View Full Version : Дискусия - срещи във Велико Търново
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
Поотикал съм си нещата и на 12-ти сме на срещичка нали ? :):wein:
п.с.
Дайте идея да сменим кръмата, че много задимено е в камбаната...
Поотикал съм си нещата и на 12-ти сме на срещичка нали ? :):wein:
п.с.
Дайте идея да сменим кръмата, че много задимено е в камбаната...
Раничко е да си планираш от сега,щот до 12-ти може да изтече повечко вода в Янтра :grandpa:, а иначе за "запушената" Камбана...ми не ми се струва да е много запушена! Ми то тогава да ходим на сладкарница "Неделя" над пионерския дом...ха...ха!!!:rotfl:
що бе, добро си е кръчмето ;-)
аз да си призная тая седмица забравих да дойда...:bangin::unsure: ама на 12ти ще гледам да присъствам :)
п.с. офтопик - на някой да му трябват два елипса JBL 6х9 -> 50лв.
Интересно ми е защо не се пише вече през седмицата, а само в петък...току някой се извини, че не е дошъл на срещата!:bash: Ами не е честно така! :nono: Я земете се събудете, и елате утре!:drunk: А???:crazy:
здравеите и от мен на всички колеги.Имам няколко въпроса,Бат Данчо за колко пари си сложи ксенона само на късите светлини ли и колко {K} е. и дали си сложил такова нещо като огасиш колата да ти светят фаровите извесно време.:tooth:
здравеите и от мен на всички колеги.Имам няколко въпроса,Бат Данчо за колко пари си сложи ксенона само на късите светлини ли и колко {K} е. и дали си сложил такова нещо като огасиш колата да ти светят фаровите извесно време. :tooth:
Ей...бандит! :tooth: За какво ти е ксенон в Стокхолм! Ми нали там никога не е тъмно! Ха...ха! Когато го купувах беше около 200лв. Сега ги има от 120 до 150 лв.същите.Всички са Китай,Кореа и тем подобни! 6000К са моите и според мен са наи-подходящи!Води се "студено-бяло"! За другите шукарийки бат Стенли ще те просветли!:mobile:Той по-рано ми демонстрираше подобни екстри на бившата му Алфа.На Бравото сложих същите ксенони и са убиец...също като теб! Ха...ха!:razz: Айде идвай, че не мога да ги събирам като пилци на всяка среща!:bangin:
P.S. Какъв е тоя аватар, каква е тая папионка на очите ти???
аватара пръсва а ксенона не е замен а за бащата за алфата че нещо се навил да слага та викам да те питам това онова
ебати скуката тука :shocking:
Kъде бе Гоги,у Шведско ли:naughty::-P,и квай таз Лагуна дето си я писал отдолу
Гого, я ела довечера на срещата, че май на теб ще ти е "по-близо", отколкото на някои колеги от Търново! :tequilla:А...и донеси некой строшен компютър втора употреба,че бат Йон нема с кво да влиза у форума, ама да не е с Макинтош, че тогава пак нема да влиза!:comphits: Айде чао до довечера!:Tease:
...и квай таз Лагуна дето си я писал отдолу Наско, да не е служебната бре???:tooth:
и намен ми се иска да доида ама ..... лагунката е бяс! ако имаше някоя читава 33-ка, но няма имаше 2 едната беше 89г. 1.4 а другата 90г. но пълен гроб та затова лагуна а и возията е друга :shocking:
Я да ви питам като по стари кучета от мен по алфите.Предстои ми смяна на свещи да ми дадете съвет какви да си взема?Гледah едни Denso iridium power ама множко ми се виждат 300 лева комплекта.Ако можете да ми препоръчате някои по евтини за 1.8 TS
230 лв. ги купих 8-те от Косер! IK20 и IU22.
Boxer4eto
23-02-2009, 20:55
:unsure::unsure:Няма признаци на живот нещо в нашоя форум
AlfaRomeo
24-02-2009, 01:13
има бе има и живи хора все още ;)
tokata_pz_flex
24-02-2009, 01:47
Като се махне снега ще ви дойда на гости . 3 дни бях блокиран из Търново :):) Много сняг , много нещо .
RoMeO_156_GTA
26-02-2009, 15:54
А довечера ще има ли някой :gruebel:
BT9625BB
26-02-2009, 20:00
kajete nqkolko dumi za gtv
po varvej po gorej po 4uplivost nekoi defekti mislq da si zemam i mi trqbva pomosht!blagodarq predvaritelno
RoMeO_156_GTA
26-02-2009, 20:05
Най-добре разгледай тук
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=33
Инъче ако екземпляра е тормозен преди това , естествено , че ще има доста проблеми :crazy:
Задното окачване е скъпо , а двигателите са си познатите TwinSpark , знаеш им болежките щом караш такава
П.С аз днес пропуснах :not-fair:
П.С аз днес пропуснах :not-fair:
А бе ти докога беее,аааама ха.То май днес всички пропуснахте,ама и 3-ма си бяхме добре,ко ний.Май следващите няколко пъти и аз ще пропусна,ще намина към края Юни.
и аз този път пропускам :prison::prison::prison::prison:
tokata_pz_flex
27-02-2009, 19:25
Е аз точно снощи минах .... Пиша ви черни точки момци :)
Къде се събрате сега? Още ли на крушата?
AlfaRomeo
06-03-2009, 18:55
Не променили сме го пише дори къде :)
На Камбаната до Патриарха :)
Не променили сме го пише дори къде :)
На Камбаната до Патриарха :)
Дека е това?
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=3d1207049ccc8c2dd22603101506f4dc&tip=1&initsearch=1
покрай кино Искра към стария битак.
Шшш,алоуу,утре шъ идва ли някой или хич и да не си правя труда да идвам,АА.Море от лИбоФФ,Кикирики,бат Йон?????
RoMeO_156_GTA
12-03-2009, 00:50
Най-вероятно ще мина :grin:
Що не ги правите тия срещи в събота или в неделя? Защо баш в четвъртък?
И аз ще дойда,но може малко да закъснея, защото ще тръгна от С-во към 19! Надявам се да ви засека на място!:super:
голяма скука тука ба колеги говорете нещо де
голяма скука тука ба колеги говорете нещо де
Ами то на всички им се счупиха компютрите!:yes:
И вземай се връщай да раздвижим нещата!:meeting:
:thumbup: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32549
JORDI за нова година лятото ще работим
Ами то на всички им се счупиха компютрите!:yes:
И вземай се връщай да раздвижим нещата!:meeting:
Тиии къде беше таа вечер като тъ нямаше.а?:flirt:
Когато съм на работа в четвъртък малко закъснявам, но идвам!8-) А когато не съм,чакам да видя активен живот във форума на търновци,че да знам за какво да бия 30км. път ,но уви!:shutup: Никой не пише нищо цяла седмица, а чак след сбирката...и така...!:roll:
Ехеее търновци....Честит празник....
Днес ще дойдем да ви навестим градчетУ....Имаме си и ние в Плевен - Търновец (dudeslav) та шни води на празника......
AlfaRomeo
23-03-2009, 00:33
Амм да бяхте ли се обадили да се видим ли ;)
Иначе мерси - хареса ли ви празника ;)
Мн весело си изкарахме....Другия път ще се обадим,защото днес обикаляхме цял ден.....
Само мога да каже,че и догодина сме пак на "звук и светлина" жестоко е ..... Зарята беше неповторима....
Оставихме ви послание в Патриаршията на Царевец.
13890
AlfaRomeo
23-03-2009, 11:40
Ефектно послани :)
Е то Звук и светлина ако не ви хареса,няма какво друго :P а зарята тази година,беше малка - криза е все пак.
Ефектно послани :)
Е то Звук и светлина ако не ви хареса,няма какво друго :P а зарята тази година,беше малка - криза е все пак.
да, прав си, в търново освен зарята не знам кво друго би им харесало...
Е как да няма какво да се види....Градът ви е толкова хубав.... 139121391313914 . Търновци разправят,че ходят на Царевец-като екскурзоводи на роднини и познати....
Много ми харесва и стария град..... Абе има какво да се види..... Пак ще дойдем и ще се обадим . :)
AlfaRomeo
23-03-2009, 14:38
Е аз несъм казал,че няма какво да се види :)
Но вчера беше крайно,зле то толкова хора направо - на празника,чак не излизам :) по хубаво е да по скойно и по тихо... :)
Елате елате,като се стопли.Да видите колко е по хубаво.
да бе града е красив, има много неща да се видят. аз от 5 години живея тук, ама ме е яд на управниците ви. просто са мн слаби в това отношение. настоящият мандат на кмета ви е просто трагичен за града. докато по време на първия му мандат града дръпна страшно.. сега гледа откъде да свие и скатае парите...
не може той през два дена да си пие кафето с най-големите мутри в града, които фактически управляват града. на всичкото отгоре го разследват, предполагам знаете..
да не се обиждат търновци, но градът ви е лунно поле и запада в тоя вид.
Е аз несъм казал,че няма какво да се види :)
Но вчера беше крайно,зле то толкова хора направо - на празника,чак не излизам :) по хубаво е да по скойно и по тихо... :)
Елате елате,като се стопли.Да видите колко е по хубаво.
така като гледам половината форум са идвали ама никой не е звънал:calc:
Тази година наистина малко скромно беше всичко.И за мола големи приказки големите партита,а то какво?Много зле всичко от към организация......
drajko145
25-03-2009, 22:51
абе аиде 27-28 в търново :prescription: !!!
AlfaRomeo
26-03-2009, 00:01
Идвайте,ние сме си тука ;)
Кой ще идва на ралито ?
Аз съм на вип ложата :) Ще ви махам :)
Аз съм на вип ложата :) Ще ви махам :)
Ти що не дойдеш утре на Камбаната да те поразпитам някои работи
Довечера май ще пропусна!:upsidedwnsmiley:
RoMeO_156_GTA
02-04-2009, 12:59
Ти май и предния път така :Tease:
Абе ко става тука бе,де сте всички.Мисля си да земем да сменим деня за срещи.Да ги направим неделя следобед примерно,белким се сберем повечко.Ко шЪ кажете,А???
Абе ко става тука бе,де сте всички.Мисля си да земем да сменим деня за срещи.Да ги направим неделя следобед примерно,белким се сберем повечко.Ко шЪ кажете,А???
Това е идея! Аз не примерно не мога да идвам през седмицата.
Това е идея! Аз не примерно не мога да идвам през седмицата.
Добре,друг някой???
Boxer4eto
10-04-2009, 00:08
Аз също съм ЗА ,въпреки че за момента съм пешеходец "моторуту" на алфата хвърли и в момента е недвижим имот.Нищо ново за алфа де ама аз да се оплача:dunno:
Аз също съм ЗА ,въпреки че за момента съм пешеходец "моторуту" на алфата хвърли и в момента е недвижим имот.Нищо ново за алфа де ама аз да се оплача:dunno:
Нещо си объркал комбинацията в подписа май:Tease:
RoMeO_156_GTA
10-04-2009, 16:31
:shocking::shocking::shocking:
Опааа,
вече имам интернет в къщи:jumping:
Eхее,вижте кой се появи:wow:,бат Йон,ти за четвъртък ли си или за неделя
за четвъртък :spam_laser:
п.с
просто съм гледачка за момента... ама не е за пстоянно:info:
Бреи раздвижи се таз тема бе.
Да бе,направо не е за вярване:shocking:
RoMeO_156_GTA
11-04-2009, 20:59
Да видим дали ще е временно :bouncing_smiley:
Давайте да се сабереме всички този четвъртък :),за неделя малко зор защото великден алабала......
Еми заповядай,ние така или иначе сме си на Камбаната всеки четвъртък :waving:
Таз година ш има ли събор пак на Арбанаси? Казваите от сега да си купя билет за самолета докато са евтини.
RoMeO_156_GTA
14-04-2009, 21:28
Боби малко по-далеко от Арбанаси ще е , но пак в региона :drunk: Град Трявна
Ето тук има повече инфо
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30835&page=11
RoMeO_156_GTA
14-04-2009, 21:47
Давайте да се сабереме всички този четвъртък :),......
Теб не съм те засичал май :) Четвъртък в Камбаната :)
http://img254.imageshack.us/my.php?image=img0324s.jpg
Рано ми е началото на маи малак бандите.Мисла да си доида средата на уни до средата на ули.Ако има тогава не6то ш се вклуча.
Хайде този четвъртък на камбаната да се включим към баш ОНбашиите у тази тема:chair:
Искаш да кажеш че ще си там:new_Eyecrazy:???
Кои са онбашиите:idea2:
Искаш да кажеш че ще си там:new_Eyecrazy:???
Кои са онбашиите:idea2:
май няма да съм там....:unsure:
GoGo, нямате права за достъп до тази страница. Това може да се дължи на една от следните причини:
1. Не сте потвърдили своя account чрез информацията в писмото за активация
2. Опитвате се да редактирате чужд отговор или да използвате административни функции;
3. Някой от администраторите е деактивирал вашия nicе
еи хора немога да отворя снимките в нашия раздел.Някои от администраторите да не ме е DELL
Ops..
Абе нещо сме го ударили на мързел май тука:pokey:
RoMeO_156_GTA
30-04-2009, 18:10
Ops..
Абе нещо сме го ударили на мързел май тука:pokey:
Кога ще те видим теб :razz:
Някой от присъстващите тук ще ходи ли на събора в Трявна :tooth:
RoMeO_156_GTA
05-05-2009, 20:29
явно съм невидим
Е ти ако беше Дел-нат , нямаше да можеш да пишеш :) А за снимките , преди време имаше проблем с форума и доста изчезнаха ...
За събора ще ходим ли бре.....:horror:
п.с.
Теооо, къде са алфафенките... няма ли да се разходят в Трявна на събор:Tease:
RoMeO_156_GTA
06-05-2009, 20:21
Ми като не идваш по сбирки . На нас с Наско ни е трудно да се справим с талпата фенки , ама като се налага :Tease: За Трявна кога мислиш да ходиш , на 9ти ли :roll:
Кат стана дума за фенки и аз нямам работа!
Някой с 156/166 да е свободен на 23ти да свършим една работа :gruebel: Да пише на ЛС ;)
Ako 155 те устройва,нямаш грижи,тъкмо и тя вече е почти абитюрентка:shutup::rotfl:
Пък за Трявна,мисля да прескоча в събота,ма още не съм съвсем сигурен.
Пък за Трявна,мисля да прескоча в събота,ма още не съм съвсем сигурен.
mi daite da se razberem ne6to ako ima o6te hora taka...
ili v 4etvyrtyk da se vidim na kambanata primerno da vidim koi kak 6te hodi :drive:
p.s. sorry ama ne6to ne ba4ka BP :(
RoMeO_156_GTA
07-05-2009, 17:40
Ами то днес е четвъртък :grin:
лелеее ма то Трявна излиза да е тая събота и неделя... тц тц... забъркал съм се съвсем :wallbash:
аз съм си на Враца ... ...
Мисля само в събота да се разходя до Трявна. ако всичко върви наред ще ви намеря там.:stumm::sniping:
AlfaRomeo
07-05-2009, 21:50
Аз ще отскоча и събота и петък до Трявна.
Хайде утре ако някой иска да дойде с мене или да ходим там двамата да се обади.
Бургаската група идват 15 човека и незнам кой още ще са горе...но ще има купон - но ще се пребирам няма да спя там за сега...
Къде сте бре бандити? :pokey:Да не сте хартиснали в Трявна?:no: Я някой да ми каже ще има ли сбирка тази вечер, че да се търкулна до Камбаната!:clapping:
RoMeO_156_GTA
21-05-2009, 12:30
Жив ли си бат Данчо :shocking: Ние с Наско сме там попринцип :gangstah:
virusalfa
22-05-2009, 22:09
Мисля само в събота да се разходя до Трявна. ако всичко върви наред ще ви намеря там.:stumm::sniping:
С тоя подпис вече сте двама у форума с пловдивската колежка,тия от Пирин СС искат авторски права :pokey:Къде си,бе,Йонко,изчезна нещо?
RoMeO_156_GTA
22-05-2009, 22:11
Къде си,бе,Йонко,изчезна нещо?
и ние това се чудим :calc:
Ромео , ти полека в събота вечер на бала :D
Абе кво ти полека,ако знаеш какви съученички имаше:hump:,направо мислех да се връщам да намъквам и аз костУма:wow:
Ами трябвало е да го облечеш :D
OOOO, тука имало балове??? Добре де що не казахте ... там алфа фенки , туй онуй... не ви е срам .....:brickwall:
п.с
Аз само пържола без кожа по цял ден па вие само консумирате ....
RoMeO_156_GTA
28-05-2009, 23:33
Браво Ники , хубава абитурентка :naughty:
Който не е видял ==>
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=488530#post488530 :)
oem, значи снимката дето мацката е с букета стана на wallpaper :wub:... евала :-)
oem, значи снимката дето мацката е с букета стана на wallpaper :wub:... евала :-)
Хм,ама то така може ли?Цял ден да разглеждаш на човека жената отблизо:Tease::drool:Аде в събота ще решите спора на пистата:flex::bouncing_smiley:
Утре кой ще идва ? Освен Наско и Тедо :)
Хм,ама то така може ли?Цял ден да разглеждаш на човека жената отблизо:Tease::drool:Аде в събота ще решите спора на пистата:flex::bouncing_smiley:
Брат, искам да покарам твойта бегачка. Да усетя и аз мощност от алфа :) Тва 1.8 не е мотор...
Ники да слагаме по един 3.2 :)
Нямаш ниККъв проблем,само да излезе от бокса.Ама тя и моята не е кой знае каква вървялка,горе-долу маааалко повече от 2.0 16В.Все пак моциклета е разработка отпреди 25-30 години:new_Eyecrazy:
А ти най-после няма ли да се появиш в събота????
Ще се появи той :) само че виках по към 18 ? да може и той да дойде
Вуф четвъртъко ша дойде ли некой алфист на Камбаната в 18.30???:shutup:
RoMeO_156_GTA
17-06-2009, 10:14
Вуф четвъртъко ша дойде ли некой алфист на Камбаната в 18.30???:shutup:
Би трябвало да има :drunk: Бат Данчо видя ли тази тема
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35418 :)
Много се кефя на идеите ви :Yeeeehaaa: и дано успея да се включа някой път,но за съжаление за вас неделя е почивен ден, а за мен не!!!Сорри!;-)
Утре ще има ли някой на Камбанарията,или ич да не ходя?
RoMeO_156_GTA
24-06-2009, 21:56
Утре ще има ли някой на Камбанарията,или ич да не ходя?
Аз мисля да се завъртя , ако има някой случаен :)
Старши кажи за Узана в колко почва и свършва :devil: Може да имаш врачанска компания
И аз ще дойда на Камбаната :smoke:
Айде може и аз да цъфна. Само да я намеря. :)
RoMeO_156_GTA
24-06-2009, 22:23
Е как няма да я намериш , срещу Патриарх Евтимий училището ;)
---------------------
Малко скромни снимки от днес :oops:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26497&AlbumId=131971
Много забавна среща стана,занапред дано да има много такива червъртак и неделя :)
:spam_laser:
Това вече ми е на десктопа ;)
RoMeO_156_GTA
26-06-2009, 09:02
Много хубава снимка стана :bouncing_smiley: Имаме вече снимки на светло , на тъмно , остана фотосесия с врачанки :naughty:
хахахахахаха врачанки няма да има, ами може да ви доведа някоя болярка... :mobile:
п.с. Утре и аз пропускам. Врачанин съм си малко...
п.п.с. Нощната снимка пръъъсва! (Както и снимката на моя номер :naughty:)
хахахахахаха врачанки няма да има, ами може да ви доведа някоя болярка... :mobile:
п.с. Утре и аз пропускам. Врачанин съм си малко...
п.п.с. Нощната снимка пръъъсва! (Както и снимката на моя номер :naughty:)
Аз съм Бургазлия утре..... червени картони за всички утре :D
Краско, другата неделя сме на Междене, някъде в промеждутъците при излизането от басейна на Бряста... :coolio: :drive:
Краско, другата неделя сме на Междене, някъде в промеждутъците при излизането от басейна на Бряста... :coolio: :drive:
Няма проблем :). След като говорим с който трябва може да си направим един ластик и да се връщаме :pp:
Няма проблем :). След като говорим с който трябва може да си направим един ластик и да се връщаме :pp:
Вървете съборете по едно бутало в картера и се прибирайте. :Bolt:
хаха Да :) Най много това да се получи като краен резултат :P
Вървете съборете по едно бутало в картера и се прибирайте. :Bolt:
Не така с лошо... :D
AutoTeamVercelli
02-07-2009, 17:58
днес ще се ходи ли в камбаната?
RoMeO_156_GTA
02-07-2009, 18:00
Аз ще ходя , Наско, Красио също и колегата pave може би ще ни гостува :yes: И другите трябва да са на линия 8)
edit : на Красио ще му пишем голямо отсъствие :paddle: Следващия път той ще води горнооряховчанки значи за фотосесията :naughty:
Утре кого мога да видя на Камбаната???:prescription: Кого,кого?:gayfight: Бат Йон ли? Де го тоз бандит???:drunk:
RoMeO_156_GTA
08-07-2009, 16:47
Бат Йон ,че няма да го видиш , няма :tooth: А предния път бяхме около 9-10 човека , така че би трябвало да има хора :D
А теб те забравихме май :D:D:D
Бат Йон ,че няма да го видиш , няма :tooth: А предния път бяхме около 9-10 човека , така че би трябвало да има хора :D
А теб те забравихме май :D:D:D
Как май бре...аз идвах през юни, ама тебе те нямаше :hehe:
RoMeO_156_GTA
08-07-2009, 19:35
май юни , ама то вече юли :hehe:
Колеги, аз сам от ВТ, ама никога не съм идвал на среща, защото през повечето време съм в София. Днес съм тук и мисля да дойда за сефте ;) Ще има ли някои в камбаната и как да ви позная? :)
И аз ще се мерна към 19h на Камбаната. :thumbup:
Колега, ще се съберем поне 5-6 човека предполагам. Ще ни познаеш по алфите най-вече, и тъжните физиономии хахаха :?
Аха... ама алфите едва ли ще са с вас на масата, така че явно ще трябва да се огледам и за "тъжните физиономии" :)
Аха... ама алфите едва ли ще са с вас на масата, така че явно ще трябва да се огледам и за "тъжните физиономии" :)
Питаш някоя сервитьорка,ако някой от нас не те е засякал.
RoMeO_156_GTA
09-07-2009, 18:08
Ще се видим на Камбаната :thumbup: Колегата ppitbulla също може да дойде :)
RoMeO_156_GTA
09-07-2009, 22:08
Малко снимки от днешната сбирка . Изпуснах да хвана на Боби тениската с лошата емблема "VW" :new_Eyecrazy:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26497&AlbumId=132312
готови за сваляне :
http://4storing.com/u9z3cn/2d0ada39eb8239f9067f3d83a7ee29a0.html
Много готина сбирка се получи! :thumbup:
п.с. IMG_4112.jpg в bgphoto пръсва :D :D ... както и всички останали! Браво Rомео_156_GTA :)
Снимките са 6+, наистина има добри кадри ;)
П.С. Благодаря на колегите за топлото посрещане :)
Пууу изтървах хубавата сбирка :)
AlfaRomeo
10-07-2009, 18:16
е аз се отбелязах за малко ;) нищо че бях без алфа и полугол ;) ама карай :P
Нови ентусиасти има евала! браво на всички.
И аз така.
Абе що сте отворили капака на 33-ката наобратно бе,хихи:shocked:
Изложи се направо... :)
Тедиииии!:director: Тоя твоя апарат пак не ме е хванал!:brickwall: Вземи си камера , че поне в движение да ме снимаш!:Bolt:
RoMeO_156_GTA
11-07-2009, 16:50
Ти нещо се изгуби за частта с фотосесията :gruebel: Нищо другия път :coolio:
АА. къде се загубихте бре?
п.с
май аз се загубих ли?
:death:
АА. къде се загубихте бре?
п.с
май аз се загубих ли?
:death:
Тва вино ти е размътило мозъка!:haha: Ела на една сбирка,че дано изтрезнееш!!!:bangin:
Колеги, днес ще има ли сбирка, че аз пак съм си в родния град, пък гледам нещо е замряла дискусията ;)
RoMeO_156_GTA
30-07-2009, 12:25
Ами то обикновенно темата си замира все и не става ясно дали ще има някой :unsure: Аз ще съм там , дано и другите :unsure:
Кога е нямало никой ? :) Цялата тайфа ще сме там :P
Абе ейй,има ли живи тука бе?:comphits:
RoMeO_156_GTA
11-08-2009, 10:20
Абе ейй,има ли живи тука бе?:comphits:
Май други няма :bouncing_smiley: Отпускарски истори :devil:
И аз съм жив тука... ама темата не върви :)
Тука сме бе. Малко по моренца ходихме, едно друго :)
Абе, днес четвъртък ли е ;) Ще има ли брифинг ;)
RoMeO_156_GTA
13-08-2009, 16:10
Ми трябва да има ;) Колегата Боби (164 td) може да ни дойде на гости :-)
Доидох даже!:rosso_spider:
И другия път като тръгнеш за насам,земи напълни багажника с аватари,Или викаш ша вземе да й натежи на оназ кокона и пак ша фърли:shutup::bouncing_smiley:
И аз искам една пачка,ама стотаци!!!:Tease:
AlfaRomeo
14-08-2009, 23:29
Утре ще дойдат брошурите за трак дея,някой ако иска да се обади ще му дам или ако му се занимава да ми помогне да ги разпространим още по добре.
И другия път като тръгнеш за насам,земи напълни багажника с аватари,Или викаш ша вземе да й натежи на оназ кокона и пак ша фърли:shutup::bouncing_smiley:
Няма нямааааааааааааааа няма.И у склада няма.Ама ку си сириозен ш измислим нещо.За стотаци дума да не става.
RoMeO_156_GTA
20-08-2009, 15:17
Довечера ? :devil:
Другия път по телефоните ще мобилизирваш :)
Опа,
Какво правите бре :idea:
последно време нещо ново ? ;)
п.с
ако има ходене на събор или нещо подобно обадете се :)
Освен това :
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36706
Друго няма :)
От Трявна досега не си се мяркал нещо :)
RoMeO_156_GTA
25-08-2009, 20:37
Чакаме те да се появиш на някоя сбирка :paddle:
А за събор , заповядай в събота от 12:00 на писта Междене (Габровско) :)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36706
Всички са добре дошли :cheers:
има ли официален списък на присъстващите? знае ли се колко горе долу ще се съберем (дано и аз успея да дойда).
ами хората които са заявили са към 20 и тиа дни се обаждат още УЖ :)
Тази събота съм на работа:sick:
Авеее,що нямаше никой таз вечер вееее????
:haha: От ремонти не остава време за каране бе колега.
Ама какво ти каране,ние само лимонадка да пийнем.
Имаш ЛС
Ама несериозни сте мааму стара!Дигам се от Попово и нема джан джун.Поне си намерих в Горна хубаво местенце за апване и пииване.Чуруковец.
RoMeO_156_GTA
04-09-2009, 12:49
Кой е ВT 6912 (сива 156) . Спря пред нас , огледа лепенката на форума на Фиата и обърна :crazy: Имаше голям стикер на форума на задното стъкло :roll:
Ама несериозни сте мааму стара!Дигам се от Попово и нема джан джун.Поне си намерих в Горна хубаво местенце за апване и пииване.Чуруковец.
Там бяхме бе,поне двама:crazy:
Авеее,що нямаше никой таз вечер вееее????
Аз имам оправдание - в СФ съм. Като стигна до ВТ в работен ден, по възможност четвъртък ще дойда :)
Колеги, то се видя, че Италфест ще има. Кой ще ходи от нашия регион или още е рано да се каже :)
Нека да се разбере къде точно ще бъде феста и тогава ще го умуваме.
сега чета точно за феста и се спомена пистата в габрово, на която организирахте сбирката. отложило се в плевенско, долна митрополия.
Мухахаха,туъ дето си го написал в лево,мислиш ли,че ще стои дълго там:rotfl:
Мухахаха,туъ дето си го написал в лево,мислиш ли,че ще стои дълго там:rotfl:
Ми често казано не мислех, но вече няколко дни е там и няма опаквания. :)
Кой ше ходи на Италфест ?!?! Само аз и Краси ли сме? :lupe:
Е гледам че и други има :)
СПИСЪК:
Анастас Сяров -wrc -Меню 3 - 1бр.
Кой ше ходи на Италфест ?!?! Само аз и Краси ли сме? :lupe:
Аз ще дойда, ама още не съм решил дали да остана вечерта...
Aй стига ве,тука писал някой,кво си позволявате вий бе,ааама ха.
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:40 ----------
Е гледам че и други има :)
Има,има,и други ще има.
Аз за събота ще съм там. За неделя може пак да дойда, но ще си спя в къщи :)
Та да организираме едно групово тръгване?
Та да организираме едно групово тръгване?
И на мен това ми беше мисълта... :rosso_racers:
Наско, извинявай, не съм те видял в списъка :innocent:
Иване ще си пътуваме двамата :) Май само аз и ти ще бъдем с две нощувки .....
RoMeO_156_GTA
26-09-2009, 11:21
Иване ще си пътуваме двамата :) Май само аз и ти ще бъдем с две нощувки .....
Май сте само двамата от петък . Аз за събота още се чудя да оставам ли в хотела
Кой ще ходи в събота ? :) Хайде едно преброяване . С фиатаджиите може да се разберем нещо за воденето :mrgreen:
----------------------
П.С. Ники , да ти дам Фиата , че ми писна да ми клатят оборотите докато е студен :bouncing_smiley:
WarsteineR
27-09-2009, 18:41
и аз ще съм на линия събота, но до към 4 щото после съм на рд в софия... и ще отпътувам :chair:
dudeslav
30-09-2009, 11:51
Още ли се събирате всеки четвъртък на Камбаната в 19.00 да се довлека и аз...
Още ли се събирате всеки четвъртък на Камбаната в 19.00 да се довлека и аз...
Като стана дума, утре ще има ли някакво съвещание в Камбаната, че май ще си бъда във Велико Търново по това време ;)
Е ми дайте да се видим утре и да се уговорим нещо за събота
Ами...хайде съберете се, че да ви видя повечко, щот предния път нямаше за една маса хора...:smackbum:
JacK`DanielS
30-09-2009, 23:24
колеги, който ще идва на италфест да заповяда в събота 8:30-40 на паркинга на северния вход на стадиона. ние от фиат форума ще се сабираме там и 9:00ч ще потегляме. засега сме 10-12 коли. който иска да се присъедини към групичката да заповяда :)
Тази година отпадам от ФЕСТА:chair::rtfm:
RoMeO_156_GTA
01-10-2009, 18:39
Тази година отпадам от ФЕСТА:chair::rtfm:
Теб ще те бием много :chair::chair::chair: Забравихме те :new_Eyecrazy:
Теб ще те бием много :chair::chair::chair: Забравихме те :new_Eyecrazy:
Без Алфаманиачка не тръгвам никъде:grin::static::mail2:
RoMeO_156_GTA
28-10-2009, 16:22
Да си признава кой от Велико Търново е взел 156цата на santo_traficante . Днес е засечена срещу Баварската къща :naughty:
Ааа,яка работа,има-няма 1 месец и хоп,ново мнение:smackbum:
WarsteineR
28-10-2009, 19:07
Тва на трафиканта алфата я взе моя съсед Форио(FoRiU), днес и правихме тест драив.. пушка е :static:
RoMeO_156_GTA
28-10-2009, 19:20
Тва на трафиканта алфата я взе моя съсед Форио(FoRiU), днес и правихме тест драив.. пушка е :static:
аа и не обаждате :smackbum: Имах съмнения за него , но още не съм я издебнал в квартала :devil:
Бяга ли това 1.9 :devil: Някой път трябва да повози да видим :razz:
WarsteineR
28-10-2009, 19:42
Мда много добре върви, но нали знаеш, като за дизел :П Бенза рулз :afro:
;) аре да прайме среща у ВТ ама трябва събота или неделя (:
RoMeO_156_GTA
30-10-2009, 00:39
Ако има желаещи :) Кажете кога
и аз съм си тука... обаждайте нещо :balloon:
RoMeO_156_GTA
30-10-2009, 13:40
Nayden добре дошъл във форума :)
Желаещи се намират , остана кога :mobile:
Христо_Сираков
02-11-2009, 20:46
ако има желаещи за 15.11 да се организираме
иначе и на 07.11 ще съм там ама ще бързам да се пребирам,но може да се видим пак докато тече изпита примерно от 09.30 до към 11.00 ако има йелаещи да пишат за кога
аз съм навит ама повече за 15ти щото на 7ми трябва да си прибера ланчията на ВТ и алфата ще остане у свищов ;( ама както кажете ;)
и аз съм за 15ти... утре няма да мога :(
RoMeO_156_GTA
06-11-2009, 23:20
Датата решена :balloon: Предложете място и час :kicking:
tokata_pz_flex
10-11-2009, 00:08
Утре , 18:30 на бири :) 0898868080 ми е телефона , н
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
Утре , 18:30 на бири :) 0898868080 ми е телефона , няма да имам интернет :)
alfisimo
13-11-2009, 21:31
и аз съм за 15ти... утре няма да мога :(
Датата решена :balloon: Предложете място и час :kicking:
Е къде ще е мястото.? Или е отпаднало всичко.
RoMeO_156_GTA
13-11-2009, 21:32
Ами май май нищо не се разбрахме още :)
alfisimo
13-11-2009, 21:34
Ясно :) Много шум за нищо
Христо_Сираков
13-11-2009, 21:51
Ясно :) Много шум за нищо
аз ще съм в Търново около 11ч. в 5-ти корпус,но мисля да дойда с голф 3,защото нямам гуми на алфта.Кажете някакъв час и място.тел-а ми е 0895 65 80 82.
айде де... сбирка в неделя! (15ти)
на Камбаната кво и е? :drinking:
RoMeO_156_GTA
14-11-2009, 12:21
айде де... сбирка в неделя! (15ти)
на Камбаната кво и е? :drinking:
а час :calc: 14:00 пред Камбаната устройва ли ви или друг ?
Христо_Сираков
14-11-2009, 12:56
а час :calc: 14:00 пред Камбаната устройва ли ви или друг ?
ами на мен специално ми е много късно по това време мисля да съм на обяд в Троян вече някъде към 11 ми е наи удобно на мен ама е малко ранко за другите предполагам но никои нее слъжен да се съобразява с мен
аз ще съм около 5-ти корпус от 10.30 до към 12.00 наи вероятно
14h е супер ама като гледам май ще сме з и Тедо ?!:hmm:
RoMeO_156_GTA
15-11-2009, 10:39
Редакция :
14h е супер ама като гледам май ще сме з и Тедо ?!:hmm:
теб те нямаше също :paddle: Една случайна сива ЕВ 156 мина само транзит
Направихме една 5 минутна сбирка с FoRiu :tooth: Предложи другата събота да се съберем :roll:
Айде сбирка тоя четвъртък?! Много умря работата... :director:
RoMeO_156_GTA
30-11-2009, 21:02
Айде сбирка тоя четвъртък?! Много умря работата... :director:
:thumbup:
ок айде
четвъртък (03.12.2009) на Камбаната 19:00h
п.с. Тедо, айде ти продавам мръсницата? :?:
Аде и аз може да се дотътря:upsidedwnsmiley:
и аз май ще доида ако съм във вт
С малко закъснение разбрах за катастрофа на Алфа в Хаимбоаз. Оказа се че момчето което е загинало е идвало на сбирки - Анатоли от автостъкла Мустанг.
:rip: колега.
WarsteineR
03-12-2009, 01:05
С Форю ще доидем с 2-те италянки :)
BT9625BB
03-12-2009, 01:11
има ли спортисти
WarsteineR
03-12-2009, 01:59
аз съм спортист проблем? :)
virusalfa
03-12-2009, 12:00
Йонко къде се скри?Или е родил,или е умрел....:upsidedwnsmiley:
RoMeO_156_GTA
03-12-2009, 12:21
Да се надяваме , че ще бъде гост-изненада довечера :respect:
аз съм спортист проблем? :)
повличайте се и тримата спортисти :drinking::laughing1:
Тц,не е умрел:lol:
---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
ок айде
Алоуу Враца,ко стана пак бе,ейй несериозна работа:roll:
RoMeO_156_GTA
03-12-2009, 21:25
ок айде
а ти къде беше бре ??? :screwy::screwy::screwy: и що така спешно я продаваш :roll: Криза , няма пари за мръсница :(
Ей! Добре че макар и закъснял дойдох да оформим карето, иначе щяхте да си играете на 3,5,8 цяла вечер!:grandpa:
Само Теди признавам...и бат Наско...и идат коледни празници, а забравихме снощи да се разберем за едно"леко коледно банкетче", както в доброто старо време...:Yeeeehaaa: Нали бат Йонкоооооо?:tequilla:
BT9625BB
04-12-2009, 17:59
warst ти не се обаждаи ти си слаб!има ли спортистиии
Може и да има, зависи за какво ти трябват.....
Ей много се извинявам, че не дойдох... много работя, много уча.. и така :crybaby:
Мръсницата спешно беше, защото имах друга оферта изгодна, вече не е спешно :)
RoMeO_156_GTA
15-12-2009, 19:31
Видяхме се днес с врачанския и се разбрахме този четвъртък да направим една сбирка :) За наказание , където предния път не дойде , да доведе врачанки за фотосесия :devil:
четвъртък (17.12.2009) на Камбаната 19:00h :plane:
Видяхме се днес с врачанския и се разбрахме този четвъртък да направим една сбирка :) За наказание , където предния път не дойде , да доведе врачанки за фотосесия :devil:
четвъртък (17.12.2009) на Камбаната 19:00h :plane:
Е убаво де какво си го зачервил тоя надпис,ама некой ако цъфне в 18.30 часа.../ бат Йон примерно/...ко праим???:knock:
RoMeO_156_GTA
15-12-2009, 20:01
Копирах от предишния път :D Бат Йон да се появи , пък ще го посрещнем и в 18:00 :bouncing_smiley:
то хубу ама аз тоз път няма да мога....май:-(
АЙ... ЗА МНОГО ГОДИНИ БРЕ! СЪБУДЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ПРОСПИТЕ И ТАЯ НОВА ГОДИНА!:paddle: ХА ДА СМЕ ЖИВОТНИ И ЗДРАВИ, ЧЕ ДА СЕ ВИДИМЕ НАКРАЯ!...:th_up:
RoMeO_156_GTA
03-01-2010, 10:49
За много години :D Тази година дано сме по-активни и повече да слушат италианките :Tease: