View Full Version : Национална среща на Алфа 155 - дискусия
И аз благодаря много колега за проявеното търпение относно изнамирането на въпросната станция :lupe:
Извинявам се много за неуспешната навигация(от първия и втория път ):brickwall:.Предния път като ходихме на разузнаване и случихме на гъста мъгла :shocked:, поради което пътя не ми беше никак познат, та се видях и аз малко леко в чудо :help:
Но в крайна сметка всичко си дойде на мястото и срещата мина прекрасно .:respect:
Надявам се да сте ми простили :cheers:
простено ти е разбира се, по-скоро ти и Алекс сте за похвала за прекрасното мероприятие и грижите, които сте го имали по време на организацията :bowdown:
дано се видим по-скоро :bouncing_smiley:
Alfa User
06-08-2009, 18:19
Грижите не са нищо в сравнение с удоволствието да видим, че всичко се получи добре. Е, имаше дребни кусури, но то няма как всичко да е прекрасно.
Най-важното е всички присъствали да са останали доволни, а тия които не можаха да дойдат - да събират сили за следващата Национална Среща !
Между другото, от скоро ми се върти идеята да си направим още някакви тениски и шапки, та се чудех какво мислите по въпроса ?
Дали ще има желаещи и какво да си изберем за модел ?
А за по-скорошно виждане - ако имате желание, заповядайте на 22.08. на Alfisti Trackday в Калояново - ще има какво да се види, а и тайфата ще е сериозна :)
155_8000rpm
06-08-2009, 21:32
А за по-скорошно виждане - ако имате желание, заповядайте на 22.08. на Alfisti Trackday в Калояново - ще има какво да се види, а и тайфата ще е сериозна :)
Там сме!!!
Мн ясно ,че сме там иска ли питане.:wow:
Следете на пистата за 155 2.0 с лепенка газ на задното стъкло и ЕВ номер:smoke::smoke::wow:
Alfa User
06-08-2009, 22:51
На тая ще й направим подробен фото-репортаж за представянето ;)
Тя има много чифтове гуми за хвърляне.:spell:
thecleaner
07-08-2009, 03:13
Следете на пистата за 155 2.0 с лепенка газ на задното стъкло и ЕВ номер:smoke::smoke::wow:
От драг се прехвърляш на дрифт така като гледам :spoko:
аз живот и здраве също мисля да присъствам на 22 Август :bounce8:
От драг се прехвърляш на дрифт така като гледам :spoko:
Еми...като не иска да върви на драг:spell:
The_Game
07-08-2009, 22:46
Там сме!!!
Много ми е дебела цената за входа. И ще съм само зрител можеби. :no::no::no:
155_8000rpm
08-08-2009, 00:01
Много ми е дебела цената за входа. И ще съм само зрител можеби. :no::no::no:
Е ще гледаме Венци,дано представи добре Фамилията 155...
Кой ще дава пари за вход ,луди ли сте.
Ще сме зрители .:devil:
Искам много снимки да и направите :-):-) Че да има да си я гледам и да и се радвам после :):):)
Иначе аз бях решил да карам кротко заради новите гумии...амаааааа така се запалих чеее мисля да слагам един стар комплект гуми и газзззззззз пък после да става квото ще...ще го мислим :jason2:
П.П Айде дано първо стигнем до пистата :tooth:
milenamr
09-08-2009, 14:13
Благодарности на колегата Alfa Corse, че е постнал във форума alfa.155.org за Националната среща на 155:clap::bravo: и много ни се радват за срещата във форума.Ето какво са написали :static::clap::respect:
Cool cars? check..
sunny weather? check..
attractive women? check.....
ugly blokes....? check..
Wink
looks llike a cool time was had, the English version would be thus:
cool cars..check
ugly women? check..
raining? check
ugly fat blokes? check.
А ето и линка от поста http://alfa155.org/forum/viewtopic.php?t=25807
Миленчето я има снимана с туба бензин.
Определено се превърна в атракция . :bouncing_smiley:
Alfa User
09-08-2009, 19:09
Не бе ... не е бензин тва ... просто объркахме тубата с бялото вино с тая с бензина ... и на слизане надолу колата кривчеше кат хапсолутно пиянде :bouncing_smiley: