View Full Version : Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Alfa User
11-07-2009, 00:58
Ами погледни пак това :
модели на тениските (http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=23515&d=1246912315)
и ми кажи какви червени да са тениските - модел 1 или 3, и коя с какъв размер да е ?
Доста хора скатават от срещата после ще ги е яд.:busted_cop:
Ами погледни пак това :
модели на тениските (http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=23515&d=1246912315)
и ми кажи какви червени да са тениските - модел 1 или 3, и коя с какъв размер да е ?
Алекс то и ас не сам уточнил модел бре:big_whoops:
мисля че 1 вата черна ,щте ми припка
mitaka_111
11-07-2009, 07:56
Ами погледни пак това :
алекс,,от номер 3,,,,1-XXL,,1-L
Alfa User
11-07-2009, 10:21
@ mitaka_111 - записан си.
@ toki4a - ти отдавна си се заявил бре ... черна, вариант 1, L ... еййй, тва пиенье шти отнесе главата некой ден :crazy:
mitaka_111
11-07-2009, 15:18
алекс,няма ли да се саберем някаде в пловдив и да продалжим вси4ки кам хижата,хем така 6те направим 6ествие,а и се надявам колегите от софия да се саберем някаде и да доидем заедно
mitaka_111
11-07-2009, 15:41
ми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...
баце няма6е ме някои ден светни ме 6те се сабираме ли някаде за да патуваме за пловдив заедно
Alfa User
11-07-2009, 18:43
Идеята е именно тази - всички се събираме в Пловдив, и после потегляме към хижата в колона. Пътя от Пловдив до там е около 30-32км, местността е красива, самия път на места е супер, на други - не толкова, но в общи линии няма страшни участъци. Прилагам ви малко снимки от разузнаването днес - макар че уцелихме най-ш..ното време, което можеше да бъде. Страшен дъжд и мъгла нагоре. Надявам се обаче на 25 времето да е ОК - ако имате познати шамани, сега е момента да започнете да им носите пилета и боб за молитвите за слънце :notworthy:
Така, на снимка 1 виждате част от пътя след отбивката към самата хижа (дето всъщност е по-лошия път), на снимки 2 и 3 - самата отбивка - показвам ви ги с цел да се порадвате от сега на природа :)
На снимка 4 е стаята с три легла на първия етаж - на горните два са абсолютно същите.
На снимка 5 - стаята с едно двойно и едно единично легло, с терасата - еднакви на 2 и 3 етаж (дори на втория етаж имаше TV-та). На сн.6 - санитарните възли.
На последните снимки - "трапезарията" където ще е купоня, и поляната, на която смятаме да подредим колите - дай Боже да е хубаво или поне сухо времето.
Управителя се съгласи да ни отвори поляната (ще отреже част от оградата ...) единствено при условието че е сухо, и че няма да правим простотии ! ! !
По-късно ще ви обясня и някои подробности и промени, които се налагат с цел да мине организацията по-гладко.
Е че то тук е перфектно бре само да не вали че да е празника пълен :drunk::notworthy:
Прилично си изглижда хижата.
Не е 5 звезди ,но за нашето мероприятие ще е идялна.
Искам да поръчам за човек от СФ още няколко тениски.
Червена и черна ,размер - XL по 1 бр./по една от всеки вид/
Червена и черна ,размер - М по 1 бр. /по една от всеки вид/ -
Без значение .
Списъка расте и май ,ще хванеме цената.:coolio:
Прилично си изглижда хижата.
Не е 5 звезди ,но за нашето мероприятие ще е идялна.
Искам да поръчам за човек от СФ още няколко тениски.
Червена и черна ,размер - XL по 1 бр.
Червена и черна ,размер - М по 1 бр.
Списъка расте и май ,ще хванеме цената.:coolio:
Забрави да уточниш, че човека иска с "Мартини"-то(поне аз така го разбрах днес):idea2:.
E то всички искаме с Мартини?!? Или ще има и варианта без мартинито...
Ъъъъ...и аз искам Мартини:wierdo: :):)
Alfa User
12-07-2009, 00:24
Нова важна информация за ВСИЧКИ които ще присъстват на вечерята и ще спят в хижата :
1. Стаите заявени до момента са както следва :
- стая с три легла - 3бр
- стая с двойно и единично легло - 14 бр (на втори и трети етаж)
Същите ще ни бъдат осигурени с малката подробност, че на трети етаж почти няма да имаме стаи - там ще бъдат почиващите в хижата. Според списъка, даден ми от управителя, ще има свободни :
- стая за двама - 8 бр
- стая за трима (с три единични или двойно и единично легло) - 14 бр
Както виждате - предостатъчна бройка. Напомням, че ако двама човека спят в стая с три легла, се заплащат само реално ползваните легла.
2. Договорена бе и сумата за капарото, която реално ще се използва, за да се закупят заявените продукти за вечерта. Сумата ще бъде обсъдена на пловдивската среща утре (12.07), и се надявам да нямаме трудности.
3. В трапезарията има аудио-система с DVD-плеър, така че идеята за DJ-ея отпада.
4. След днешния разговор с управителя на хижата уточнихме с цел по-лесно приготвяне, сервиране и разплащане за вечерята да се организираме в менюта. След умуване съгласно заявките на хората, стигнахме до консенсус да имаме 3 менюта,а именно :
- вариант А - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); свинска пържола с гарнитура (картофки) - на цена от 9.00лв (с 3 филийки хляб);
- вариант Б - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); пилешка пържола с гарнитура (картофки) - на цена от 8.50лв (с 3 филийки хляб);
- вариант В - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); скара (например два кифтета с един кебапче - без символики плиз ;) ) - на цена от 8.00лв (с 3 филийки хляб).
Допълнително смятаме да има панирани пилешки хапки - ще ми трябва прибизителна бройка и за тях. Мисля, че малки размествания във менютата няма да са проблем - примерно някой да не иска картофи, или да иска едно кебапче повече ...
Бирата и безалкохолните са заявени с приблизителна бройка - примерно по средно 2 бири на човек (щото някои няма да пият и ще има повече за бираджиите), и по също толкова безалкохолни. Отделно от тази заявка на бара ще има допълнително бира и безалкохолно. Алкохола (твърдия демек) се разбрахме да си го носим ние. Не забравяйте, че това е хижа, а не хотел и продуктите се зареждат за всяка седмица по веднъж - затова се налага да правим такива уговорки...
Предните ви заявки за храна ще бъдат преработени спрямо по-горе посочените менюта - ако някой има допълнителни претенции, имаме време до вторник-сряда да се коригираме.
Знам че се повтаряме, и за някои ще е досадно, но наистина това е най-добрия вариант да минем по-лесно - така всеки според менюто си ще даде парите преди вечерята и ще избегнем хаоса в кухнята. Пиенето ще се поръчва и плаща на момента.
mitaka_111
12-07-2009, 00:44
алекс за мен каквото си писал няма дерт,живот и здраве само,ако си забравил пи6и някакво мениу и ок
м да хижата е перфект важното е да не вали тогава .,
мека мебел таман за изтрезняване:smoke:
milenamr
12-07-2009, 02:12
за вечерята добре може и де се повторят някоиии работии , ама с това 2 бири на човек Алекс с хората от пазарджик какво сме ти направили бре????:smoke:
Спокойно :)
И аз така си помислих в началото, че с 2 бири на човек си е направо постене, но значението на тия 2 бири е средно 2 бири на чеовек, а като се има впредвид че може би половината няма да пият бири, а алкохол, който ще си носят, то се оказват по 4 бири минимум.
Но аз днес специално говорих със собственика за бирите и уредих въпроса- бири ще има достатъчно, не се безпокойте :big_beer:
.... кой колкото може да изпие :cheers:
А хижата наистина е страхотна и смятам, че обстановката е много приемлива да си спретнем супер купон :)
Спокойно :)
И аз така си помислих в началото, че с 2 бири на човек си е направо постене, но значението на тия 2 бири е средно 2 бири на чеовек, а като се има впредвид че може би половината няма да пият бири, а алкохол, който ще си носят, то се оказват по 4 бири минимум.
Но аз днес специално говорих със собственика за бирите и уредих въпроса- бири ще има достатъчно, не се безпокойте :big_beer:
.... кой колкото може да изпие :cheers:
А хижата наистина е страхотна и смятам, че обстановката е много приемлива да си спретнем супер купон :)
;) вече сам спокоен , но пак за секи случаи викам да си взема една каса у багажника
За меню аз искам вариант А... Незнам само това с скобите за избор ли е, но както и да стане нямам претенци :) За алкохола казах, че не пия грам :)
Алекс би ли пуснал пак една табличка да видим настаняването какво се реши в крайна сметка :)
Колеги,чак сега видях темата:brickwall:
Ако има вьзможност-пишете ме и мен
1 стая за двама/ако има с ТВ и тереса/-2-3 етаж
меню-1А и 1Б+2 бири и 2 безалкохолни
2бр тениски/1 червена L и 1черна S с Мартинито/
стикер за срещата и стикер с ник,ако не е кьсно
Поздрави
привет и от мен колеги,
и аз потвърждавам 2-а души:
1. стая на 2-и или 3-и етаж - едно двойно и едно/две единични легла, със санитарен възел, с тераса;
2. вечеря:
вариант Б + бира + безалкохолно - 2 бр.
панирани пилешки хапки - 1 бр.
3. стикер за срещата + стикер с ник-а
4. тениски - 2 бр. - една черна с мартинито и една червена без мартинито, размер "L" и за двете.
P.S.: към колегата AlfaUser - размера на тениските съм го коригирал по темите - и двете да са "L" :thumbup:
благодаря предварително и доскоро :firstprize:
ето я и моята потвърдителна поръчка според вариантите - по-горе, болдната и в червено.
полсеписа към колегата Alfa User е също нов и му благодаря за отговора :waving:
Моето окончателно меню е Вариянт А - 1 бр и Вариянт В - 1 бр.:drive:
Моето окончателно меню е вариант Б + вариант В + 2 бр пържени пилешки хапки. Иначе там стаите тениски и стикери всичко е същото:surrender:
Чета, чета и толкова съм съблъзнен, че не можах да устоя на изкушението. Надявам се, че не е късно (и да е - пак ще дойда :roll2: ) Сетингите ми са:
1. Едно легло - може и в коридора, нямам претенции, ако няма - ще охранявам белисимите :director:
2. Меню "Вариант А"
3. Тениски:
- Черна с "Мартинито" - размер М
- Червена с "Мартинито" - размер L
4. Две "плакатчета" с инфо за срещата (за двете задни врати)
PS. Може ли да се изготви списък с колите, които ще присъстват на срещата? Двигател и година примерно, защо не и цвят?
И аз взема да си потвардя менюто значи така 4 менюта от вариант В ;) а тениските си остават сищите няма промяна :)
Чета, чета и толкова съм съблъзнен, че не можах да устоя на изкушението. Надявам се, че не е късно (и да е - пак ще дойда :roll2: ) Сетингите ми са:
1. Едно легло - може и в коридора, нямам претенции, ако няма - ще охранявам белисимите :director:
2. Меню "Вариант А"
3. Тениски:
- Черна с "Мартинито" - размер М
- Червена с "Мартинито" - размер L
4. Две "плакатчета" с инфо за срещата (за двете задни врати)
PS. Може ли да се изготви списък с колите, които ще присъстват на срещата? Двигател и година примерно, защо не и цвят?
Ти идваш в моята стая заедно с колегата 155_8000rpm..(майй бяха 3 легла.) :):) Само незнам всъщност Алекс как е писал заявката и дали Тренди не е при нас.... Абеее все ще ти намерят място и ще те натъманят:boost:
П.П
Мишо за списъка за изготвяне на колите...пак ли искаш да се похвалиш :tooth: :tooth: сектантчо :go: :go:
П.П2 И стига си ме хвалил в подписа :innocent::blush::blush::blush:
Alfa User
13-07-2009, 12:28
Значи вас четиримата ще ви съберем в стая с четири легла - няма проблеми за това.
Ще бъдете като THE FOUR HORSEMEN :roll2:
П.П
Мишо за списъка за изготвяне на колите...пак ли искаш да се похвалиш :tooth: :tooth: сектантчо :go: :go:
П.П2 И стига си ме хвалил в подписа :innocent::blush::blush::blush:
Отзад напред започвам :evilsmiley: Името ти трябва да е редом с 2.0 и шестицата - помогнал си ми много и това е най-малкото.
За списъка с колите... Не искам да се хваля. Плюс това не съм решил с коя ще идвам. Прото за статистиката ми е интересно. Ако на вас не ви е - няма проблем :surrender: Ще ги запиша чак там живот и здраве :prescription:
Alfa User
13-07-2009, 15:24
Ми ако дойдеш със шестака, няма да си сам ;)
Ще имаш компания, пък хем и ние да се порадваме :)
Но в крайна сметка - с каквото и да дойдеш, си добре дошъл :cheers:
Alfa User
14-07-2009, 01:45
Публикувам ви последната засега версия за стаите, менютата и тениските. Всеки може да види дължимата си сума (засега) + сумата за тениските, която започвам да ви събирам от УТРЕ (вторник).
В първия файл са хората, които са с преспиване, а във втория - тези, които няма да преспиват или изобщо няма да дойдат. Искам всеки да огледа добре файловете, защото покрай цялата лудница и ровене из постовете за да събирам заявки за манджа и тениски, като нищо може да съм сбъркал нейде.
Утре отивам да видя тениските - дали са с достатъчно качество и дали отговарят на размерите, и ако всичко е наред - поръчвам. Веднага след това пускам тук моя IBAN, на който да ми преведете парите за тениски (сумата извън табличката в двата файла).
Ако обърнете внимание, има двама човека, чиито графи са в жълт фон - моля ако имате някаква връзка с тях да ги подсетите да направят заявката си, иначе остават така както са сега.
mitaka_111
14-07-2009, 08:07
Публикувам ви последната засега версия за стаите, менютата и тениските. Всеки може да види дължимата си сума (засега) + сумата за тениските, която започвам да ви събирам от УТРЕ (вторник).
В първия файл са хората, които са с преспиване, а във втория - тези, които няма да преспиват или изобщо няма да дойдат. Искам всеки да огледа добре файловете, защото покрай цялата лудница и ровене из постовете за да събирам заявки за манджа и тениски, като нищо може да съм сбъркал нейде.
Утре отивам да видя тениските - дали са с достатъчно качество и дали отговарят на размерите, и ако всичко е наред - поръчвам. Веднага след това пускам тук моя IBAN, на който да ми преведете парите за тениски (сумата извън табличката в двата файла).
Ако обърнете внимание, има двама човека, чиито графи са в жълт фон - моля ако имате някаква връзка с тях да ги подсетите да направят заявката си, иначе остават така както са сега.
алекс,ако има вазможност едната тениска да не е XL a XXL , ако няма остави я така, и колко ти дължа и пра6там,,,,,а тази XL дали 6те ми скрие 6кембето
Аз да питам "1 апартамент с две стаи с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с хладилник и TV, с голяма тераса;"
Този апаратамент значи ли че има 4 легла? И ако да дали ще може да го запазим за мен,TRENDi, wolfy, 155_8000 ??!?!
И ще има ли промяна в цената или 4 човека ще си делим 50лв..
Защото пък иначе ако сме 4 човека в една стая с 4 легла май ще ни дойде малко тясничко :gruebel: :)
{ Защото пък иначе ако сме 4 човека в една с:gruebel:тая с 4 легла май ще ни дойде малко тясничко :) }
Любовта е хубаво чувство.:roll2::censored:
Alfa User
14-07-2009, 12:03
Знам, че искате апартамента :)
За апартаментите доколкото разбрах няма да можем да се доредим.
Апартамента на 2-ри ет. е със "две стаи с по едно двойно и едно единично легло, със сан. възел, с хладилник и TV, с тераса" - т.е. две двойни и две единични легла, а на 3-ти ет. е със една спалня само.
Ще пробвам да разбера дали все пак ще е свободен.
Знам, че искате апартамента :)
За апартаментите доколкото разбрах няма да можем да се доредим.
Апартамента на 2-ри ет. е със "две стаи с по едно двойно и едно единично легло, със сан. възел, с хладилник и TV, с тераса" - т.е. две двойни и две единични легла, а на 3-ти ет. е със една спалня само.
Ще пробвам да разбера дали все пак ще е свободен.
Ако не е свободен май ще е по-добре да ни делнеш 2х2...Да не се тъпчим всички в една стая:surrender::Tease::pizza:
Alfa User
14-07-2009, 19:13
Така, последно инфо за тениските - окончателната цена е 9 (девет) български лъва за брой.
Успяхме да минем на по-ниската цена заради бройките.
Парите ви очаквам да пристигат в моята сметка най-късно до ПЕТЪК, а данните за превода са :
IBAN : BG90STSA.......................... , BIC : STSABGSF , Александър Димитров
Моля ви в полето за основание за превода да впишете
"Х(бройката) бр тениски 155 - (ника ви)",
за да знам за какво става дума.
Малко повече подробности за самите тениски ще ви дам утре.
Oстаналата част от парите (за спане и вечеря) ще събирам на самата среща, при всеки удобен случай.
mitaka_111
14-07-2009, 19:28
Така, последно инфо за тениските - окончателната цена е 9 (девет) български лъва за брой.
Парите ви очаквам да пристигат в моята сметка най-късно до ПЕТЪК, а данните за превода са :
IBAN : BG90STSA93000014033012 , BIC : STSABGSF , Александър Димитров
алекс утре ги пра6там , а за клиопа4ката,пиа4ката,стикери и т.н,,,кога като доида или,,,,,
Alfa User
14-07-2009, 22:14
Айдееее ... шшшшшт !
Че после ще ни разнасят из цялото Алфа-пространство във www-то :evilsmiley:
Заемете се сериозно със преводите, че срока е до ПЕТЪК!
За да вземете тениски, трябва да са платени - не ги правя аз или мой познат, а са поръчани във фирма, на която хич не й дреме за националната сбирка на Алфа Ромео ...
Мариане, вземи сръчкай Vaklinator-а и Alf, че нямат заявени менюта ... и тениски !
IBAN : BG90STSA........................ , BIC : STSABGSF , Александър Димитров
Oстаналата част от парите (за спане и вечеря) ще събирам на самата среща, при всеки удобен случай.
колега мога ли да добавя още 1 брой тениска вариант 2, размер "L", т.е. общо да са 3 бр., "L"-ки, 2 бр. вариант 2 + 1 бр. вариант 3.
също така по повод парите, нямаш никаква грижа да ти ги пусна, само те моля да погледнеш ЛС-то си от мен.
благодаря ти и до скоро:big_money:
rumenti77
14-07-2009, 22:41
Мене малко си ме пропуснал с тениските.Аз искам вариант 1 размер L,1 бр.мерсаж за фниманието.
mitaka_111
14-07-2009, 22:47
макар 4е имам малак проблем с нея, там сме,,не6то грее и ми казаха 4е е от радиатора
Buxalkata
14-07-2009, 23:01
и едно питане кой ще има желание да ме повози на някоя В6-ца ... ?? :)да направя разлика ..
Alfa User
15-07-2009, 00:02
Мене малко си ме пропуснал с тениските.Аз искам вариант 1 размер L,1 бр.мерсаж за фниманието.
Не съм те пропуснал колега, гарантирам. Скрийншота е доста некачествен заради ограниченията на форума... Всичко е наред с твоята заявка !
Alfa User
15-07-2009, 00:30
Надявам се ще проявите разбиране за разчистването - за да върви всичко точно, ви се ровя из постовете по сто пъти за да не пропусна нещо. Сами се сещате, че тия общи приказки са адски излишни тука...
Темата е само и единствено за обсъждане на националната среща !
Извинявам се за тона, но се налага да се оправям сам с доста неща ... а това си е голям гърч ша знаете ... Не знам колко ще трябва да ме черпите после:tequilla:
mitaka_111
15-07-2009, 00:45
прав си и наи сарде4ни извинения
ALFA CORSE
15-07-2009, 00:46
Има си тема за спам, не ми създавайте работа :D .
Всичкият спам от последните страници е преместен в общите приказки в раздела!
IBAN : BG90STSA..................... , BIC : STSABGSF , Александър Димитров
Прeведох ти парите за тениската, останалите пари на срещата :bg:
ПП: Колега евала за търпението и ентусиазма с който ни организираш и събираш, без такъв огранизатор нищо няма да стане. Аз не бих се справил за това още веднъж ЕВАЛА :bg:
vaklinator
15-07-2009, 12:46
Здравейте!
Относно вечерята - вариант "Б" за двама
Относно тениските 2 броя вариант 2 размер "L"
За преспиването - ако има възможност за стая с 2 легла или остава както съм в списъка.
Парите за тениските ще бъдат преведени сега.
Furious 155
15-07-2009, 13:14
Име на получателя Александър Димитров
Номер на сметка на получателя (IBAN) BG90 STSA ......................
Състояние Извършено плащане
Дата 15.07.2009
Това е за 2бр. фланелки - парите ги пуснах през epay ;).
vaklinator
15-07-2009, 13:44
24266
Alfa User
15-07-2009, 13:54
До тук получените пари за тениските са от :
- Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
- wrc - 18 лв за 2 бр;
- DJ - 9 лв за 1 бр;
- jandarm - 18 лв за 2 бр;
- AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
- TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр :)
- 1239 - 9 лв за 1 бр;
- vesak - 18 лв за 2 бр;
- mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
- Madjo - 27 лв за 3 бр;
- gboiaj - 18 лв за 2 бр;
- Buxalkata - 18 лв за 2 бр;
- Furious 155 - 18 лв за 2 бр;
- arieca155 - 18 лв за 2 бр;
- vaklinator - 18 лв за 2 бр;
- Wolfy - 18 лв за 2 бр;
- rumenti77 - 10 лв за 1 бр;
- MUROMAN - 72 лв за 9 бр;
mitaka_111
15-07-2009, 14:03
- wrc - 18 лв за 2 бр;
- DJ - 9лв за 1 бр;
- 1239 - 9 лв за 1 бр;
моите са пуснати в 10,30
Аз добавям още 1 бр тениска размер XL Martini- червена за колегата piticar.
Ще се опитам,час по-скора да пребеда парите.:big_money:
Alfa User
15-07-2009, 16:55
Видяхме новите тениски - супер са като качество и като цветове. Надявам се да можем да съберем по-голямата част от сумата до петък, за да можем да поръчаме тениските и да станат навреме - от вас зависи !
Имам едно въпросче до колкото си спомням плана беше на 25 всички да се съберем в Пловдив :) и въпроса ми е решенолие е вече точно каде в Пловдив трябва да се съберем :)
Alfa User
15-07-2009, 18:06
Засега имаме един вариант. Добре че попита, за да го обсъдим (бях се отплеснал).
Мястото, за което говорихме, е паркинга на Метро 2 - Пловдив. Намира се на околовръстното - малко преди кръстовището на бул. България (пътя за Пазарджик) и околовръстния път. На картата от линка това е малко над кръстовището на път Е80 и път 805.
Метро-2 - Пловдив (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=bg&geocode=&q=%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2&sll=43.40824,24.620305&sspn=0.380608,0.890579&g=%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD&ie=UTF8&ll=42.158059,24.707565&spn=0.097093,0.222645&z=13)
Очаквам мнението на всички. Мястото е наистина удобно и за идващите от София, и от Пазарджик, и от Ст Загора (слиза се от магистралата на последната отбивка за Пловдив и Пампорово) и от северна България. Засега планчето е да се съберем там към 12.30, и като поизчакаме някой евентуално окъснял, да се организираме в колона и да потегляме към мястото на сбирката.
Как щеви намеря и на представа си нямам доста щемие трудничко :(
И аз съм така колега, за жалост Пловдив изобщо не го знам..... :-(
Ти по какъв маршрут си докато стигнеш до Пловдив? Напиши та да може да се разбереш с някой друг колега да се чакате някъде по пътя?
Иначе идеята за Метро2 е ОК. Колегите които ще идват от към Карлово ще ги чакам в Труд и от там заедно към Метрото.
Alfa User
15-07-2009, 19:08
@ vesak - Като се събереш с хората от Карнобат и Ст Загора, ще ти е доста по-лесно :) A и за всички останали се отнася - това е най-лесното за намиране място около Пловдив. Ще има подробни инструкции като наближи деня с голямо "Д".
Не знам как ви се струва мястото за събиране, но след това можем да извъртим колоната из Майнатаун, да видят и тука кво е красота в изобилие :)
Хехехех. Може-Може. Браво клуба там ли ще е?
Да позяпат малко легендарни автомобили.:boost:
за колегите дето не знаят кака да стигнат има
www.bgmaps.com =>Търси МАРШРУТ
Моите маршрути единя е Добрич-Шумен-Омуртаг-Сливен-Ст. Загора-Пловдив а другият е Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив. Сега чакам arieca155 да ми пише каде щеме чака зада знам от каде да минавам тои ми спомена нещо за петолъчката но аз не я знам каде е.
Моите маршрути единя е Добрич-Шумен-Омуртаг-Сливен-Ст. Загора-Пловдив а другият е Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив. Сега чакам arieca155 да ми пише каде щеме чака зада знам от каде да минавам тои ми спомена нещо за петолъчката но аз не я знам каде е.
на Сливен е петолъчката.:surrender:
Петолъчката е до Сливен
Влез в някоя карта и виж по опоменатия ти втори маршрут отсечката между Карнобат-Сливен (път I-6).
На запад от петолъчката е Сливен, на изток Карнобат, на юг Стралджа и Ямбол, а на север Върбишкия проход.
Ти по какъв маршрут си докато стигнеш до Пловдив? Напиши та да може да се разбереш с някой друг колега да се чакате някъде по пътя?
Иначе идеята за Метро2 е ОК. Колегите които ще идват от към Карлово ще ги чакам в Труд и от там заедно към Метрото.
Колега приямаш ли ме за спътник? аз идвам от Карлово(живот и здраве и колегата TRENDi) и ако може да ме водиш ще е супер :)
arieca155
15-07-2009, 20:48
Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив.това ти е най-удобния маршрут.пътя между шумен и карнобат е малко тра ла ла по внимателно.а щом не си пътувал по този път е добре да тръгнеш раничко да не бързаме после.то и без това от карнобат да ст.загора ще е манифестация.ето ти номерата ми 0887405409/0897272739.като тръгнеш се обади (най-добре като стигнеш шумен) и аз ще те чакам на разклона на пътя бургас-софия.после нямаш грижи.до 9 часа трябва да си в карнобат,после не чакам.
Често го карам Ст.Загора-Добрич.... най-добре е пътя Варна-Бургас(отклоняваш се за Каблешково)Айтос-Карнобат-Сливен-Нова Загора-Ст.Загора...по-дълъг е но е по-без дупки и мизерий,аз в повечето случаи минавам през Провадия-Айтос и после все направо до Ст.Загора... ако искате може да се чакаме някъде в Ст.З.?
Buxalkata
15-07-2009, 22:04
а от софия колко коли горе долу тръгваме .... ????
Alfa User
15-07-2009, 22:34
Ми ако не бъркам кой от къде е - от Софето ще сте 10-12 коли ... ебаси ... ако знаете каква тръпка беше тая неделя да видя в огледалата колона от 5 155-ци - започва да ме гъделичка нещо под лъжичката като си помисля за колона от 12 ... мммм
Buxalkata
15-07-2009, 23:06
Ми ако не бъркам кой от къде е - от Софето ще сте 10-12 коли ... ебаси ... ако знаете каква тръпка беше тая неделя да видя в огледалата колона от 5 155-ци - започва да ме гъделичка нещо под лъжичката като си помисля за колона от 12 ... мммм
ми айде елате до софия вси4ки и тръгваме заедно ;) ... :boost:
Алекс ас щте кихам като се видим брат нядявам се че не е проблем
mitaka_111
15-07-2009, 23:17
Колега приямаш ли ме за спътник? аз идвам от Карлово(живот и здраве и колегата TRENDi) и ако може да ме водиш ще е супер :)
ако няма кои да те води ми пи6и по рано за да мина по подбалканската и да сме заедно
колеги от София,
можем ли да се разберем, че ще се съберем на Лукойл-а в началото на Тракия, както писахме преди? а часа дали да е 10:00-10:30, че ако в 12:30 трябва да сме на Метро в Пловдив ми се струва добре, как мислите вие?
давайте мнения и да уточним софийските белисими от къде ще тръгнат :director::bg::Yeeeehaaa::rosso_spider::bounce8:
Furious 155
15-07-2009, 23:43
колеги от София,
можем ли да се разберем, че ще се съберем на Лукойл-а в началото на Тракия, както писахме преди? а часа дали да е 10:00-10:30, че ако в 12:30 трябва да сме на Метро в Пловдив ми се струва добре, как мислите вие?
давайте мнения и да уточним софийските белисими от къде ще тръгнат :director::bg::Yeeeehaaa::rosso_spider::bounce8:
ами то май мястото ще е началото на магистралата - я лукойла я тунинг центъра Овърдрайв ;) - шегичка за последното ;). Часа - спроед мен е хубаво да тръгнем навреме - 09:30-10:00 е добре - да си караме в ограниченето!
mitaka_111
15-07-2009, 23:45
затова се сабираме в неделя
Buxalkata
16-07-2009, 00:08
затова се сабираме в неделя
:?:
mitaka_111
16-07-2009, 00:13
виж парвата тема баце,компа ми прави беля затуи пи6а по малко
Furious 155
16-07-2009, 00:13
:?:
има предвид срещата на бояна в неделя ;)
mitaka_111
16-07-2009, 00:16
има предвид срещата на бояна в неделя ;)
мерси за разбивв
arieca155
16-07-2009, 08:32
Често го карам Ст.Загора-Добрич.... най-добре е пътя Варна-Бургас(отклоняваш се за Каблешково)Айтос-Карнобат-Сливен-Нова Загора-Ст.Загора...по-дълъг е но е по-без дупки и мизерий,аз в повечето случаи минавам през Провадия-Айтос и после все направо до Ст.Загора... ако искате може да се чакаме някъде в Ст.З.?
и това е вариант,каквото си избере.само да ми се обади като наближи.пак казвам за по-ранното тръгване.и да,не е лошо да ни чакаш в ст.загора,бих се радвал да пътуваме заедно.имате ми телефона.
ами то май мястото ще е началото на магистралата - я лукойла я тунинг центъра Овърдрайв ;) - шегичка за последното ;). Часа - спроед мен е хубаво да тръгнем навреме - 09:30-10:00 е добре - да си караме в ограниченето!
аз съм ОК с това, ако го решим единодушно за 9:30 там и изчакване до 10:00 на евентуално закъснелите, тъкмо ще пием и по кафенце :yes:
и това е вариант,каквото си избере.само да ми се обади като наближи.пак казвам за по-ранното тръгване.и да,не е лошо да ни чакаш в ст.загора,бих се радвал да пътуваме заедно.имате ми телефона.
Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив Аз ще тръгна по тоя маршрут и като съм в Шумен ще ти звъна само че още не съм решил към колко да тръгна 6 или 7 според вас в колко ще е по добре че да мога преди 9 дасъм в Карнобат :)
А за колегата от Ст. Загора колкото повече коли сме толкова по добре поне според мен :) така че може да се разберем каде да ни чакаш :)
ако няма кои да те води ми пи6и по рано за да мина по подбалканската и да сме заедно
Мерси за разбирането колега аз се разбрах с колегата 1239 да се чакаме в с. Труд той ще ми е водач из Пловдив, за което предварително му благодаря:yes:
mitaka_111
16-07-2009, 13:50
Мерси за разбирането колега аз се разбрах с колегата 1239 да се чакаме в с. Труд той ще ми е водач из Пловдив, за което предварително му благодаря:yes:
за ни6то
аз утре ще пратя парите.:biker:
The_Game
16-07-2009, 21:04
аз утре ще пратя парите.:biker:
Aз също. :)
- wrc - 18 лв за 2 бр;
- DJ - 9лв за 1 бр;
- 1239 - 9 лв за 1 бр;
- vesak - 18 лв за 2 бр;
- mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
- Madjo - 27 лв за 3 бр;
- gboiaj - 18 лв за 2 бр;
- ТЕОДОР ЙОНЧЕВ ??? - 18 лв за 2 бр;
Колега, как вървим с финансите? Какво е положението след днешния ден?
rumenti77
16-07-2009, 21:52
Аз днес към 15.00 ти ги изпратих.Ае наздраве.Ебати комисионата платих: за 9лв тениска дадох 5лв комисиона(ефтина работа):humpx:
Buxalkata
16-07-2009, 22:10
Теодор Йон4ев та това съм аз колега ;) .... и понеже сме в една банка не са ми взели такса :) .:grin:
arieca155
16-07-2009, 22:33
Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив Аз ще тръгна по тоя маршрут и като съм в Шумен ще ти звъна само че още не съм решил към колко да тръгна 6 или 7 според вас в колко ще е по добре че да мога преди 9 дасъм в Карнобат :)
Шумен-Карнобат скоро го минавах час и 15-час и 30 някъде,от добрич до Шумен нямам идея.питай ,не вярвам да няма кой да питаш,комшии,приятели.чака те доста шибан път докато слезеш до карнобат!
Alfa User
17-07-2009, 00:39
Засега се движим добре - "До тук - 279 лв от общо 490..." - както се вижда от поста със списъка. Извинявам се че не го обнових овреме, но от днес съм малко по пътищата на България.
Между другото за разсейване - днес се движихме за известно време в колона с два броя Lancia Delta HF Turbo - видео-репортаж очаквайте като се върнем.
@ vakllinator и Furious 155 - вашите пари се появиха чак днес следобяд към 17.00 - явно през e-pay трансферите стават по-бавно.
Оставям ви за два дена,че хич няма да имам нет - да слушкате ей ! :naughty:
The_Game
17-07-2009, 20:17
Аз днес към 15.00 ти ги изпратих.Ае наздраве.Ебати комисионата платих: за 9лв тениска дадох 5лв комисиона(ефтина работа):humpx:
Да бе, направо ми отрязаха главата. Аз вече бях оставил парите и мацката каза 5лв за трансфера,ако знаех щях да бръмна до Пловдив хем ще пием по една една бира с картофки с Алекс хем ще се разходя ама беше вече.
Очаквам с нетърпение края на другата седмица.
Furious 155
17-07-2009, 21:38
Да бе, направо ми отрязаха главата. Аз вече бях оставил парите и мацката каза 5лв за трансфера,ако знаех щях да бръмна до Пловдив хем ще пием по една една бира с картофки с Алекс хем ще се разходя ама беше вече.
Очаквам с нетърпение края на другата седмица.
е що не казахте че искате преводи да правите - мен банката ми взима 80 стотинки за превода през ипей и неизлизам от вкъщи даже... - после на срещата щяхме да се уравним!:yes:
Аз искам още една тениска черна с мартинито ,размер XL.
И така май оглавих класацията с 9 бройки.:yes:
Парите след малко премеждия ги пребведох за 8 бр,тази ще я платя допълнително като се видиме.
Какви тениски, потници....и т.н....какви 5лв. ..:gruebel:
Не ми остана време да прочета темата, защото лаптопа се изниза от дюшека и потъна до шамандурата:))
Аре бе Боббка ,целия 155 форум те издирва. Аз даже ти и звънях оня ден ,а ти все едно се криеш.Изпускаш събитието на годината Националната 155 среща.
Ето това прочети и ще си в час.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36533
Аре бе Боббка ,целия 155 форум те издирва. Аз даже ти и звънях оня ден ,а ти все едно се криеш.Изпускаш събитието на годината Националната 155 среща.
Ето това прочети и ще си в час.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36533
На морето съм бе братле.....веднъж в годината съм с дъщеря си и тоя месец съм яко на педалите обикалям насам натам няма спирка и за нет не осътава време....
старият тел. номер потъна....новият е 0884559742...аз го смених и в раздела за взаймопомощ...
Ще гледам да се разпиша......:oops:
На морето съм бе братле.....веднъж в годината съм с дъщеря си и тоя месец съм яко на педалите обикалям насам натам няма спирка и за нет не осътава време....
старият тел. номер потъна....новият е 0884559742...аз го смених и в раздела за взаймопомощ...
Ще гледам да се разпиша......:oops:
Каже къде си на това море бре,аз си търся евтинка оферта от 18 август? :grin:
Дъщерята на колко лета е?:naughty:
Каже къде си на това море бре,аз си търся евтинка оферта от 18 август? :grin:
Дъщерята на колко лета е?:naughty:
Ти за дъщерята забрави..:))...Василико....на един к.р от Царево...но не е евтинко....140лв. на ден за луксозна къщичка....4-5 човека се събират нормално.....но лошото е за сега са заети...в началото на месеца бяха свободни...ако имаш нещо предвид кажи...ще разгледам и ще ти звъна да ти кажа какво къде и как...наоколо..:gruebel:
Alfa User
18-07-2009, 19:43
Така, сега се прибирам от път, и лекичко прегрял ви пускам ъпдейтнатия списък с приведените до момента пари :
1. Аlfa User - 10 лв за 1 бр;
2. Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
3. wrc - 18 лв за 2 бр;
4. DJ - 9 лв за 1 бр;
5. jandarm - 18 лв за 2 бр;
6. AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
7. TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр :)
8. 1239 - 9 лв за 1 бр;
9. vesak - 18 лв за 2 бр;
10. mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
11. Madjo - 27 лв за 3 бр;
12. gboiaj - 18 лв за 2 бр;
13. Buxalkata - 18 лв за 2 бр;
14. Furious 155 - 18 лв за 2 бр;
15. arieca155 - 18 лв за 2 бр;
16. vaklinator - 18 лв за 2 бр;
17. Wolfy - 18 лв за 2 бр;
18. rumenti77 - 10 лв за 1 бр;
19. MUROMAN - 72 лв за 9 бр;
20. The Game - 20 лв за 2 бр;
Колеги, искам да попитам за колко часа е предвидено мероприятието? Съжалявам, ако е споменато някъде и не съм видял, но са вече 28 страници а не мога да следя редовно:) И също така в колко ще тръгваме ако е от София?
Колеги, искам да попитам за колко часа е предвидено мероприятието? Съжалявам, ако е споменато някъде и не съм видял, но са вече 28 страници а не мога да следя редовно:) И също така в колко ще тръгваме ако е от София?
МА ти спиш бряяя:bash::grin:
Alfa User
19-07-2009, 00:58
Няколко поста по-назад е показано мястото за събиране на всички групи в Пловдив - там е указан и часа.
Повтарям - часа на събиране на групите предлагам да е около 12.30. Да изчакаме някой евентуално окъснял докъм 13.00, и после в колона да потегляме към мястото на срещата.
Мястото според последните обсъждания, е паркинга на Метро 2. За групата от София и откъм морето - това е първата (съответно третата) отбивка към Пловдив от магистралата - от там карате само направо, има и указателна табела Метро (по пътя за Пампорово). За групата от Пазарджик - Метро 2 се пада от лявата ви страна, на кръстовището с околовръстния път. На показаната тук карта (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=bg&geocode=&q=%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2&sll=43.40824,24.620305&sspn=0.380608,0.890579&g=%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD&ie=UTF8&ll=42.158059,24.707565&spn=0.097093,0.222645&z=13) Метро 2 е съвсем леко на север от кръстовището на Пазарджишко шосе (Е80) и път 805.
Колеги,ако на някой му трябват 2 гуми Dunlop sp sport 205/45/16 DOT01 и 02 без кривини и жаби с малко грайфер-да ги мятам в багажника,цена-2 бири
Alfa User
19-07-2009, 13:21
Имаш ЛС, запази ми ги !
Alfa User
19-07-2009, 17:40
Все пак ... ако някой междувременно прояви интерес за гумите - нека се договаря със собственика - аз искам първо да ги видя.
Та по темата все пак - утре се разбрахме със управителя на почивната станция да се видим и да дам капарото за 25.07 - това официално означава, че всякакви нови записвания за нощувка ще стават само на място, и ако има свободни стаи. Същото се отнася и за менютата - заявявам уточнените до момента, а който дойде допълнително, ще поръчва каквото има на разположение в кухнята - никой няма да остане гладен все пак :)
Доколкото знам, софийската група в момента се договаря за пътуването - как и кога точно. Ще се радваме, ако пуснат инфото тук - което важи и за колегите от другите места. Хубаво ще е да имаме някаква приблизителна представа колко коли, откъде и кога горе-долу ще дойдат, за да знаем колко да изчакваме.
Утре ще получа и стикерите за срещата, и тези с никовете - повтарям, че ще се раздават по един стикер на кола (бройката е ограничена) и стикер с ника на шофьора (според заявените бройки).
Все още чакам някои хора да ми приведат пари за тениските - утре подавам окончателната заявка във фирмата, за да станат навреме до срещата. По-горе е публикуван списъка с изпратилите пари до момента, нека всички бъдем съвестни...
mitaka_111
19-07-2009, 17:53
за колите от СОФИЯ,сабираме се на царна маца,демек на последната бензиностанция на ЛУКОИЛ,намира се след караулката посока-ПЛОВДИВ,,,от 9,30 до 10- и после лека полека,,,,
Здравейте,
малко късно виждам темата. но със сигурност ще се включа в мероприятието. Само за през деня без нощувка.
Само не мога да разбера кога ще се тръгва от София.
Моля някой да уточни този въпрос.
Ако остане някоя тениска свободна аз ще я купя с удоволствие.
mitaka_111
19-07-2009, 17:55
Здравейте,
малко късно виждам темата. но със сигурност ще се включа в мероприятието. Само за през деня без нощувка.
виж малко над теб колега
The_Game
19-07-2009, 18:16
Така, сега се прибирам от път, и лекичко прегрял ви пускам ъпдейтнатия списък с приведените до момента пари :
1. Аlfa User - 10 лв за 1 бр;
2. Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
3. wrc - 18 лв за 2 бр;
4. DJ - 9 лв за 1 бр;
5. jandarm - 18 лв за 2 бр;
6. AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
7. TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр :)
8. 1239 - 9 лв за 1 бр;
9. vesak - 18 лв за 2 бр;
10. mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
11. Madjo - 27 лв за 3 бр;
12. gboiaj - 18 лв за 2 бр;
13. Buxalkata - 18 лв за 2 бр;
14. Furious 155 - 18 лв за 2 бр;
15. arieca155 - 18 лв за 2 бр;
16. vaklinator - 18 лв за 2 бр;
17. Wolfy - 18 лв за 2 бр;
18. rumenti77 - 10 лв за 1 бр;
19. MUROMAN - 72 лв за 9 бр;
Сега си прегледах белешките от банката и всичко е точно. :wallbash:
Здравейте,
На 25-ти/събота ,07- месец/ ,срещаме се на бензиностанция Лук Ойл след карулката посока Пловдив.
Alfa User
19-07-2009, 22:23
Ай мен ме няма :stumm:
Дано не остана без тенески :Suicide:
Сега си прегледах белешките от банката и всичко е точно. :wallbash:
Няма страшно, ако си направил превода в петък следобяд, ще се появят чак в понеделник. Тениски излишни май няма да има, но ако колегата Odin иска - нека напише какъв размер да е (може да уредим нещо преди да потвърдим поръчката).
Buxalkata
19-07-2009, 22:41
за колегите който ще пътуваме от софия нека да разменим телефони :
0883 32 66 38 Buxalkata Теди
mitaka_111
19-07-2009, 22:44
0876386839:dark2:
Мариян :grin:
0898 45 37 90
0888 06 20 51/служебен/
rumenti77
20-07-2009, 09:30
0878347177 :tooth:
0885334263-rumenti77 (Румен)
0897/842-142 - Madjo - Младен :grin:
живот и здраве до събота, аз ще бъда в 09:30 на ЛукОйл-а :bounce8:
Гледам, че се заговори за гуми тук :grin:
Някой ако има два броя (или 4) 205/50/15, които не му трябват, а пък горе долу стават за един полусезон да сподели... Нямаше да питам, но на път за рали "България" ми се случи това:
ПС. ГСМ Номер: 0898 48-22-38 МИШО :)
Alfa User
20-07-2009, 19:20
Предпоследен ъпдейт :
1. Получени още 20 лв от колегата The Game (че се беше притеснил че не е в списъка :) ). Има още 6 човека, които изчакваме за последната вноска :lupe:
2. КАПАРОТО вече е дадено, и имаме потвърждение за стаите и менютата.
3. Получих стикерите за срещата и тези с никовете - всичко е супер, благодарение на коlегата Alf, който явно ще трябва да понесе няколко бири допълнително от почерпка от мен ! :cheers:
Това е за сега. Може би ще е добра идея групите от София, северна БГ и откъм морето да си изберат по един водач - да се обяви тук с GSM-номера си, за да можем да поддържаме връзка по време на пътуването.
Гледам, че се заговори за гуми тук :grin:
Някой ако има два броя (или 4) 205/50/15, които не му трябват, а пък горе долу стават за един полусезон да сподели... Нямаше да питам, но на път за рали "България" ми се случи това:
ПС. ГСМ Номер: 0898 48-22-38 МИШО :)
Имам...утре през деня ще проверя и ще ти пиша... Иначе имат още за сезона и имаха още от протектора...Не бързай да клупуваш ако ги изровя ще ти ги донеса в сряда:wink:
ЕДИТ:
Значи намерих....Малко зор беше да се покатеря на тавана:gayfight: Ама там цяло златно съкровище от мои стари гуми.. :go: :go: Ама едно време нали бях рейсър..:go:
Таа..избирай..
Uniroyal 205/50/15- малко грайфер....половин един сезон
Ventus K102 195/50/15- 4-5мм грайфер...Некви корейски са като марка...
Kumho 195/55/15- тия са най-убавите(мисля да ги продавам ама ще почерпиш..) и ги търкалях до последно докато не си купих нови гуми тоя сезон..:grin:
Казвай кои ти трябват и ти ги подарявам:grin: В Сряда ще си идвам в София, така че имаш право на избор и време...Няма смисъл да ги пращам по еконт защото пак в сряда ще дойдат :wink:
Alfa User
20-07-2009, 22:25
Еейййй, а да имаш нещо на 14 или 16 цола ??? :)
Ъпдейтнах темата с официалната информация за националната среща - можете да хвърлите по едно око.
Ще ми се да замоля ако някой има свястна видеокамера - да я вземе задължително, за да документираме събитието не само в снимки. Примерно един видеофилм със движението на колоната по острите завои на Родопите, подреждането на колите и т.н. ще е супер.
Furious 155
20-07-2009, 22:49
Ъпдейтнах темата с официалната информация за националната среща - можете да хвърлите по едно око.
Ще ми се да замоля ако някой има свястна видеокамера - да я вземе задължително, за да документираме събитието не само в снимки. Примерно един видеофилм със движението на колоната по острите завои на Родопите, подреждането на колите и т.н. ще е супер.
Алекс, само май не ни става ясно къде е това Метро 2 на пътя за Пловдив - Метро 1 го знам ама то е доста в другия край на града!
Buxalkata
20-07-2009, 22:54
идеята за камера е много добра и аз днеска си мислих да предложа таз идейка ... дано се намери доброволец режисиор ;):super:
mitaka_111
20-07-2009, 22:56
Алекс, само май не ни става ясно къде е това Метро 2 на пътя за Пловдив - Метро 1 го знам ама то е доста в другия край на града!
6те се оправим някак,имам блед спомен като се вра6тах от сре6тата в ПЛОВДИВ,от там минах
Алекс още две бройки без преспиване пиши :drunk:
Buxalkata
20-07-2009, 23:13
то май ще се събереме цифра хора ;) ...
амиииииииииииииии от кога ви чекам АС:kiss:
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
на 1 вта отбивка на магистралата за плд,
но ако искате ако сте към 11.30 в пазарджик можете да се присаедините и кам нас ;)
0894394844 Тошко
Нем :) Имах ама ги подарих на един приятел с едно дрифтарско бмв :):) Та само 15ки имам :) И 205ците за Wolfy запазени :)
то май ще се събереме цифра хора ;) ...
ми че къъъъъъъъъ трябва да е весело
Alfa User
21-07-2009, 00:47
@ Furious 155 - за по-добра ориентация драснах набързо по картата (сори за качеството, но все пак е почти 01 ч) и я прилагам като линк по-долу - дано се види добре.
картата (http://picasaweb.google.bg/slyn4ogled/Razni#5360663189292310978)
@ asia - айде бре хора, от кога чакам да се запишете :super:
Buxalkata
21-07-2009, 23:25
айде ентусиасти ... дойде ли събота ???
ама то хубаво за меню ама то за ве4ерта а за обяд да си вземем нещо цър пър нали имало барбекю???:eat: или се бъркам нещо 4е до ве4ерта само на бира ... не си е работа :yawn:
Аз да попитам....:prescription:...в неделя до колко часа ще сте на сбирката?.....да знам, като тръгна от южното черноморие към 10ч. сутринта....дали ще успея накрая да се включа....:eat:
mitaka_111
22-07-2009, 00:08
Аз да попитам....:prescription:...в неделя до колко часа ще сте на сбирката?.....да знам, като тръгна от южното черноморие към 10ч. сутринта....дали ще успея накрая да се включа....:eat:
БОБИ смятам 4е няма да ни даржат пове4е от 11 4аса
БОБИ смятам 4е няма да ни даржат пове4е от 11 4аса
...е няма да успея...немога да тръгна по рано, защото трябва да изтрезнея.....
Alfa User
22-07-2009, 00:38
Аз да попитам.......в неделя до колко часа ще сте на сбирката?.....да знам, като тръгна от южното черноморие към 10ч. сутринта....дали ще успея накрая да се включа....
Ми то зависи как ще се представим вечерта - но според мен при всички положения ще сме там до обяд. Може да се съберем на по кафе или бира като се събудим в неделя, и после лека полека да се спуснем пак в колона до Пловдив - па от там - кой както реши :)
Може би наистина е хубава идея да имаме нещо за хапване докато дойде време за вечерята на 25-ти - оборудвайте се както намерите за добре.
Ако има някаква нова информация, ще я пускам тук веднага, така че хвърляйте по едно око на темата. В официалната тема за срещата съм публикувал номера си - в случай че стане нещо по път (дано няма проблеми) или просто за информация. Ще е хубаво както казах и по-горе, всяка група да ми каже като тръгва за Пловдив, както и (ако решите за добре) като минете някоя възлова точка от маршрута.
Имайте в предвид, че за събота прогнозата е за доста жежко време - макар че на мястото на сбирката няма да е чак така висока температурата...
The_Game
22-07-2009, 00:40
И със мен ще има още 2-3ма човека :)
mitaka_111
22-07-2009, 01:00
...е няма да успея...немога да тръгна по рано, защото трябва да изтрезнея.....
БОБИ сас сигурност в ПЛОВДИВ 6те сме до кам 1-1,30 2,,,,,не знам кога 6те трагне6
Аз се разбрах с arieca155 че щени чака на отбивката София-Бургас някаде около Карнобат пак в събота ще му звъна допълнително да се знае със сигурност и от там сме към Пловдив. До колкото разбрах той на татък знае пътя и ще ни води а моя номер е 0890387626 - Краси
Аз и колегата DJ трьгваме от Троян.Ще гледаме да сме точни.
Георги-0886763758
Аз и колегата DJ трьгваме от Троян.Ще гледаме да сме точни.
Георги-0886763758
Точно така само трябва да се чуем за да се разберем за час :cheers: . В същност ще се обадя на колегата 1239 за да се разбера в колко ще ни чака в Труд и тогава с тебе ще се чуем :handshake:
ПП: Моя номер е 0888/94 24 83 - Драго:wierdo:
БОБИ сас сигурност в ПЛОВДИВ 6те сме до кам 1-1,30 2,,,,,не знам кога 6те трагне6
Може а се засечем по магистралата за София......ще звъна на Марян, да видя до къде сте я докарали...
mitaka_111
22-07-2009, 19:14
Може а се засечем по магистралата за София......ще звъна на Марян, да видя до къде сте я докарали...
а дано се видим де:cheers:
МарИян:handshake: Бобка.
mitaka_111
22-07-2009, 19:21
МАРИ, ми тои като ве4е е без АЛФА кво го праим:unsure::cheers:
The_Game
22-07-2009, 20:46
МАРИ, ми тои като ве4е е без АЛФА кво го праим:unsure::cheers:
В багажника и на челото една емблема :)
Тия дни трудно изтрезнявам, та ме извини за грешките:hehe:
А защо без Алфа бе братле?
mitaka_111
22-07-2009, 21:21
Тия дни трудно изтрезнявам, та ме извини за грешките:hehe:
А защо без Алфа бе братле?
аз така разбрах братле,дано е гре6на информацията
155_8000rpm
22-07-2009, 21:43
Готвите ли се бе еййййй секта...айде да става събота,че ми изсъхнаха устенцата...
ай наздраве на всички:cheers:
Сетих се вчера да пусна някой мейл на три телевизии,ако искат да отразят събитието на тръгване от Метро2...не знам дали ще одобрите,ама така ми дойде...нека видят всички какво означава АЛФА 155 за нейните собственици...
Ако въобще ни отрази някой де...:hehe:
mitaka_111
22-07-2009, 21:48
Готвите ли се бе еййййй секта...айде да става събота,че ми изсъхнаха устенцата...
ай наздраве на всички:cheers:
Сетих се вчера да пусна някой мейл на три телевизии,ако искат да отразят събитието на тръгване от Метро2...не знам дали ще одобрите,ама така ми дойде...нека видят всички какво означава АЛФА 155 за нейните собственици...
Ако въобще ни отрази някой де...:hehe:
4е тва е супер бре братле,дано се навие поне една де:cheers:
mitaka_111
22-07-2009, 22:22
и аз пуснах писмо на БТВ,4е там имам регистация,дано стане не6то
Последно групата от София къде се събира?
mitaka_111
22-07-2009, 23:47
Последно групата от София къде се събира?
от 9,15 до 10,00 на ЛУКОИЛА на изхода на тракия или таи наре4ената ЦАРНА МАЦА
10 часа???
Хайде малко по рано или?:unsure::unsure:
mitaka_111
23-07-2009, 00:34
10 часа???
Хайде малко по рано или?:unsure::unsure:
така сме се разбрали на сре6тата тази неделя,трагваме в 10.00,ако пита6 мен аз сигурно о6те в 9 сам там,да не казвам 4е и по рано ,,сас сигурност,,,сан не ме хва6та
milenamr
23-07-2009, 02:56
Дано наистина някоя медия да отрази първото по рода си събитие в България
Incontro nazionale della Alfa Romeo 155:big_bow_down::cheers:
lulin racing
23-07-2009, 11:43
И моя милост сколаса да дойде,но без преспиване. Дано има едно стикерче и тенисчица за мене :hehe::cheers:
rumenti77
23-07-2009, 12:14
И моя милост сколаса да дойде,но без преспиване. Дано има едно стикерче и тенисчица за мене :hehe::cheers:
:bravo: за решението,крайно време беше:handshake:.
Alfa User
23-07-2009, 18:13
За стикера ще те уредим ;)
А идеята за телевизиите е много добра, но може би е по-добре да се отрази събитието на самото място - не само тръгването от Метро ... ще го мислим като (ако) дойде ТВ-екипа. А между другото - някой ще вземе ли видео-камера ? Аз не успях да намеря :(
Групата от Сф ако тръгне към 10.00-10.15 тъкмо ще сте навреме на Метро - иначе ще трябва да висим доста по жегата, а там май няма кафенета :(
А идеята за телевизиите е много добра, но може би е по-добре да се отрази събитието на самото място - не само тръгването от Метро ... ще го мислим като (ако) дойде ТВ-екипа. А между другото - някой ще вземе ли видео-камера ? Аз не успях да намеря :(
Групата от Сф ако тръгне към 10.00-10.15 тъкмо ще сте навреме на Метро - иначе ще трябва да висим доста по жегата, а там май няма кафенета :(
ми разпънете си шатри и чадъри бре.:picnic:
Buxalkata
23-07-2009, 19:00
ми 9.30 да се събреме докат напомнпаме гумите тва онова и 10 да тругваме леко по леко ;) .. който закъснее ще настига и тва е :smoke:
аз от днеска по4вам да подгрявам за събота ве4ер 4е леко удъртявам ... :clown::tequilla: айдо до събота ;) ....
кафета нямаа , ама щти си носим бира ууу кутиики:picnic:
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
ние ннема да пием по многу многу,че от там палим директно за Варната ,(пазарджишката група):super:
наи много по 1 бира:lupe::smoke:
155_8000rpm
23-07-2009, 22:51
кафета нямаа , ама щти си носим бира ууу кутиики:picnic:
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
ние ннема да пием по многу многу,че от там палим директно за Варната ,(пазарджишката група):super:
наи много по 1 бира:lupe::smoke:
Толкова си убедителен за тая 1 бира,че за малко да ти повярвам...:Tease:
Или една преди тръгване искаше да кажеш...
Тя Варната колкото и бири да изпиете пак ще си е на мястото-ще я намерите...гарантирам...:drunk:
А там нещо за обяд на мястото на срещата има ли подходящо или да си носим мръвки за печене?
Furious 155
24-07-2009, 11:34
А там нещо за обяд на мястото на срещата има ли подходящо или да си носим мръвки за печене?
и аз това се питам - да си нося харана или там ще има?
Колеги, да ви кажа със съжаление, че няма да идвам. Трябва да се прибирам към Плевен. Ще се видим на някоя от "общите" срещи.
Alfa User
24-07-2009, 14:37
@ Odin & Furious 155 - малко по-нагоре писах, че няма да е лошо да си вземем по нещо за хапване - това е почивна станция/хижа, и нямат особени наличности в кухнята. Вечерята я осигурихме с предварителни уговорки и капаро, но за през деня надали ще ни огрее нещо. Вземете си и нещо за пийване, за да не пресушим бара за вечерта :)
@ koolio - много съжалявам че няма да се видим, градски - надявам се ще се реваншираш скоро !
И аз да се обадя . На 2-3км. в района има и други заведения . От глад и жажда няма да умрем . Аиде да идва събота .:eat:
на мен ми излязоха фирмени проблеми и ако се освободя ше гледам до 18ч да се появя на хижата..... за съжаление не обещавам,ако не успея да дойда и има някави пари свързани със стая,храна или нещо от сорта ще ги опрвя веднага ,благодаря предварително :)
Alfa User
24-07-2009, 21:17
Ако трябва, да сформираме колоната да идваме да те отърваваме от бачкане ? :bouncing_smiley:
Майтапа настрана, дано всичко е ОК и да успееш да дойдеш !
Ако трябва, да сформираме колоната да идваме да те отърваваме от бачкане ? :bouncing_smiley:
айде де :)
Гледам някои се поотказват,аз пък се оказа почти сигурно,че май ще мога да дойда.Уговорката си остава утре 12ч на Метро2 нали?Ще гледам да съм там,айде до утре,дано:drool:
Alfa User
24-07-2009, 21:29
Ааа, никой не се е отказал - нормално е да се появяват пречки тук-там. Ма оня Мърфи ще да е виновен сигурно... Момчета, а сега малко по-сериозно.
Приканвам всички за разумно шофиране утре - пътищата към и от морето са ужасяващо претоварени и опасни тия дни, а и ще е доста горещо на всичкото отгоре. Клуб "Алфа Ромео - България" от самото си създаване приканва за толерантност и взаимно уважение на пътя. Нека покажем, че сме съвестни и отговорни, и да опазим себе си и другите !
Лек път на всички, нямаме търпение да се видим утре !
Buxalkata
24-07-2009, 22:40
и аз и аз ;)
Колеги голяма трагедия :( утре няма да мога да доида днес като трябваше да си получа заплатата но шефа ми се направи на много велик и нени даде парите :( и сега сум без никакви пари много се ядосвам че няма да мога да доида око може нещу по пощата или с някакви доставчици да ни пратите тениските и ако може и едно или две стикерчета ще сум мн мн благодарен
155_8000rpm
24-07-2009, 23:05
Колеги голяма трагедия :( утре няма да мога да доида днес като трябваше да си получа заплатата но шефа ми се направи на много велик и нени даде парите :( и сега сум без никакви пари много се ядосвам че няма да мога да доида око може нещу по пощата или с някакви доставчици да ни пратите тениските и ако може и едно или две стикерчета ще сум мн мн благодарен
Ебати шефа,той знае ли че си има работа със секта...:evil:
А сега сериозно:на заем не можеш ли да измислиш нещо...не си струва за такова дребно недоразумение да пропуснеш такова събитие...
В последния момент като гледам изникнаха пречки...лошо...на всички които няма да присъстват,а имат желание ще им кажа,че ще съжаляваме и ние,че няма да ги има...
Натиснете малко обстоятелствата,за да ги промените–няма невъзможни неща...
rumenti77
24-07-2009, 23:53
:director:За колегите от София,аз предлагам като тръгнем към Пловдив да караме с някаква по нормална скорост,че има легенди на инхалатори(говоря за моята)а и не сме тръгнали на състезание.
Alfa User
25-07-2009, 00:01
Да се присъединя и аз към колегата - наистина ли няма шанс за някой лев на заем ?
Кофти е по такава тъпа причина да се пропусне събитие от този тип, наистина се надявам да уредите нещо и да се видим.
Колега направи всичко възможно...Ако няма да плащаш нощувка ще минеш само с 40-50лв. за гориво..както казаха колегите вземи на заем...А тениската не я купувай ако трябва...все някой от нас ще я вземе...хайде чакаме те:tongue2:
Иначе и аз предлагам да не се кара с над 120км... + че искам някъде почивка на някоя бензиностанция, защото до Пловдив ще съм изпил поне 3литра вода(без клима съм)...И ще трябва място за отичане:tongue2:
Furious 155
25-07-2009, 01:26
Иначе и аз предлагам да не се кара с над 120км... + че искам някъде почивка на някоя бензиностанция, защото до Пловдив ще съм изпил поне 3литра вода(без клима съм)...И ще трябва място за отичане:tongue2:
Е ти ако 120км не можеш да задържаш, нагоре по баира незнам :) - ще те пуснем да се оттечеш в тоалетната на Метро2 ;). Иначе да нека скоростта не надвишава 120км/ч, тъкмо по-икономично и повече време за реакция на някой психопат!
arieca155
25-07-2009, 07:37
:drive::go:
аиииде момци,ставаите,че има бира за пиене:prescription:
rumenti77
25-07-2009, 08:03
За бира незнам ама що ракия имааааа :crazy:
За бира незнам ама що ракия имааааа :crazy:
музикаааа за ушите миии:clap2::lol:
rumenti77
25-07-2009, 08:20
Лек път на всичи:drive: и живот и здраве в Пловдив ще се видиме(:big_whoops:що народ ще сме, ебати кефа:shocked:)
Аз няма да ставам,не съм спал цяла нощ от вълнения.
па за вас колеги не знам.:crazy:
Айде след малко палиме джапанкити.:drive:
Наздраве.:drunk:
за колко часа и къде е уговорката в пловдив?
Alfa User
25-07-2009, 11:31
12.30 на паркинга на Метро 2 - слизаш от магистралата на третата отбивка за Пловдив, и след 1.5-2км пътя се разделя на две - към града (наляво) и към Пампорово и Метро 2 (има табели и за двете) - леко вдясно. Метро ще ти се падне от лявата страна точно преди кръговото с бул България (пътя за Пазарджик).
Там се събираме, изчакваме максимум до към 13.00 (адска жега е тука), и потегляме нагоре към Балкана.
12.30 на паркинга на Метро 2 - слизаш от магистралата на третата отбивка за Пловдив, и след 1.5-2км пътя се разделя на две - към града (наляво) и към Пампорово и Метро 2 (има табели и за двете) - леко вдясно. Метро ще ти се падне от лявата страна точно преди кръговото с бул България (пътя за Пазарджик).
Там се събираме, изчакваме максимум до към 13.00 (адска жега е тука), и потегляме нагоре към Балкана.
аха, незнам дали изобщо ще тръгна още, ако има възможност ще се видим направо горе :)
Ключове търсихме, с въжета се плашихме, от жегата се уморихме и прегряхме, но вече всички сме налице на хладно в очакване на засядане на масите.
Тръпката е уникална просто - 28 155-ци в колона е нещо невероятно.
На колегите които сега четат това и не са тук пожелавам друга среща в най-скоро време в двойно по-голям състав.
А снимки утре.
vikoalfa
25-07-2009, 21:32
Хайде,като изтрезнеете качете снимки и ние да се порадваме на Леген(д)ите:Yoda:.
Ето няколко снимки за подгряване :meeting:
От достоверен източник научих, че момчетата от Перник водят с 3:0:tequilla:.....:clap2:
Прекрасно събиране се получи,много съм доволен,радвам се,че се вече познавам на живо толкова много и готини хора.Дано и хората да се радват,че ме познават:BIGsmile:.Аз рано сутринта, още въодушивен от вчерашния ден,разчесах здраво един бръз Голф ЖТИ,хихихи.Нямам време повече да пиша,после пак.
Хайде лек път и безаварийно на всички!
Които тръгнаха всички стигнаха /беэ эначение как/,много хубаво беше . Лек и беэавариен път на останалите . Благодарности на ОРГАНИЭАТОРА и да ни събере пак /дай боже и повече/.:th_up:
стана страхотна срещта,:prescription::bowdown:
много нови приятели от това по хубаво немаа много бира се изпии па да не говорим и ракиия,с колегата МИТАКА_111 напрао се размазахмее ,мноу убав човек:drunk:
организацията беше супер ,браво на чичо ви Алекс и на Милена:bowdown: сутриннта сичко беше починало :drunk:
---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:42 ----------
аидии ,че чакаме и фотосии:big_love:
дееба таз крива нива дееба............:bash:
155_8000rpm
26-07-2009, 14:52
Аз даже не знам какво да напиша...гледката от толкова 55-ци в колона ще ми държи влага доста време...даже настръхвам като се сещам сега...
БРАВО на всички,страхотна среща стана :bowdown:.
БРАВО и на Алекс за нервите и търпението по време на организацията...абе нямам думи...УНИКАЛНО се получи...
Другият път още повече легендарни коли и легендарни хора...
:-D
дееба таз крива нива дееба............:bash:
The_Game
26-07-2009, 15:13
Aйде и Румен като се прибере да пише.
:clap: и :big_bow_down: за Алекс и Милена
Браво на Алекс и Милена за перфектната организация всичко беше страхотно. На мен абсолютно всичко ми хареса :drunk: . Браво на всички колеги за страхотните коли :bowdown:. И не на последно място супер доволен съм че вече имам и нови приятели истински не само форумни :drunk:
ПП: Миленче вече ако си станала дано не те боли главицата:hi_temerature:
Ето много скромно от мен няколко снимки , извинете за лошото качество но е много смотан фотоапарата( и фотографа:shutup: ) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13783641
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
Прекрасно събиране се получи,много съм доволен,радвам се,че се вече познавам на живо толкова много и готини хора.Дано и хората да се радват,че ме познават:BIGsmile:.Аз рано сутринта, още въодушивен от вчерашния ден,разчесах здраво един бръз Голф ЖТИ,хихихи.Нямам време повече да пиша,после пак.
Хайде лек път и безаварийно на всички!
Човече с теб не си казахме чао, но нищо нали все пак ще се видим отново. Аз само не разбрах на твоята красавица пише ли отзад с какъв мотор е? Браво за голф-а изял е малко от това http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13783823 :big_love:
Една дума---> У-Н-И-К-А-Л-Н-О
И аз много набърже си тръгнах сутринта и с малко хора успях да си кажа чао, но нищо все пак това е само началото на срещите ниииии:super::super::rosso_spider:
Alfa User
26-07-2009, 18:12
Първо искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които дойдоха - без вас тази среща нямаше да е такава!
Надявам се всички да сте си изкарали добре и да сте се забавлявали.
Имаше всякакви интересни и някои трудни моменти по пътя нагоре, но мисля че при жега от 45 градуса и такова изкачване в колона е нормално. Надявам се всички да са се прибрали нормално и без инциденти днес.
Много се радвам, че се запознахме със всички вас, и че се събрахме такива готини хора - просто нямам думи в момента да се изкажа както трябва (може да е от недоспиването и други такива фактори).
Извинявам се и за малкото неразбории и не дотам доброто отношение от страна на управата на почивната станция. Надявам се следващият път всичко да е перфектно !
Ще ви помоля да качвате снимките от срещата в темата "Снимки Alfa 155" на колежката asia - за да можем да ги съберем на едно място.
Речта, която съпроводи тоста на Alfa User е най-точното нещо, което можеше да се каже! Респект към организацията - като за пръв път беше перфектно - по европейски изпълнено! :bg:
Интересно ми е дали pinko не може да направи нещо по въпроса за отразяване на събитието в списанието, за което работи... Вие как мислите?
ПС. БЛАГОДАРЯ на Toki4a, че се отдели от Пазарджишката група, за да ми покаже пътя за Пещера!:th_up:
ПС2. Благодарности отправям и към VFTI, за това, че беше примерен съкилийник :sleepy:
Колеги всичко е било страхотно...съжалявам че не успях да дойда..поклон на организаторите
Buxalkata
26-07-2009, 21:19
ехааа айде и аз си стигнах най на края до вкъщи,4е използвах момента 4е сме там и се поразходих на сам на там ;) ...Та за срещата смятам много сполу4лива благодарение на организаторите вси4ко то4но беше ...
само жегата ни сма4ка малко ама пък ве4ерта беше перфектното време за беседа на беседката ;)
не можах да си кажа 4ао с вси4ки ама бяха реаниматори пове4ето .... еми освен да завърша с думите до другия път .... :drunk:
milenamr
26-07-2009, 21:24
Благодаря на всички, че дойдохте и благодарение на вас тази първа по рода си Национална среща на Алфа 155 се реализира.:big_bow_down:
А купона беше супер, като изключим малко нелоялното отношение от страна на собсвениците, но то изобщо не бе способно да ни развали кефа, защото всички ние бяхме там за да се забавляваме и надявам се за всички забавлението да е било на ниво:drunk::cheers:
Съжалявам за колегите, които не успяха да дойдат, но се надявам на следващата среща да компенсират(а такава със сигурност ще има като гледам колко ентусиазирани са всички :))
Изживяването наистина е невероятно, аз изгубих ума и дума като гледах пред мен десетки 155-ци и зад мен също десетки, просто уникално, невиждано нещо :)
Не ми се е случвало друг път подобна радост за окото и душата.:big_love:
Абе каквото ида кажа думите са твърде семпли за да опишат усещането и впечатлението ми от тази невероятна среща.Благодаря ви още веднъж и съм изключително щастлива, че се запознах с толкова много готини хора :big_bow_down:
и се надявам скоро да се видим отново в още по разширен състав :)
ПС. БЛАГОДАРЯ на Toki4a, че се отдели от Пазарджишката група, за да ми покаже пътя за Пещера!:th_up:
Момчетата от Пазарджик не веднъж са доказали, че са супер точни пичове и винаги може да се разчита на тях.
Благодаря ви Пазарджик ,обичам ви !!! :kiss::respect::cheers:
Даааа речта/тоста на Алекс беше наистина много добра...хихих :blush::blush:
Наистина неописуем кеф беше тази среща...След мъничко и аз ще кача моя материал:drunk:
А наглия господин с една "Бяла 155 Мартини" няма ли да ни я даде така чаканата снимка...той си знае коя:flirt::Tease::Tease:
Даааа речта/тоста на Алекс беше наистина много добра...хихих :blush::blush:
Даа, имаше един луд фен до мен, който така се разчувства, че пророни няколко сълзи, ама може и да е от друго събитие, съвпаднало с речта :roll2:
А наглия господин с една "Бяла 155 Мартини" няма ли да ни я даде така чаканата снимка...той си знае коя:flirt::Tease::Tease:
"Наглият господин" се оказа много по-точен от колкото някога съм си представял! РЕСПЕКТ към него и цялото му семейство - да сте живи и здрави - и вие, и легендарната бяла 155 от Карнобат!
:thumbup:
arieca155
26-07-2009, 22:56
качих я,качий я!!!да не я видя на някой календар в местната книжарница по нова година.:firstprize::rotfl:
Мишо благодаря за топлите думи,срещата ми с теб и венци направи тази среща за мен много приятна.не си казахме довиждане (съжалявам),на жената една роднина почина в събота по обед и се наложи да тръгна рано в неделя та ходих по погребения.надявам се да се видим на "итал-трака"(ако има пари).
благодарности на алекс (да се свети името му),също така и на неговата спътничка в живота.
В такива моменти думите са доста малко.
Имаше от всичко,то не се губиха ключове/целия се бях наврял в На Митака 111 бажажника да ги търся/,то не бяха паднали капаци на огледала,прегряти авномобили,спукаин радиатори,въжета ,ремонти,просто нямама думи.
Уникално преживяване и гледка.
Всички колеги по оръжие/155 - самотоносач за поразяване на наземни цели/ са супер страхотни хора и много точни и коректни пичове.
Много бира и алкохол се изпи,много глави боляха на сутринта/верижни трактори оряха/. Някой хора ги почерпих с аналгин,други не успях ,нищо здраве да е.
Само не разбрах ,защо ми хартиса бполовината каса бира?:drunk:
На организаторите :Огромно Благодаря. :bravo:
На ПЗ групата много поздрави ,много Арни хора са еййй.
Още веднъж благодарим за подкрепата и помоща навръщане.
НЯКОИ ДА ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МОЯТА ХАВЛИЯ НА ALFA ROMEO ???
Много мистериозно изчезна от пейката.
Ако някои има информация нека да ми я сподели или да ми я върне Моля.
rumenti77
26-07-2009, 23:49
Пичове прибрахме се.Велика среща беше(надявам се следващите да са още по велики)много готини хора,много готини коли и много готини моменти.Просто беше нещо невероятно.Хиляди благодарности на Алекс и Милена за организацията също така на Митака111,Мариян и Ваклин които ми помогнаха да се прибера днес(Митака беше човека с въжето който ме задърпа до пазарджик,а Мариян зад мен който помагаше с каквото можеше.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА)и на всички пичове от Пазарджик(където ми остана "легендата" за ремонт).Хора просто искам да ви кажа че много се радвам че ви познавам.Няма такъв купон,беше много яко.А попринцип вече може да ми викате Румен-радиатора:flirt:.Ебати 17та бира пия и още не мога да изтрезнея:drunk:.
DJ Vladic
26-07-2009, 23:51
Я да видим още снимки .. тия които не присъствахме, поне да видим вие какво сте направили! :) Поздрави на всички.
П.С. Ами някой от Русе имаше ли? .................. Май нямаше :D
Я да видим още снимки .. тия които не присъствахме, поне да видим вие какво сте направили! :) Поздрави на всички.
П.С. Ами някой от Русе имаше ли? .................. Май нямаше :D
Обичам ви ,но сте несериозни . :prescription:
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
Пичове прибрахме се.Велика среща беше(надявам се следващите да са още по велики)много готини хора,много готини коли и много готини моменти.Просто беше нещо невероятно.Хиляди благодарности на Алекс и Милена за организацията също така на Митака111,Мариян и Ваклин които ми помогнаха да се прибера днес(Митака беше човека с въжето който ме задърпа до пазарджик,а Мариян зад мен който помагаше с каквото можеше.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА)и на всички пичове от Пазарджик(където ми остана "легендата" за ремонт).Хора просто искам да ви кажа че много се радвам че ви познавам.Няма такъв купон,беше много яко.А попринцип вече може да ми викате Румен-радиатора:flirt:.Ебати 17та бира пия и още не мога да изтрезнея:drunk:.
Още утре отивам за да си купя въже.:prescription:
Furious 155
27-07-2009, 01:38
на следващата такава среща може и звуков удар на правим - една 10-15 секундна сесия на моторите на прекъсвач :):):) голяма дандания ще направят! :super:
на следващата такава среща може и звуков удар на правим - една 10-15 секундна сесия на моторите на прекъсвач :):):) голяма дандания ще направят! :super:
Ей голям мерак да уморите някои дизел и да бъдете опушени :bouncing_smiley:
Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите :blush:. Срещата беше уникална :firstprize:. На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ :clapping: .
Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите :blush:. Срещата беше уникална :firstprize:. На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ :clapping: .
със зарядно за акумулатори можем ли да ти помогнем ,да те съживим малко?:kicking:
Поздрави и от мен-радвам се ,че вече се познавам с повечето от вас!:clap2:
Добре де аз не разбрах,кой се е просълзил от радост или кеф или от бири ?:beer:
155_8000rpm
27-07-2009, 21:29
Ти пък кога успя да се изнижеш...тая твоята ракия на финала ми довърши ритуалното самоубийство...на сутринта целия кукубенд и слави трифонов бяха в мойта глава...
Ти пък кога успя да се изнижеш...тая твоята ракия на финала ми довърши ритуалното самоубийство...на сутринта целия кукубенд и слави трифонов бяха в мойта глава...
Хахах, скоросмъртницата накрая ни махна главите на всичките десетина оцелели, не само на теб :drunk: :goodnight:.
П.С. Драми аз нямах (Туборг, Троянска домашна ;-), Сливенска перла, Сопотска скоросмъртница :tequilla:) освен, че цялата неделя леко още ми се въртеше "хеликоптер" при резки движения :innocent:.
Buxalkata
27-07-2009, 22:04
и до края на лятото ще правим ли още една среща :) ве4е тениски поне си имаме ще минем и без стикери и такива подробности само за идеята ...само да оправя моторетката 4е така като трактор работи :(
качих я,качий я!!!да не я видя на някой календар в местната книжарница по нова година.:firstprize::rotfl:
Мишо благодаря за топлите думи,срещата ми с теб и венци направи тази среща за мен много приятна.не си казахме довиждане (съжалявам),на жената една роднина почина в събота по обед и се наложи да тръгна рано в неделя та ходих по погребения.надявам се да се видим на "итал-трака"(ако има пари).
благодарности на алекс (да се свети името му),също така и на неговата спътничка в живота.
Съжалявам за роднината...
Ей това Карнобат много хубав град с много хубави хора ще дойде :Yeeeehaaa: Наистина супер си прекарахме... Между другото и съдбата се намеси, че да успеем да се намерим на магистралата(...Господ ме дари с рядко щастие на магистралата...буквално!:rotfl: хахахаха)...И аз много добре си прекарах и ми беше много драго...Надявам се да се видим на трак дея:beer: Снимката е супер...Ама трябваше още 5-6 да направиш под различни ъгли...хихихи
Добре де аз не разбрах,кой се е просълзил от радост или кеф или от бири ?:beer:
Като започна речта на Алекс...и просто много се развълнувах...като каза и "легендите 155" и направо протекох като радиатор на 155 хихихих...:cry::oops:...Тия пък от жълтите весници Wolfy и Фуриъса веднага изнаизвадиха фотоапаратите:roll2:
Въобщеее срещата мина супер и многооо супер готини спомени ще ми навява иииии нямам търпение да се видим ВСИЧКИ пак:drunk: :go: :go:
155_8000rpm
27-07-2009, 22:40
Хахах, скоросмъртницата накрая ни махна главите на всичките десетина оцелели, не само на теб :drunk: :goodnight:.
П.С. Драми аз нямах (Туборг, Троянска домашна ;-), Сливенска перла, Сопотска скоросмъртница :tequilla:) освен, че цялата неделя леко още ми се въртеше "хеликоптер" при резки движения :innocent:.
На другата среща ще донеса и аз една 55 градуса домашна(мейд ин село житница)за отмъщение...:drunk:
mitaka_111
27-07-2009, 23:01
На другата среща ще донеса и аз една 55 градуса домашна(мейд ин село житница)за отмъщение...:drunk:
носи,носи,вии само за ракия мислите:Yeeeehaaa:
Buxalkata
27-07-2009, 23:03
кой го казва :) :) Митака :drunk:
mitaka_111
27-07-2009, 23:10
кой го казва :) :) Митака :drunk:
тихо,тихо,тихо,4е тракторите таман спряха:razz:
155_8000rpm
27-07-2009, 23:25
:rotfl:Е ти па хич не мислиш.........
Айде наздраве...:drunk:
Furious 155
28-07-2009, 00:20
...
Румба, ти метна за аватар снимката с тубата с водата а :) - незабравима е срещата! Въжето издържа ли нагона на локомотива? :pp:
Аз лично съм много доволен от цялата сбирка във всяко естество, даже и домакините, според мен не бяха недружелюбни, просто хич не им харесват изненади ;). Много добра група и съответно много добра среща се получи!!!:beer::drunk:
Alfa User
28-07-2009, 00:32
Абе като казахте още една среща ... що пък да не направим, а ?
Мисля, че с достатъчно категоричен резултат оборихме скептиците дето тръбяха наляво и надясно колко невъзможно било да се съберат 55-ците на национална среща... Та ако направим още една или още няколко (кото без съмнение ще стане!), направо ще ги заровим под земята :prescription:
И като казахте "...имаме си тениски" - моля всички, които ми приведоха пари и не можаха да дойдат да си вземат блузките, да ми пишат на лично със данните за доставка с Еконт :
- име и фамилия
- телефон за връзка
- адрес за доставка (или ако ви е по-удобно - най-близкия офис на Еконт - спестявате към 2 кинта от доставката).
Това е пичове - първата по рода си среща на легендата 155 се състоя, и то с повече от успех. Невероятни хора сте, адски се радвам че се запознахме лично или че се видяхме отново с тези, с които се знаем! За пореден път се убеждавам, че тази кола и нейните фенове не са случайни, и че атмосферата помежду ни ще е винаги на ниво!
Много безаварийни километри и абсолютен кеф със тази легенда ви желая - и разбира се, ДО НОВИ СРЕЩИ !
П.П. Позволих си да напиша кратко резюме на усещането от срещата в официалната тема (http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=534676) - дано всички сте се почуствали така добре като мен !
rumenti77
28-07-2009, 08:56
Румба, ти метна за аватар снимката с тубата с водата а :) - незабравима е срещата! Въжето издържа ли нагона на локомотива? :pp:
Аз лично съм много доволен от цялата сбирка във всяко естество, даже и домакините, според мен не бяха недружелюбни, просто хич не им харесват изненади ;). Много добра група и съответно много добра среща се получи!!!:beer::drunk:
Все пак ако някой се зачуди кой съм да се подсеща.Твойто въже е по хубаво от на Ваклин(сипах си за 18лв.метан и за10 лв. бензин в София,минах 400км. и имам горива останали в колата за още толкова:smile:).Иначе въжето е като ново и ти благодаря че ми услужи с него(трябва да се видим да ти го върна).А при мен продължава каръка, защото преди малко ме пуснаха един месец неплатен отпуск и ми казаха да си търсия работа:heavy_cry: направо вече се побърквам:screwy:.Нямам кола,нямам работа и ...........:mf_Flush::Suicide::brickwall:
:Yeeeehaaa: Много добра среща сте заформили. Браво!!!.
Furious 155
28-07-2009, 10:26
Все пак ако някой се зачуди кой съм да се подсеща.Твойто въже е по хубаво от на Ваклин(сипах си за 18лв.метан и за10 лв. бензин в София,минах 400км. и имам горива останали в колата за още толкова:smile:).Иначе въжето е като ново и ти благодаря че ми услужи с него(трябва да се видим да ти го върна).А при мен продължава каръка, защото преди малко ме пуснаха един месец неплатен отпуск и ми казаха да си търсия работа:heavy_cry: направо вече се побърквам:screwy:.Нямам кола,нямам работа и ...........:mf_Flush::Suicide::brickwall:
Румка, не се притеснявай, ще се видим и тогава за въжето. Съжелявам за работата, ако с нещо може да се помогне казвай. Разгледай и раздела предлага търси работа - може да има нещо интересно!
Buxalkata
28-07-2009, 13:59
:Yeeeehaaa: Много добра среща сте заформили. Браво!!!.
жалко 4е не дойде и ти ....
Мисля, че с достатъчно категоричен резултат оборихме скептиците дето тръбяха наляво и надясно колко невъзможно било да се съберат 55-ците на национална среща... Та ако направим още една или още няколко (кото без съмнение ще стане!), направо ще ги заровим под земята :prescription:
Спомняш ли си че като се събрахме на една маса си говорихме за срещта в Троянския балкан:bouncing_smiley:
може да се поогледам но се притеснявам че няма да мога да го организирам:in_love:
ПП: Колко души бяхме на срещата приблизително ме интересува?
milenamr
28-07-2009, 16:41
може да се поогледам но се притеснявам че няма да мога да го организирам:in_love:
ПП: Колко души бяхме на срещата приблизително ме интересува?
За организацията ще помагаме,няма страшно :)
Важното е да има желание, хъс, амбиция и порив за такива прекрасни преживявания :)
Ами горе долу около 55 човека бяха .
........
ПП: Миленче вече ако си станала дано не те боли главицата
Леле от въпроса ти да разбирам ли , че съм била много зле :depressed::bangin:
..е това за Троян го помня :-D:innocent:
За организацията ще помагаме,няма страшно :)
Важното е да има желание, хъс, амбиция и порив за такива прекрасни преживявания :)
Ами горе долу около 55 човека бяха .
........
Леле от въпроса ти да разбирам ли , че съм била много зле :depressed::bangin:
..е това за Троян го помня :-D:innocent:
Супер си беше, просто сутринта не беше станала с Алекс и затова така :zzz: исках на всички да кажа чао :bouncing_smiley:
Кой ми гепи хавлията,да си признае на Лс. Няма да се сърдя и без това си я е самопадарил. :thumbup:
Супер фенска среща си беше,добре ,че не пих ракия иначе Тренди и мен щеше да подхлъзне - мръсника му. :grin:
Румба кофти работа пич,освен да се напоркате с митака от мъка не виждам друго какво да се направи.:sickness:
mitaka_111
28-07-2009, 19:53
Кой ми гепи хавлията,да си признае на Лс. няма да се сърдя и без тоав си я е самопадарил. :thumbup:
Супер фенска среща си беше,добре ,че не пих ракия иначе Тренди и мен щеше да подхлъзне - мръсника му. :grin:
Румба кофти работа пич,освен да се напоркате с митака от мъка не виждам друго какво да се направи.:sickness:
излезе ми работа,парво 6те поработим с него пак после ракията
155_8000rpm
28-07-2009, 21:04
И като казахте "...имаме си тениски" - моля всички, които ми приведоха пари и не можаха да дойдат да си вземат блузките, да ми пишат на лично със данните за доставка с Еконт :
- име и фамилия
- телефон за връзка
- адрес за доставка (или ако ви е по-удобно - най-близкия офис на Еконт - спестявате към 2 кинта от доставката).
Това е пичове - първата по рода си среща на легендата 155 се състоя, и то с повече от успех. Невероятни хора сте, адски се радвам че се запознахме лично или че се видяхме отново с тези, с които се знаем! За пореден път се убеждавам, че тази кола и нейните фенове не са случайни, и че атмосферата помежду ни ще е винаги на ниво!
Много безаварийни километри и абсолютен кеф със тази легенда ви желая - и разбира се, ДО НОВИ СРЕЩИ !
П.П. Позволих си да напиша кратко резюме на усещането от срещата в официалната тема (http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=534676) - дано всички сте се почуствали така добре като мен !
155 не е просто кола...тя е магия,тя е страст,тя е вяра,тя е една цяла идеология и начин на живот и колкото и фанатизирано да звуча-това е самата истина за мен самия...
И именно това доказахме на всички скептици...
Алфа 155 ще я има докато има хора като нас-самоотвержени и отдадени на страстта си...
155-ЗАВИНАГИ ДЪЛБОКО В МОЕТО СЪРЦЕ...
А на Алекс искам да благодаря сърдечно за милите думи в официалната тема...без теб приятелю нищо нямаше да е същото,така че за теб дълбок поклон..и ти обещавам,че малкият Мартинчо един ден ще седи в татковата 155-ца и ще тръпне също като баща си,просто няма как да е иначе...а колата ще е жива дотогава непременно,защото ще му е първата,ако трябва после паметник ще й направя...
milenamr
28-07-2009, 21:17
А на Алекс искам да благодаря сърдечно за милите думи в официалната тема...без теб приятелю нищо нямаше да е същото,така че за теб дълбок поклон..и ти обещавам,че малкият Мартинчо един ден ще седи в татковата 155-ца и ще тръпне също като баща си,просто няма как да е иначе...а колата ще е жива дотогава непременно,защото ще му е първата,ако трябва после паметник ще й направя...
Наско , ти малкия Мартинчо на Мартини 155 ли го кръсти, я си признавай ;)
155_8000rpm
28-07-2009, 21:42
Наско , ти малкия Мартинчо на Мартини 155 ли го кръсти, я си признавай ;)
Еееееее маааааалко се повлиях признавам си,а и името страшно много ми харесва...
rumenti77
28-07-2009, 22:43
155 не е просто кола...тя е магия,тя е страст,тя е вяра,тя е една цяла идеология и начин на живот и колкото и фанатизирано да звуча-това е самата истина за мен самия...
И именно това доказахме на всички скептици...
Алфа 155 ще я има докато има хора като нас-самоотвержени и отдадени на страстта си...
155-ЗАВИНАГИ ДЪЛБОКО В МОЕТО СЪРЦЕ...
Значи вече има трима Мартиновци с легенди,първият алфист е на Ваклин,вторият е мой, а третият е твой(да са ни живи и здрави).
Има време докато станат 155- Мартиновци.:thumbup:
Ама и за това работа си требе колеги и то на трезви глави.
155_8000rpm
29-07-2009, 20:29
Значи вече има трима Мартиновци с легенди,първият алфист е на Ваклин,вторият е мой, а третият е твой(да са ни живи и здрави).
Да са ни живи и здрави и като станем на по 90-100 години те да ни возят до срещите на 155-ците...
alfatras
31-07-2009, 18:57
Моя Мартин ще е четвърти тогава:)
привет и от мен колеги:waving:
с риск да повторя някой от вас, срещата беше ВЕЛИКА :Yeeeehaaa:
благодарности за пореден път на Алекс и Милена за добрата организация и проявеното търпение:big_bow_down:
невероятно беше да пътуваме в колона от белисими :big_love:, както и да пийнем и побъбрим с гордите им собственици :bravo::cheers:
поздрави на всички и доскоро виждане
П.С. в момента качам моите снимки и след малко ще са в другата тема :bg:
milenamr
05-08-2009, 12:38
благодарности за пореден път на Алекс и Милена за добрата организация и проявеното търпение:big_bow_down:
невероятно беше да пътуваме в колона от белисими :big_love:, както и да пийнем и побъбрим с гордите им собственици :bravo::cheers:
И аз благодаря много колега за проявеното търпение относно изнамирането на въпросната станция :lupe:
Извинявам се много за неуспешната навигация(от първия и втория път ):brickwall:.Предния път като ходихме на разузнаване и случихме на гъста мъгла :shocked:, поради което пътя не ми беше никак познат, та се видях и аз малко леко в чудо :help:
Но в крайна сметка всичко си дойде на мястото и срещата мина прекрасно .:respect:
Надявам се да сте ми простили :cheers: