View Full Version : Дискусия - срещи във Велико Търново
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Само дето надали ще мога да дойда тогава :? - най-вероятно ще съм на даскало :? :?
До кога си на училище? До 19:00 ли? :shock: :lol:
Накъде без талисмана на групата ? :paddle:
А аз за тогава не знам дали ще мога да доида на обрашталото. защотото или ще сам до 20:00 или до 21:00 на работа ако оспея да се измакна и аз ще доида:)
Ще го измислим за през почивните дни :wink:
AlfaRomeo
22-06-2007, 17:29
Йонко както кажеш,ти си шефа :) където кажеш там ще се съберем другата седмица :) Стига всички колеги да са съгласни :)
Утре да вземем да се пораздвижим с байковете,а? Какво ще кажете? Има ли навити?
AlfaRomeo
22-06-2007, 21:34
Утре да вземем да се пораздвижим с байковете,а? Какво ще кажете? Има ли навити?
Брат не е малко топло за баикове :) Малии ще се опечете като гущери :roll: :wink:
пазете се с баиковете днеска едно момче до колкото разбрах загина след катастрофа на бул.балгария кофти история. и кофти гледка :( :( :( :( :(
Въпросното момче е мой колега автомонтьор един от най добрите в града Камен се казва виновника за инцидента девойка с два дена стаж зад волана буквално :cry:
:( аман от пишман шофери :cussing: не го познавам момчето но това е много нелепа смърт. :rip:
AlfaRomeo
24-06-2007, 17:33
Луда работа Камен как си замина малеелее :shock: :heavy_cry:
замисляите се как карате всички,колеги колешки и прочие ! :small_cry:
AlfaRomeo
26-06-2007, 19:21
Както кажеш шефе :) часът и мястото на срещата са известни :P
RoMeO_156_GTA
28-06-2007, 08:44
понеже шефа не е писал нищо за промяна - 19:30ч. в кръчмата на гърба на супера на "Ниш" 8) Оказа се ,че днес няма даскало и ще мога да се появя и аз :D
е аз таман съм до 19:30 на работа значи може и да доида:) надявам се:)
Мда готина среща стана :wink: Има обаче нещо ново и ще се обяви по-късно :) Бати ви Любчо е No 1 :lol: :lol: :lol:
Знамената какво ще ги правим :?: Моето предложение е да ги оставим там и да намерим нови... :roll: Бат Стенли ти си им чорбаджията де? :)
AlfaRomeo
29-06-2007, 18:11
Наистина,срещатата стана много добра.Трябва да видим,Любчо там на неговата територия,да ни уреди някои мадама :P
срещата и на мен много ми хареса:) предлагам обаче следващия пат да паркираме сичките италианки една до друга:) ще изглежда доста добре поне според мен но както решите това е само предложение:) :oops:
HackJack
30-06-2007, 19:44
Браво Кольо следваш мисълта ми !
Колеги, тази седмица има промяна в мястото на срещата. Значи новото заведение :D се намира срещу 2 -ра спирка на автобусна линия 13 в кв. Бузлуджа (Пишмана) от 19:30 :!: :!:(Т-образното кръстовище)
Момци,масата е запазена за 19 30ч,не закъснявайте че голям наплив и да не стоят масите празни,това сериозно :wink:
Аз също ще закаснея, защото съм до 21:00 на работа.
Ако се измъкна по-рано ще дойда, инак чак кам 21 ще сам там.
AlfaRomeo
05-07-2007, 14:15
Нас със Лъчо ни пишете,след 20 часа сме на линия. До довечера :roll:
Ето за тази къща ви говорих снощи http://selo.bg/accomodation_details.php ... 38&lang=bg (http://selo.bg/accomodation_details.php?id=241&sid=938&lang=bg)
Прилична работа. За 21 -ви се гласете :!: Любчо, намери си шофьорка да те прибере в събота вечерта :lol:
AlfaRomeo
06-07-2007, 14:14
Бат Стенли тя арна работа бре :) Добра е къщата. Аз претенции нямам. Ние с Боби може да доидем вечерта,ако ще е на 21-ви.
Днес говорих с собственика на къщата вариантите са два само за събота вечер - 200 лв, ако я вземем за петък и събота вечер 300 ако има навити за по дълъг уикенд може да се спрем на втория вариант цената е повече от изгодна
колеги а мотористи приемате ли :) че маи минавам на две колелца.:) :D 8)
Утре къде ще е сбирката? Ако пак сме на пишмана трябва да знам да запазя маса :!:
Утре къде ще е сбирката? Ако пак сме на пишмана трябва да знам да запазя маса :!:
Запазвай 8)
V E S K O V.T.
12-07-2007, 21:18
Здр колеги,от скоро и аз съм алфаджия,искам да попитам дали ще бъде вазможно вече и аз да бъда включван в сбирките, тъй като съм фен на марката :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
кирилица: Yon
val_mcrae
12-07-2007, 22:01
Този уикенд срещичка ще си правите ли, че мисля да погостувам на Търново! :D Ако все пак няма такава да пием по бира?
Ще освобождавам къщата да не връзвам ръцете на човека явно повечето са за барбекю само
Ами в четвъртък ще говорим къде да до организираме 8)
Какво се умълчахте бре колеги? :roll: Наближава четвъртък ще има ли среща? Аз утре ще отида до Уди да му нося чарковете и ще си цукна бирката там,че кофти да отида пък да не седна!Все пак от там започнахме и мисля че ще е честно така да постъпя!Ако решите нещо за барбекюто пишете!!! :D
Не сме започнали от там :wink: .Е при нас на пишмана няма ли да дойдеш все пак :twisted:
Ще гледам да дойда !
Аз там ще отида към 18.30 , иначе кво да правя цял час ? :roll:
Ще гледам да дойда !
Аз там ще отида към 18.30 , иначе кво да правя цял час ? :roll:
Аз ще намина през Уди към 18:30 пийваме по едни и после ще ме закараш до Пишмана :) Мисля по-ранко да се прибирам днеска, че имам работа :)
Boxer4eto
19-07-2007, 14:50
:lol: Бат Данчо, сигурно и аз ще доида до Уди първо и после ще вървим
Ето го червения звяр, днес пристигна благополучно
Страшен звяр, и див! :shock:
Мотора ми мяза кат на Жулиетата! От де смуче въздух туй чудо? :roll:
Я бат Стенли го поразходи малко в четвъртък, да му хвърлим едно око...а? :D :?:
AlfaRomeo
24-07-2007, 18:24
Бат Стенли пали алфредото и идваи на срещата със него :roll: :roll:
Да се порадваме на спаидерчето лолл лолл :) Дано може да стане това!
п.С къде сме на среща в крушата ли ? :wink:
Засега който има желание може да дойде да я види, седи си кротко в халето при мен, пък за четвъртък ще водя преговори да я разтъпча ама не обещавам. Ето и още снимки от интериора.
AlfaRomeo
24-07-2007, 20:43
Стенли,продава ли се спаидера бре ;) я сподели каква е цената :) Утре може да мина да я видя,че ми е интересна :)
Цената е полвин апартамент и не се продава - засега
колеги можете ли да ми дадете инфо за 145 1.3 че ми се струва страно това 1.3
стенли, дай тоя звяр да го снимаме :D
Като дойдете следващия път не е проблем да го снимате на воля просто подранихте с един ден преди да дойде ;)
Довечера първа смяна от 18:30 на Крушата? Аз съм за, че мисля пак по-ранко да се прибирам 8) Ако има други желаещи бат Любчо да удари по масата :lol: :lol:
E аз по рано от 21:00 на дали ще успея но нищо не се знае:)
Глей да доидеш, да си платиш глобата от една бира, че после Вируса шъ глоби модератора цяла каса :lol: :!:
virusalfa
26-07-2007, 13:00
Глей да доидеш, да си платиш глобата от една бира, че после Вируса шъ глоби модератора цяла каса :lol: :!:Ъпсолютно верну,минимум една каса :wink:
Глей да доидеш, да си платиш глобата от една бира, че после Вируса шъ глоби модератора цяла каса :lol: :!:Ъпсолютно верну,минимум една каса :wink:
:th_up:
Много сорри, ма довечера няма да идвам! Възникна ми едно неотложно пътуване :roll: :!:
az 6te sam tam ama kam 21:00h
Yon 6 цилиндара е:) пропуснали сме един.
virusalfa
27-07-2007, 10:31
Yon 6 цилиндара е:) пропуснали сме един.Ами ся как ше я карате на 5 цилиндъра? :hmm:
Yon 6 цилиндара е:) пропуснали сме един.Ами ся как ше я карате на 5 цилиндъра? :hmm:
Вирусе, хората тука продават алфите и БМВ-та си купуват - шестаци няма лабо... и пари им остават даже :lol: :lol: Ама са печени и идат на срещи, кръвта вода не става :D :wink:
п.с
после ще трия :)
Boxer4eto
27-07-2007, 16:35
Някоий чувал ли е Бат Наско да не е засмукал пясък нещо или да го е отвлякла някоя русалка :on_da_beach:
Някоий чувал ли е Бат Наско да не е засмукал пясък нещо или да го е отвлякла някоя русалка :on_da_beach:
Няма да се учудя ако се изсипе на Варненци на срещичката :)
AlfaRomeo
27-07-2007, 21:57
Тои Бат Наско,до кога е на окена ;) Ще ходи на среща,е тои не е ли на Созопол,малко му е далече Варна,в Бургас може да иди ;) Иначе добре му е на него него мислите,моренце водичка хладничко :) Всичко тип Топ :wink:
Днес се докопах до нет и кво да видя,ейййй,сетили сте се за мене,стана ми едно тоооопло на душата :D.В сряда рано-рано заминавам обаче за Рила,тъй че пропускам и следващата среща,ама за сметка на това пък после цяла година шъ ви омръзне да ми гледате муцуната :D :D .Така,че споко,нито пясък съм засмукал,нито русалка мъй отвлякла......не че щях много да се дърпам :P :lol:
RoMeO_156_GTA
31-07-2007, 10:26
Бат Наско и да не забравиш да вземеш по някоя русалка на следващата среща ей :paddle: :coolio:
Бат Наско и да не забравиш да вземеш по някоя русалка на следващата среща ей :paddle: :coolio:
Ами ти ще доведеш ли малката Търновска Алфаманиачка?
Аз от утре съм отпуска но в рамките на форума съм , така че ако има среща съм там или направо на Рояла на Формулата при бат Стенли! :D
П.с. Бат Наско , удари една мастийка-русалка вместо нас :oops: :D
AlfaRomeo
31-07-2007, 12:23
Бат Наско донеси ни нещо бре морски :) От морето от Планината от където решиш,подараци да има за всички от сърце :P Приятно Искарване на планината,и умната със русалките по черноморието :D
Търновска_алфа_фенка
01-08-2007, 07:16
Ако правилно съм разбрала JORDI тук и за мен ставало въпрос :D Този път ще гледам и аз да съм на линия (разбира се, ако RoMeO_156_GTA ме доведе :roll: :twisted: )
..... (разбира се, ако RoMeO_156_GTA ме доведе :roll: :twisted: )
Обадете се или на ЛС да уредим превоза ако Любчо неможе ви вземе :!:
AlfaRomeo
01-08-2007, 11:33
..... (разбира се, ако RoMeO_156_GTA ме доведе :roll: :twisted: )
Обадете се или на ЛС да уредим превоза ако Любчо неможе ви вземе :!:
Да,немате грижи малкия да пише,ако трябва аз ще ги взема нема проблем. :wink:
п.с в Крушата сме нали :roll:
RoMeO_156_GTA
01-08-2007, 14:57
Ако правилно съм разбрала JORDI тук и за мен ставало въпрос :D ...(разбира се, ако RoMeO_156_GTA ме доведе :roll: :twisted: )
Чети внимателно :P То си пише "Алфаманиачка" :flirt: ,не "Фенка" :lol: ,но ще те доведа 8) Любчо пиши ако ще ме вземаш ,ако не - ще видя някой от младежите ,проявили желание 8)
Търновска_алфа_фенка
01-08-2007, 18:24
То се е видяло вече, ще се идва.. пък и след всичките тези предложения :D
virusalfa
02-08-2007, 23:23
Що стана,бе,оти не пишете? :boxed: :hmm:
Оставих ги снощи без контрол и са се изложили пред фенката за това си и мълчат :)
Alfa Mania4ka
03-08-2007, 11:57
Миличката тя, напрао вина ме гони за дето се подведе по акъла ми :(
Толкова ли сте я стреснали че още дума не е казала :?:
пп:Маиче ... земи покажи некви признаци на живот :roll:
virusalfa
03-08-2007, 13:54
Миличката тя, напрао вина ме гони за дето се подведе по акъла ми :(
Толкова ли сте я стреснали че още дума не е казала :?:
пп:Маиче ... земи покажи некви признаци на живот :roll:Там модератора е за пляскане,тоя,мастикаджията...много ги е изпуснал тия неговите :roll: Трябва малко по-изкъсо
Търновска_алфа_фенка
03-08-2007, 16:24
Оставих ги снощи без контрол и са се изложили пред фенката за това си и мълчат :)
Няма такова нещо, супер са си всичките момчета :D
AlfaRomeo
03-08-2007, 16:35
Няма такова нещо, супер са си всичките момчета :D
Еий не ни обвинявайте в неща които не сме ги вършили,момичето си каза,че сме се представили добре.
...Там модератора е за пляскане,тоя,мастикаджията...много ги е изпуснал тия неговите :roll: Трябва малко по-изкъсо
Как да пишат бре то с тези твойте клетви хорицата гледат да не издухат някоя гарнитура.. Па и аз несмея да те трия ,че взеха да ми тракат повдигачите :? :idea: Я по добре пали дизеларката и идвай тука да ти вземем страха :wink: :lol:
virusalfa
05-08-2007, 18:00
Страх лозе пази :wink: а ти а изтри нещо-а ти се е показала някоя биела през капака :wink:
Йон утре ще сменя ламбда сондата, че вече съвсем не може да се кара алфичката. Мисля и да скоча до ония момчета в Г Оряховица да видим кво ще рекат и те.
Четвъртък пак ще дойда на срещата.
За довечера промяна няма 8) Може по-ранко ако има желаещи към 19:00 ще съм там
virusalfa
09-08-2007, 10:09
За довечера промяна няма 8) Може по-ранко ако има желаещи към 19:00 ще съм тамОще от рано-рано се подхващаш са мастиката,а? :roll:
За довечера промяна няма 8) Може по-ранко ако има желаещи към 19:00 ще съм тамОще от рано-рано се подхващаш са мастиката,а? :roll:
И аз сам на това мнение! :wink: Щот най-голямата упора му е сутрин кат се спъне в прага на офиса да се фане у бутилката с мастика :lol: :!:
И аз сам на това мнение! :wink: Щот най-голямата упора му е сутрин кат се спъне в прага на офиса да се фане у бутилката с мастика :lol: :!: :bangin: :spam_laser: :hi_temerature:
Търновска_алфа_фенка
09-08-2007, 13:40
Мен ще ме извинявате, обаче яко ме тресе настинката и няма да дойда :( другия път
Мен ще ме извинявате, обаче яко ме тресе настинката и няма да дойда :( другия път
Мда, трябва се почива то настинка лятото - гадна работа :? :doctor:
virusalfa
09-08-2007, 14:48
И аз сам на това мнение! :wink: Щот най-голямата упора му е сутрин кат се спъне в прага на офиса да се фане у бутилката с мастика :lol: :!: :bangin: :spam_laser: :hi_temerature:Не ми се прай на джедай,да не ти свия перките :idea:
BobyBravo
09-08-2007, 15:03
Ами домашно лечение. Yon ще я лекува с мастика.
RoMeO_156_GTA
09-08-2007, 15:14
Аз се чудя как не и е предложил още :rotfl: Ако има друга болна колежка ,да се обажда ,ще помагаме :flirt:
Аре стига лиготии :big_whoops:
virusalfa
09-08-2007, 15:21
Аз се чудя как не и е предложил още :rotfl: Ако има друга болна колежка ,да се обажда ,ще помагаме :flirt:Мастиката е слаба.По-добре да опитаме с масаж с лута ракия на голо :idea: :wink:
Оп,забрих-и компрес с вино и црън пипер :wink:
Търновска_алфа_фенка
09-08-2007, 18:21
Май втори път няма де оплаквам, че съм болна :shock:
virusalfa
09-08-2007, 22:24
Май втори път няма де оплаквам, че съм болна :shock: :biggrin1: :upsidedwnsmiley:
V E S K O V.T.
16-08-2007, 18:34
колеги,19:30 на кру6ата ???? :) :) :) :wink:
V E S K O V.T.
16-08-2007, 18:34
колеги,19:30 на кру6ата ???? :) :) :) :wink:
RoMeO_156_GTA
16-08-2007, 18:43
ти се сети :lol: там сме с фенката 8)
П.П алфата ти да не е червена 146 - TD ВТ 8399** :roll:
RoMeO_156_GTA
16-08-2007, 18:43
П.П алфата ти да не е червена 146 - TD ВТ 8399** :roll:
V E S K O V.T.
16-08-2007, 18:47
... е ако не ви вземат,няма ли да додете
алфата е бяла,номера 6те го види6 :wink:
V E S K O V.T.
16-08-2007, 18:47
Добре дошъл колега! Обаче вземи си оправи подписа както трябва,че модератора лош и ще има :ban: В подписа се пише информация за колата ,а това дет си го измислил е за рубрика"Адам и Ева" в някой жълт вестник!!! :no_no_no:
Колегите да ме извинят,днес съм на работа нощтна смяна и ще се видим другия път :wink: :!:
Добре дошъл колега! Обаче вземи си оправи подписа както трябва,че модератора лош и ще има :ban: В подписа се пише информация за колата ,а това дет си го измислил е за рубрика"Адам и Ева" в някой жълт вестник!!! :no_no_no:
Колегите да ме извинят,днес съм на работа нощтна смяна и ще се видим другия път :wink: :!:
RoMeO_156_GTA
16-08-2007, 22:41
Спокойно ,модератора е далеко от компютър :lol:
Ех бат Данчо ,колежките от нощната да не са те извикали извънредно, да им обясниш как стават нещата :rotfl:
RoMeO_156_GTA
16-08-2007, 22:41
Спокойно ,модератора е далеко от компютър :lol:
Ех бат Данчо ,колежките от нощната да не са те извикали извънредно, да им обясниш как стават нещата :rotfl:
:rotfl: нощна смяна,да,да
Кво се хилиш! Кви папараци сте щом не виждате къде ми нощува колата на камерите на банката :lol: :!:
Кво се хилиш! Кви папараци сте щом не виждате къде ми нощува колата на камерите на банката :lol: :!:
virusalfa
17-08-2007, 22:59
П.П алфата ти да не е червена 146 - TD ВТ 8399** :roll:Тва ВТ от регистрацията Шо значи-"ВЕЧНО ТВОЯ" ли? :crazy: :spell:
virusalfa
17-08-2007, 22:59
П.П алфата ти да не е червена 146 - TD ВТ 8399** :roll:Тва ВТ от регистрацията Шо значи-"ВЕЧНО ТВОЯ" ли? :crazy: :spell:
Не,значи винаги тракаща/за TS/ :lol: :lol:
Не,значи винаги тракаща/за TS/ :lol: :lol:
Айде сега модератора да събере парите и да му купи валчер :lol: ....
Модератора на морееее ве,Дачо,и аде стига с тез нощни смени :lol: :lol: че ти забравих физиономията.
Айде сега модератора да събере парите и да му купи валчер :lol: ....
Модератора на морееее ве,Дачо,и аде стига с тез нощни смени :lol: :lol: че ти забравих физиономията.
virusalfa
18-08-2007, 11:13
Модератора на морееее ве,Дачо,и аде стига с тез нощни смени :lol: :lol: че ти забравих физиономията.Модератора оная вечер ми каза,че отива да се дави..... у бира пиринско
virusalfa
18-08-2007, 11:13
Модератора на морееее ве,Дачо,и аде стига с тез нощни смени :lol: :lol: че ти забравих физиономията.Модератора оная вечер ми каза,че отива да се дави..... у бира пиринско
Верно бе да не се е ошморкал яко....
От пиринското ше е , там нема Болярка :D :!:
virusalfa
18-08-2007, 21:20
Сигурно се е нацицал като прани гащи :lol: :lol: Толко сигурно се е напил,че ако се е изпикал до некой стълб,вмедто оная работа,си е набутал стълбо у гащите :lol: :lol:
virusalfa
18-08-2007, 21:20
Сигурно се е нацицал като прани гащи :lol: :lol: Толко сигурно се е напил,че ако се е изпикал до некой стълб,вмедто оная работа,си е набутал стълбо у гащите :lol: :lol:
Тука съм момчета. Радвам се че сте се сещали за мене. Що касае бирата утре ще има снимки. :D
Тука съм момчета. Радвам се че сте се сещали за мене. Що касае бирата утре ще има снимки. :D
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 10:30
Добре дошъл :D От днес започва сечта на постове :devil:
А за бирата - взе ли една каса да опитаме тамошното производство :roll2:
RoMeO_156_GTA
20-08-2007, 10:30
А за бирата - взе ли една каса да опитаме тамошното производство :roll2:
О бат Йонко добре ни заварил в добро настроение!!! :D
Какво ше сечеш... :D :) :( ние с Вируса толкова хубави думи казахме за тебе и истински,че а сечеш а почне анатемосването от Благоевград и от Г.О. :!: :evil:
О бат Йонко добре ни заварил в добро настроение!!! :D
Какво ше сечеш... :D :) :( ние с Вируса толкова хубави думи казахме за тебе и истински,че а сечеш а почне анатемосването от Благоевград и от Г.О. :!: :evil:
И от други краища на Татковината :lol: :lol:
И от други краища на Татковината :lol: :lol:
virusalfa
21-08-2007, 13:13
От пиринското ше е , там нема Болярка :D :!:Глей го,бе,мързи го да макне шишета и смука галонче :roll: :lol:
virusalfa
21-08-2007, 13:13
От пиринското ше е , там нема Болярка :D :!:Глей го,бе,мързи го да макне шишета и смука галонче :roll: :lol:
Много друса тая Алфа бре щях да ги изпочупя :? Друго си е PVC-то , а и спиртец си имало казват 8)
п.с.
Обещал си фланелка ей!!!
Много друса тая Алфа бре щях да ги изпочупя :? Друго си е PVC-то , а и спиртец си имало казват 8)
п.с.
Обещал си фланелка ей!!!
virusalfa
21-08-2007, 14:14
Ще питам за фланелка,ама ако няма,няма.Каквото мога да измъкна от СС Пирин като плячка,ще ти дам :idea: Ама председатело е хаиз :idea:
virusalfa
21-08-2007, 14:14
Ще питам за фланелка,ама ако няма,няма.Каквото мога да измъкна от СС Пирин като плячка,ще ти дам :idea: Ама председатело е хаиз :idea:
Сега малко сериозно...
Колеги , хайде тази седмица да преместим срещата в Сряда (22.08 ) става ли?
Сега малко сериозно...
Колеги , хайде тази седмица да преместим срещата в Сряда (22.08 ) става ли?
Любча, запази маса брат към 19:10 съм там
Любча, запази маса брат към 19:10 съм там
И аз ще доида в 19.00, но ми се струва една маса няма да стигне! :roll:
Йонко виж Стенли да не се е обидило момчето!!! :? :!:
И ако ще мяташ крачоли дай сигнал да те взема преди 19.00 :lol: :!:
Алфа фенката нищо не каза,или е още болна,ако ще идва уреден ли и е транспорта? :roll:
Търновска_алфа_фенка
22-08-2007, 18:19
Не съм болна от доста време вече :)
Тази седмица обаче пропускам
Колеги не знам дали знаете, но и в Търново вече си имате патрулки с камери. Четири са на брой (до колкото разбрах) аз успях да видя една астра с надписи, беше спряла пред арката на 5-ти корпус и следеше трафика от към старата автогара. Така че умната, а ако не вие си знаете... :wink:
Ей не се спряха бе.... :oops: !
Те по-рано в този участък дебнеха дали се спира на стопа откъм Полицията!!! :frown:
V E S K O V.T.
23-08-2007, 15:42
......... и ся ко колеги неска няма да има нищо на "крушта" :?: :?: :?:
Ами поне няма да е официално тъй да се каже :)
V E S K O V.T.
23-08-2007, 18:03
Ами поне няма да е официално тъй да се каже :)
e щe има ли някои или не ?
Николай с 33-ката е бил там и ти като отидеш с ония 70 п...и и то заведението ша са напълни, и ние за какво да идваме то няма да има места!?!? :roll:
Бат Стенли, в неделя ще отскочим ли до Истамбул да видим кончетата дал ще се назобят този път? Аз мисля да идвам...ако не съм на работа! :D
Не съм на работа, значи ще гледаме КапалъЧаршия в Рояла 14.30 ОК!
Там сме, дано да има и радост за нашия отбор :)
BobyBravo
26-08-2007, 18:50
Е :) Имаше радост и то Радост х2
Е :) Имаше радост и то Радост х2
Защо не дойдохте на Рояла да се покефим заедно? Само Стенли и Лъчо са най-печените! :D И малкия и той се изложи! 8)
хеииии поздрави от швеция.Няма алфи мъчна работа ама има сааб и волво :shock: :shock: ша сменяме марката
RoMeO_156_GTA
26-08-2007, 22:43
Поздрави и от Търново 8) Ще чакаме да се върнеш с подаръци по една шведка 8) :D
:shock: ша сменяме марката
Май ще бъдеш линчуван ,така че добре си помисли :paddle: :lol: нема ли там поне Crosswagon Q4 8)
хеииии поздрави от швеция.Няма алфи мъчна работа ама има сааб и волво :shock: :shock: ша сменяме марката
Браво на момчето! :D Значи си пристигнал нормално, щото Лъчо ти е звънял и не вдигаш! :roll: Как е там евтинко ли е? :( Взе ли си някой стек цигари от тук, и на никого не казвай,че това е марихуана,нали от там ще избиеш парите за новото Волво! Хи..хи! :D
Много здраве на Цецито и маминка,и кат видиш някъде интернет кафета драсвай ни по някой ред,че може да ви дойдем на гости! :lol:
Браво на момчето! :D Значи си пристигнал нормално, щото Лъчо ти е звънял и не вдигаш! :roll: Как е там евтинко ли е? :( Взе ли си някой стек цигари от тук, и на никого не казвай,че това е марихуана,нали от там ще избиеш парите за новото Волво! Хи..хи! :D
Много здраве на Цецито и маминка,и кат видиш някъде интернет кафета драсвай ни по някой ред,че може да ви дойдем на гости! :lol:
взех аз цигари в повече те тука си ебало цените на тея цигари.Цецито я поздравявам всяка вечер :sex: аиде засега баи
virusalfa
28-08-2007, 11:25
Модератора да не умре,бе? :shock:
Абе и аз това се чудим :?: :roll: Па може да си е загубил метлата...а може от морето да не се е научил да работи правилно с прахоСМУКАЧКАТА :!: :?: :lol:
RoMeO_156_GTA
28-08-2007, 17:54
Сигурно му е свършила мастиката и бензина на Алфата и е тръгнал пеша към фабриката, за запаси :rotfl:
П.С Йонко твойте комшии вече работят отново и съм взел стикери 8)
еи добре сте си вии тука мака наи ми е мачно за моита си алфичка.Днес видях една 166 амо не се лажа 3.0 16в една жена си караше и изобщо не и пукаше.Ама чесно казано много малко алфи има предимно Сааб,мерцедес и БМВ. Аиде засега чао :shock:
Гоги,ко прайш бе :D ,гледам към вас студ дъжд,пък тук си е добре 36градуса.Ако не вярваш ела в четвъртък на срещата да видиш :lol: ,ако пък СЛУЧАЙНО НЕ СЕ ПОЯВИШ ЩЕ ИЗЯДЕМ ЕДНИ ДРОБЧЕТА И ЗАРАДИ ТЕБЕ :lol: :lol: .
V E S K O V.T.
29-08-2007, 18:09
часът и мястото на срещата утре остават същите ----> КРУшАТА - 19:30
Търновска_алфа_фенка
29-08-2007, 22:48
При мен се появиха меко казано големи проблеми и няма да дойда
Както и да е, трябваше да се извиня понеже пропускам поредна среща вече(май не ми е писано да идвам по срещите) :? Айде пийте по нещо и за мен, че май имам нужда :shock:
П.С. Гого поздрави и успех по чужбината!
А бе,Симитли още ли е село,че едни срещи заформили там,като в голям град.
А бе,Симитли още ли е село,че едни срещи заформили там,като в голям град.
Наско,ако ще се ходи идвам, че отдавна не съм ходил по тоя край :!:
:oops: Какво село бе, не е ли по-голям от Благоевград :?: :roll: Или бъркам :roll: :?:
Йонко да пита Вируса за тая среща и да ни обади :!: :wink:
Е те в Симитли само Крома с лупи карат. Заради дизела ли ? , ... заради марката ли ? Никой незнае :tooth:
virusalfa
31-08-2007, 16:40
Е те в Симитли само Крома с лупи карат. Заради дизела ли ? , ... заради марката ли ? Никой незнае :tooth:Ногу сори,ама у Симитли се карат опели и фаувета.Никакви кроми нема. :wink:
п.п. Кой изтри сексо сус животнье,бре?Още ли не са му изсаанали ръцете?
Този четвъртък на обръщалото на тролеите, а и е почивен ден ? После на крушата какво ще кажете ?
AlfaRomeo
04-09-2007, 18:02
Здравейте на всички :) Колко часа сме на обръщалото бре ;)Че нещо несъм с крак в модата ;)
BobyBravo
04-09-2007, 23:24
Аз викам у Симитльйе да одим ем са почивни днйе да ги видиме тез Хроми и Темпри с лупите.
А за тролейте ако ще се ходи кажете че да си заведа колата на автомивка.
То хубаво ама някой знае ли каква ще е прогнозата за времето, щото май го дават дъжд и къде ще търсим подходящо хале да подредим всичките алфета а... :?: :roll: Снимки ще има ли 8) , че сега с Лъчо ще мерим спойлерите :!: :lol:
:oops: Верно бе Йонко ко стана с Италфеста у Симитли :?: :roll:
virusalfa
05-09-2007, 09:05
Аз викам у Симитльйе да одим ем са почивни днйе да ги видиме тез Хроми и Темпри с лупите.
А за тролейте ако ще се ходи кажете че да си заведа колата на автомивка.ЕГА стигнеш!Елате повече! :D
Аре де , на 6-ти няма да вали :wink:
Шъ вали и ще го духа... :( Е питай Вируса, че от каде Джумаята иде силен ветър :!: :shock:
Утре 19:00 на Обръщалото на тролея. Ако вали направо на крушата
http://www.smailiki.nm.ru/muz/drum.gif
virusalfa
05-09-2007, 15:15
Шъ вали и ще го духа... :( Е питай Вируса, че от каде Джумаята иде силен ветър :!: :shock:Он един час и повече вали ........мамата....кака ще сменям на бусо гарнитурата,не знам
Има голяма вероятност днес да не идвам,та,ако има желаещи за билети за концерта на Пърпъл,утре ще имам човек в София и може да вземе.Звъннете ми и ми кажете бройката за да му кажа да купи/дано да е взел достатъчно пари де/
RoMeO_156_GTA
06-09-2007, 18:05
Ще има ли нещо на обръщалото :roll: За сега Лъчо и Веско са на линия ,а бат Данчо и Любо аут :shock:
пишете ме и мене духом съм с вас. поздрави!
Мислете за място на провеждане на срещичка с хапка пийка предлагам 16 -ти Неделя на старото място в Елена. Ако има други идеи този четвъртък да го обсъдим.
Ако неможем се събра всички да оставим да набъбне сметката за банкет на Нова Година примерно.....
V E S K O V.T.
12-09-2007, 12:58
колеги,утре :?: :?: :?:
колеги,утре :?: :?: :?:
Без промяна към седем вечерта на Крушата 8)
Пичуи,днес видях едната патрулка оборудвана с камера и радар,номера й е СА 9322 ВА,естествено Опел Краста.Монтирани са върху таблото,днес бяха Харестували една браточка.Така че гледайте добре и в огледалата и помнете че там номера се вижда обратно :P :P :lol:
AlfaRomeo
13-09-2007, 10:26
хаха :) Вече със камери почнаха и нас ли да ни следят ;) тцтц амм няма лошо трябва да се спазва закона :twisted:
Джордиии,де изчезна бе батка,я разучи коя Горнооряховска какичка се е уредила със Спайдър,говоря за последния модел,дето прилича на Брера.Днес се разхождаше из Горна.
AlfaRomeo
17-09-2007, 23:22
Тои е страшен,видях го в Германия малее пръвсваше некви Италянски босове бяха със една камара алфи спидер 159 156 наспрели :)
Джордиии,де изчезна бе батка,я разучи коя Горнооряховска какичка се е уредила със Спайдър,говоря за последния модел,дето прилича на Брера.Днес се разхождаше из Горна.
Не мога си отпочина от нощтните смени! :? Сега съм дневни,ама почивам само в неделя...абе шъ съ оправим! :) Дай по-точни координати/ цвят,ЛДЖ, други екстри/.../не на каката де :lol: /,да подразбера подробности,или да командироваш Кикито! :D С него няма начин да не разберем всички подробности, дори кога за последен път му е припомпвана резервната гума... :D Хи..хи..хи :D :!:
Oоо,всичко си имаше,и Спайдъра също :lol: ,червен с черно гюруче номера му започва със СА,но щото е лизингова.Дерзай,Кики и ти :D :D
RoMeO_156_GTA
18-09-2007, 21:01
Спайдъра заловен и разконспириран :mrgreen:
Нещо ми е обегнала от погледа :? Но с това даскало дето почна ,нямам време и Алфи да гледам :not-fair: Днес мернах една като на Наско бившата любовница ,ама друго :gruebel:
П.С забелязана е фенка на Ланчия ,дебнеща и снимаща Ланчии Каппа :flirt: Някой с повече инфо :roll:
еи моята мечта и само 800лв. да знаете колеги в бг няма да се върна без 33-чица.. :lol: :shock: :D :o
еи моята мечта и само 800лв. да знаете колеги в бг няма да се върна без 33-чица.. :lol: :shock: :D :o
Браво Гоше! :D Вземай я! Това е колата ти! Дано е 16V,супер бегачка!
Хаиде идвай с нея! :D
Boxer4eto
19-09-2007, 13:58
Колеги утре вечер съм на линия 19:30 на крушата нали ?
Колеги утре вечер съм на линия 19:30 на крушата нали ?
Аз малко по-рано! 8)
И аз по-рано към 19:00 ще съм там така че по рано викам да местим срещата нали и времето ще се сменя :)
RoMeO_156_GTA
19-09-2007, 19:10
На мен ми пишете едно голямо закъснение :? Ще съм късметлия ,ако до 19:00 се прибера у нас заради това даскало :not-fair:
Едит : JORDI имаш ЛС 8)
На мен ми пишете едно голямо закъснение :? Ще съм късметлия ,ако до 19:00 се прибера у нас заради това даскало :not-fair:
Ако искаш аз в 18.20 съм пред магазин Сузуки от другата страна на катедралата да не мяташ крачоли да те взема...Искаш ли? Но трябва да знам до утре до 16.30 часа! После пътувам към вас :!:
Бат Йон! Хубавото време с хубавото слънце си отива и е крайно време да се съберем всички фенове със и без Алфи за една хубава Болярска снимка с колите на "Конниците" да речем! Мисля,че ще е един хубав спомен от изтеклата година! А...? Какво ще кажеш или какво ще кажат колегите??? :D
V E S K O V.T.
23-09-2007, 18:41
JORDI govori v dati :wink: :wink: :wink:
JORDI govori v dati :wink: :wink: :wink:
:oops: Чакай не бързай бе!Тук си има ред!Това е предложение, а решението е на модератора :!: 8)
Е рано е да закриваме сезона а и тази събота ще имаме гости :)
п.с.
Тази седмица има Пловдивски панаир. Желаещи да се натоварим ?
V E S K O V.T.
24-09-2007, 19:37
бате You кви гости бе,я ме светни :lol:
Утре на срещичката ще коментираме за гостито. Дано само времето в събота позволява сбирката и Бат Стенли да удари мощен гръб 8)
Утре на срещичката ще коментираме за гостито. Дано само времето в събота позволява сбирката и Бат Стенли да удари мощен гръб 8)
Ммдааа! Наистина на бат Стенли гърба е доста мощен! :D :!:
V E S K O V.T.
26-09-2007, 19:33
колеги утре 19:30 :?: :wink:
Само питаш или ще идваш? :)
AlfaRomeo
27-09-2007, 13:41
Довечера и аз трябва да съм на линия :) поне за сега така в плановете де :) със Боксерчо да дойдем :)
V E S K O V.T.
27-09-2007, 22:01
Бат Yon специално заради теб отидох на срещата че се засегнах от горе писаното :oops: ,а теб да те няма.............
сега вече "раздуй" за събота че омалях да питам съфорумците - а те незнаят,а ми е интересно :wink:
AlfaRomeo
28-09-2007, 00:56
обадете за събота да разбера и аз :)Че нещо несъм много в час са работите ;)
Моля модератора да ме извини пред колегите за вчерашното ми неявяване,но не се чувствах в кондиция! :( Освен това го моля да си изважда телефона от хладилника,за да се обажда своевременно,когато го търсим!:oops: И накрая го моля да определи каква ми е глобата за следващата среща! :D
Кой бе,модератора?Че той да не мислиш че беше на срещата.Несериозници :D ,другия път двамата си мислете общо наказание :D
Кой бе,модератора?Че той да не мислиш че беше на срещата.Несериозници :D ,другия път двамата си мислете общо наказание :D
:hi_temerature:
:hi_temerature:
Ясно...разбрах!!! 8) Пиенето ще е от теб а мезето от мен! :oops: Как можа да изпиеш съдържанието на термометъра!?!?!? :shock:
[quote="V E S K O V.T.":1pus5tnt]колеги утре 19:30 :?: :wink:
Бат Yon специално заради теб отидох на срещата че се засегнах от горе писаното :oops: ,а теб да те няма.............
сега вече "раздуй" за събота че омалях да питам съфорумците - а те незнаят,а ми е интересно :wink:[/quote:1pus5tnt]
Ще има фотосесии с манекенки :shocked:
AlfaRomeo
28-09-2007, 14:22
[quote="V E S K O V.T.":sqtw0djx]колеги утре 19:30 :?: :wink:
сега вече "раздуй" за събота че омалях да питам съфорумците - а те незнаят,а ми е интересно :wink:
Ще има фотосесии с манекенки :shocked:[/quote:sqtw0djx]
Разбрахме,само неразбрах къде ще ги водиш :) Обадете си по някой време като дойдат :)
V E S K O V.T.
28-09-2007, 17:45
[quote="V E S K O V.T.":3fobcux3]колеги утре 19:30 :?: :wink:
Ще има фотосесии с манекенки :shocked:[/quote:3fobcux3]
давай ги насам :wink:
кога и колко часа :?: :?: :shock:
малко мейкинг от инзвънредната среща в събота
Браво на Мим, че раздвижи малко активноста сред търновските фенове! :D Иначе те испозаспаха или се разболяха! :(
:oops: Този уникат в движение ли е вече :?:
RoMeO_156_GTA
04-10-2007, 02:24
приемате ли нови попълнения :roll: че може да имаме посещение от няколко комшии ланчисти и един алфист :D
AlfaRomeo
04-10-2007, 17:24
приемате ли нови попълнения :roll: че може да имаме посещение от няколко комшии ланчисти и един алфист :D
Ланчиста да не са Христофор , а алфиста да е е Борката? :)
БобиБравоо, къде си бе машино? Утре в 08:00 тръгваме от паркинга на стадиона. Николай.Николай и той е на линия с ноеновия "франкенщейн" :lol: :lol:
AlfaRomeo
05-10-2007, 15:56
хахахаха :) Че ние много хора ще се събереме бре :)
RoMeO_156_GTA
05-10-2007, 22:12
... 8)
AlfaRomeo
07-10-2007, 18:57
Надявам се всички сме се пребрали по къщите живи и здрави ! И аз си дойдох най накрая :)
AlfaRomeo
07-10-2007, 21:18
Браво,тогава това да се чува. :)
Айде събудете се бре! 8) Какво се умълчахте? :(
Абе и тъй и тъй съм ви събудил да ви питам някой няма ли желание да си монтираме сенници с TV и DVD,дето предлага колегата от Бургас! :lol: Да се съберем трима или петима за по евтинко?А... кво ще кажете? :D Бат Стенли няма ли да абдейтваш с нещо ново или пълен абгрейд?...А...? :D
Един съвет - по добре отделно ДВД и ТВ както е при мен. Лесно се демонтира всичко което не е без значение и всяко устройство може да си работи поотделно /да си слушаш музика без да ползваш ТВ то или да си гледаш телевизия без да е нужно да седиш в колата/нещо коетп с този сенник няма как да стане
JORDI , пусни снимка на електрожена де.... :D
AlfaRomeo
24-10-2007, 00:03
JORDI , пусни снимка на електрожена де.... :D
Свиди се да ни направи снимка,пък и даже да дойде да го видим :) Ще трябва да го черпим :)
У четвъртъко да си земете сулфацетамид-20% щот шъ си осветите дзъркелите! :shock: И защо не четете у форума в раздел "Продава" на бат Стенли темата, че хем ще я дигнете нагоре :!: , там има снимки ама вие с 4 гледате, а с 2 не видите :shock: 8) !
Аз май ще пропускам довечера , че излезе един ангажимент и незная до кога ще се изтика :x
BobyBravo
25-10-2007, 17:37
Ааааа довечера идвам да видя ксенону. Ама трябва да ида до у дома да взема фотоапарата. Съжалявам момчета че пропуснах няколко седмици ама ...... .
Айде до довечера
Я, Боби още не е качил снимките от четвъртък. Каква изненада! Обикновено е толкова бърз :shock:
Boxer4eto
27-10-2007, 23:48
A бе той е почнал да ги качва от снощи ама още не е готов :lol: не му давайте зор :wink:
AlfaRomeo
28-10-2007, 00:26
Снимките,ще се подарък за Нова година несе косете :D Ще дойдат бързо и експресно 8)
Абе утре ще има ли сбирка? Щот всичките спят цяла седмица и да не проспите четвъртъка! :cry:
А бат Стенли сорри, ама тази вечер телефона ти е аут и няма как да те помоля утре да донесеш свещите,онези по-скъпите/да не правя сега реклама/! Сервизните специалисти ги искат за подмяна!
А с модератора ще си имаме разговор на масата!ОК? :wink:
Само че има малък проблем първо трябва да ги поръчам и по всяка вероятноств петък ще мога да ти ги дам.
Кой спи, кой? Цяла седмица се сгърчихме от работа ай... :cry:
AlfaRomeo
01-11-2007, 18:25
Значи днеска ще има среща така ли ? Лъчо ще доиде каза,аз може да закъснея малко,ама дано дойда!
RoMeO_156_GTA
02-11-2007, 01:08
Я, Боби още не е качил снимките от четвъртък. Каква изненада! Обикновено е толкова бърз :shock:
Боби е във форума вече ,не е истина :shock:
Ето да се посмеете малко :)
http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg
Ето да се посмеете малко :)
http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg
Хахаха така е по Търново е опасно да се кара май :roll:
Участник 1 Вид МПС Марка , Модел : - Глиган
Име, Презиме : Диво животно
:shock: :screwy:
AlfaRomeo
02-11-2007, 15:50
хьахьахьаххаь малеее :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Днес монтирах онова устройство за светлини през деня, много яка глезотиика си е, с доста екстрички. Момчето което ги предлага си е свършило перфектно работата. Време е да слагам ксенона :)
AlfaRomeo
02-11-2007, 20:11
Днес монтирах онова устройство за светлини през деня, много яка глезотиика си е, с доста екстрички. Момчето което ги предлага си е свършило перфектно работата. Време е да слагам ксенона :)
Стенли,какво е това устройство ? :roll: Аиде слагаи електрожена :P
Кво искаш да кажеш, че сега като съм сложил ксенона е време за глезотийката! ОК! Давай и една за мен! :D
AlfaRomeo
03-11-2007, 18:07
Кажете кви са тея глезотиийки бре,че нещо несъм в час 8)
Boxer4eto
06-11-2007, 21:28
Lepichi погледни темата краш тест на 156 в раздел 156 и се замисли каква ......... караш :priest:
Boxer4eto
06-11-2007, 21:35
А за 146 не са качени линкове защото не е за гледане :new_Eyecrazy: :new_Eyecrazy: