View Full Version : Дискусия - срещи във Велико Търново
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
Смей се сега, че после няма да ти е смешно :bouncing_smiley: Нали не си мислиш, че говоря празни приказки? Давай, чисти там каквото ще чистиш: кулери-мулери, променливи геометрии, колектори че да не се оправдаваш после.
Д-р Любенова
05-05-2011, 13:41
:big_wink: Довечера ще има ли някой на Камбаната ?!?:static:
digitalundgrd
05-05-2011, 13:53
Ихаа трее да се отсрами бензиновата секта ;)
vladeto_
05-05-2011, 14:07
айде на Търговище които дойде ще го препарирам :grandpa:
rumanqska
05-05-2011, 14:57
е хайде да е почивните дни да се включа и аз :drive:
Нали , щеш да идеш на ралито ве, ипосле на Междене !:grandpa:
vladeto_
05-05-2011, 15:08
пропаданаха нещата в последния момент...
Айде чакаме да видим какво ще стане днес :) Ники vs Румен :D
Ти па днес. Вали страшно цяла седмица. Не е за гонки.
WarsteineR
06-05-2011, 20:01
Днес е супер, ако има навити ааре.. ама звъннете на тедо да се организираме. Към 10 на петрол ще е добре :super:
Днес е супер, ако има навити ааре.. ама звъннете на тедо да се организираме. Към 10 на петрол ще е добре :super:Много бързаш :) нали знаеш , че бегачките след толкова юркане трябва да се правят :) :tank:
WarsteineR
06-05-2011, 22:51
Така е, ще си чакам аз, пък като има някой навит да свирка. :sex:
Д-р Любенова
07-05-2011, 10:23
Нали , щеш да идеш на ралито ве, ипосле на Междене !:grandpa:
хайде бе кога пак ще ходите на Междене че и на мен ми се ходи да погледам "Красавицата-Звяр" как ще ви напари :rotfl::rotfl::rotfl:
Румен да приготви печката. Да и хвърли въглища, брикети и ще отидем. Аз ще стопля бойлера през тва време :gas:
Д-р Любенова
07-05-2011, 10:30
е ти пък печката недей тей да ми обижаш количките , че дан та почвам аз :D :D :D
rumanqska
07-05-2011, 10:35
хайде бе кога пак ще ходите на Междене че и на мен ми се ходи да погледам "Красавицата-Звяр" как ще ви напари :rotfl::rotfl::rotfl:
:grandpa: Гледай:pokey: да си по-близо до мен , а не до селските ергени:baby:, и няма да пропуснеш !!!:static:
Дъртьоооо, дъртьо... нищо не разбираш. Остави детето да си кара кефа :)
RoMeO_156_GTA
07-05-2011, 10:44
Чувам един нафтов стелт с еййй такава турбина от Сканиа щял да препарира красавицата-звяр :tooth:
Днес е супер, ако има навити ааре.. ама звъннете на тедо да се организираме. Към 10 на петрол ще е добре :super:
Никой нищо :) Те по това време вече ще са препили и изяли агнето :drunk:
Привет на всички!Имам една питанка„знае ли някой каде в Търново продават кожа за тапициране?????Че мие влязла една муха в главата................!
Идвам да ви стрелям със това : http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/226485_1736978074030_1525978528_31560568_3630250_n .jpg
:)
DJ Vladic
08-05-2011, 20:13
Стига сте мерили пишки, ами идвайте другата седмица в Търговище да правим избухване. Добра партия сте :) В очите ви видях блясъка за маса. :П
Мен не ме бърка , за такива срещи винаги когато имам възможност съм ЗА :) Но сега няма как ... чак август се връщам от немско :) Иначе весело изкарване ....
Стига сте мерили пишки, ами идвайте другата седмица в Търговище да правим избухване. Добра партия сте :) В очите ви видях блясъка за маса. :П
За Фелипе Маса или друга няква маса:rotfl:
Привет на всички!Имам една питанка„знае ли някой каде в Търново продават кожа за тапициране?????Че мие влязла една муха в главата................!
Виж някъде на Зеленка съм чувал има един тапицер, работи в един гараж, продава и коли! Питай го може и да ти помогне...:idea:
Виж някъде на Зеленка съм чувал има един тапицер, работи в един гараж, продава и коли! Питай го може и да ти помогне...:idea:
знам го каде е,ще го проверя тия дни!мерси за инфото!!!!:handshake:
rumanqska
12-05-2011, 10:31
:on_da_beach: Ко става ?? Довечера ще имали някой ??:meeting: Аз , сигурно пак ще съм с навигатора:big_wink: !!
Може да има, може и да няма... зависи какво ще почерпиш :bouncing_smiley:
vladeto_
12-05-2011, 13:02
от понеделник ще съм командировка в Павликени,но ще преспивам в Грона Оряховица ще се видим ;)
п.с. някои добър хотел с wifi
vladeto_
12-05-2011, 13:08
Мерси,дано ги намеря лесно,а бира къде ще пием пред гаража ли? :)
Аз се каня да черпя с рахат локум... ама идвайте рано щото не остана. :tooth:
rumanqska
14-05-2011, 10:36
Аве , много Рахат беше тоя Локум бе , чак накъртяше :crazy:. И тия твоите колеги, така да те издокарат,изглежда са по-бързи от теб :Bolt:Беше ни много интересно , като разказваше за Формулата и за историческите забележителности на Истамбул , заедно със снимковия материял на Вили :bravo:Чакаме да пуснеш нещо от F1 !!!
Другия път ще ви донеса снимки и видео от Монца щом Ви е интересно :)
RoMeO_156_GTA
22-05-2011, 01:21
Тази вечер покрай Сити пъб беше пълно с 156-ци :roll: Да няма нелегални сбирки там :mrgreen:
rumanqska
22-05-2011, 07:30
Може, и да е било чиста случайност . Аз пък снощи :shocked:срещнах фен на черно Мазерати ,на което доста доволно му подаваше:go: по главната .
RoMeO_156_GTA
22-05-2011, 09:26
Те две се разхождаха вчера - Maserati Quattroporte & GranTurismo . На второто се любувах като зареждаше на Еко :strong:
rumanqska
23-05-2011, 10:12
http://topgear.bg/video/sreshta-na-vyrha/
:grandpa:На такава сбирка ми се ходи :thumbup: (http://topgear.bg/video/sreshta-na-vyrha/)!!! И сигурно щях да съм единствената Алфа,понеже не видях друга !!!
И защо ли трибуните са празни :gruebel:?!?
Колеги да ми похвалите някой съвестен бояджия от Търново, че имам нужда от ремонт на броните.
Ще си идвам скоро:evilsmiley:
RoMeO_156_GTA
03-06-2011, 08:59
Чакаме те :D
Някой да е мяркал GTV на части в региона или само салон :gruebel:
Бързи алфи за довечера:wow:
WarsteineR
05-06-2011, 19:57
Ами аз тъкмо се пребирам от Сливен. Та, ако искате към 10 часа на петрол?
WarsteineR
06-06-2011, 12:30
Ами да, тъкмо да запечатам някоя друга гарнитура, че съм протекъл :priest:
rumanqska
11-06-2011, 14:19
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11307185187886859&f1=details Аре , Тедо, стига си ги гледал тия бензинки , ами яхвай ейтуй JTD POWER :devil:
RoMeO_156_GTA
11-06-2011, 15:19
................
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201122389286714/sort/priceasc/usedcars/engine-size-cars/3l_to_3-9l/model/gt/make/alfa_romeo/postcode/lu12pa/radius/1500/page/1?logcode=p
това е;-)
rumanqska
12-06-2011, 14:12
Абе то хубаво ,ама ша тряя да обръща резбата:moon:.Тъкмо е свикнал с лявата......:drive:
Абе днес било Петър и Павел бе.
Аде Павка честито,жив и здрав,......ииии виж там утре .....нещо......на Камбаната:bounce8:
Павка жив и здрав и все хубави Алфички да караш !!!! :) НАЗДРАВЕ
ppitbulla
30-06-2011, 00:13
Благодаря,колеги,живи и здрави:thumbup:
Си направим сборно следващия месец тъкмо и аз братчеда се завръщаме.Може и междене да посетим
Има ли живи тука бе,ко стаа:lupe:
Има ли живи тука бе,ко стаа:lupe:
Жив, умрял... тука съм :)
digitalundgrd
22-07-2011, 19:06
Даже одиш и по гонки ма с разни немски вареляци дочух от едно птиченце....
Ам к'во да правя. Те тука наще само им дай да пият бира и да муат пици :) Пък и голфо си е гоулф :bouncing_smiley:
Атмосферен голф или турбо аиде че идвам да троша алфата..
Тези наи обичам да ги снимам..
Какво патри бе, че да знам дали да катеря баира?:super:
rumanqska
06-08-2011, 09:22
Какво пари бе, че да знам дали да катеря баира?:super:
Ми то си имаше:holiday::holiday2:,ама за тез дето останаха до края !!:drunk:Само организаторите липсваха:smackbum:!!
RoMeO_156_GTA
06-08-2011, 10:41
Организатора също дойде на края :yes: Ама ти май не остана до края ?! :gruebel: Само с Божко трябваше да отсрамваме останалите парти зверове :biggrin:
А ти погледни в "Папараци" :twisted:
rumanqska
07-08-2011, 09:05
Видях Ванко как ме е:sniping:,от 10я етаж.
Чух:devil: ,че снощи е имало някакво четене:drunk:писане на Царевец:crazy:,някой ако е правил снимки да ги пуща или довечера към 18,30 на Камбаната.Аз отлитам за Ресен , че остана бая назряло домати за консервиране :-D!!!
rumanqska
18-08-2011, 18:03
:crazy:
довечера...парти...
Аз съм вече ONLINE :flamingdevil:
WarsteineR
19-08-2011, 16:53
:lupe: Хайде в неделя да си направим едно драгче някъде? :flamingdevil:
Незнам дали до неделя ще имам ремонтирана за драг 2ра скорст :) НО ... за простотията може и без 2ра ;)
digitalundgrd
19-08-2011, 20:22
направете летящ на втора от 60км...
Това което ще направим е да пием по бира и да си побъбрим и после да повъртим малко гуми ;)
за неделя става и бира и драгче че моята 156 ме ядоса малко...които ми има номера да звъни или от братчеда ще разбера...братчет може да вземеш моята 156 и да рендосваш...
:lupe: Хайде в неделя да си направим едно драгче някъде? :flamingdevil: И за кога ставаше дума :) .... примерно утре може да спретнем нещо зависи колко човека ще са на линия ;)
утре ...хаиде....парти...:hehe:
WarsteineR
20-08-2011, 18:11
Май съм на линия :crazy:
Само трябва да се разберем къде и кога :)
Наскооо... скии тука (http://www.youtube.com/watch?v=Ai7eaDeRlDs)
Това "нещо" с променлив вектор на тягата ще бъде на авиошоуто септември месец
Обърни внимание на номера на самолета в 6 сек от клипа ;)
Наскооо... скии тука (http://www.youtube.com/watch?v=Ai7eaDeRlDs)
Това "нещо" с променлив вектор на тягата ще бъде на авиошоуто септември месец
Обърни внимание на номера на самолета в 6 сек от клипа ;)
Баси,за първи път виждам МиГ 29 с променлив вектор.И си сигурен,че това ще е тук.
Хаха,номера як,само не пише дали е ТС или ЖТД хохохо.
А пък аз най-вероятно няма да мога да ходя на Крумово,ти ще ходиш ли?
Чай из да покажа една гарга:http://www.youtube.com/watch?v=H1wXsygQTVA&feature=related
RoMeO_156_GTA
21-08-2011, 15:09
Желаещи днес за вечерно Петрол парти към 10 часа ? :crazy:
Аз съм там..който има въпроси и желание да заповяда...
Ти па земи са обади да пием по Идна лимонаТа:waving:
Ами аз от три дни съм тук ... Довечера може да пием по лимоната :)
RoMeO_156_GTA
21-08-2011, 18:48
Чи то и на Петрол продават лимонади , даже май има жълта с фафла :D С WarsteineRа ще сме на линия уж , а Румен да си вдигне телефона :naughty:
Аз ще дойда да ви обгазя :)
ще има парти с мацки по цици:crazy:...
WarsteineR
21-08-2011, 20:40
Хах отивам до тоалетна да олекотя и съм там в 10ч. Бтв ще има доста паплъч там и доста орели. :waving:
Наско с ГТ-то да се готви. :big_flowers: Много бърза, г:gas:зифицирана 1.7-ца идва да го обгази :roll2:
digitalundgrd
21-08-2011, 21:15
Кво ще готвите бре? Цър пър става и на въглища :)
Заредил съм течност за чистачки. Да се готвят дизелите :roll2:
Честити ни фишове на всички :)
и гадна кутия баи баи на лачената 156...зелената 156 върви яко.... от място снима ме добре:respect:..добре че от движение бяхме равни:Tease::respect:..
Жалко за красьо... ама ще я оправи. Зелената ни засрами всички... ма който може да кара си го може. Браво Боре :Tease:
Утре съм готов .... Има толкова голяма дупка че чак се вижда карантията
WarsteineR
22-08-2011, 14:08
Ее Красио окоти ли се кутията. Сега се чуствам виновен .. ти за това ли спря там .. аз мислех че ще изчакаш някой а то.. Кожуха ли замина? Бтв снощи си изкарах доста добре евала на всички :static:
rumanqska
22-08-2011, 16:26
Еее, Краси, най-накрая ша я опраиш таз кутия ве ! Сега ша видим колко вървят 144++ кончета!? Но ,на Междене щот там май ша ни дойде по-евтинко,и без главоболия.А на майстора колата май пак нещо не е в кондиция:crazy: И май стоковите 1,8 ТС вървят повече от Чипнатите. Защо ли:calc: ?
digitalundgrd
22-08-2011, 16:45
А на майстора колата май пак нещо не е в кондиция:crazy: И май стоковите 1,8 ТС вървят повече от Чипнатите. Защо ли:calc: ?
хаахахха е защо така с лошо бре :grandpa:
На какво основание ви писаха фишове вчера?
На майстора колата върви колкото си трябва. Майстора не мое да кара :)
Ето и малко снимки .....
Еее, Краси, най-накрая ша я опраиш таз кутия ве ! Сега ша видим колко вървят 144++ кончета!?
Ами да ти кажа чесно може и да не видиш :) поне моята де ......
Баси,за първи път виждам МиГ 29 с променлив вектор.И си сигурен,че това ще е тук.
Хаха,номера як,само не пише дали е ТС или ЖТД хохохо.
А пък аз най-вероятно няма да мога да ходя на Крумово,ти ще ходиш ли?
Чай из да покажа една гарга:http://www.youtube.com/watch?v=H1wXsygQTVA&feature=related
Да бе... потвърдили са участие... виж тука (http://aeropress-bg.com/novini/36-news/649-biaf-2011-programata-e-pochti-qsna.html)
Ами за сега плановете ми са да ходя, обаче и моите са под въпрос и може да се осуетят, тъй като имаме важна среща с един физик на 3 Септември и присъствието ми там е задължително. Ще видим ако мога да навия шефа да го разходим до Крумово...
Инак таа мутирала гарга е в два екземпляра до колкото знам, а Т50 (http://www.youtube.com/watch?v=xWxvJEwjVCc)е на стадий прототип преди серийно производство. До края на годината ще бъдат вече 4 броя изпитателни.
То явно всичко добре върви по план, само дето плана е 15 години след Локхийд и F22 ;)
Какво да се прави явно човека с куфарчетата е разредил посещенията в Русия. Визирам реактивният двигател на първите Миг29 дето ресурса му е бил 15 часа :)... и след като им донесли решението как да охлаждат лопатките на турбината в "куфарче" те успели за няколко години да напреднат. ;)
хаахахха е защо така с лошо бре :grandpa:
На какво основание ви писаха фишове вчера?
Как на какво... "опасно шофиране и застрашаване безопастноста на останалите участници в движението!"
:tooth:
Предполагам де... не съм бил там (за което малко съжалявам разбира се), защото съм в отпуск!
WarsteineR
22-08-2011, 18:04
Мале, тя на сол бре.. ще трябва цяла кутя 2-ра ръка :) да знаеш, че от 2.0 1-ва и 5-та са по дълги, та си намери от 1.8 . А майстора другия път да пуска на бенз, на газ няма да стане :grandpa:
ПС Фишчетата бяха за всички от сърце (20лв неправилно паркиране, никой нямаше възражения ;p)
Мале, тя на сол бре.. ще трябва цяла кутя 2-ра ръка :) да знаеш, че от 2.0 1-ва и 5-та са по дълги, та си намери от 1.8 . А майстора другия път да пуска на бенз, на газ няма да стане :grandpa:
ПС Фишчетата бяха за всички от сърце (20лв неправилно паркиране, никой нямаше възражения ;p)
Аз съм я купил (от 1.8 ) дори утре сутринта може да пием по сок :nuke:
WarsteineR
22-08-2011, 18:58
Нямаш грижи :Tease: . Бтв колко пари ти излезе цялото удоволствие със скоростите?
Утре ако пием по нещо ще ти кажа ... защото все още не съм плащал труда
Тц, на газ явно няма да стане. Другия път разтоварвам музиката, резервната гума, изпразвам газовата бутилка, инструментите махам от багажника, слагам леките джанти, до голяма нужда, 100 октана и ще идвам и аз да чупя кутия :grandpa:
Нема ти се дам да знаеш. Тя дни сухи тренировки ще правя за 1ва-2ра и ща сцепя :)
RoMeO_156_GTA
22-08-2011, 19:11
Тренирайте и през септември може да направим един спортен уикенд на Междене :static:
Заговори се за гонки и се оживи раздела :grandpa:
Тя дни сухи тренировки ще правя за 1ва-2ра и ща сцепя :)
И накрая със дупка колкото да влезе котка :)
Бал съм я. Тъкмо ще я направя. Че сега няма какво да ме накара да я сваля.
:) дано не опира до там , че не е много приятно ...
rumanqska
23-08-2011, 12:32
Ники ,а защо на газ ве:gruebel: ,се пуска. На бензин не е ли по-добре:calc:, или настройките ти са за газ:comphits:
Ами да ама... аз уж нямаше да се пускам после се отвори дупка да няма коли на пътя и Борис тъкмо беше на линия и направо застанах и забравих за горивото, а и бях сигурен че съм по-бърз дори и на газ защото съм карал неговата и я знам, но щоферчерто си показа уменията. Първия старт не се разбрахме и се провали. После на връщане пак хем аз давам старта той тръгна преди мен. На 1-ва почти го изравних, 2-ра не иска да влиза, той я сложи много бързо, и дръпна леко на пред. Когато сме в предвки и двамата тъкмо тръгна да напредвам спрямо него и едни бабунки ме подхварлиха и аз върнах газта и се отказах. А и трябваше той да сложи един човек при него. Ремапа не знам дали компенсира килограмите с които съм над него. Може би точно ги компенсира.... абе той беше отпред по ред причини :) Евала за което. Та нали знаеш? Не е важно кой ще е от ебаната страна, важно е да си в секса :)
После дойдоха куките... и стана весело.
П.С. Настройките ми са за 13/100 газ само градско :)
WarsteineR
23-08-2011, 13:47
Ами той Тедо подхвърли другия месец да се съберем 10-тина коли и да си направим Междене. Тъкмо няма бабуни и вместо 20лв за куки ще ги дадем за бензин(нафта) :). Та за там всички да сте подготвени и да си направим кефа. Кво ще кажете?
Пс. Ники при гонка(поне за мен) 2-ра е най-важна особенно на 400м, та искам да си я ошлайфал до тогава :go:
Пс 2 БТВ снощи пробвах едно аверче с прелюд 2.0 много запазен и въпреки, че на старта ми взе кола до края на 3-та бях около 2 коли пред него :Д
Бате като не влиза едно нещо не влиза. Единствения начин е без връщане на газта. Ама това води или до съединител или до кутия. Едно от двете ще се предаде. Вече имам достатъчно луфт в първичния вал от такива прояви и мисля да не си правя повече експерименти с колата, че нямам време да се занимавам и с нея. Колкото толкова. Като завършим сервиза ще има време и за глупости :)
Айде отново на пътя :)
Ами той Тедо подхвърли другия месец да се съберем 10-тина коли и да си направим Междене.
Даммм аз съм навит ;) но ще съм със някоя камера да ви снимам отстрани като зрител ;)
Айде отново на пътя :)
Даммм аз съм навит ;) но ще съм със някоя камера да ви снимам отстрани като зрител ;)
Що бе? Тая вечер мина зад лявата ми плешка /засякох те в лявото огледало за задно виждане/ и ми се стори, че чух и клаксон с лек немски акцент! Добре беше колицата, даже блестеше...а?:waving:
Що бе? Тая вечер мина зад лявата ми плешка /засякох те в лявото огледало за задно виждане/ и ми се стори, че чух и клаксон с лек немски акцент! Добре беше колицата, даже блестеше...а?:waving:
Ами разгледай на предната страница снимковия материял :mrgreen::go:
Ами разгледай на предната страница снимковия материял :mrgreen::go:
Аха...цената 200 камъка назад и 4 часа труд и мисля, че бате Коле ще я оправи!!!:jumping:
Аааа не не, друг бати я прави :)
Поздрави от морето ;) Днес пробвах алфичката много добре се държи ;) макс спеед 217км/ч по нави ... Много съм благодарен на Ники , на Брачеда ;) и на човека който за няма и 24часа направи така че да сме на пътя :)
п.п Ники последния софт е много добре бате , дори на газ минах 257км извън града със средно каране 120-130 ... само че забравих колко литра са газовите и не съм смятал разход :)
RoMeO_156_GTA
24-08-2011, 14:55
Браво морски :D Не успя да издържиш да я галиш само :hvala:
Ами той Тедо подхвърли другия месец да се съберем 10-тина коли и да си направим Междене. Тъкмо няма бабуни и вместо 20лв за куки ще ги дадем за бензин(нафта) :). Та за там всички да сте подготвени и да си направим кефа. Кво ще кажете?
То хубаво , ама нещо се поотказаха :) За сега сте само ти и Румен и още двама непотвърдили ... Пък токувиж се появят 10-тина желаещи и ще измислим нещо 8)
Що бре аЗ Съм на линия за Междене :)
RoMeO_156_GTA
24-08-2011, 15:25
Говорим за пускащи се :D Оператори събрахме доволно , остана преброяване на рацерите и семкаджиите :tooth:
217 по GPS е май над 230 по километраж. При мен поне е така - 230 по километраж точно 215 по GPS. Ти с 18-ките не знам как е ама може да споделиш :)
дори на газ минах 257км
Олелеее,реших,че си минал 257 км/ч и щях да ходя да засилвам въглищарката към Янтра:mrgreen::mrgreen:
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:39 ----------
обаче и моите са под въпрос и може да се осуетят, тъй като имаме важна среща с един физик на 3 Септември и присъствието ми там е задължително.
А бе физик,вземи го и него да му се объркат представите,да види как при братята Руси физичните закони не действат:shocked:
За 257 км/ч ще му трябва още един ТС на другия мост. :)
Не знам за ТС,ама със 155цата почти ги бях стигнал:go::mrgreen:
...
А бе физик,вземи го и него да му се объркат представите,да види как при братята Руси физичните закони не действат:shocked:
Те и инженерните закони за тях не важат! Единствените инженери дето са направили изцяло стоманен изтребител (Миг-25) са те! Уникална разработка никой досега не е надминал неговият коефициент тегло/тяга брутална сила без грам маневреност... направен да лети само напред! Това се казва самолет и изтребител! :tooth:
Те и инженерните закони за тях не важат! Единствените инженери дето са направили изцяло стоманен изтребител (Миг-25) са те! Уникална разработка никой досега не е надминал неговият коефициент тегло/тяга брутална сила без грам маневреност... направен да лети само напред! Това се казва самолет и изтребител! :tooth:
Да ама достига Мах-3.Освен това закво му е маневреност,като никой изтребител не е можел да достигне неговата скорост и височина на полет.Бил си е перфектен разузнавач,също както и СР 71 :humpx:
Абе аде приключвай с таз отпуска и идвай тука да се наддумваме:
Ама почти :)
Е почти щот ма фана шубето,да не са раздингили кочинята-абитурентка,не че не можеше и още:drive::go::crazy:
RoMeO_156_GTA
26-08-2011, 19:49
Красиии , честит рожден ден нашия :birth1::band::drums: Жив и здрав бъди , много да те слуша булката , само безпроблемни и радостни километри с бегачката и много щастливи моменти с близките ти хора :handshake: Ъъъ и да не забравяме някоя бензинова резачка тип 8C в гаража ! :magic::biggringift::rosso_spider:
Красиии , честит рожден ден нашия :birth1::band::drums: Жив и здрав бъди , много да те слуша булката , само безпроблемни и радостни километри с бегачката и много щастливи моменти с близките ти хора :handshake: Ъъъ и да не забравяме някоя бензинова резачка тип 8C в гаража ! :magic::biggringift::rosso_spider:
късмет,здраве и пари...
Абе аз се чудя що толкоз бърза да направи колата и да замине на море,пък то щото да не почерпи:paddle::paddle:
Аде честито Краско,жив и здрав и още по-..........големи джанти:wow: и готини алфи:big_flowers:
Мерси за хубавите пожелания ; )
Танасе не съм забегнал заради това :) Черпенето си остава ...
Бръм бръм, задели си 20 лв. да имаш :bouncing_smiley:
П.С. Платихте ли си фишовете бе?
Хехех дано да няма непредвидени неща :)
RoMeO_156_GTA
27-08-2011, 10:26
Абе аз се чудя що толкоз бърза да направи колата и да замине на море,пък то щото да не почерпи:paddle::paddle:
Ще вземе да го уплашиш и ще избяга зад граница :tooth: :no_no_no:
Ми то заради такива като теб и Танас стават тия неща :D
Писта Междене ще работи утре от 15,00ч.
Ще има няколко силни габровски автомобила .Визирам БМВ 328 с 100% шпер,Вектра ц20не с хубави доработки,Астра ГСИ ,Кадет ГСИ и разбира се нашия кенеф Омега 2,5 тд изтьрбушена до безобразие.
Нека колегите от Търново да заповядат ,че пуснали в Лидьла шарени семки поне да почоплим .
Цитата е от тунинг форума..
От всички хубавци май само Пафката може да се пъне там със печката или във Вектрата :)
rumanqska
28-08-2011, 10:08
:birth1:ЧРД и от мен , Краси (на патерица),сигурно спиш след снощното парти:drunk:,а аз се правих на гъбар таз сутринhttp://media.snimka.bg/9266/024788126.jpg?r=0
Я :crazy:сега да видим ,някой ша са Гъбарка ли с мен :whistle:ааа !
http://media.snimka.bg/9266/024788119.jpg?r=0http://rumanqska.snimka.bg/nature/krushunskite-vodopadi.503864.24788126http://rumanqska.snimka.bg/nature/krushunskite-vodopadi.503864.24788119http://rumanqska.snimka.bg/nature/krushunskite-vodopadi.503864.24788126
С тея гъби да е те четем по вестниците? :laughing1:
Е наспал съм се отдавна , дори презвемам вълните вече :)
С тея гъби да е те четем по вестниците? :laughing1:
:rotfl::rotfl:
хич не ги яж,завий ги в един вестник и ми донеси да ги скрия някъде:Tease::Tease:
RoMeO_156_GTA
28-08-2011, 14:36
Ехеее Румба , какво си направил , много мат'риал :Tease:
Писта Междене ще работи утре от 15,00ч.
Ще има няколко силни габровски автомобила .Визирам БМВ 328 с 100% шпер,Вектра ц20не с хубави доработки,Астра ГСИ ,Кадет ГСИ и разбира се нашия кенеф Омега 2,5 тд изтьрбушена до безобразие.
Нека колегите от Търново да заповядат ,че пуснали в Лидьла шарени семки поне да почоплим .
Цитата е от тунинг форума..
Май ще отскочим с едно турбо Фиат Купе :) А за Алфа уикенд на Междене нещо няма други желаещи :)
На междене турбо колите не могат да покажат къса им идва пистата...за силни атмосферки е идеално там..а за алфа сбор на междене няма проблем
RoMeO_156_GTA
28-08-2011, 18:04
Дам и аз като гледам за леки атмосферки най-добре ... Нищо интересно общо взето ... това 328 синьото ми хареса как върви само .
За 5-ти септември Калояново се обади Павлин със зелената Брава да го пишем към желаещите , че в четвъртък нямало да е в града :)
Оха ... вижте снимките , особено тези които са с жтд :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=77810
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/showthread.php?p=931340#post931340
Малко танянки от днес :)
rumanqska
29-08-2011, 14:03
Tедо нещо от Междене няма ли да пуснеш:tv: ?
RoMeO_156_GTA
29-08-2011, 14:24
Нямаше талянки и не ми беше интересно да снимам :Tease:
45% БМВ 3-ка , 45% Хонда Сивик и тук таме някой Опел за красота :laughing1:
Хубаво ореждате Междене :) А за понеделник нищо ..... кой ще ходи кой няма ?
Ти заебавай хижата и идвай.
Е аз нали затова питам .. :)
Колеги на някой да му се намира стикер на форума за външно залепване.
rumanqska
31-08-2011, 21:01
Хубаво ореждате Междене :) А за понеделник нищо ..... кой ще ходи кой няма ?
На 80% ще ходя, тъй като досега не съм ходил на Калояново, но все пак :choice:не съм напълно сигурен.
Малко сметки :calc:: до Калояново и обратно са около 320-360км при разход 7 л са 23 л по 2,40 лв са 55 лв разделено на 4 е 14 лв на калпак .Това ми е офертата , засега има 2 свободни места:rosso_spider:
Моята оферта е за 9,80 на калпак - 3 свободни места :lol_sign:
digitalundgrd
01-09-2011, 17:51
Батка не така...Ще те глобяват от комисията за защита на конкуренцията :)
някои ако благоволи да ме повози може да дойда да позяпам карачите..
Батка не така...Ще те глобяват от комисията за защита на конкуренцията :)
Аз се шегувам. Реших, че по-добре да заведа жената до морето за няколко дни. И няма да идвам на тракдей :) Вероятно в понеделник ще прескоча до Албена :)
някои ако благоволи да ме повози може да дойда да позяпам карачите..
Аз съм ти казал че при мен винаги има място ;)
п.п Танасе със твоята кола ли ще ходиш.....
Относно понеделник , кой ще ходи и кой не :)
п.п За Ники разбрахме че ще превзема вълните , но за другите нищо не се знае ;)
RoMeO_156_GTA
03-09-2011, 15:00
Аз взех днес изпита и вече съм в играта за понеделник :Tease:
Окей аз заминавам малко да релаксирам до понеделник , неделя вечер ще се обадя на Наско и ще ми каже какво сте се разбрали за тръгването.
Аз отпадам,няма да идвам:|
RoMeO_156_GTA
03-09-2011, 17:48
Аз отпадам,няма да идвам:|
:shock:
Жалко..
rumanqska
03-09-2011, 18:00
Съжалявам,но и аз отпадам:no: ! 20% надвиха над 80%:(
Добре ..а 11,09 кои ще ходи а..че там също има за гледане...
Утре 7:00 на Ромпетрол ли остава?
RoMeO_156_GTA
04-09-2011, 14:02
Утре 7:00 на Ромпетрол ли остава?
За сега да . Стелта да каже дали го устройва :) Ако има промяна ще те уведомя :grandpa: От ВТ сме само аз и Павлин май :roll:
Окей пиши един смс във колко на Ромпетрол
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11312999999281620&f1=details
RoMeO_156_GTA
04-09-2011, 21:40
Чухме се с Краси , 6-6:10 остава на Ромпетрол :grandpa:
Тая Селика не е ли евтина за читава 4wd , иначе ще е добра база за тунинг :)
rumanqska
06-09-2011, 09:20
Добро утро! Честит празник:bg:, 6 септември , ден на съединението !
Очаквам коментари от срещата на Калояново:crazy: !
Честит празник.
За Калояново ко да кажат,муали кИбапи и глеали ората кат са бегат,туй то:crazy::go:
RoMeO_156_GTA
06-09-2011, 09:46
Кюфтетата бяха много хубави :tooth: То и състезание ли имало :unsure:
Така , всичкото хубаво :) На Калояново не се видяхме , на Божура едвали ще се видим ..... А нали нещо се говореше на Междене ..... Че там печките хубав въздух дишат и нещо им става и откачат .... Че да ги видим пак как са :))))
Мн. поздрави от морето :)
ppitbulla
08-09-2011, 23:35
Тая Селика не е ли евтина за читава 4wd , иначе ще е добра база за тунинг :)
Тази селика я купи един познат от Търново,ще се прави
ppitbulla
09-09-2011, 20:51
Колеги,ще се събира ли група за Италфест,този път мисля и аз да се включа..
rumanqska
09-09-2011, 22:16
Недей да му мислиш , ам направо:go:
WarsteineR
10-09-2011, 14:15
Снощи около петрол е станал голям удар http://tv7.bg/news/930342.html Лека пръст на момчетата.
А на всичко отгоре минах от там точно след като са се ударили, нямаше полиции линейки нищо само алфата седеше размазана отстрани и нямаше индикации, че хората са в колата и удара е станал сега. Много ми е гадно,че не спрях, но бяхме с още една кола и трябваше да се водим към леденик. Видях и персонала на петрол как отиваше към колата, но както казах по нищо не личеше, че удара тъкмо е станал. На връщане когато видях пожарни и полиции разбрах, че аз съм минал точно след като са се ударили и се надявах всички да са наред, но ето че днес отварям нета и кво да видя.. Нямам думи. Дано почиват в мир.
Довечера планираме да се видим с ОЕМ и да помогне малко с настройките на Газовата, някаква вероятност за пица в Търново към 19-20ч. След 10 мин. тръгваме от гоуемото село натам.
Снощи около петрол е станал голям удар http://tv7.bg/news/930342.html Лека пръст на момчетата.
А на всичко отгоре минах от там точно след като са се ударили, нямаше полиции линейки нищо само алфата седеше размазана отстрани и нямаше индикации, че хората са в колата и удара е станал сега. Много ми е гадно,че не спрях, но бяхме с още една кола и трябваше да се водим към леденик. Видях и персонала на петрол как отиваше към колата, но както казах по нищо не личеше, че удара тъкмо е станал. На връщане когато видях пожарни и полиции разбрах, че аз съм минал точно след като са се ударили и се надявах всички да са наред, но ето че днес отварям нета и кво да видя.. Нямам думи. Дано почиват в мир.
Уф днес не знам колко хора ми звъняха да ме питат как съм. Като видят сива 156 и се побъркват. Жалко за момчетата иначе, но от простотия така става. Къде в града и точно там на тея бабуни са карали с над 100?
Лека им пръст на момчетата. Май колата е форумска.
RoMeO_156_GTA
10-09-2011, 16:48
Тази сутрин като чух по новините и ми стана адски кофти :? Излетях бързо към Петрола , за да видя да не е някое момче от нашата групичка , но не разпознах колата . Сребриста с джанти от Селеспийд като на wazzz бившата ,но нямаше номер. Доста размазана беше , особено багажника и тавана :shutup: Може и доста повече от 100 км да е било ... Лека им пръст :rip: Дано да няма повече такива инциденти , а само положителни моменти :spoko:
Едит : С монтанска регистрация , същата е ... :? http://www.dnes.bg/crime/2011/09/10/dvama-kursanti-zaginaha-pri-katastrofa-vyv-veliko-tyrnovo.128440
кои ще ходи на божура..инъче.... Р.И.П за момчетата...
Колеги,ще се събира ли група за Италфест,този път мисля и аз да се включа..
Пафка така както гледам от нашата "групичка" ще бъдем най много 3 коли .....
ppitbulla
21-09-2011, 09:15
Красьо,кои се очертаваме да тръгваме оттук,да се надяваме да е добро времето за 8ми
Красьо,кои се очертаваме да тръгваме оттук,да се надяваме да е добро времето за 8ми
Аз и ти :) А Наско е от петък там.
rumanqska
21-09-2011, 20:20
И аз ша идвам с мойта:rosso_spider:
WarsteineR
21-09-2011, 20:30
И аз май ще се включа, но само за събота. Ще е яко :jason2:
Като цяло за събота говорим ..... И така .. ще видим на 8ми сутринта колко ще сме;)
И аз ша идвам с мойта:rosso_spider:
И да го видя няма да повярвам ......... По голяма пирамида от тебе няма !
ПичУвИ,дайте да се разберем сериозно кой ще ходи със сигурност на Феста и най-вече да се уточним за час и място от където ще се тръгва,защото съм обещал да се обадя на Драго/DJ/ от Троян.Той е сам и иска да пътува с нас,затова дайте да се уговорим по от рано.Ко ш кажИтИ,а?
rumanqska
04-10-2011, 09:10
:sleepy:Добру ютро ! Аз със сигурност ще :rosso_spider:тръгвам в събота сутринта, не по-късно от 08 ч,за да може да съм към 09,30-10ч на пистата(откриването е в 10,30ч),със една спирка за:picnic: закуска,дали на Боаза или на Сливен,ще го реша по пътя.Казвайте каде ша са събираме: Камбаната, Гръцката, Ромпетрол, МакДоналдс...
Момчета , врачанската група най-вероятно ще се присъединиме към вас.
rumanqska
05-10-2011, 00:37
:crazy:Ко става тука ве, само аз ли влизам в тоз форум ве? Чувам,че Фиатаджиите ша са сабират на стадиона
rumanqska
05-10-2011, 09:30
Момчета , врачанската група най-вероятно ще се присъединиме към вас.
:clap:Ще се радвам да се присъедините към нашта група:meeting:,но като гледам Чичко Google имате 200km което значи около 2 часа средна Алфаскорост , за да сте 7-7,30 в Търново,трябва да тръгнете около 5,да можете да изпиете по едно късо кафе с цигара с нас. А също може да заберете и Плевенско-Ловешко-Троянската група.
:grandpa:Да напомня, който има сгъваеми столчета и чадъри да си ги взема, щот там няма трибуни и козерки,че ша ви отекат краченцата!
Аз мое ли да дойдем с Опел, да разкажем играта на всичкото Алфа рацер и да се приберем подобаващо? :naughty:
Шегувка пичове. Нема да идвам, че много коли се събраха и трябва да ги отиквам. Приятно изкарване :)
Аз в петък на обяд ще знам дали ще тръгна късно в петък или в събота.Ако искате може да се съберем заедно с фиатите на стадиона,ама като знам миналата година колко Фиат-а имаше/точно един/,може би по-добре на ЕКО-то,че е по-лесно за намиране от хората от други градове.Кво мислите?
За тръгването, до 8.15ч трябва да тръгнем.Пътя до Сливен с нормално каране е около 1ч 15м.В 9.30 ще се събират колегите в Сливен.Може да се срещнем с тях и да ходим заедно към летището.А за това какво мислите?
Предложението е супер, значи сборен пункт бензиностанция ЕКО 8.00ч. За да можем до към 8.15 да тръгнем.
Бройте и нас, само да уточним кое ЕКО,че гледам има две? Ще се постараем да сме на линия 8:00 за по кафе.
Sent from my HD2 using Tapatalk
Добре,ще ви чакаме:)
Да,има 2 ЕКО-та.Едното е в началото на града откъм София,т.е. от вашата посока.НЕ Е ТОВА,СЛЕДВАЩОТО Е.
След като подминете това ЕКО има кръгово,там сте на ляво и след това само направо,посока Варна.Ще го видите след около 1 км,пада се от ляво.
Ето и номера ми за всеки случай: 0887944782
rumanqska
08-10-2011, 07:00
:sleep:Добро Утрооо! Айде поспаланковци :sleepy:, който не е станал , да става:bg:
rumanqska
08-10-2011, 20:55
Няма нужда . БЛАГОДАРЯ !
rumanqska
09-10-2011, 21:56
Май нещо се умълчахте ааа!!:devil:
RoMeO_156_GTA
10-10-2011, 10:10
Румене , ти ги уби бре :-o :shock:
Има малко клипове , но благодарете на телнет , че като завали и нета им се стопява:bored:
rumanqska
10-10-2011, 12:21
:grandpa:Май ще черпя !:Yeeeehaaa: А сега ,коя е най-бързата Търновска италианка, ааа!
На квалификация- 15,94, а после съм дал и 15,75
rumanqska
10-10-2011, 12:31
Скъсан ми е маншона на външно каре,а пък в този дъжд не става.Иначе бих доприпкал веднага !
А сега ,коя е най-бързата Търновска италианка, ааа!
Ще ти я покажа някой път.Не е моята,ама не е и твоята:mrgreen::tooth:
WarsteineR
10-10-2011, 21:39
Браво на дизела, хубаво върви! Сменям свещите и ще си искам реванш :innocent:. А имаш ти някой друг жокер ма не убаждаш :yes:. Иначе евала, хубаво се получи за жалост не можах да остана до края.
А имаш ти някой друг жокер ма не убаждаш :yes:.
Не бе батко. Махнал си е стелката, че му подпира на педала :crazy:
Ееееее да го е , аз моята не я бях махналлл ...Руменеее давай да те стрелям без стелка Ххахахахаха
val_mcrae
13-10-2011, 14:32
Здравейте колеги, тази вечер ще имате ли сбирка? В Търново съм около месец и ще се радвам да се запознаем. Приемате ли гости? :)
Заповядай Колега, предполагам знаеш къде е срещата, ако ли не казвай от къде да те вземем!
val_mcrae
13-10-2011, 16:33
Заповядай Колега, предполагам знаеш къде е срещата, ако ли не казвай от къде да те вземем!
Предполагам мястото е както го пише в темата за редовни сбирки, заведение "Камбаната" - 18:30 ?
Ако е така ще го намеря.
Предполагам мястото е както го пише в темата за редовни сбирки, заведение "Камбаната" - 18:30 ?
Ако е така ще го намеря.
Там е мястото! Понеже предполагам, че не познаваш никого от колегите питай сервитьорите или бармана те знаят коя е компанията на Аlfa и къде е седнала. Може да сме на горният етаж. Внимавай къде паркираш, да е на разрешено място щото Търновските "куки" и паяци обикалят наоколо. Аз също не съм от Търново и преди две седмици ме ...
Чакаме те след 18:30!
баси другата седмица и за съм навит да пробвам дизеловата алфа...
rumanqska
13-10-2011, 21:02
баси другата седмица и за съм навит да пробвам дизеловата алфа...
Ами мойто време е 15,99, кат се замериш пиши. Ти не идва ли на Феста?
val_mcrae
13-10-2011, 21:12
Колеги, никой не видяхй в това заведение! Питах една сервитьркаю, а тя ме изгледа странно. огледах и си излезнах. Нямаше никъде видимо по голяма компания!
Ако може за следващия четвъртък да се уговорим някак си да ви намеря?
Бяхме 6 души в ъгъла. Колите не ги ли видя от вън?
val_mcrae
14-10-2011, 17:20
Видях само една 156 -ца сива и никаква друга Алфа! Интересно е че огледахме вътре позавъртяхме се че бяхме с един приятел но не видях видимо голяма група хора. Иначе маси по 4 - 5 човека имаше доста. Надявам се другия четвъртък да ви намеря ще гледам да съм там малко по рано и да ви чакам опред :)
RoMeO_156_GTA
14-10-2011, 17:29
Сервитьорките ги смениха и новите не ни знаят още магариите :biggrin: А в темата за снимките в същия раздел има муцуните на повечето за разпознаване :biggrin: Имаше 3 сиви 156-ци , но местата за паркиране са кът и всеки спира където намери :flex:
направете си табела за масата Алфа Менове
rumanqska
15-10-2011, 11:07
и аз се чудя баси..
:grandpa: Не се чуди! Да бяхте се пуснали с мен :go: . С пълно право казвам,че съм с :firstprize: Най-Бързата Търновска Италианка, а не с Най-Многото Коне. Поне там ме биете, като гледам подписите ви, доста имам да наваксвам! Но пък да имаш толкова Коне и да не ти стиска да ги яхнеш на такъв форум, и да се изкефиш на МАХ ?!? За какво тогава ги имате? Отговори, като: "Защо, да си чупя колата ли !?" за мен са несериозни ! Аре Наздраве ! :cheers:
Адмирации http://clubalfaromeo.com/forum/images/smilies/36_1_32v%5B1%5D.gif за Наско, Краси и Борето ! Имате по една лимонада от мен като се видим !
Румене аз казвам както съм видял .... По бърза от нашия регион невидях на 400м.Но ще се мъчим сега да обрънем нещатата във полза на Twin Sparka :)
без заяждане..но много се бъркаш че твоята 156 е наи бързата италианка..има купе турбо в Търново..има пунто турбо но то скоро няма да покаже какво може..на питбула не вярвам да върви по малко дизела..от твоя..но ти не си кара колите не ги рейсва...алфата ми е по бавна от твоята понеже върви колкото зелената 1,8 156..на италфеста не съм присъствал..инъче лошо няма като съм нашия краи ако има възможност ще направим пробно..дано си ме разбрал правилно
Баце тръгваме във друга насока :) Ставаше дума за Италфест .. ;) Няма смисъл да дърпаме лукумите къде какво има ... :)
RoMeO_156_GTA
15-10-2011, 11:45
Румен не го научихте , че е голям майтапчия и не цели заяждане ни най-малко :butt:
Факт е , че Румен е най-бързата дизелова Алфа на практика , понеже има записано що годе официално време . Дори Наско май няма записано време :? На теория може да не е , но има само един начин да се разбере - > :go:
Сава , само за бързи търновски Алфа дизели говореха юнаците :) Има и по-бързи търновски жтд-та вероятно , но не сме ги виждали в действие :roll: А колкото до Пунто Турботата , и трите бяха там и му отказаха :roll:
споко бря....според поне да си наи бърз е доста отговорно нещо да го заявяваш........маита па си е маитап.. лошо няма..заяждане и за не целя..........хееее тези пунти гт има турбини само да подгряват водата...пиис а и да не забравяме синята 145 турбо..едва ли има по бърза италианка от нея в Търново..
rumanqska
18-10-2011, 09:55
Добро утро ! :cold:Честит Ви Първи сняг ! Който не е слагал зимните гуми ,да ги слага !
rumanqska
20-10-2011, 17:16
:on_da_beach:Ей,ко става бре Пичуве,миналата седмица дъжда:depressed: ли ви уплаши,сега на туй хубавото време няма ли да дойдете на камбаната за по кафе, ааа?!
rumanqska
22-10-2011, 12:12
Eй, къдесте бре:gruebel:!? Да не сте тръгнали за Междене ве :notify:?
boby 156 145
23-10-2011, 21:24
:sex:За бензина :Tease:показа ли им с ПЕЧКАТА Е ако бях там можеби щтеше да се получи друго но това е друга тема.Между другогото познавам хора които карат много ЯКИ коли. Hо не на писта а в кафетс вее.
Ако беше тука щеше да усетиш миризмата на бензин :)
rumanqska
24-10-2011, 09:31
Ехе :wow:, сега остава и Вили :please:да напише 2 реда :comphits: че и да качи и някоя:photo: снимка, ша са изкефя :crazy:!
Има ли някой който редовно минава прохода на републиката или скоро има път нататък.По-специално гурково-пчелиново.Става дума за оглед на кола.
boby 156 145
25-10-2011, 12:59
Или може би ГЪЗЗ
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
Или може би ГЪЗЗ но това за ТЯХ:paddle:
RoMeO_156_GTA
27-10-2011, 18:58
Къде се губите днес бре??? Само с Румен сме:pfbbt:
Болнички сме,да го ева:wierdo:
rumanqska
28-10-2011, 19:00
:priest:Да го ева, мога да :dark2:разтривам, да го ева, и на жената и харесва:static: ,да я ева :spiteful:
Здравейте и от мен. мн мн пресен шофьор и още по пресен търновски алфист.Кога ще ходите към камбанката да попия малко от вашия опит ;p . Драго ми е Ръсти :wow:
Здрасти Ръсти,в четвъртък 18 30-19 00ч на Камбанарията.Ако тази Алфа от снимката е твоята,май се сещам на кой беше,ама ти сам ще си кажеш:)