите, че са кът на тия години:)))...и скъпо излизат...повече от една гума

Furious 155
26-10-2011, 11:11
На мен пък ми писна от учебни коли сутрин и вечер, когато трафика без това е натоварен и сравнително нервен, да ми се моткат и да си мислят, че се учат на нещо!
ПЪРВО трябва да се минава полигон, не да ми ги качват по колите в трафика и инструктора да вика - сядай и карай.
Нека първо се научат да управляват колата, а после чак да се справят с градската среда и правилата!
Всичко ни е наобратно тук ей...

Satanism
26-10-2011, 11:23
с няма и 20 часа практика просто няма как да стане с полигон...няма време...

firedragon
26-10-2011, 14:19
с няма и 20 часа практика просто няма как да стане с полигон...няма време...
31 часа е практиката,но съм съгласен с колегата за полигона

morfius
26-10-2011, 15:17
На мен пък ми писна от учебни коли сутрин и вечер, когато трафика без това е натоварен и сравнително нервен, да ми се моткат и да си мислят, че се учат на нещо!
ПЪРВО трябва да се минава полигон, не да ми ги качват по колите в трафика и инструктора да вика - сядай и карай.
Нека първо се научат да управляват колата, а после чак да се справят с градската среда и правилата!
Всичко ни е наобратно тук ей...

Това нищо не е, една такава девойка дето и беше първи (максимум втори) час инструктора я набута в бизнес парка по обед когато няколко хиляди души плъзват да се докопат до манджата.
Случката беше безумна дори гледана отстрани... между хората, на първа и 1/3 полусъединител, спирачки за щяло и нещяло.
Остра тъпота инструкторная...

Трябва да се удвои практиката и да се върне полигона... а не да харчат луди пари за камери и компютри.

soldier81
26-10-2011, 17:56
Искам да свършва вече шиб*ната седмица,направо не се издържа вече.
От понеделник като съм отишъл сутринта на работа,се прибрах снощи за няколко часа и тази вечер ме пуснаха да се избръсна.В 22ч трябва да ходя пак,до петък вечерта.
Направо забравих къде живея ма*ка му.

Satanism
26-10-2011, 18:09
31 часа е практиката,но съм съгласен с колегата за полигона

31 "часа" по 40мин...демек 20 часа :)

firedragon
26-10-2011, 18:28
31 "часа" по 40мин...демек 20 часа :)
При мен си бяха 31 истински часа, ама както и да е де, не това беше темата. Полигона и повече часове в комбинация с нормални инструктори.

koolio
26-10-2011, 21:23
Мдааа, просто има дни, в които човек не трябва да кара.... оняден в големите порои, излизайки от една бензиностанция някъде покрай Плевен влезнах в канал без решетка-реултат: без решетка на бронята. После на паркинг в една тъмница някъде из Силистра паркирайки назад, кой да види колко е голям бордюра /на паркинга!!!!/-резултат лееко откачено гърне и звук като на голф.:hi_temerature:После отказах да карам 2 дена, че незнам какво щеше да стане :big_whoops:

Къде ходиш ти баш по Плевен и Силистра, да те питам аз?
Ако въпросът е нетактичен или отговорът - неудобен, не ми отговаряй :).

soldier
26-10-2011, 21:54
Направо забравих къде живея ма*ка му.

Това е щото си на ново място и не си свикнал :hehe:

Честито за което :handshake:

Geri_ms
27-10-2011, 14:54
Къде ходиш ти баш по Плевен и Силистра, да те питам аз?
Ако въпросът е нетактичен или отговорът - неудобен, не ми отговаряй :).

Бях на сватба в Силистра :) А връщането ми беше баш в големите порои. Горката ми кола го отнесе най-много от тая сватба :(, а се държа толкова добре през целия път и перфектен разход от 6,5/100, което не бих го допуснала за нея и в най-смелите си мечти :D :clap2:

mihaeles
06-11-2011, 09:39
Представяте ли си, нямам търпение да си тръгна от СПА почивката. В момента съм в Банско в хотел "Бъндерица"с предплатена почивка - водата в басейна е студена, джакузито не работи, парната паня няма пара.....единствено сауната става, трите фитнес уреда така скърцат, че на дядо москвича ряпа да яде...претупаха ни на масажите, тъкмо се отпуснах и стоплих и някаква колежка влезе в стаята да вземе нещо и изстуди цялата стая, на всичкото отгоре остави вратата отворена, та моята масажистка трябваше да прекъсне масажа, за да затвори. Днес си тръгваме разочаровани....Не препоръчвам на никой този хотел. Няма да говоря за кухнята изобщо в този хотел...единствения усмихнат и приятен човек е рецепционистката. То друга явно няма, защото тя е по цял ден на работа и за три дена никой не я смени. Вечер нямам представа кой стои на рецерция. Студено е навсякъде, стаите също. Топла вода до третия етаж едвам стига, за гореща вода не говоря....просто топла. Под всякаква критика са.

Lqnkata
06-11-2011, 11:38
Представяте ли си, нямам търпение да си тръгна от СПА почивката. В момента съм в Банско в хотел "Бъндерица"с предплатена почивка - водата в басейна е студена, джакузито не работи, парната паня няма пара.....единствено сауната става, трите фитнес уреда така скърцат, че на дядо москвича ряпа да яде...претупаха ни на масажите, тъкмо се отпуснах и стоплих и някаква колежка влезе в стаята да вземе нещо и изстуди цялата стая, на всичкото отгоре остави вратата отворена, та моята масажистка трябваше да прекъсне масажа, за да затвори. Днес си тръгваме разочаровани....Не препоръчвам на никой този хотел. Няма да говоря за кухнята изобщо в този хотел...единствения усмихнат и приятен човек е рецепционистката. То друга явно няма, защото тя е по цял ден на работа и за три дена никой не я смени. Вечер нямам представа кой стои на рецерция. Студено е навсякъде, стаите също. Топла вода до третия етаж едвам стига, за гореща вода не говоря....просто топла. Под всякаква критика са.
Съжалявам за похабената ти почивка, но това е масово по БГ курортите. Като цяло е невероятен курорт Банско, а и Добринище. Майка ми е родом от Добринище (така да се каже, ми е селото) и ми е изключително неприятно, че заради такива хотели развалят представата и целия имидж на тези иначе прекрасни селища :(

koolio
06-11-2011, 13:06

Не ходи в Банско. Банско е морският Слънчев бряг - там се ходи да се простее и да покажеш колко пари можеш да изхарчиш.

dimitar_vd62
06-11-2011, 20:46
Аз па днес се паркирах на заден в някаква стара улична ламба.Мога да се закълна че я нямаше там като се оглеждах.Ма бронята здрава излезе.

mihaeles
08-11-2011, 19:29
Съжалявам за похабената ти почивка, но това е масово по БГ курортите. Като цяло е невероятен курорт Банско, а и Добринище. Майка ми е родом от Добринище (така да се каже, ми е селото) и ми е изключително неприятно, че заради такива хотели развалят представата и целия имидж на тези иначе прекрасни селища :(
Заканих се следващия път да отида до Добринище, видях, че е близо, но вече нямах настроение. Мои приятелки споделиха, че там е много красиво. ще го посетя задължително.

Не ходи в Банско. Банско е морският Слънчев бряг - там се ходи да се простее и да покажеш колко пари можеш да изхарчиш.

Ох, това не съм го чувала до сега.............сега се опитвам да го погледна от хубавата страна, че посетихме добри механи със страхотна кухня и това, че когато си тръгнахме решихме да минем през Рилския манастир ( въпреки, че сме ходили ) и докато се изкачвахме нагоре се насладих на красивия китеник от цветовете на есентта - жълто, оранжево, червено и зелено........Прекрасна беше гледката. За пореден път се очаровах на красотата на България.
:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

dimitar_vd62
08-11-2011, 20:20
Пет години работих в петзвезден хотел, писнало ми е, пък и като знам нещата от вътре, е последното място дето ще харча пари.Една палатка с добри приятели директно сред природата.И боклука си събираме задължително.Ни спа ни джакузи ми трябва...представяте ли си.

Bonev
03-12-2011, 01:01
Пет години работих в петзвезден хотел, писнало ми е, пък и като знам нещата от вътре, е последното място дето ще харча пари.Една палатка с добри приятели директно сред природата.И боклука си събираме задължително.Ни спа ни джакузи ми трябва...представяте ли си.

Брат, колко му трябва на човек. Аз да ти кажа и на една кална баня с добри приятели, малко алкохолец и леки женки бих се навил веднага. Не ми трябва СПА...:oops:

Bonev
03-12-2011, 01:59
Пребих двама цигани преди една седмица...
Преди да ме осъдите, ще Ви споделя, че ме нападнаха...
Не знам защо, ама се чуствам много добре...:boost:
Айде антирасистите да ме нападат!!!

dimitar_vd62
03-12-2011, 08:59
Мда, много са нагли.Аз тайно работя по антициганска ваксина.

nickyto
03-12-2011, 09:10
Мда, много са нагли.Аз тайно работя по антициганска ваксина.

Къде ти е лабораторията ? Идвам да ти помагам с удоволствие... все пак две глави можем да сътворим нещо по-удачно.

Satanism
03-12-2011, 09:32
Антициганската ваксина отдавна е произведена близо до Казанлък, остава да си издействате разрешение от здравното министерство ;)

dimitar_vd62
03-12-2011, 10:02
Мойта е друга, пие се на апчета и после се инжектира по естествен начин в младите ромки.

Не казвам за лабораторията , чакам патент.

koolio
03-12-2011, 10:15

Ние няма да те осъдим, дано и съдът е на същото мнение, че и там преобладават политически решения.

Бобби
04-12-2011, 02:38
Добре си направил....

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Ние няма да те осъдим, дано и съдът е на същото мнение, че и там преобладават политически решения.
Виж там какво може направи и в защитник се превърни.... Бонев спаси, не ми се прави на политик:))

Drag0
17-12-2011, 15:44
Отварям вчера предния капак и кофти изненада - насрано и опикано от плъх ! :shoot:
E поне не се е изгаврил с арезето , а само с акумулатора. Или е искал да каже : "Да ти пикам на Bosch-a ...".
А това е кола , която се кара всеки ден ... и не спирам покрай "паметници".
Последва почистване и айде да видим дали ще запали или някой си е хапвал кабели ... :crazy: . Бързо стигнах до практикер , явно съм бил много ядосан.
Там ме гледаха странно като питах за електронен уред срещу гризачи за 12v , но който търси намира.
Тествах с мултиметър консумацията - към 20мА и вече е закачено в колата.
Стискайте палци да не съм попаднал на глух плъх ! :crazy:

mim
20-12-2011, 09:11
писна ми да съм болнаааа

dimitar_vd62
20-12-2011, 23:11
Намини в блатото, там има лек за сякакви болежки.

Кайо
21-12-2011, 00:58
Намини в блатото, там има лек за сякакви болежки.

А и лек да няма ще намерим,все гении сме там :)

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

писна ми да съм болнаааа

Кво ти е?

alex052
21-12-2011, 07:52
от времето е,такъв е сезона.......

Geri_ms
06-02-2012, 12:21
Спрейове за размразяване на ключалки, ама друг път.....15мин. сутринта не мога да си отвора колата, а специално си купих спрей оняден , че ме заболя ръката всяка сутрин да ръчкам.... :wallbash:

dimitar_vd62
10-02-2012, 21:47
Спрейове за размразяване на ключалки, ама друг път.....15мин. сутринта не мога да си отвора колата, а специално си купих спрей оняден , че ме заболя ръката всяка сутрин да ръчкам.... :wallbash:

С вазелин или глицерин е по-лесно.:grin:

Satanism
10-02-2012, 21:48
Кик-баннаха ми колата от Дания тия гнусни селяни...сега трябва за два месеца да я метна в Германия, в гараж на 200км от мене....добре, че не ми свалиха номерата поне, че глобата е 2000 евро...

nickyto
10-02-2012, 21:54
С вазелин или глицерин е по-лесно.:grin:

а също и с тефлонов спрей... това е суха смазка, като графита...

dimitar_vd62
10-02-2012, 22:10
Къде майтап, къде истина ама с глицерин от аптеката става много добре, поне 10 дена не е замръзвала, даже оня ден я мих и сутринта отключи без проблем, виж джамовете са друго нещо.

nickyto
10-02-2012, 22:13
Къде майтап, къде истина ама с глицерин от аптеката става много добре, поне 10 дена не е замръзвала, даже оня ден я мих и сутринта отключи без проблем, виж джамовете са друго нещо.

Че що да е майтап... и то си е смазка.

mordohy
10-02-2012, 22:20
Сладури!
Най-доброто е обикновена оръжейна руска смазка!

nickyto
10-02-2012, 22:29
Сладури!

Да, но не е достъпна за всеки... а спрейовете ги има навсякъде... пръскаш в ключалката и готово... хем по-достъпни, хем по-лесни за употреба.

soldier81
10-02-2012, 22:38
Сладури!

На мен ми се намира,ако иска някой да казва да му дам.

Satanism
24-02-2012, 18:06
От вчера съм собственик на Seat Arosa модификация 1.0mpi звяр на колела... :D :D :D :D