PDA

View Full Version : Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Pages : [1] 2 3

Alfa User
23-06-2009, 11:04
Дойде времето да помислим сериозно за евентуални дати и места за национална среща на 155. Ентусиазъм не липсва, желаещите са наистина много - остава само да го измислим как да стане.
Очакваме вашите мнения и идеи за :
1. време
2. място
за националната сбирка на Алфа 155. Също така може да обсъдим идея за рекламен стикер по повод събитието - нещо, което после да носим на колите си с гордост.
Имайки в предвид предварителните проучвания, мястото ще трябва да е подходящо за купонджийска част и преспиване на поне 60-70 човека. Колкото до времето - знам че сега е отпускарския сезон, всички имаме някакви планове, но все пак е хубаво сбирката да я направим нейде през Юли, може би докъм края - за да не се доближаваме много до Италфеста (вероятно в началото на Октомври). Споделяйте и предлагайте, че времето си лети неумолимо. Поздрави на всички фенове !

Xman
23-06-2009, 14:47
Идеята е добра. Предлагам някъде около Пловдив да е сбирката. Горе-долу е на средата и надявам се повече колеги да дойдат.:drunk:

Furious 155
23-06-2009, 15:23
Идеята е добра. Предлагам някъде около Пловдив да е сбирката. Горе-долу е на средата и надявам се повече колеги да дойдат.:drunk:
за мен почти няма значениекъде ще е - само ако може да е на някоя самолетна писта, да си направим и кефа и да е легално, така да се каже ;)

The_Game
23-06-2009, 18:36
за мен почти няма значениекъде ще е - само ако може да е на някоя самолетна писта, да си направим и кефа и да е легално, така да се каже ;)

Калояново е близо до Пловдив :)

Grim
23-06-2009, 19:56
Да се намери някакво място в диаметър около 100-150 км от центъра на България и да се дискутира една дата.... даже и да няма писта сме се събрали на събор на Легендата не на драг тестове.... GOOD LUCK :):BBQ:

Mitko_155
23-06-2009, 20:01
Да колеги ще е хубаво да се организира подобно нещо. Онзи ден бях на националната пунто среща в Пловдив и мисля, че мястото е добро за подобни мероприятия, на средата на България и няма да има недоволни. Ако се организира нещо съм там живот и здраве.

jandarm
23-06-2009, 20:44
А как ви се струва Кръстова гора?
Мястото е срахотно,нооооо....спането ще е на открито/който му стиска де......:roll2:/

alf
23-06-2009, 20:57
А как ви се струва Кръстова гора?
Мястото е срахотно,нооооо....спането ще е на открито/който му стиска де......:roll2:/
звучи интересно

а предвид отпускарския сезон дали няма да е по-удачно да е по черноморието.

VFTI
23-06-2009, 21:04
Аз съм за Пловдив и региона...Много е силна групичката в Пловдив :):) А и има подходящо място:)

wrc
23-06-2009, 21:18
Да се намери някакво място в диаметър около 100-150 км от центъра на България и да се дискутира една дата.... даже и да няма писта сме се събрали на събор на Легендата не на драг тестове.... GOOD LUCK :):BBQ:

И аз така мисля и ми се струва,че Узана е много подходящо място за такава сбирка.Намира се до Габрово,има приятни евтини хотелчета и огромни поляни.

звучи интересно

а предвид отпускарския сезон дали няма да е по-удачно да е по черноморието.

Може и по морето,но къде ще намери подходящо място там в тоя сезон точно?

П.С.Където и да е,ще трябва да си поговорим с теб:BIGsmile:

mitaka_111
23-06-2009, 21:39
колеги,,кадето и да е,но трябва да направим фиеста,пример,,рокерите се сабират всяко лято на язовира до гр.казанлак,,,но като трагнат из града,ето тава е атракция,,за6то и ние да не сме така,,кадето и да направим сбирката,ако е до някои град или село,да минем и ние като тях,,,па тогава да видят хората,,,6то е туи АЛФА 155

Alfa User
23-06-2009, 21:57
Струва ми се, че нейде из централния Балкан ще е най-подходящо, но се приемат всякакви предложения. Като споменахте Узана - вижте на какво попаднах - Почивен дом "Еделвайс" (http://www.uzana-edelvais.com/oferti.html) - струва ми се много приятно местенце, a и ще имаме великолепен фон за снимки. Може би нещо подобно на тези ( (c) by alfa155.org )

http://www.cloverleaf4.co.uk/images/uploads/698.jpg
http://www.cloverleaf4.co.uk/images/uploads/744.jpg
http://www.cloverleaf4.co.uk/images/uploads/746.jpg
http://www.cloverleaf4.co.uk/images/uploads/2984.jpg
http://i30.photobucket.com/albums/c318/Lancsbreaker/Keswicknovlunch1.jpg

И идеята за голямата колона за шоу е много хубава!
Да не забравяме обаче че трябва да обсъдим и подходящи дати, не само места !

@ DiStefano - истинските фенове са винаги добре дошли - няма да върнем никого !

Grim
23-06-2009, 22:22
Да,това място е идеално,решавайте датата и да се мятаме за един уикенд :coolio:

DiStefano
23-06-2009, 22:27
значи ме бройте и мен макар и с наследника на 155
първата ми Алфа беше 155 и моята най-голяма любов разбира се :razz:

Furious 155
23-06-2009, 22:33
Да,това място е идеално,решавайте датата и да се мятаме за един уикенд :coolio:
ставаме двама!

mitaka_111
23-06-2009, 22:36
аиде да сме трима

wrc
23-06-2009, 22:41
Е англичаните не можем ги стигнем :D

Що пък,снимките ни със сигурност ще са по-красиви като природа:yes:
В тоя хотел от линка не съм спал,само съм влизал зимата да пия чай,но ако се спрем на него ще ида да го разгледам и да се уговоря с хората.

Alfa User
23-06-2009, 22:46
Хубаво е обаче някой от района там да отиде да хвърли едно око, че напоследък нещо не хващам вяра на интернет-реклами ... Освен това може да се огледаме за още едно-две места, които да се проучат - колегите от Пазарджик редовно ходят тук-там, и могат да ударят едно рамо.
И да не забравяме за ДАТИТЕ все пак ...

А англичаните можем не само да ги стигнем, а и да ги задминем ! Сигурен съм :afro:

mitaka_111
23-06-2009, 22:55
Хубаво е обаче някой от района там да отиде да хвърли едно око, че напоследък нещо не хващам вяра на интернет-реклами ... Освен това може да се огледаме за още едно-две места, които да се проучат - колегите от Пазарджик редовно ходят тук-там, и могат да ударят едно рамо.
И да не забравяме за ДАТИТЕ все пак ...

А англичаните можем не само да ги стигнем, а и да ги задминем ! Сигурен съм :afro:
алекс задаи и дата,4е да по4не да се обсажда,ти ре6и,задаи някаква и да се по4ва

toki4a
23-06-2009, 22:58
аиде да сме трима

а зааащто не ощте четирима или седмина от градо на много то циганинааа:0хахахахаха:drunk:

rumenti77
23-06-2009, 23:09
Хареса ми и на мене,иииидвам.

Buxalkata
23-06-2009, 23:18
ей готина идея за такава сбирка .... и аз идвам .... може да е края на Юли .... примерно 31.07 - 1.08 ... ?
аз преди ходих на опел среща на язовир Въча и беше супер яко .... ако има някой от районна или пък някой с пове4е свободно време може да разгледа ... ;)

Alfa User
24-06-2009, 00:35
алекс задаи и дата,4е да по4не да се обсажда,ти ре6и,задаи някаква и да се по4ва
Ми мене ако питате, ще са подходящи уикендите 18-19 или 25-26 Юли ... в краен случай 1-2 Август. Не знам какво да предложа, но на мен лично ще ми е много трудно (почти невъзможно) мърдането след 8-9 Август. Но по принцип няма начин да се намери идеален вариант за всички ни, така че ще бъде каквото реши мнозинството. А и както казах по-рано, не е лошо да оставим все пак известна пауза между нашата сбирка и Италфеста.
Това е от мене - споделяйте какво мислите за датите, а ще чакаме данните от разузнаването на колегата WRC, за да определим точно мястото. Междувременно приемаме за обсъждане всякакви предложения за мястото на сбирката - който има нещо наум, да споделя.

alf
24-06-2009, 18:30
автора на темата може да направи анкетка с датите тъкмо горе долу ще се ориентираме колко хора ще присъстват . на мен примерно ми е се тая след 15 защото заминавам на море. а дано се еши дотогава...

155_8000rpm
24-06-2009, 19:33
Ако става за въпрос на мен ми е добре последните събота и неделя на юли,ама най-добре Алекс пусни верно една анкета да видим тука за една седмица как ще се развият нещата...
А местенцето и на мен ми хареса и народни цени са гледам да може всеки да си го позволи и да останат повече парички за :wein::drinking::cheers::big_beer::drunk::tequilla :.

А относно пистата според мен не е задължително,по-скоро иде реч да се видим да пийнем да апнем и такива се убави работи...някое агънце дето вика toki4a и така...
А стикерите и гледката по улиците трябва да е впечатляваща,ама няма как да не е...

Alfa User
24-06-2009, 19:40
Анкетата вече е факт.
За мястото на сбирката се надявам да има повече предложения. Винаги ще има някой, на когото избраното място да се стори далечко, но мисля че за идеята си струва да се поразходим.
Гласувайте за дата, и предлагайте или одобрявайте вече предложени места - времето лети !

Alfa User
24-06-2009, 20:25
Поиграх си малко с CorelDraw използвайки един известен може би на вас файл, и направих ето това за целта на нашата сбирка. Не знам дали ще ви хареса, но идеи и предложения трябва да има, за да свършим и тази работа :)

155_8000rpm
24-06-2009, 20:53
Хм, поиграх си малко с CorelDraw използвайки един известен може би на вас файл, и направих ето това за целта на нашата сбирка. Не знам дали ще ви хареса, но идеи и предложения трябва да има, за да свършим и тази работа :)
:cheers::bravo:
Добре изглежда!Аз не съм на ти с тези програмки,така че който може да прави и предлага...

milenamr
25-06-2009, 08:52
Ако пишеше и на родния ни език нямаше да е лошо мисля.;-)

Оо, той Алекс е англопоклонник :spam_laser:
И аз мисля ,че на родния език ще е много по-добре,все пак това си е нашата специална българска идентификация.
Не е много идейно да копираме просто някви англичани ;):bg:

Alfa User
25-06-2009, 14:46
Промених малко файла както искахте. Ако някой попадне на нещо подходящо като рекламен стикер, и стикер за самите коли - да го пуска тук, за да видим какво може да се направи.
Също така да не забравяме че трябва да изберем и място за срещата - засега има едно предложение... Давайте и други !

155_8000rpm
25-06-2009, 18:42
http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Rodopi/Vurhovruh
Вижте и тази жижа хич не е лоша,ходил съм преди години и е много готино за :drinking:
:tooth:

toki4a
25-06-2009, 19:10
http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Rodopi/Vurhovruh
Вижте и тази жижа хич не е лоша,ходил съм преди години и е много готино за :drinking:
:tooth:

малееееееееееееееееее там мноу убаво брее
ас сам ЗААААА:drinking:
има и бая големи поляни дето можем и да умирамеее:drinking::bouncing_smiley:

milenamr
25-06-2009, 19:53
Не е лошо това място, но аз там няма да си прекарам колата по тия черни пътища.Тя мойта с това спортно ниско окачване и без това си влачи корема и червата по асфалта, а пък тук направо ще роди :bouncing_smiley:
Според мен това не се отнася и само за мойта Алфа, все пак тази кола си е чувствителна и не е за офроуд.
Хубаво е мястото, където ще се съберем да е с полянки, горички, птички и пчелички и ... но поне да има нормален път за стигане до там :drunk:

155_8000rpm
25-06-2009, 20:33
Не е лошо това място, но аз там няма да си прекарам колата по тия черни пътища.Тя мойта с това спортно ниско окачване и без това си влачи корема и червата по асфалта, а пък тук направо ще роди :bouncing_smiley:
Според мен това не се отнася и само за мойта Алфа, все пак тази кола си е чувствителна и не е за офроуд.
Хубаво е мястото, където ще се съберем да е с полянки, горички, птички и пчелички и ... но поне да има нормален път за стигане до там :drunk:
Пътя е асфалтиран до паркинга на хижата(а той не е хич малък) и беше много хубав преди 2 години,гладък като стъкло за разлика от повечето балкански пътища.
П.П. Между другото гледам,че повечето са за 25-26 юли и това означава,че най-скоро трябва да почваме с организацията,защото ще сме доста хора и резервацията се капарира навсякъде,само кажете и да почваме да действаме.Всичко тръгна от темата,която пуснах за срещи в Пловдив и ние ще поемем организацията по резервации,събиране на пари и т.н.,като казвам ние имам впредвид някой колега от Пловдив,който има повече свободно време,защото както знаете чакам дете всеки момент и ако не мога да поема някои неща ще е хубаво някой да помага,бъдете по-активни и да се стегнем в кръста да определим една дата и място и да почваме да действаме.Относно стикерите нека решим и какъв ще е варианта и да действаме и по този въпрос...

Alfa User
25-06-2009, 22:29
То хубаво предлагаш колега да почваме, затова обобщавам :

1. Предложените дати за националната среща на 155 са в анкетата - колкото повече хора изкажат своето мнение, толкова по-лесно ще бъде за организацията.

2. За момента избора на място се свежда до двете предложения - хижа ВЪРХОВРЪХ (на 23км от Перущица) и почивен дом ЕДЕЛВАЙС (в местността Узана до Габрово). Мисля, че резервация трябва да се направи поне две седмици предварително (да не кажа и повече) - затова трябва да имаме някаква приблизителна представа на бройката хора, които смятат да присъстват (евентуално и претенциите за стаите).

В общи линии организацията прилича на тази на един малък Италфест по трудности, затова моля всички да помислят и да пишат по въпросите. Малко досаден станах, ма няма как. Лека вечер на всички !

Alfa User
26-06-2009, 11:04
Мисля, че е време наистина да започнем да събираме бройките желаещи за присъствие на националната среща, както и претенциите за настаняване. Може би е време да помислим и за кетъринга - т.е. как точно ще си организираме веселата част вечерта. Аз имам идея за един готин DJ, но трябва да направя справка дали ще е свободен по това време. И за да повлеча крак, се записвам първи :
2 бройки - аз и milenamr, двойна стая за 25.07.

BTW редактирах малко файла за рекламния стикер - кажете си мнението сега :)

rumenti77
26-06-2009, 18:48
Стикера ми хареса и ме пишете и мен(1 човек,незнам каква стая)

arieca155
26-06-2009, 20:15
бройте ме и мен,ще се пробвам поне да присъствам,за спането незнам.кризата ме е подгонила здраво.пък и палатката май не е лоша идея,айде още някой с палатка да не съм сам като изгонен от вкъщи.алекс,супер идея ,и въобще не съм изненадан от теб!хайде по едно съобщение като стане ясно всичко.

Grim
26-06-2009, 20:30
Значи ....
1.Аз ще взема стая независимо единична или двойна но поне едно от двете със сигурност;
2.Надписа на стикера предпочитам да е на латински/англ./ Простата идея е че по този начин може и хора разбиращи другия език да се светнат че и в БГ става нещо. Иначе само българите ще си знаем кво става / то и без друго на другите колеги им е все тая /;
3.Който не му харесва нещо има 2 опции: или той да направи нещо или да го ду*а....

Пийс! :Yoda:

Alfa User
27-06-2009, 00:18
а последно мястото каде ще е ??? и по тази анкета като гледам много слаба активност 21 4овека само .... /

Как да се каже къде ще е мястото, като досега има само едно-две мнения относно тази точка ?!?
И наистина активността нещо куца - започвам да си мисля, че ако след 7-8 дена нямаме ясна представа за мястото и бройката на хората, ще си организираме просто един излет с хората, които се доказаха като сериозни... Постоянно се подканваме, а ефект - почти никакъв...
Моля се все пак да не съм прав и националната сбирка да стане реалност, но това зависи от всички нас !

Alfa User
27-06-2009, 00:27
Значи ....
1....
2.Надписа на стикера предпочитам да е на латински/англ./ Простата идея е че по този начин може и хора разбиращи другия език да се светнат че и в БГ става нещо. Иначе само българите ще си знаем кво става / то и без друго на другите колеги им е все тая /;
3.Който не му харесва нещо има 2 опции: или той да направи нещо или да го ду*а....

Пийс! :Yoda:

Така е колега, аз затова пуснах в началото вариант с английски надпис - отчасти заради идеята да споделя с колегите от alfa155.org какво става тук. Но това са дреболии, ще го решим след няколко дена или седмица - ако няма други предложения за вида на рекламния стикер, ще бъде каквото направим. Вече получих предложение за съдействие, което мисля да не отхвърлям - стига да се стигне и до стикерите :)

Furious 155
27-06-2009, 01:11
стикера ме кефи мен - може би само надписа за мястото някакви не ми харесва - нека е само месец и година, може би... така мисля аз!
Национална среща на 155
07.2009 :)

Buxalkata
27-06-2009, 01:16
еми дано да се стигна мене ми е интересно примерно хората който не са гласували за дата която същност е крайна и последна ... това зна4и ли 4е няма да дойдат ????пък и може би малко прибързано се реши за тази национална среща ... смисъл 4е в опел клуба националната среща се мисли от февруари месец а ще се проведе 7 месец .....
абе не знам ако се събереме доволно хора супер ако ли не жалко за ентусиазъма ... .... ...то в софия не можем да се съберем както си трябва дето се знае и място и вси4ко ..... не знам ДАНО СЕ ПОЛУ4И НЕщО ....

Alfa User
27-06-2009, 11:32
Така си е - всичко започна с луд ентусиазъм, но точно това е хубавото. Освен това ние не правим Италфест, макар че и за него организацията не върви повече от два-три месеца...
Идеята е да се съберат феновете на 155 с колите си, да си изкараме, добре, да направим една яка фотосесия и да се видим пак наесен на Феста. А на ентусиазма заложихме защото знаем, че с него става - вижте например срещата на 155 миналата неделя тук в Пловдив - мисля че за среща на местно ниво с малко гости се получи неочаквано добре :)
Отново приканвам всички - записвайте се тук, за да знаем за какво точно става въпрос като брой хора, за да можем да си резервираме мястото.

MUROMAN
27-06-2009, 12:16
Пловдивската част е по-близо и по ще има мнение по въпроса.
Какво ще кажете като идея за Хисария ?

Alfa User
27-06-2009, 14:30
Засега потвърдилите участие в срещата са :

1. 155_8000rpm
2. milenamr
3. alfa user
4. Grim
5. arieca_155 + 1
6. rumenti77
7. mitaka_111
8. Muroman + 1
9. toki4a + 1
10. Furious 155 + 1
11. alf + 1
12. The_Game - без преспиване
13. 1239 + 1
14. ALFA CORSE
15. VFTI
16. Buxalkata +1
17. TRENDi
18. DJ + 1
19. koolio - без преспиване
20. vegatta + 1
21. vaklinator
22. jandarm + 1 без преспиване
23. BAIRadd_155
24. Vesko84 - без преспиване
25. wrc ?
26. AnastasKOSTOV-REX + 4 без преспиване

Списъка ще бъде обновяван своевременно.
Готов е и окончателния вариант на стикера - така и никой не предложи нещо друго - остава това :

mitaka_111
27-06-2009, 14:34

1. 155_8000rpm
2. milenamr
3. alfa user
4. Grim
5. arieca_155 (без преспиване?)
6. rumenti77
7. mitaka_111

за преспиване и аз не знам,,,но 6те доида,,и ние сме разпуснати,но има време до сре6тата,надявам се да по4нем до тогава

155_8000rpm
27-06-2009, 15:51
за преспиване и аз не знам,,,но 6те доида,,и ние сме разпуснати,но има време до сре6тата,надявам се да по4нем до тогава

Айде бе митак живи ли си къде изчезна,чак ми беше мъчно за теб...:cheers:
Алекс стикера е супер и аз съм на мнение,че трябва да е на английски...
Muroman гледам,че е писал за Хисара...много смотано ми се вижда там...ходил съм многократно,но по работа и мисля,че не е нищо особено...хотелите са скъпарски и не предлагат нищо срещу това...плюса е че има минерални бани,ама ние ще се къпем в бира и ракия,а не във вода,така че...

arieca155
27-06-2009, 17:19
не ми прече да остана с преспиване,както вече писах ако ще да е в палатка,но ако има нормална цена, като за хора в криза. няма по- добро от бялото чаршавче.стикера ми харесва в този вид.
напишете цена на нощувка за легло,за ориентация.

Mitko_155
27-06-2009, 18:17
Аз отпадам колеги, колата ми не е в ред и няма да мога да я оправя скоро, така че весело изкарване.

Alfa User
27-06-2009, 18:19
За Върховръх цените са около 20-23лв на човек за спането. Има някакъв ресторант, но не знам как са с озвучаването - в смисъл че ако ще си водим DJ, няма да се мине без събирането на някой лев и за него ...
Мисля, че ако се съберем яка група, ще има някаква отстъпка в цените, но това ще може да се каже като стане поне приблизително ясна бройката присъстващи, за да питаме директно в хижите.

MUROMAN
27-06-2009, 19:03
+1 :waving:

toki4a
27-06-2009, 19:17

1. 155_8000rpm
2. milenamr
3. alfa user
4. Grim
5. arieca_155 (без преспиване?)
6. rumenti77
7. mitaka_111

Готов е и окончателния вариант на стикера - така и никой не предложи нещо друго - остава това :
:guns::guns::guns:ас се не виждам нещто таммм
я пиши и мене :prescription:

Furious 155
27-06-2009, 19:35
за 25-26.07 аз заявявам двойна стая за двама човека - разнополови ;)!

arieca155
27-06-2009, 22:46
на тези цени палатката ми май ще отпадне.засега двойна.

Alfa User
28-06-2009, 00:51
на тези цени палатката ми май ще отпадне.засега двойна.

Много ще се радвам да се видим отново, друже - че доста време мина от ония луди срещи по вашия край :)

Buxalkata
28-06-2009, 13:17
добре сега последно остава предложението за хижа Върховръх и последна датата от мнозинството така ли ???!!!!!!!!:whistle:

стикера е супер а за DJ не виждам смисъл ... не може ли ние да си направим купона смисъл една уредби4ка нормална и готово и един лаптоп ... :band:
аз остава да кажа дали съм сам и каква стая това ще стане утре предполагам

Grim
28-06-2009, 14:39
типчета, местото уточни ли се? защото мен тая хижа Връховръх нещо не ме зарибява.... тая в Узана изглежда по-добре и е май по-на централно място в БГ....

alf
28-06-2009, 15:26
и аз искам 1 двойна стая :)

155_8000rpm
28-06-2009, 16:09
типчета, местото уточни ли се? защото мен тая хижа Връховръх нещо не ме зарибява.... тая в Узана изглежда по-добре и е май по-на централно място в БГ....
Как да се уточни като едва двама-трима са изказали мнение,като ти си третият май...Относно "хубостта" на хижите не виждам голяма разлика,аз се сетих за Върховръх,защото има голям паркинг и природата е супер и за фиркане става и ресторант си има и при положение,че окупираме хижата си мисля,че ще можем да разполагаме както намерим за добре с всичко в нея и плюс тва там са самите собственици и по ще можем да си правим уговорки,ама квото каже мнозинството...Аз и за друга дата съм гласувал,ама като изберем тази(25-26) това не означава,че няма да дойда...
И може да се наложи да съм сам,не знам...бебчето ще е на 20-тина дена и не бива да се разделя с майка си,не че няма кой да го гледа,обаче не е харашо...

wrc
28-06-2009, 16:12
Така,сега се връщам от Узана,резултата е следния:Нощувката е 23 лева,вечерята около 20-ина.Ако решим да е там,като кажем точна бройка ще кажат и каква ще е отстъпката.НО, хотела е зает до 25-6 включително,така,че трябва да го правим на 1-2 август,но гледам,че повечето хора искат да е на 25-6 юли.... .Стаите не са кой знае какво,но не са и лоши,абе като за 20 лева добре.Поразгледах и някои други хотелчета,но нищо не ни устройва.Повечето не работят,защото сезона там е зимата,сега е доста пусто.Има и няколко хижи,но те пък са малки и няма да ни съберат./снимки по-късно,че сега не са в мен/Ми това е,трябва да решаваме нещо.

П.С.Аз се надявам да мога да присъствам,но все още е рано да кажа със сигурност,на 80% да-1бр.

toki4a
28-06-2009, 16:26
Алекс пиши и мене тоест за 2 ма разнополовии:whistle:

а за колегите незнам но с сигорност и те щте са там :spiteful:

Alfa User
28-06-2009, 16:42
Така, малко подробности за хижите...
1. Почивен дом "Еделвайс" - разполага със 100 места за преспиване, в стаи за 2, 3 и 4 човека (+4 апартамента и 2 апартамента лукс). Стаите са със собствен санитарен възел и баня. Има ресторант с места за 90 човека и голямо кафене. За възможността да направим резервация и евентуалните отстъпки (цената е 23лв/вечер на човек) писах преди малко на мейла на управителя - веднага щом получа отговор, ще го постна тук.

2. Хижа "Върховръх" - 100 места за преспиване, в стаи с 3 и повече легла (което някак не ме радва особено). Санитарните възли и баните са общи за етажа ... без повече коментар. Цените за нощувка са същите - 23лв/вечер... Има ресторант.

Та това е, моля всеки да си каже какво му е мнението за двете места, и ако съответно има някакво друго предложение. Предварително благодаря за съдействието!

The_Game
28-06-2009, 16:50
в стаи с 3 и повече легла (което някак не ме радва особено). Санитарните възли и баните са общи за етажа ... без повече коментар. !

Без да претендирам, че ще остана да нощувам на срещата, според мен това директно отпада.

Alfa User
28-06-2009, 17:01
Алекс пиши и мене тоест за 2 ма разнополовии:whistle:

а за колегите незнам но с сигорност и те щте са там :spiteful:

Тебе вече съм те описал :) А другите колеги да вземат да пишат най-накрая ;)
Така, явно ще трябва да избираме между два варианта :
а) да търсим ново място за срещата, за което горещо ви приканвам да пишете ако имате нещо наум;
б) да сменяме датата на срещата, ако държим да сме в "Еделвайс" ...

Това е засега, нямам никакво време да се мотаем повече - сами виждате че нещата се менят бързо и неочаквано.

toki4a
28-06-2009, 17:25
ми ас сам кадето и вие ,,,ама на върховръх мислия че е добре:baby:

Alfa User
28-06-2009, 17:37
Абе тва с общите бани и тоалетни съм го намразил още от военно време ... Но все пак нека мнозинството да реши.
Иначе аз намерих още нещо интересно - хотел "Трансинг", на 30км южно от Пловдив. Ето малко повече за него :
Стаи
На разположение на гостите, в триетажната сграда на хотела са стаи:
с 2,3 и 4 легла;
със собствени бани и санитарни възли;с парно отопление;с или без телевизор;с или без тераса.
Апартаменти
Предлагат се 2 апартамента с по 6 легла, със собствени бани, тоалетни възли телевизори и тераси
Цени
Стая за двама или трима - 30 лева за вечер
Доплащане за стая с телевизор – 5 лева
Апартамент – 60 лева за вечер
И малко снимков мат'рял :

toki4a
28-06-2009, 19:34
както виждам само един се е нагърбил я се земете у раце бре на мене лично 1 вата оферта ми хареса
но пък и трябва да се съобразяваме и с други хора
!!
ас лично сам кадето и са всички но разбира се и цената да е достъпна мислия че 20 25 кинта е добра цена
,пак и ако искат някои колеги и на палатки няма проблеми ас лично сам и за двете на палатки си е луда работа какви спомени имам ,,... не ми се приказва

MUROMAN
28-06-2009, 20:07
Абе тва с общите бани и тоалетни съм го намразил още от военно време ... Но все пак нека мнозинството да реши.
Иначе аз намерих още нещо интересно - хотел "Трансинг", на 30км южно от Пловдив. Ето малко повече за него :
Стаи
На разположение на гостите, в триетажната сграда на хотела са стаи:
с 2,3 и 4 легла;
със собствени бани и санитарни възли;с парно отопление;с или без телевизор;с или без тераса.
Апартаменти
Предлагат се 2 апартамента с по 6 легла, със собствени бани, тоалетни възли телевизори и тераси
Цени
Стая за двама или трима - 30 лева за вечер
Доплащане за стая с телевизор – 5 лева
Апартамент – 60 лева за вечер
И малко снимков мат'рял :

Ебати комунизъма лъха от тия снимки.
Детските пързалки със слончетата и стая с балатум на пода и ТВ - Велико Търново.
Аре нема нужда моята кола предлага повече конфорт.

Лошо ,че само Алекс се е нагърбил с организацията.
Много търчане и звънене ще падне батка, въоръжи се с търпение и нерви.
Иначе и аз съм като Токича/ който ще го черпя бира,че ме кефи - пич е/ където другите -там и аз.:drive:

Alfa User
28-06-2009, 21:19
Тодоре, първата оферта отпадна поради заетостта на почивния дом, иначе наистина беше доста добра.
Но явно работата ще стане по един друг (да не казвам военен :pp:) начин - намираме що-годе хубаво място, което да ни приеме и да не е мизерно, ангажираме го и ви съобщаваме къде ще е сбирката. Това го уточнихме и преди малко на скромната среща в Майнатаун, щот инак от постоянни промени не можем да вържем графика...
От там нататък остава да се организираме по групи до един сборен пункт, за да пристигнем там всички заедно. Имам много хубави идеи по този повод, но ще ги обсъдим малко по-нататък.
А, и да не забравя - специални благодарности към колегата wrc, който днес отдели от времето си, за да проучи възможностите в местността Узана ! Една бира от мен на сбирката имаш :cheers:

155_8000rpm
28-06-2009, 21:32
Тодоре, първата оферта отпадна поради заетостта на почивния дом, иначе наистина беше доста добра.
Но явно работата ще стане по един друг (да не казвам военен :pp:) начин - намираме що-годе хубаво място, което да ни приеме и да не е мизерно, ангажираме го и ви съобщаваме къде ще е сбирката. Това го уточнихме и преди малко на скромната среща в Майнатаун.
От там нататък остава да се организираме по групи до един сборен пункт, за да пристигнем там всички заедно. Имам много хубави идеи по този повод, но ще ги обсъдим малко по-нататък.
А, и да не забравя - специални благодарности към колегата wrc, който днес отдели от времето си, за да проучи възможностите в местността Узана ! Една бира от мен на сбирката имаш :cheers:
Абсолютно!!!Никаква активност,а в последният момент...

arieca155
28-06-2009, 23:13
нямам претенции за мястото,ако ще санитарния възел да е в дерето.следя темата внимателно, каквото решиш алекс.някой от бургас да се обади да ходиме заедно нататък.моя тел.:0887405409/0897272739 младен

Buxalkata
28-06-2009, 23:34
нямам претенции за мястото,ако ще санитарния възел да е в дерето.

абе принципно и аз нямам проблем с общ санитарен възел ама все пак ако има жени което ще е така малко на тях смятам 4е ще им е гадно :( .....

toki4a
29-06-2009, 07:31
абе принципно и аз нямам проблем с общ санитарен възел ама все пак ако има жени което ще е така малко на тях смятам 4е ще им е гадно :( .....

еееееее сега пък вия ша докараме и 2 .3, опела да си друскат там бре:prescription:

1239
29-06-2009, 14:28
Колеги искам да Ви поздравя за всичко което сте измисили и да се извиня, че аз чак сега се включвам. Идеята за среща е великолепна, емблемата също, мястото ("Еделвайс") е много добро, но за съжаление чак като кажете със сигурност датата тогава мога да потвърдя. Имаме едно неизбежно ходене до Кавала, което за сега е на 25-26.07 но и то още не е от най-сигурните, а като гледам предпочитанията Ви са за тогава. Ще следя с интерес и се надявам така да се стекат обстоятелствата че да присъствам. Иначе като бройка - двама сме.

Alfa User
29-06-2009, 16:03
@1239 : По-добре късно, отколкото никога :)
Мястото не е уточнено, тъй като почивната станция Еделвайс е заета до 26-ти. Сега сме в процес на усилено търсене на нещо друго подходящо, но доста от хубавите места са вече заети - така че, комунистическо или не, ще бъде каквото договорим. Просто сезона е такъв, че наистина хубавите места са отдавна резерве... Освен това никой не понечи да помогне с някако алтернативно място или поне инфо, така че ... :stumm:
Последно инфо за стикера - с колегата alf вече мислим как точно да бъде реализирана идеята, но ще трябват някакви средства за изработката, тъй като се ангажира печатница... По-късно надявам се ще имам повече информация, и ще я споделя тук.

Furious 155
29-06-2009, 17:12
Последно инфо за стикера - с колегата alf вече мислим как точно да бъде реализирана идеята, но ще трябват някакви средства за изработката, тъй като се ангажира печатница... По-късно надявам се ще имам повече информация, и ще я споделя тук.
казвате цена на бройка и казваме кои искаме!

Alfa User
29-06-2009, 18:11
казвате цена на бройка и казваме кои искаме!
Така ще бъде, само да получа инфото. Колегата ще огледа стикера и ще каже какво, как и колко. Засега замисъла е да бъде на прозрачно фолио както кръглите стикери за Италфеста, но ще видим. Това е по-малкия кахър сега :)

1239
29-06-2009, 22:09
Колеги, познати държат една хижа. Ето сайта и при интерес мога да поразпитам.

http://upbdrujba.com/

Buxalkata
29-06-2009, 22:56

и тази идея добре изглежда ..... :big_love:

milenamr
29-06-2009, 23:22
и тази идея добре изглежда ..... :big_love:
Тази станция Дружба изглежда доста зарибително:)
Аз тъкмо мислех да изляза с подобно предложение(и като обстановка и като цени)-станцията в с.Баня(Панагюрско), но тази като че ли повече ми допада, така че ще се въздържа.
Лично мен това предложение най-много ме удовлетворява от всички направени до момента, а сега остава и другите да си кажат мнението :)

toki4a
29-06-2009, 23:39

чудна чуднотека има и дансинг мноуу кючеци :prescription:;)

Buxalkata
30-06-2009, 00:26
чудна чуднотека има и дансинг мноуу кючеци :prescription:;)

хахахааа да има кой да ги прави :) ....

а си има 4итав път до там предполагам или .... ?еми айде няма какво да го мислим пове4е .... не остана време

1239
30-06-2009, 11:40
Гледам, че предложението ми Ви допада затова ще дам малко повече разяснения:
стаите се плащат взависимост от това колко хора спят вътре, а не брой легла.
Има стол с не много богато меню, но се предлага скара, салати , пържени картофи - има и външно барбекю (през спокойно може да се спретне една добра вечеря, но става с предварителна заявка за да знаят хората да осигурят предвидени количества)

ако има нещо друго питайте

Alfa User
30-06-2009, 13:10
Направо да говориш за ангажиране викам аз, както ти писах на ЛС ... и да пишеш после какво е решението. За мене мястото е чудно, и без това другите варианти са по-зле...

VFTI
30-06-2009, 13:47
Мерси за ЛСа :)

Колеги вие решете :)
Аз лично съм доста ангажгиран, а и работя в Събота и Неделя и от работата ми зависи дали ще имам възможност да дойдат за датата, която сте решили....

Та вие си решете място, дата час да се пусне отделна тема вече с окончателните решения и вече всеки ще види какви възможности и време може да си организира и да дойде :) Но пуснете нова тема или редактирайте тази, за да не се рови из 20страници и да се чуди човек какво е решено :):):)

Alfa User
30-06-2009, 13:50
Такааа, колегата Андрей (alf) се зае сериозно със стикерите, и мострата вече е готова - за което дълбоко благодарим, и ще има яка почерпка :drunk:
Ето как изглежда наяве стикера - искам да заявите КОНКРЕТНИ бройки, защото и тук времето ни притиска, а да разпечатим 50 стикера за 20 коли - някак няма смисъл :) Освен туй, мисля че който няма стикерче с ника си за предното стъкло, също може да се организира - ама пак ПИШЕТЕ КОЙ ИСКА.
Ай със здраве :cheers:

P.S. @ VFTI - веднага щом определим мястото, ще има ясно обозначена тема. Надяваме се наистина да можеш да дойдеш - датата засега почти окончателно е 25/26.07.

alf
30-06-2009, 14:45
Освен туй, мисля че който няма стикерче с ника си за предното стъкло, също може да се организира - ама пак ПИШЕТЕ КОЙ ИСКА.
Ай със здраве :cheers:

направо може на лични да ми пращате заявка за никовете да не става мазало тука

VFTI
30-06-2009, 15:55
Току що ходих до работата и 1 час съм си нагласял програмата...Тааа 25 и 26 вече са ми свободни, дано да остане като дата :):)

Иначе и аз ще искам стикерче и никнейм :) Ще пиша ЛС :):)

Хайде организаторите ни да обявяват крайно ако са решили мястото, датата, часа:beer::beer::beer:

1239
30-06-2009, 16:14
Аз за 25-26 още съм малко на кантар - уж Гърцията се отлага за средата на август някъде, но никой нищо не казва със сигурност и вече съм се побъркал. Иначе и аз искам стикер, ще пиша ЛС, а за бройка 2

maluk
30-06-2009, 16:23
алеле.........има и тенис маса.............................това вече е върхът! много е хубавоо!

arieca155
30-06-2009, 17:56
за мен на втория етаж с едно двойно и едно единично легло.пу да ми е запазена.ще си взема и кофичката и лопатката,имало и пясъчник и люлка и пързалка:Yeeeehaaa:.

Alfa User
30-06-2009, 18:00
Хех, мястото наистина е добро, но нека първо видим дали е свободно за тези дати, и после ще уточним всичко. Засега датите за националната среща са 25 и 26 Юли 2009 год - чакаме само потвърждение за мястото.

1239
30-06-2009, 20:19
Колеги в хижата има свободни места. Сега само трябва да сме ясни с точни бройки и искания за да можем да потвърдим.

Buxalkata
30-06-2009, 21:00
мене също ме пишете 2 броя смисъл двойна стая ( с WC ) и давам заявка и аз за стикер на ник намето :)а другия стикер готин изглежда въпроса ми е само с какви размери е ?? еми айде аз отивам да стягам багажа ;) .......

Alfa User
30-06-2009, 21:23
Утре ще знаем дали ще можем да ползваме тази хижа, но наистина трябват някакви конкретни бройки - до тук според заявилите участие, сме 22 души. Към тях слагам поне още 10, които може да дойдат но още не са потвърдили или решили - така че 35-40 е според мен добра цифра, за да не оставим някого да спи в коридора :choice:

Стикера вече е уточнен - размера е 15х10см, и изглежда както го виждате в по-предния ми пост (даже е залепен на стъклото на кола). Моля ви всеки, който иска стикер с ника си, да пише на колегата ALF, за да може той да обобщи списъка, да ги изработи, и да ми ги остави на път към моренцето. Пък ще трябва много да го черпим после !!!

След малко ще ви бъде предложен и друг вариант на стикер за срещата (от колегата Grim), моля ви да го огледате, и да решим кой ще е официалния. Това е за сега, лека вечер на всички !

Grim
30-06-2009, 21:24
и в случай че решите логото на лепенката за срещата може да изглежда и така..... :evil:

TRENDi
30-06-2009, 21:32
Ще се включа и аз. Утре ще мина през бачкането да си направя 25 и 26-ти неприкосновени дати.

За стикери:
1) 2 с ника (държа да са изписани точно така: TRENDi);
2) 1 стикер за срещата.

За спане(предложението от 1239) ми е достатъчно едно легло, но нямам нищо против да се шира с още 1 бр. колега, колежка :evil: в апартамент. Та, на ЛС някой, ако иска да си разделим апартамент да ми драсне, за да заплюя един бр.
.... Направо 1 -ния апартамент за мен :tv: .

П.С. Естествено, че ако има семейни колеги(или производни - лудо влюбени, чифт и повече еднополови любовници :gruebel:), които го предпочитат ще им бъде отстъпен.

И си пожелавам, съединителя на совалката да не ме предаде до тогава или по време на мероприятието.

ЕДИТ. Е, как не ви беше срам и с 2-ри стикер да ме вкарвате в размисли :wink:. Харесват ми и 2-та варианта(много и по равно) и ми е все едно кой ще е избрания, но сега ще има 2-3 страници отклоняване на вниманието по стикерите.

Buxalkata
30-06-2009, 22:33
радвам се 4е и ти ще дойдеш :Yeeeehaaa::cheers:

DJ
30-06-2009, 23:02
Айде сега и аз да се включа за сефте в темата:
Макар че много ме е налегнала кризата мисля да дойда така че 2 места за двама разнополови ако може на 1-вия етаж(криза:() + 1 стикер на сбирката. Благодаря на колегата Alfa User за ЛС-то. Само ще помоля някой колега да качи линк от maps.bg да видя къде точно трябва да отида. Малко ще ми е неудобно че почти никой не познавам с малки изключения но се надявам да си изкарам добре :).
ПП: Сега се сетих ако има колеги с които можем да се водим ще е супер(от Троян съм) :go:

Furious 155
30-06-2009, 23:23
един стикер и за мен! :) само имам питане - защо е на бял фон - няма ли начин да е прозрачен? - ще стои по-добре и на стъкло и на панел...

Alfa User
01-07-2009, 00:05
@ TRENDi - welcome в групата, много се радваме че ще дойдеш :) За стаите предлагам да изчакаме да видим как точно ще е на разположение хижата, и тогава ще се разпределяме.

@ DJ - ще направим организация за събиране на групите на отделни точки от маршрута - за да можем в крайна сметка да направим една внушителна колона, и да пристигнем всички заедно (или поне се надяваме да може да стане така). Така че минаваш през Беклемето, колега, през Карлово, и ще те чакаме в Пловдив, или може да се съберете с колегата 1239 в с. Труд - нататък ще е лесно :) Като дойде момента, ще има подробен план и телефони за връзка.
А да си призная честно, то и ние май не се знаем всички, освен задочно по форума и по Италфестовете, така че не се притеснявай за това - всички са готини!

@ Furious 155 - стикера е на бял фон, заради цветовете - бяло, зелено и червено - флаговете на България и Италия. По принцип стикера е на прозрачно фолио за лепене от вътрешната страна, но мисля че без бялото няма да се виждат детайлите на фона на по-тъмната вътрешност на колата. Не знам, Андрей ако има желание може да пробва как ще стои и прозрачния вариант, и да сподели - иначе белия го видяхте по-горе.

alf
01-07-2009, 09:42
значи за стикерите с ник-неймс понеже веднъж вече съм правил на някои колеги т.е. пътеката е утъпкана - стикера е от рязано бяло каст(автомобилно - с по-голяма устойчивост) фолио за лепене отвън на стъклото (изкарва минимум 3г преди да почне да се отлепва). размера е - височината на буквите е 4-5см дължина - според ника;). за другия стикер тия дни ще е натоварено и вероятно няма да мога да отделя внимание но примерно събота/неделя ще пусна пробичка и ще сложа снимки. пак казвам който иска стикер с ника да ми праща лс другите са си задължителни. аз съм на линия до 14 така че който се записал записал. на 13 да кажем ще сложа списък с поръчалите.

koolio
01-07-2009, 11:01
И аз заявявам участие, засега без преспиване.

1239
01-07-2009, 11:10
Значи вече имам окончателен отговор - засега има свободни места, но към края на юли очакват и групи за повече дни, но казаха че всичко което е свободно ще го имат впредвид за нас. Затова че трябва в най-скоро да кажем възможно най-сигурно кой какво точно иска и да измислим вариант за капаро и вечеря.
А...гледам че има и желаещи по един човек, казаха ми ако има възможност за някои комбинации ще е най добре

VFTI
01-07-2009, 12:46
Давайте да запазваме и да пишем кой с кого ще дойде, колко места, какви комбинации са възможни..>Аз най-вероятно ще съм сам и може да си делнем стая с който колега реши :):) (Само че хъркам и спя като пън:tongue2::tongue2::tongue2:)

Alfa User
01-07-2009, 13:17
OК, новината е чудесна
Пускам нова тема със заявките на всеки за настаняването - моля пишете навреме, а колегата 1239 да каже какво капаро се има предвид.
До тук сме 25 човека, като ми се струва че в последния момент някои колеги ще се сетят да се обадят, и ще станем поне 32-35.

Alfa User
01-07-2009, 14:35
ПУСНАТА Е ОТДЕЛНА ТЕМА С ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА !

http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=514037

Моля ви, темата е само за справка на участниците - всяко мнение по повод някакво предложение или обсъждане пускайте ТУК !
Обобщената информация ще качвам там след като е потвърдена като сигурна. Благодаря ви предварително!

Furious 155
01-07-2009, 14:48
една стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса, с TV на 3-ти етаж за мен и спътницата ми :) има опция и 3-ма да сме, но 2-ма сме сигурни в момента!

VFTI
01-07-2009, 16:08
За момента съм сам...До един 2 дена ще знам и после ще пиша, ако някой иска да правим партия за някоя стая...

Alfa User
01-07-2009, 16:39
За мене една стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса - на 2-ри етаж.

arieca155
01-07-2009, 16:55
kakto вече писах ,на 2 етаж стаята с двойното легло + единичното за детето.стикер с никнейма + същия за срещата.
бургазлии ако има ще съм щастлив да пътуваме заедно.варна ,сливен,ямбол и т.н.още по - добре.

Xman
01-07-2009, 17:26
kakto вече писах ,на 2 етаж стаята с двойното легло + единичното за детето.стикер с никнейма + същия за срещата.
бургазлии ако има ще съм щастлив да пътуваме заедно.варна ,сливен,ямбол и т.н.още по - добре.
Ако идвам ще ти пиша да пътуваме заедно, че май на сватба ще се ходи тогава..

wrc
01-07-2009, 18:51
Aз все още не мога да потвърдя със сигурност,ще знам другата седмица,дано да не е късно.Ако идвам ще съм сам,така,че може да се комбинираме с някой,без значение кой етаж и коя стая..Дано пък и каляската ми да тръгне дотогава,че вече 20 дена стои разглобена и незнам колко още ще отлежава:-|.А,и 1 стикер искам за сбирката,без никнейм.

Grim
01-07-2009, 18:51
аз земам една от 6-те стаи на 3-ти етаж с тв и тераса дето са ..... цялата :whistle:
и от двата стикера по един брой....

Buxalkata
01-07-2009, 18:56
една стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса, с TV на 3-ти етаж за мен и спътницата ми :) !

ако има от същото и за мене .... :wow:

П.С. а вариант да си носим алкохол мене ми зву4и добре от собствениците да имат безалкохолни и лед ;) .... или трябва да кажем кой какво ще пие за да се подготвят хората ????

1239
01-07-2009, 20:11
Аз също вече заявявам 100% присъствие за двама.

А относно вечерята днес говорих че може хората амо вечерята да ни направят а алкохол и безалкохолно даже ние да си носим.

Но тяхното искане е напълно сигурни бройки относно стаи и претенции, защото хората очакват по това време и посетители за повече дни и тъпо става някой отишъл от 20, хорицата го изгонят на 25 а ние нещо се откажем или да им кажем да си настаняват другите и да имат впредвид трийсетина места за нас.

Grim
01-07-2009, 21:06
Аз също вече заявявам 100% присъствие за двама.

А относно вечерята днес говорих че може хората амо вечерята да ни направят а алкохол и безалкохолно даже ние да си носим.

Но тяхното искане е напълно сигурни бройки относно стаи и претенции, защото хората очакват по това време и посетители за повече дни и тъпо става някой отишъл от 20, хорицата го изгонят на 25 а ние нещо се откажем или да им кажем да си настаняват другите и да имат впредвид трийсетина места за нас.

ами... в такъв случай смятам че ще е добре до 15-ти или 20-ти всеки който иска нещо да преведе /прати/ пари на Alfa User-a и... който еб*л-еб*л.... :bouncing_smiley:

MUROMAN
01-07-2009, 21:18
За мен Аз + приятелката /2 ма/
ЕТ 2 - стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса. :bouncing_smiley:

Аз поркам уиски /Johnni Walker/ с кола ,които друг е от моята порода да правиме партия за пиячката. :wow:

Навън имало и скаричка - на пържолки също не отказвам.:drool:

Alfa User
01-07-2009, 22:25
ами... в такъв случай смятам че ще е добре до 15-ти или 20-ти всеки който иска нещо да преведе /прати/ пари на Alfa User-a и... който еб*л-еб*л.... :bouncing_smiley:

Аз даже смятам че крайната дата за заявки по стаи трябва да е 12.07 - за да можем да сме спокойни за резервацията. Ще помоля колегата 1239 пак да уточни въпроса за капарото, за да можем да съберем кинти от желаещите. Колкото до напитките за вечерта, струва ми се че домакините могат да осигурят все пак едно нормално количество бири и безалкохолно, а твърдото да си носим ние. Все пак не е удобно някак да отидеш на национална среща с една каса бира и няколко десетки бутилки безалкохолно в багажника :)

Сега по един друг въпрос - имам една може би добра идея за рекламна фланелка, но ми трябва човек, който да може да ги закупи и изработи. Помагайте ако знаете такива хора - мисля че ще се получи добре. Ето какво имам предвид :

http://lh4.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/Sku12LZArTI/AAAAAAAAE18/Yns7lLoxBHc/s800/Alfa_155_meeting_shirt.jpg

Пак да помоля - ако ви харесва идеята и ако знаете кой може да ги направи, и да са на нормални цени - помогнете !

MUROMAN
01-07-2009, 22:28
Само не ми допада шрифта на The Legend.

Утре ще говоря и ще кажа за тениските,колко,къде ,кога и как.

TRENDi
01-07-2009, 22:28
Потвърждавам долното с едно доуточнение, апартамента от 2 етаж искам.

Ще се включа и аз. Утре ще мина през бачкането да си направя 25 и 26-ти неприкосновени дати.

За стикери:
1) 2 с ника (държа да са изписани точно така: TRENDi);
2) 1 стикер за срещата.

За спане(предложението от 1239) ми е достатъчно едно легло, но нямам нищо против да се шира с още 1 бр. колега, колежка в апартамент. Та, на ЛС някой, ако иска да си разделим апартамент да ми драсне, за да заплюя един бр.
.... Направо 1 -ния апартамент за мен .

П.С. Естествено, че ако има семейни колеги(или производни - лудо влюбени, чифт и повече еднополови любовници ), които го предпочитат ще им бъде отстъпен.

Buxalkata
01-07-2009, 22:29
ей готини фанелки идеята ми допада ........ ама нямам такива познати ... :( ина4е са супер ... дано да стане някаква врътка и за тях ....

155_8000rpm
01-07-2009, 22:35
Аз даже смятам че крайната дата за заявки по стаи трябва да е 12.07 - за да можем да сме спокойни за резервацията. Ще помоля колегата 1239 пак да уточни въпроса за капарото, за да можем да съберем кинти от желаещите. Колкото до напитките за вечерта, струва ми се че домакините могат да осигурят все пак едно нормално количество бири и безалкохолно, а твърдото да си носим ние. Все пак не е удобно някак да отидеш на национална среща с една каса бира и няколко десетки бутилки безалкохолно в багажника :)

Сега по един друг въпрос - имам една може би добра идея за рекламна фланелка, но ми трябва човек, който да може да ги закупи и изработи. Помагайте ако знаете такива хора - мисля че ще се получи добре. Ето какво имам предвид :

http://lh4.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/Sku12LZArTI/AAAAAAAAE18/Yns7lLoxBHc/s800/Alfa_155_meeting_shirt.jpg

Пак да помоля - ако ви харесва идеята и ако знаете кой може да ги направи, и да са на нормални цени - помогнете !
Аз в момента съм поръчал да ми правят една тениска и ще ми излезе 18 лева,като не е обикновена тениска(в смисъл като тези за 3-4 лева памучни най-обикновени)и е с надпис ALFA ROMEO отпред на гърдите и емблемата отзад с размерите на лист А4.И Алекс много ни е близко,зад автогара ЮГ е(до евро 07)...

1239
01-07-2009, 22:55
За капарото и аз много много не можах да разбера честно казано - мисля че ние трябва да решим.
Утре ще разпитам за цени на вечеря как стоят нещата и после да решим по колко се пада на човек - нощувка+вечеря и да решим как стоят нещата за капарото.
Аз също съм съгласен с по-предишен пост, като се реши да дам всичко на AlfaUser и да не ги похарча.Ама колегите, които не са от Пловдив нз

arieca155
01-07-2009, 23:07
няма проблем за капарото.лично аз освен на Алекс на друг пари НЕ пращам.фанелката е чудесна,само да не е бяла.даже патешко жълто с електрикави зелени надписи,няма да има по-щастлив от мен.

Alfa User
02-07-2009, 01:51
Цветове ще уточняваме само след като видим дали ще стане далаверата, и как точно стои въпроса с изработката.

rumenti77
02-07-2009, 16:32
И аз потвърждавам но ще съм сам и ще се мотам някъде на 1ет.

Vesko84
02-07-2009, 23:25
Бройте още една 155-ца, но без преспиване. Супер идея евала на организаторите!

Alfa User
02-07-2009, 23:28
Супер колега - добре си ни дошъл !!!

1239
03-07-2009, 10:15
Здравейте имам вече и някои цени:
Шопска салата - 2.00лв
Пържени картофи(без сирене)(200гр) - 1.40лв
Пържени картофи(със сирене)(240гр) - 2.00лв
Пържени картофи(гарнитура)(100гр) - 0.70лв
кюфте - 0.80лв
кебапче - 0.80лв
татарско кюфте - 2.30лв
пилешка пържола(филе) (200гр) - 3.50лв
свинска пържола(врат) (200гр) - 4.00лв
филийка хляб - 0.10лв

Сега трябва да решим дали всичките ще изберем една вечеря или кой какво иска точно.
А относно капарото - аз предлагам АLFA USER да събира парите. Аз например като се разбере по колко се пада - ще му ги дам всичките. Смятам че не пречи всички от Пловдив да направят така. А тези от другаде или да ги пратят. Та да може всичко да е максимално сигурно.

Alfa User
03-07-2009, 10:52
Цените гледам са съвсем нормални :th_up:
Не знам за другите, но аз и Милена предпочитаме да не се ограничаваме с точно определено меню, макар че ако си направим такова за всички, на домакините ще им е доста по-лесно. Примерно всеки заявява нещо от рода на :
салата - 2бр
пилешка пържола - 1бр
татарско кюфте - 2бр
пържени картофи със сирене - 2 бр
и т.н.

По въпроса с капарото - щеше ми се колегата 1239 да говори със домакините за разумната сума за капаро, която да оставим - все пак не е нужно да даваме цялата сума, нали ?
Не остана решен и въпроса с "течната храна" - ясно е,че всеки може да си донесе една бутилчица водка/уиски, но какво правим например със желаещите да пийнат 2-3 бирички ??? Каса бира в багажника едва ли ще е най-подходящия багаж за националната среща :dunno:
Подсещам ви и за един друг въпрос - досега само 12 човека са уточнили каква стая искат ... Има още малко време, за да заявим на домакините точно какво ще искаме, и да ни бъде резервирано.

DJ
03-07-2009, 11:14
Цените гледам са съвсем нормални :th_up:
Не знам за другите, но аз и Милена предпочитаме да не се ограничаваме с точно определено меню, макар че ако си направим такова за всички, на домакините ще им е доста по-лесно. Примерно всеки заявява нещо от рода на :
салата - 2бр
пилешка пържола - 1бр
татарско кюфте - 2бр
пържени картофи със сирене - 2 бр
и т.н.

По въпроса с капарото - щеше ми се колегата 1239 да говори със домакините за разумната сума за капаро, която да оставим - все пак не е нужно да даваме цялата сума, нали ?
Не остана решен и въпроса с "течната храна" - ясно е,че всеки може да си донесе една бутилчица водка/уиски, но какво правим например със желаещите да пийнат 2-3 бирички ??? Каса бира в багажника едва ли ще е най-подходящия багаж за националната среща :dunno:
Подсещам ви и за един друг въпрос - досега само 12 човека са уточнили каква стая искат ... Има още малко време, за да заявим на домакините точно какво ще искаме, и да ни бъде резервирано.

Абсолютно съгласен съм с теб значи аз ще съм от хората с няколкото бири.....иначе за менюто както се разберете мога да избера индивидуално мога и общо.
ПП: Напомням ти че единия човек при мен отпадна да ме имате впредвид едно легло на първия етаж.

1239
03-07-2009, 11:44
От много време пиша и все оставам неразбран - това за цялата сума е моя идея - да си дам и да не ги мисля повече тези пари - защото не че са много, но на преди срещата сме на море и да не стане някой сакътлък.

И моята идея е аз като дам цялата, и още някой друг като даде цялата и да се направи резервацията на всички, а тези които са от много по-далече и не им се занимава с пращане на пари, направо ня място.

А относно бирата или аз не обяснявам или нещо не се чете както трябва - има там и бира има и безалкохолни има и твърд алкохол - има и снимки в сайта, но хората обясниха че няма проблем и да се носи - кой както реши.
Ако някой иска може хляб и лютеница да се носи и на масата с всички да седне - няма да го върнат хората - това имах впредвид - че е хижа а не хотел

MUROMAN
03-07-2009, 12:01
Според мен трябва максимално да улесним домакините от към меню.

И предлагам всеки да си заяви ПРИМЕРНО меню.

Ето например аз искам
1 бр салата
1 св. пържолка + гарнитура картофки и 2 фил. хляб.
Нещо такова.

Предполагам,че всеки знае какво обича да яде и да пие и избора му няма да е много по-различен.
Така ще се знае ПРИМЕРЕН брой на нещата.
И няма да се наложи да се чака с часове за 1 салата и 1 пържола => няма да има после оплаквания от времето за изпълнение на поръчката.

Alfa User
03-07-2009, 12:08
От много време пиша и все оставам неразбран - това за цялата сума е моя идея - да си дам и да не ги мисля повече тези пари - защото не че са много, но на преди срещата сме на море и да не стане някой сакътлък.

И моята идея е аз като дам цялата, и още някой друг като даде цялата и да се направи резервацията на всички, а тези които са от много по-далече и не им се занимава с пращане на пари, направо ня място.

А относно бирата или аз не обяснявам или нещо не се чете както трябва - има там и бира има и безалкохолни има и твърд алкохол - има и снимки в сайта, но хората обясниха че няма проблем и да се носи - кой както реши.
Ако някой иска може хляб и лютеница да се носи и на масата с всички да седне - няма да го върнат хората - това имах впредвид - че е хижа а не хотел

Колега, сори за неразбирането, но така написано вече е ясно:) Имаш една бира от мен на сбирката !
За капарото - аз също съм готов да дам дължимата от мен сума, и с твоята да образуваме едно капаро - ще се разберем допълнително как точно ще го направим.
За менютата съм 100% съгласен - предварителната заявка ще спести доста главоболия и чакане на самата вечеря.

VFTI
03-07-2009, 18:23
Аз ще идвам сам....

Искам стая на 2рия етаж единично легло...

Сега чакам колегата 155-8000рпм да пише, но предполагам ако не се е разбрал и той ще бъде с мен в една стая....

А ако нещо стане някъде има размествания и т.н. моля просто да ме вкл. някъде с 1 легло :) (10-15лв.) без значение от етажа :):)

Дайте да пуснем един списък в онази тема, кой какви стаи си е запазил за да може по лесно да стане и колегите такива като мен, където търсят да запълнят място да знаят....Тъкмо и по-добра резервация ще направим....

Капаро на кого къде да даваме/пращаме :)

П.П Подкрепям идеята да направим едно ОСНОВНО меню вкл. само няколко основни неща(като на Мъроман) за да улесним домакините, а по късно вече всичко допълнително за ядене всеки сам ще си поръчва :):)

mitaka_111
03-07-2009, 18:31
супер е,даите да се саберем в пловдив и да продалжим вси4ки

MUROMAN
03-07-2009, 18:40
Да запазя още една 2-на стая /с двойно легла за 2-ма/ за
Vaklinator и неговата другарка.

Продължаваме да се множиме.:drunk:

Buxalkata
03-07-2009, 19:58
това е добре за множенето колкото пове4е толкова по весело и малко по сложно за организаторите ... :) ина4е за храната може да се направи найстина някакво образно мену .. а за през деня нали има открито барбеку ще си направим сами ;) .... забавно и по вкусно ...

П.С. а за въпроса с тениските .... някаква яснота има ли ?

mitaka_111
03-07-2009, 20:30
и мен ме пи6ете за двама 4овека

155_8000rpm
03-07-2009, 20:43
Аз ще идвам сам....

Искам стая на 2рия етаж единично легло...

Сега чакам колегата 155-8000рпм да пише, но предполагам ако не се е разбрал и той ще бъде с мен в една стая....

А ако нещо стане някъде има размествания и т.н. моля просто да ме вкл. някъде с 1 легло :) (10-15лв.) без значение от етажа :):)

Дайте да пуснем един списък в онази тема, кой какви стаи си е запазил за да може по лесно да стане и колегите такива като мен, където търсят да запълнят място да знаят....Тъкмо и по-добра резервация ще направим....

Капаро на кого къде да даваме/пращаме :)

П.П Подкрепям идеята да направим едно ОСНОВНО меню вкл. само няколко основни неща(като на Мъроман) за да улесним домакините, а по късно вече всичко допълнително за ядене всеки сам ще си поръчва :):)
Определено ще сме заедно,а като гледам стаите са с по 3 легла,така че още един май ще трябва още един човек....

Към Алекс и 1239-и аз съм навит да дадем цялата сума,тамън сме си под ръка тука в Пловдив и да видим дали ще съберем исканата сума от домакините и да улесним колегите от далече да плащат на място...

Furious 155
03-07-2009, 22:57
дам добре ще е на изхода на Пловдив да се посъберем - аз на навигацията си сега разглеждах, ама не намирам "Дружба" станцията - иначе има паркинг ски Копривки и отделно намирам и хижаЗдравец и самия връх Копривките, който е точно до паркинга :). Нещо от тия обекти да е близо до станцията?

vegatta
03-07-2009, 23:41
Алекс пиши ме и мен и баЙ Рад и може би и жената ама ще ти кажа за нея по късно

milenamr
04-07-2009, 01:29
И аз ще дам цялата сума:notify:'
Добре, че ще има бири там ,че ако трябва да си нося в багажника, алфата ще ми легне още по ниско и пак ще има черва по асфалта:big_beer::rotfl:

Alfa User
04-07-2009, 02:05
супер е,даите да се саберем в пловдив и да продалжим вси4ки
Най-вероятно така ще направим, колега, но това ще го мислим малко по-нататък - зрелище ще има със сигурност!
По въпроса с тениските засега няма развитие - не можем да влезем във връзка с един важен човек с опит в тая насока, но опитите продължават. Иначе разгледах оферти и от някои БГ сайтове за тениски - например в sedem .bg хубава тениска със щампа отпред и отзад (като на идейния проект) излиза към 23лв без доставката. Така че ще погледна тениската на Наско да видим как е направена, и ако трябва ще говорим с фирмата за количества и цени. Но тука пак ще трябват размери, и един-два цвята за разнообразие.
Мислете и за менюто - може да направим един вариант с пилешко месо и един със свинско - пък кой каквото иска още, ще си допоръчва. Същото да важи и за пиенето - по 1-2 бири на човек + 1-2 безалкохолни ако ще си носим допълнително high fuel ... Всичко това за да е по-лесно на домакините наистина - да имат предвид количествата продукти.
Как мислите ?

rumenti77
04-07-2009, 09:02
:oops:Ние станахме двама(аз и съпругата ми),значи една стая на 1ет.за мене(крайно решение):tooth:.

155_8000rpm
04-07-2009, 19:12
АЙДЕ ДА ПОВДИГНЕМ МАЛКО НАСТРОЕНИЕТО-ДНЕС СТАНАХ ТАТКО...ИМАМ СИ МАЛКО АЛФИСТЧЕ И ДАЖЕ МИ ГО ПОКАЗАХА И КАТО СИ ОТВОРИ УСТЕНЦАТА И АХА ДА КАЖЕ АЛФА И ЗАПЛАКА...:dance:.
Пожелавам на всеки да го изпита,ако още не е.Чувството е изключително,аз като го видях и бях на косъм да заплача и в същото време изпаднах в една безтегловност,щях да полетя от щастие...

krasisashkov
04-07-2009, 19:36
ЧЕСТИТО ,да е здраво и щасливо!!!!! и Алфата на тати да потроши.

wrc
04-07-2009, 19:49
Честито и от мен колега,нека ти е живо и здраво:bravo:,много да те радва иииии много да те ядосва:BIGsmile::D

1239
04-07-2009, 20:11
Честита рожба ТАТЕ. Нека това малко създание ти носи само щастливи мигове и много поводи за гордост!!!

VFTI
04-07-2009, 22:55
Да ти е живо и здраво и много да ви радва:holiday2::holiday2:

Alfa User
05-07-2009, 16:23
Колеги, прегледайте офертите за тениски от тая страничка, и да изберем някакъв вариант (или два) за рекламната тениска за срещата.

Тениски KOFT (http://fashion.silhouette.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=47)

На мен лично ми харесват модели 2 и 10 ...

jandarm
05-07-2009, 19:07
Да се запишем и ние....
Една Алфа-155,плюс два стикера,две менюта ,БЕЗ преспиване...:thumbup:

MUROMAN
05-07-2009, 20:14
То е ясно ,че всеки който се е записъл трябва да получи стикер за националната среща.
Имам идея да направя нещо като мини брошура или листовка и да си я копирам и разспространя из София.
Един - двама да се навият и да дойдат пак ще е добре.

Много сме -силни сме.:go::go::go:

Alfa User
05-07-2009, 21:53
Да се запишем и ние....
Една Алфа-155,плюс два стикера,две менюта ,БЕЗ преспиване...:thumbup:

Записан си колега, радвам се че се присъединявате към нас ! Само че за менютата ще трябва да се уточните какво да бъде, за да улесним домакините.
Сега очаквам и другия представител на силовите министерства да се запише :busted_cop: че да заформим здрава група.
А за стикерите - мисля че предвидихме по един на кола - но това не е крайно.

Madjo
05-07-2009, 23:10
колеги,

а мога ли да попитам, защо срещата е само за 155?
не е ли малко пренебрежително към останалите Алфисти, които не карат 155-ци?
те едва ли се чувстват поканени :new_Eyecrazy:

Alfa User
06-07-2009, 00:33
колеги,
а мога ли да попитам, защо срещата е само за 155?
не е ли малко пренебрежително към останалите Алфисти, които не карат 155-ци?
те едва ли се чувстват поканени :new_Eyecrazy:

Колега, от зараждането на идеята има едно недоразумение и неразбиране в пространството на форума, и затова искам да обясня.
Срещата е национална за Алфа 155, собствениците й, и нейните привърженици. Това НЕ Е пренебрежение към останалите алфисти, а чисто и просто събиране на семейството, ако мога така да се изразя...
Гости не отказваме, и НИКОГА не сме казвали, че никой друг не може да присъства - всеки желаещ да ни уважи е добре дошъл. Но тази именно среща е с цел всички собственици на този модел да се съберем, опознаем и повеселим, да се оплачем от колите си или да се похвалим с нещо ново или подобрено, да споделим конкретен опит.
Този тип срещи не е нещо нечувано или невиждано досега - миналата година тук (Пловдив) бе организирана среща на GTV, и ефекта беше определено положителен. Ако се поразровите из сайтове и форуми на Алфа в чужбина, ще видите същите неща - масово се правят срещи на дадени модели, което си има обяснение, и не е нищо лошо ... Ако разгледате малко по-напред в темата, ще видите снимки от срещи на 155, организирани от английските ни колеги. Няма нищо по-нормално собствениците на даден модел да се съберат, за да обсъдят това-онова за колите си и да прекарат добре един-два дена, далеч от сивото ежедневие.
Надявам се след това малко уточнение да няма повече недоразумения, защото никой наистина не се дели от общата фамилия на Алфа Ромео - ние чувстваме близки и уважаваме всички колеги и фенове на марката,така че всеки който има желание и е привлечен от идеята ни, е добре дошъл!

VFTI
06-07-2009, 12:33
Така е! А аз лично каня всички бивши собственици или фенове на модела и на марката...

Просто се събираме семейно на една вечеря, а всички братовчеди са ДОБРЕ ДОШЛИ!:hump::go:

1239
06-07-2009, 13:42
Аз пък искам да подканя всички заявили присъствие да кажат и за менюто си:
за нас:
2салати
2пилешки пържоли
2гарнитури пържени картофи
4филиихляб.
Вечеря 13лв +30лв нощувки = 43лв на AlfaUSER кога и къде?

DJ
06-07-2009, 15:59
Окончателно при мен поне:
Две отделни легла на първия етаж по възможност в една стая.
За вечерята:
- 2 шопски салати
- 3 кюфтета с гарнитура пържени картофи
- Пил. пържола с гарнитура пържени картофи
- 6 филии хляб
- 2-3 бири
- 1 стикер на сбирката, с ника си имам :)
останалото на място :go:

Alfa User
06-07-2009, 16:06
Аз открай време подканям, и поемам щафетата. За нас със Милена :
1. салати - 2бр
2. пилешки пържоли - 2бр
3. пържени картофи - 2бр
4. бири - много :new_Eyecrazy:
вечеря - 14лв + нощувка 30лв = 45лв общо

Така, сега по един друг много важен въпрос. Днес обиколих няколко фирми за печат, и говорих за тениските. Към момента най-изгодната оферта е 7-8лв на тениска (включва тениска и щампи на лицето и гърба). Тениските са немско производство, 100% памук. Предложената цена е за обикновена тениска (кръгло бие, едноцветна). Варианта за едноцветна с остро бие е със 1.50лв по-скъп, като има и тениска със цветна ивица на раменете - цената на този модел е 15лв със щампите.
http://lh4.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlHvn4ojqQI/AAAAAAAAFGs/w81Vo7dvdDk/Untitled.jpg
Последният вариант на тениските е изложен в официалната тема за националната среща.
Цветовете, подходящи за избраните щампи, са бяло, червено и черно. Моля всеки желаещ да поръча тениска, да заяви точно какво ще иска - вид, размер, цвят. За парите ще ви кажа по-късно как да ми ги преведете.

Напомням също така, че изтича времето за потвърждаване на резервацията и заявяването на конкретни стаи - публикувам разпределението по стаи към момента, така че ако някой има някакви претенции, да пише докато е време.
Срока за заявяване на резервация е обявен - той е 10.07.2009год ! След това заявяваме стаите на обадилите се хора, и приключваме с този въпрос!

http://lh6.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlH3nkT299I/AAAAAAAAFHo/J6NUHJtTZTw/s640/Untitled2.jpg

Това е засега - очаквам да се активирате и да организираме всичко както трябва. Приканвам хората от Пловдив да си направят сметка за менютата и спането, и да намерят начин да ми дадат парите, за да можем да използваме нашите суми като капаро.
Моля следващите ви постове със заявки да бъдат от рода на :
1. стая за нощувката
2. меню за вечерта
3. тениска
4. стикер на срещата и стикер с ника

Лек ден на всички !

VFTI
06-07-2009, 16:22
Отговарям по въпроси:

1. Във списъка можеш направо да ме сложиш заедно с колегата 155-8000рпм :) Тоест една стая за нас 2мата и евентуално ако иска още някой колега да заповяда при нас...Нека Тренди или някой друг колега да кажат, ако имат желание :)

2. Моето първоначално меню:
1. Салата - Шопска или Овчарска както е удобно на домакините
2. Порция картофки пържени
3. 3 кебабчета + 3 кюфтета
4. Безалкохолно -Кола, пепси, фанта 2 броя по 250мл.
5.*** Алкохол не употребявам-никакъв, та моля ако имате някакви поръчки, вземане за всички пиячка, или вкл. във куверта аз да бъда изключен от употребата на тези животворни течности :tooth: :)

3. Тениска --> цвят черен,размер Л (ако тениската струва повече от 12-13лв. няма да желая)- ако няма избор на цвят, нека е удобен за вас, производителите...Интересуваме само цената :)

4. Искам стикер за срещата и стикер със ника "VFTI" с главни буквички :):)

vesak
06-07-2009, 17:35
1.За мен една стая на 1 етаж с три единични легла
2.Меню за 4 човека
Овчрски салати 4бр.
Пържени картофи 4бр.
Във всяка порция Пържени картофи да има по 2 кюфтета и 1 кебапче.
3.Стикери 2бр.
А за тениските ще видим на място.

arieca155
06-07-2009, 17:41
стаята ми е оправена за което благодаря.
за менюто:
1:салати 3
2:скара+гарнитура 2
3:ракийка,бира за двама

тениска:само да не е бяла.може и червена и жълта(по възможност жълта с червени надписи,или червена с бели надписи) или както е по удобно.номера "М".
за стикерите се разбрахме с Алекс,но да кажа пак.малък с никнейма и голям.

Alfa User
06-07-2009, 18:18
Предлагам ви на вниманието нова модификация на тениската - във вида, в който я виждате тук, ще излезе към 8лв/брой. Пак повтарям - тениските са немски, 100% памук, средна плътност - поради някакви проблеми със сървърите, можете да видите новата идея в официалната тема (http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=518469).

http://lh4.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlJLrwJyikI/AAAAAAAAFOs/lkgYvEXXt78/s912/Alfa_155_teniska_2.jpg

Мисля, че черно и червено ще са най-добрите варианти - като за съжаление щампата на червения вариант не стои добре на черния :(

Ето и предния вариант :

http://lh3.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlIVQfZXflI/AAAAAAAAFIQ/i28fDOchWDo/s800/Alfa_155_meeting_shirt.jpg

Моля ви да изберете кой вариант да поръчваме, и да си заявите бройките, цветовете и размерите. Имайте в предвид, че фирмата иска поне 4-5 дена за изработката ...

jandarm
06-07-2009, 19:14
И такааа....
------------------------------------------
1.Без нощувка
2.Салатки-2 бр.
Пилешки пържолки-2 бр.
Пържени картофки-2 бр./ако може със сиренце/
ииии....БИРИЧКА няколко броя:beer:

3.Тениски -два броя/червено/,размери:М и S
4.Стикери-един за срещата и един с ника:static:

За паричките ,уточнете къде,кога и най-важното-на КОЙ?;)

Alfa User
06-07-2009, 19:23
Паричките, колега - на мене - пишеш ми лично кога ще ти е удобно, и се виждаме.
За тениските - с коя щампа да бъдат ?

Уточнявам, че ако тениската е ЧЕРВЕНА или ЧЕРНА, надписите и емблемата на гърба ще са БЕЛИ - на БЯЛА тениска надписите и емблемата на гърба ще са ЧЕРНИ.

MUROMAN
06-07-2009, 19:26
Тениска червена размер -L ,лепенка с ника и лепенка за срещата по 1 бр.

155_8000rpm
06-07-2009, 22:08
И такааа....
------------------------------------------
1.Без нощувка
2.Салатки-2 бр.
Пилешки пържолки-2 бр.
Пържени картофки-2 бр./ако може със сиренце/
ииии....БИРИЧКА няколко броя:beer:

3.Тениски -два броя/червено/,размери:М и S
4.Стикери-един за срещата и един с ника:static:

За паричките ,уточнете къде,кога и най-важното-на КОЙ?;)
Ами що не идвате в неделя на срещите...парите на Алекс ще ги дадем,но дайте да се организираме в неделя да се видим всички от Пловдив и да съберем парите и да пийнем по бира две,пък да се видим що за банда ще сме...
А менюто ми е:
1.Шопска(овчарска за предпочитане ако може)салата...
2.Пилешка пържола-1 бр.+картофки със сирене...
3.2 бр. биричка
ииии после нещо по-жежко...ако някой пие ракия(само домашна) или уиски(в краен случай) може да свирка...аз такова си пием,ама с мярка...

wrc
06-07-2009, 22:22
За съжаление аз все още не мога да дам конкретен отговор.Най-късно в четвъртък/09.07./ще кажа със сигурност,надявам се да не е късно:-(

BuR7oNnN
06-07-2009, 22:26
искам тениска и задължително пиши на лично плс:meeting:

DJ
06-07-2009, 22:49
Предлагам ви на вниманието нова модификация на тениската - във вида, в който я виждате тук, ще излезе към 8лв/брой. Пак повтарям - тениските са немски, 100% памук, средна плътност.

http://lh4.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlJLrwJyikI/AAAAAAAAFOs/lkgYvEXXt78/s912/Alfa_155_teniska_2.jpg

Мисля, че черно и червено ще са най-добрите варианти - като за съжаление щампата на червения вариант не стои добре на черния :(

Ето и предния вариант :

http://lh3.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlIVQfZXflI/AAAAAAAAFIQ/i28fDOchWDo/s800/Alfa_155_meeting_shirt.jpg

Моля ви да изберете кой вариант да поръчваме, и да си заявите бройките, цветовете и размерите. Имайте в предвид, че фирмата иска поне 4-5 дена за изработката ...

Колега аз не виждам първата снимка за съжаление иначе тениска ще искам тази втората ми харесва само да попитам има ли шанс да е в тъмно син цвят а щампата да е бяла в размер "S", ако не е възможно то нека е черна , размер "S":question:

ПП: А Дали аз ще съм единствения с печка на събора?

Buxalkata
06-07-2009, 23:56
за меню ще кажа утре предполагам ... а за тениската задължително един брой размер "Л" предполагам говорим за тази от снимката защото и аз друга не виждам цвят без претенций да е готино само и фешън ;)
за стикер на ника писах ли4но преди ... ама ако ме няма в списъка 1 бр ...

Alfa User
07-07-2009, 00:35
Реалният вид на тениските можете да видите в официалната тема за националната среща. Явно чичко Гугъл има някакви проблеми днес :(

Alfa User
07-07-2009, 00:42
искам тениска и задължително пиши на лично плс:meeting:
Здравей, колега - не се познаваме дори задочно с теб, но искам да те приветствам с "добре дошъл" в семейството :)
Ще те помоля обаче да пишеш дали ще дойдеш на националната среща, колко човека ще сте с теб, ако ще сте с преспиване - каква стая желаете да резервирате, и какво меню за вечерята. И разбира се, каква тениска точно искаш - цвят, щампа, размер.

Buxalkata
07-07-2009, 00:51
зна4и аз съм ако имам право на избор избирам от тези http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=23515&d=1246912315 последната 4ерната ... ако може ще 4ерпа ;)

Alfa User
07-07-2009, 01:32
Ъпдейт на заявките за брой хора, стаи и тениски (т.е. сещайте се кой какво още има да заявява) :

http://lh6.ggpht.com/_PCxrFCdurrg/SlH3nkT299I/AAAAAAAAFbM/H08j5q47gYk/s512/Untitled2.jpg

Alfa User
07-07-2009, 11:14
малеееееееееее пак сам спаааааааааааааал
Спиш я ... ич ни фнимаваш дажи ... ма то ште да е от масажиските :hehe:
Ако сте навити - тая неделя пак правим сбирка на камиончетата - заповядайте да са видим и дообсъдим някои нещица. Пишете задължително дали ще идвате (и ти специално, че имаш да зимаш нещо от мене).

Това се отнася за всички 155-ци в Пловдив и околията де - тази неделя - 12.07.09 - в 19.00 нова среща на семейството :drunk: (мястото обаче ще се доуточни).
И за стотен път да кажа - срещата не е затворена само за 155, макар че е тематична - в случай че някой пак реши да си чеше езика!

За тениските - обявената цена от 8лв/брой важи при поръчка на поне 30-40 бройки - засега гледам има заявени само 8 - не мога да кажа каква ще е цената за доста по-малко тениски, но определено няма да е тази ...

1239
07-07-2009, 11:28
Нещо немога да разбера от списъка. Цените са за легло в стая:
1етаж: 10лв/легло за човек
2 и 3етаж: 15/легло за човек

какво е това:
3-ма на втори етаж - 30лв
4-ма на първи етаж - 30лв
?????????????????????

а и за мене тениска Л

Alfa User
07-07-2009, 11:38
@ 1239 - колега, при скрийншота съм отрязал заглавието на графите - просто техническо ограничение ... броя на хората за стая е втората графа, а графата пред цената е етажа.
Това че някъде има 4 човека, пък 3 легла - мисля че се сещаме как са се разпределили хората :)
Не изключвам възможността за някоя грешка, понеже по едно съвпадение, винаги ровя тия файлове по никое време през нощта. Както и да е.
Кажи кой модел тениска предпочиташ :) Имаш ЛС.

Furious 155
07-07-2009, 12:45
и аз искам фланелка - незнам само L или XL да е.
Иначе дизайна на първата червена отляво ми хаесва :) - прилагам и снимката.
Предполагам че ако са достатъчо големи L ще е ок - не съм повече от 76 кила ;).
Алекс, как да ти изпратя парите за нощувката? Мога по IBAN, примерно!

MUROMAN
07-07-2009, 13:12
Ако тениските са по 8 лв/бр - аз си поръчвам 2 бр
- 1 черна с бялата 155-Martini - размер L
-1 червена с бяла кола. Размер - L

Малко да вдигна бройката на нещата.

Alfa User
07-07-2009, 17:16
Току-що добавих в списъка колегите AnastasKOSTOV-REX и Grogito с една стабилна група като цяло :) Хубаво е че ставаме все повече - до тук 25 коли и 47 човека :)

toki4a
07-07-2009, 18:25
Спиш я ... ич ни фнимаваш дажи ... ма то ште да е от масажиските :hehe:
Ако сте навити - тая неделя пак правим сбирка на камиончетата - заповядайте да са видим и дообсъдим някои нещица. Пишете задължително дали ще идвате (и ти специално, че имаш да зимаш нещо от мене).

Това се отнася за всички 155-ци в Пловдив и околията де - тази неделя - 12.07.09 - в 19.00 нова среща на семейството :drunk: (мястото обаче ще се доуточни).
И за стотен път да кажа - срещата не е затворена само за 155, макар че е тематична - в случай че някой пак реши да си чеше езика!

За тениските - обявената цена от 8лв/брой важи при поръчка на поне 30-40 бройки - засега гледам има заявени само 8 - не мога да кажа каква ще е цената за доста по-малко тениски, но определено няма да е тази ...

няма да мога да доида брат;;) пак щте се мъча,един приятел ме покани на малко барбекю пък и нещто за овчи пържоли ми говореше:prescription::drunk:
Алекс искам и ас една тениска черна разбира се .. L. razmer

rumenti77
07-07-2009, 18:31
Тениска червена размер -L ,лепенка с ника и лепенка за срещата по 1 бр.

И за мен същото.Червена с бяла кола-L.
Меню:
2-салати,трима кюфтета с едно гарнитура нема смисъл каква:tooth:За пиене кола и сода.

Buxalkata
07-07-2009, 20:22
Ако тениските са по 8 лв/бр - аз си поръчвам 2 бр
- 1 черна с бялата 155-Martini - размер L
-1 червена с бяла кола. Размер - L

Малко да вдигна бройката на нещата.

ако е до 10-12 лв и аз искам 2 бр ... едната която съм си поръ4ал си остава при вси4ки слу4ай(4ерната най в дясно размер Л ) и евентуално една 4ервена размер пак Л по възможност последната от дясно ... .... зависи от цената ве4е на бройка ....

TRENDi
07-07-2009, 22:38
1. Апартамента от ет. 2 със съквартиранти VFTI и 155-8000rpm(ОК от моя страна).

2. Хапване и течности:
Предполагам, че няма да е проблем да си поръчам на място?
Редакция:
2/1. Овчарска салата;
2/2. Кашкавал пане + 3 кебапчета за гарнитура към него;
2/3. Хляб - 5-6 филийки(ако е от готово нарязания) или 2-3 питки (ако е на питки);
2/4. Течностите ще си ги докарам.

3. Тениски - вариант 1 и 2 по 1 бр., т.е. с "Мартини"-то, черна и червена, размер L.

4. Стикер за срещата + 2 стикера с ник TRENDi (изписано точно така).

П.С. Възможно е да дойда в Неделя на срещата в Пловдив и лично да си "кихна" за поръчката, но ще знам със сигурност в Петък следобяд. И ще помоля, когато се уточни мястото на Пловдивската среща, да сложите едно линкче към него през bgmaps, че като цяло познавам Пловдив, колкото да не се загубя.

vesak
07-07-2009, 22:42
И аз искам две тениски и двете да са със алфата която на какпака има надпис Martini тези в ляво които са, а цвтовете една черна размер М и една червена размер L.

1239
08-07-2009, 08:55
TRENDY - Да проблем ще е да си поръчаш на място. Това р хижа, а не хотел. Хората ще трябва да знаят от кое какви количеста ще трябва да заредят

1239
08-07-2009, 08:57
Алекс: май няма да можем да се съберем, а?

Alfa User
08-07-2009, 11:20
@ 1239 : За кое да няма да може да се съберем ?
До тук записани :
- 25 автомобила
- 47 човека - от тях с преспиване 36.
Горе-долу такава беше и предварителната прогноза :)

DJ
08-07-2009, 11:47
@ 1239 : За кое да няма да може да се съберем ?
До тук записани :
- 25 автомобила
- 47 човека - от тях с преспиване 36.
Горе-долу такава беше и предварителната прогноза :)

Не е никак малко като бройка 25 автомобила колега, но не мислиш ли че едни от най видните сред 155-ците се скатават? защо ли е така?

Furious 155
08-07-2009, 12:48
Овчарска салата - 2. бр
Пържени картофи(със сирене)(240гр) - 2 бр. поне :)
кюфте - 2 броя
татарско кюфте - 1бр
пилешка пържола(филе) (200гр) - 1 бр
филийка хляб - поне 4-5-6

Това предполагам ще е ок за мен и спътницата.
Иначе там алкохол ще си новим :), незнам как е с безалкохолните - да влачим ли и от тях? Не че е проблем, но е добре да знаем!

Alfa User
08-07-2009, 12:49
@ DJ : Не мисля така, колега - най-активните 55-ци са налице, и аз лично много се радвам че ще се съберем в такъв състав. Надяваме се организацията да протече по мед и масло, и да си изкараме супер - това е най-важното!

@ Furious - колегата 1239 потвърди, че безалкохолно и бири има в достатъчни количества - няма да е нужно да си ги носим.

Преди време ви бях подхвърлил идеята да си вземем DJ (не колегата със 55-цата :)), който заради идеята и ако има някакво оборудване в хижата, ще ни излезе доста тънко - може би по 2-3лв на човек. А пича е много готин - много от вас може би го знаят от разните рок-радиостанции.
Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия.

Furious 155
08-07-2009, 12:54
Преди време ви бях подхвърлил идеята да си вземем DJ (не колегата със 55-цата :)), който заради идеята и ако има някакво оборудване в хижата, ще ни излезе доста тънко - може би по 2-3лв на човек. А пича е много готин - много от вас може би го знаят от разните рок-радиостанции.
Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия. ами според мен няма да е лошо, иначе ако има техника там, може и да се подговим да си пускаме каквото си решим, стига да няма много от традициония поп фолк ;).

milenamr
08-07-2009, 13:22
Аз смятам тая събота да отскоча до там, да видя кое как е и пътя най-вече :)

1239
08-07-2009, 13:37
да, ако имаш време отскочи - най-добре ще е някой да иди да види как стоят нещата. Аз никога не съм ходил - само препредавам чужди приказки, но пак казвам това е ХИЖА не хотел - има бира и безалкохолно, но не в промишлени количества. Айде в неделя ще говори на срещата.

DJ
08-07-2009, 14:01
@ DJ : Не мисля така, колега - най-активните 55-ци са налице, и аз лично много се радвам че ще се съберем в такъв състав. Надяваме се организацията да протече по мед и масло, и да си изкараме супер - това е най-важното!

@ Furious - колегата 1239 потвърди, че безалкохолно и бири има в достатъчни количества - няма да е нужно да си ги носим.

Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия.

Надявам се да си ме разбрал правилно, тва не е недоволство или нещо от сорта просто проверих активността на анкетата и се оказа че доста от хората избрали другите дати ги няма в списъка. Просто искам да се съберем много 155-ци :drunk:. Иначе и за DJ (не аз) съм навит както решите вие :) :biggringift:

milenamr
08-07-2009, 14:27
да, ако имаш време отскочи - най-добре ще е някой да иди да види как стоят нещата. Аз никога не съм ходил - само препредавам чужди приказки, но пак казвам това е ХИЖА не хотел - има бира и безалкохолно, но не в промишлени количества. Айде в неделя ще говори на срещата.
ООО ,в такъв случай мисля да си взема и някоя биричка за съпорт :big_beer:
Добре, значи в събота съм там на проучване и в неделя на срещата ще доуточняваме :)

Alfa User
08-07-2009, 15:39
Надявам се да си ме разбрал правилно, тва не е недоволство или нещо от сорта просто проверих активността на анкетата и се оказа че доста от хората избрали другите дати ги няма в списъка. Просто искам да се съберем много 155-ци :drunk: ...
Разбрах те, колега, но в крайна сметка всеки си преценява дали може да присъства или не - затова беше и анкетата с трите дати. Съжалявам, че има хора, които биха искали да дойдат, но няма да могат - но се надявам да наваксат следващия път ;)
P.S. Да ти кажа, има хора в списъка, които са гласували за друга дата, но ще дойдат - нещата определено опират до желание или пречещи ангажименти, така че не можем да се сърдим на никого.

MUROMAN
08-07-2009, 18:17
Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.

И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.

milenamr
08-07-2009, 18:35
Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.

И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.
Е нищо де , не бъдете максималисти :) Нали все пак това е сефтето, дай боже всичко да е готино, пък по натам повече :cheers:

Аз пък се опасявам да не стане така, че да има повече желаещи, отколкото места да ги поберат(защото май натам отива положението), затова ще идем на място, да видим как стоят нещата.

arieca155
08-07-2009, 18:38
Ако тениските са по 8-12лв/бр - аз си поръчвам 2 бр.
- 1 черна с бялата 155-Martini - размер "s"
-1 червена с бялата 155-Martini. Размер - "s"
мисля че първият път поръчах L ,жената нещо ме подведе.сега погледнах в гардеробчето и видях една s-ка.нека съм малко фтален.:flex:

Alfa User
08-07-2009, 18:55
Тука малко ще те поправя - няма как да не са видяли наистина, но в общото пространство на форума битува едно неразбиране за същността на нашата среща, което определено ме разочарова... Колкото хора ни подкрепят (без дори да имат 155...) толкова още ни оплюват, заразени с общата болест на неразбиране и съмнение (дори хора, имащи 155, се изказват така...). Много ми е болно, че във този форум се налага да обясняваме на кой ли не какво означава среща на Алфа 155 :(

Ами идеята е именно да се съберем и да си изкараме страхотно. Пък ако някой после го е яд заради това - да е мислил навреме.
Резервацията е почти оформена - остават един-два дена за допълване на желаещите - и след това който иска да дойде ще е добре дошъл разбира се :)

milenamr
08-07-2009, 18:56
Ако тениските са по 8-12лв/бр - аз си поръчвам 2 бр.
- 1 черна с бялата 155-Martini - размер "s"
-1 червена с бялата 155-Martini. Размер - "s"
мисля че първият път поръчах L ,жената нещо ме подведе.сега погледнах в гардеробчето и видях една s-ка.нека съм малко фтален.:flex:
Ами като гледам май ще са до 10 лв максимум , защото уговорката която имахме със фирмата е за средна цена от 8-10, ако са 30 бройки, а при по -малко бройки, може цената малко да се вдигне.Но до момента до колкото виждам май се посъбраха около 24-25, така че смятам ще направим бройката и ще клъвнем тая цена:devil:

Furious 155
08-07-2009, 19:44
Ами като гледам май ще са до 10 лв максимум , защото уговорката която имахме със фирмата е за средна цена от 8-10, ако са 30 бройки, а при по -малко бройки, може цената малко да се вдигне.Но до момента до колкото виждам май се посъбраха около 24-25, така че смятам ще направим бройката и ще клъвнем тая цена:devil:
добавям още една фланекла тогава - пак първата червена с мартинито и да е размер M! Да падне цената :):):)!

Buxalkata
08-07-2009, 20:49
надявам се и мойто желание за тениските да стане ;) а отностно менюто казвам горе долу какво :
1 бр пилежка пържола
1 бр свинска пържола
2 бр кюфтенца
2 бр пържени картофи с сирене
1 бр шопска или ов4арска салата
и предполагам за хляб няма смисъл да пиша ;)
общо взето това ....

П.С. Миленамр ако ходиш найстина и тука да имформираш за пътната обстановка ;)....

Alfa User
08-07-2009, 21:27
Идеята е точно тази - да видим как е пътя до там, как е обстановката наяве, и да говорим на място със домакините - за да няма после оправдания от типа "ма вие сте искали еди-кво-си, па ние имаме еди-що-си". Ще проверим и как ще стои въпроса с озвучаването, щото от това зависи тарифата на диджея. Ще има и снимков мат'риял за доказателство - само да сме живи и здрави и "сичко да е у ред" както казат бабите :shutup:
За тениските засега нямам проблеми с бройката - колкото повече, толкова по-евтино ;) Записвам всеки какво си е поръчал, за да няма после объркване.

Grim
08-07-2009, 22:49
що не видях никой да си поръчва блуза XL??? аз ли ше съм първия?

Alfa User
08-07-2009, 23:00
що не видях никой да си поръчва блуза XL??? аз ли ше съм първия?
Па ти да вземеш най-сетне да поръчаш, а :) И виж какво юе искаш за вечерята, че обобщаваме заявки пак...

Wolfy
08-07-2009, 23:45

Много си прав, аз отново май ще съм един от тях :small_cry: Току-що видях темата, не съм влизал от сто години, покрай тези коли :calc: Няма да давам заявка, но ако успея ще дойда поне да ви видя! А ако не се видим там - успех и попътен вятър!!! :rosso_spider:

Alfa User
09-07-2009, 00:48
Ние пък ще се радваме да те видим там - добре си дошъл, ще те чакаме !

Grim
09-07-2009, 11:54
Па ти да вземеш най-сетне да поръчаш, а :) И виж какво юе искаш за вечерята, че обобщаваме заявки пак...

Аз искам 1 червена и една 2 черни блузи "хикс ел" и една червена "ес"
за ядене незнам човек.... 2-3 пилешки пържоли, картофки със сирене 2 броя,няколко бири....
това е като за начало.....
лепенки вече уж поръчах.... :native:

wrc
09-07-2009, 12:59
Ами аз за съжаление за сега пропускам,ако евентуално намеря начин в последния момент ще цъфна направо там,но засега.....:?.
Искам поне тениски да си поръчам,червените с "Мартинито" 1бр-XL и 1бр-М.Но ако не дойда как ще мога да си ги взема?

Furious 155
09-07-2009, 14:31
а стикерите колегата alf ли ще ги прави?
питам защото искам някой да ми направи и 2 стикера с това лого :) - буквите да са бели и за размер на буквите на височина да не са по-големи от ширината на праговете на наще 155-ци(предполагам че 6см височина на буквите ще стане супер). Та ако някой може да помогне ще съм благодарен(естествено си заплащам за услугата).Благодаря.

Alfa User
09-07-2009, 14:53
Изобщо не се скатавай! Чакаме те да видим с една от двете червенокоски!!! :):) :go:

Хех, ако дойде със шестака, може да не е единствен и да си правят компания с още една от София ;)

Alfa User
09-07-2009, 15:03
Започваме да мислим по самата организация на мероприятието. Приемаме всякакви предложения относно сборни пунктове на групите от различните градове, и протичането на самата сбирка.
Първоначална идея за тласък - групите от различните градове се събират на възлови места по пътя, и ви чакаме в Пловдив - на някое лесно и видно място. След това всички в колона отиваме до мястото. Там имам идея да подредим колите по някакъв общ признак - и тука искам от вас помощ как да стане това - по цветове ли, по мотори ли ... Конкурс някакъв дори можем да си спретнем - примерно за най-лачена 155, най-мощна и т.н. - за награди обаче ще служат овациите на хората и стикер, обозначаващ победителя. Затова ви приканвам да впрегнете в работа въображението си, и да давате идеи.
Също така смятам сбирката в Пловдив да е по някое време около обяд - за да не караме хората от по-далеч да стават много рано и да пътуват сънливи :) Коментирайте плиз.

vesak
09-07-2009, 15:36
Моето мнение е да се нареждат по мотори ;) но и по цветове е добра идея

milenamr
09-07-2009, 15:39
Хора държа да знаете,че моята и на Алекс са най-хубави.:thumbup:
Е хайде сега пък ще си ги мерим ли :crazy:
Е по тая линия - моята и на AnastasKostоv-REX са най-мощни
:strong::dance::meeting::pokey:
Ама това са глупости ;)
Всички са супер :thumbup:

Alfa User
09-07-2009, 16:03
Хора държа да знаете,че моята и на Алекс са най-хубави.:thumbup:

Хех, на твоята й запазвам място точно до моята !!!
Надявам се наистина да се заемете сериозно с тая задачка - за да ни е интересно и готино на всички :thumbup:

MUROMAN
09-07-2009, 16:06
по цветове ще е най-добре :thumbup:

DJ
09-07-2009, 17:19
Ами аз тръгвам от Троян през прохода Троян - Кърнаре, ако има някой спътник ще е супер. Иначе и двата случая на подредба(по блясък и по мощ) все ще съм на дъното :haha:

Alfa User
09-07-2009, 18:09
по цветове ще е най-добре :thumbup:

Абе ако питаш мене, на мен също ми харесва най-много така, но в крайна сметка май ще се наредим както ни падне :spell:
Нека отидем и видим мястото тая събота, и ще преценим как ще се нареждаме.
Иначе имам намерението да се съберем всички в Майнатаун около обяд - да речем към 12, за да не се налага хората от по-далеч да стават в 5 или 6ч, и да пътуват още спейки :) Коментари ?

milenamr
09-07-2009, 18:16
Абе ако питаш мене, на мен също ми харесва най-много така, но в крайна сметка май ще се наредим както ни падне :spell:
Нека отидем и видим мястото тая събота, и ще преценим как ще се нареждаме.
Иначе имам намерението да се съберем всички в Майнатаун около обяд - да речем към 12, за да не се налага хората от по-далеч да стават в 5 или 6ч, и да пътуват още спейки :) Коментари ?

Аз съм категорично ЗА, ако събирането е преди 12 , значи ще е без мен :blah:

vesak
09-07-2009, 18:18
Моя маршрут е Добрич-Шумен-Сливен-Ст. Загора-Пловдив ако някои ама по тоя маршрут ако желае да се присаедени към нас така пътуването ще е по-забавно.

BuR7oNnN
09-07-2009, 19:31
ми аз няма да мога да доида :( но пък искам да си поръчам тениска червена ако може М мерси :)

arieca155
09-07-2009, 20:14
Моя маршрут е Добрич-Шумен-Сливен-Ст. Загора-Пловдив ако някои ама по тоя маршрут ако желае да се присаедени към нас така пътуването ще е по-забавно.

специално на теб ти писах лично по този въпрос.ще те чакам в карнобат и продължаваме,"бог пред нас и ние след него".за теб и другите които ще преминават през КАРНОБАТ,0887405409/0897272739 /младен.:thumbup:
шумен-сливен ,това според мен е ...,излизаш на петолъчката.не е проблем да те чакам там.

vesak
09-07-2009, 20:24
специално на теб ти писах лично по този въпрос.ще те чакам в карнобат и продължаваме,"бог пред нас и ние след него".за теб и другите които ще преминават през КАРНОБАТ,0887405409/0897272739 /младен.:thumbup:
шумен-сливен ,това според мен е ...,излизаш на петолъчката.не е проблем да те чакам там.
Ок значи като 25 ще ти звъна да се доразберем с точност :) а за това че си ми писал несъм го забелязал ;)

TRENDi
09-07-2009, 20:28
Ами аз тръгвам от Троян през прохода Троян - Кърнаре, ако има някой спътник ще е супер. Иначе и двата случая на подредба(по блясък и по мощ) все ще съм на дъното :haha:

Много вероятно е да съм в Карлово по това време и отдам да налазвам към Пловдив(т.е. заедно да налазим). Имам ти тел. номер и към края на седмицата преди срещата ще ти звънна, за да ти кажа от къде ще пътувам (София или Карлово).

Grim
09-07-2009, 21:51
НАЗДРАВИИИИИИИИИИИИИИИИИ

енд бай дъ уей искам да поръчам още 2 тениски черни размер L с мартинито

vesak
09-07-2009, 22:41
Честито на таткото :)

toki4a
09-07-2009, 22:44
Идва идва...аз в събота станах татко и сега загрявам...до тогава ще съм във форма...:drinking:

всичко хубаво желая на цялото ти семеиство;) живи и ,здрави ;)

Madjo
09-07-2009, 22:52
привет и от мен колеги,

и аз потвърждавам 2-а души:

1. стая на 2-и или 3-и етаж - едно двойно и едно/две единични легла, със санитарен възел, с тераса;

2. вечеря:
салати - 2 бр.
пил. пържола + кюфте + кебапче - 2 бр.
пържени картофи със сирене - 2 бр.

3. стикер за срещата + стикер с ник-а

4. тениски - 2 бр. - една черна с мартинито и една червена без мартинито, размер "L" и за двете.

P.S.: към колегата AlfaUser - кога и как да ти изпратя парите? може и на ЛС да се уговорим :thumbup:

благодаря предварително и доскоро :firstprize:

Buxalkata
09-07-2009, 23:09
а за агитката от софия някакви планове за тръгване ... има ли ?

Madjo
09-07-2009, 23:11
а за агитката от софия някакви планове за тръгване ... има ли ?

давайте да се разбираме къде ще се съберем?
аз предлагам на Лукойл-а след "Църна маца" - съгласни? :thumbup:

Buxalkata
09-07-2009, 23:14
ми така ще е най добре .... ама някъв 4ас ... и стикерите ще стигнат ли до софия до тогава ?

Madjo
09-07-2009, 23:53
ми така ще е най добре .... ама някъв 4ас ... и стикерите ще стигнат ли до софия до тогава ?

ами доколкото прочетох и разбрах, трябва да сме в Майнатаун към 12:00, така че можем да се разберем към 10:00 на Лукойл-а, ако всички се съгласят разбира се :)
а за стикерите, май на самата среща ще се раздават, поправете ме ако греша :blush:

Buxalkata
09-07-2009, 23:57
ами доколкото прочетох и разбрах, трябва да сме в Майнатаун към 12:00, така че можем да се разберем към 10:00 на Лукойл-а, ако всички се съгласят разбира се :)
а за стикерите, май на самата среща ще се раздават, поправете ме ако греша :blush:

ми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...

Madjo
10-07-2009, 00:09
ми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...

аз съм ОК за 09:30 на Лук ойл-а, а за стикерите трябва да се поразровя къде го пишеше... айде да чуем и другите съгласни ли са с тоя час:?: :bounce8:

Alfa User
10-07-2009, 01:01
Стикери и тениски - на самата среща ! (изключение правят хората, заявили тениска без да идват на срещата).
За тениските ще ви помоля следващата седмица (вероятно понеделник или вторник) да имате готовност да ми изпратите парите съгласно заявените бройки. Ще ви дам подробности за превода по-нататък, както и таблицата със заявените тениски ще публикувам след няколко дена също - вероятно в неделя.

MUROMAN
10-07-2009, 08:48
Да допълня към менюто.
Моето си е уточнено,сега уточнявам на приятелката:
2 бр кебабчета
ПКС/пържени картофи със сирене /
1 салатка
и някакви безалкохолни или минерална вода.:thumbup:

VFTI
10-07-2009, 11:22
Срещата за Софиянци на Лукойла в началото на магистралата ли е? Или аз нещо се бъркам...

Furious 155
10-07-2009, 11:36
Срещата за Софиянци на Лукойла в началото на магистралата ли е? Или аз нещо се бъркам...
ами там ще е удобно сякаш - в посока ПЛД е ;)

vesak
10-07-2009, 15:53
А каде в Пловдив щесе срещаме защото на мен Пловдив немие познат:go:

Alfa User
10-07-2009, 15:59
Ще уточним мястото, и ще пусна линк с карта. Не се притеснявайте от сега - раничко е ;)
Тази неделя 155-ците от Пловдив се събираме за да решим точно какво и как ще правим.

mitaka_111
10-07-2009, 22:19
добар ве4ер на вси4ки от семеиството,ве4е сам на линия,изкарах морето,,ако нежто сам пропуснал казваите,,и аз изкам две тениски 4ервени,,1-XXL,,1-L

mitaka_111
10-07-2009, 22:25
155-8000rpm,,извини ме за закаснението,,4естита рожба,да е живо и здраво и да ви радва далги години

Alfa User
10-07-2009, 23:52
@ mitaka_111 - надяваме се си изкарал добре на моренцето :)
За тениските хубаво , ма трябва да уточниш и модел. И нещо за вечерта - хапване и пийване - по-напред из темата имаше примерни цени, дадени от колегата 1239.

mitaka_111
10-07-2009, 23:57
@ mitaka_111 - надяваме се си изкарал добре на моренцето :)
За тениските хубаво , ма трябва да уточниш и модел. И нещо за вечерта - хапване и пийване - по-напред из темата имаше примерни цени, дадени от колегата 1239.
за хапването и пииването пи6и не6то,каквото и да е не сам с притенции,,по твои избор,,,,,а за тениските не разбирам,как какав модел,,4ервена да е