PDA

View Full Version : НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7

Susscrofa
09-07-2013, 22:35
Абе сега видях по новините, че хилядите на орлов мост пият бира, дали да не ходя и аз да гръмна 5-6 бирочки.:tooth:

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

пич , успокой се,:th_up: моля те и като имаш претенции за интелектуалец, не се поддавай на елементарни провокации - това не е признак за висок интелект - само за сведение..:th_up:

За разлика от теб и от масата протестиращи, аз нямам самочувствието да се определям като интелектуалец:)
Защо реши, че ти се Фащам на провокацията.
Ама ти провокираш ли ме, БЕ?:tooth:

Написах ли вече, че искам на Станишев оставката.:tooth:

BLUE1
09-07-2013, 22:36
Чшшшшшшш, петльо, я виж кой и с каква цел е пуснал темата и тогава изпускай тъпотии тук.
Аз партия майка нямам, ама ти имаш бащица лидер.:tooth:

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Оуч, колко си милосърден, ти да не си скрит социалист.
На лични не си пиша, освен с търговска цел.:):tooth:

Аз искам на Станишев оставката, ама никой не ме пита:tooth:
Не! Почетен член съм на Пловдивският БМЧК , сигурно за това съм милосърден. Иначе ще направим някаква сделка привидно, все пак ще ти запазя достойнството.

Susscrofa
09-07-2013, 22:41
Абе, чудя се, ние в БГ знаем ли какво е интелектуалец?

За нас Васко Кръпката, Кирчо Маричков, Калин Врачански и Стефан Данаилов са интелектуалци.:tooth:

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Не! Почетен член съм на Пловдивският БМЧК , сигурно за това съм милосърден. Иначе ще направим някаква сделка привидно, все пак ще ти запазя достойнството.

Защо смяташ, че губя достойнството си?:tooth:
Защото не се разхождам пред президенството с остроумен плакат ли?:tooth:

gboiaj
09-07-2013, 22:49
Абе сега видях по новините, че хилядите на орлов мост пият бира, дали да не ходя и аз да гръмна 5-6 бирочки.:tooth:

За разлика от теб и от масата протестиращи, аз нямам самочувствието да се определям като интелектуалец:)
Защо реши, че ти се Фащам на провокацията.
Ама ти провокираш ли ме, БЕ?:tooth:

Написах ли вече, че искам на Станишев оставката.:tooth:

Ама ти не разбра ли?.. Верно?:respect:

BLUE1
09-07-2013, 22:54

Ах тииииии :tooth: знаех си.....влекат те мостовете все пак :tooth:

Susscrofa
09-07-2013, 22:57
Ама ти не разбра ли?.. Верно?:respect:

Дай ми линк към твой пост извън политическа тема и без политическо съдържание.

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Ах тииииии :tooth: знаех си.....влекат те мостовете все пак :tooth:

Ама в Пловдив рехави протестите нещо, не останаха костовисти там.:tooth:

gboiaj
09-07-2013, 23:01
Дай ми линк към твой пост извън политическа тема и без политическо съдържание.

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

Ама в Пловдив рехави протестите нещо, не останаха костовисти там.:tooth:

Пич, ти явно не можеш да проумееш , че хората са отвратени от всички, което е тъжно за човек на твоята възраст - би трябвало да разсъждаваш вече самостоятелно...

Susscrofa
09-07-2013, 23:05
Пич, ти явно не можеш да проумееш , че хората са отвратени от всички, което е тъжно за човек на твоята възраст - би трябвало да разсъждаваш вече самостоятелно...

Аз не подкрепям политиците, но съм убеден, че протестите няма да променят нищо.
Промяна в конституцията и политическия модел също.:picnic:

Разсъждавам самостоятелно и точно за това не виждам смисъл в надеждите и въжделенията на протестиращите.

Не ми даде линк към твой пост извън политическите:)

BLUE1
09-07-2013, 23:09

Разсъждавам самостоятелно и точно за това не виждам смисъл в надеждите и въжделенията на протестиращите.

Това по коя телевизия го чу? В голяма грешка си тролчо!

Susscrofa
09-07-2013, 23:13
Това по коя телевизия го чу? В голяма грешка си тролчо!

Разясни ми защо съм в грешка.:tooth:

Трябва да си сменим чипа първо, а после да се "оправяме".

gboiaj
09-07-2013, 23:16

Не ми даде линк към твой пост извън политическите:)

А, този тон вече ме устройва - както споменах и преди проблема не е между мен и теб и различните ни мнения, проблема е, че хората в тази държава живеят зле ( включително пенсионерите с 100лв пенсия и децата на безработните родители и сираците, за които няма кой да се погрижи освен отец Иван от Нови Хан)....за линкове - разгледай форума - гади ми се от политици и от хора, които сляпо им вярват...

Susscrofa
09-07-2013, 23:33
А, този тон вече ме устройва - както споменах и преди проблема не е между мен и теб и различните ни мнения, проблема е, че хората в тази държава живеят зле ( включително пенсионерите с 100лв пенсия и децата на безработните родители и сираците, за които няма кой да се погрижи освен отец Иван от Нови Хан)....за линкове - разгледай форума - гади ми се от политици и от хора, които сляпо им вярват...

Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?

Продължаваш да не ми даваш линк на твой пост извън политическите теми.
Преди няколко поста намекна, че тук двама души пишели срещу възнаграждание.
Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук:tooth:

gboiaj
09-07-2013, 23:52
[QUOTE=Susscrofa;1227623]Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?

Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук:tooth:[/QUOTE

Пиша,защото ми стана интересно и забавно, не си спомням да съм намеквал за възнаграждение, нямам никакво намерение да ти давам обяснения - пак ти казвам- think out of the box :th_up:, опитай се да се абстрахираш от политическите си пристрастия и има шанс някой да те вземе насериозно, със заяждане, плюене и отричане на чуждото мнение- не става...

Айде лека нощ от мен и да не ме оплюете много докато спя ей, мушмороци

nikolaaaay
10-07-2013, 00:25
Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?

Да, възможно е. След оставката на Жан хората заживяха по-добре.

Susscrofa
10-07-2013, 11:57
Да, възможно е. След оставката на Жан хората заживяха по-добре.

Сравненията са ти неадекватни.

---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

[QUOTE=Susscrofa;1227623]Когато правителството подаде оставка, ще живеят ли по-добре?

Бъди коректен и разкажи ти защо пишеш тук:tooth:[/QUOTE

Пиша,защото ми стана интересно и забавно, не си спомням да съм намеквал за възнаграждение, нямам никакво намерение да ти давам обяснения - пак ти казвам- think out of the box :th_up:, опитай се да се абстрахираш от политическите си пристрастия и има шанс някой да те вземе насериозно, със заяждане, плюене и отричане на чуждото мнение- не става...

Айде лека нощ от мен и да не ме оплюете много докато спя ей, мушмороци

Ясно, нямаш пост извън политическите теми. Така и предполагах.

mordohy
10-07-2013, 12:23
Пак ви казвам, че народа е тотално изпростял и оскотял.
Разберете, че проблема не е в правителството, а в нашите изисквания към него.
Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.

rossenvn
10-07-2013, 12:35
Ние сме като работодател, който е недоволен от работниците си, защото не работят и ги сменява непрекъснато, но проблема е, че никога не им е казал какво иска те да работят.

Глупости, прибери се на сянка и приемай повече вода. Кое от исканията не е ясно? Правителството само си вкарва автогол след автогол, после хората били прости и не знаят какво искат.

Susscrofa
10-07-2013, 12:43
Глупости, прибери се на сянка и приемай повече вода. Кое от исканията не е ясно? Правителството само си вкарва автогол след автогол, после хората били прости и не знаят какво искат.

А ти спри с бирата по протестите.

rossenvn
10-07-2013, 12:45
А ти спри с бирата по протестите.

По-добре бира по протестите, отколкото ракия вкъщи.

Susscrofa
10-07-2013, 13:05
По-добре бира по протестите, отколкото ракия вкъщи.

Защото я разнасят безплатно, да, прав си.

Galeano
10-07-2013, 13:22
СПИН :prescription:

DerMeister
10-07-2013, 13:41
Защото я разнасят безплатно, да, прав си.

Това ли е най-новата теория на другарите :hvala:

Да обявят поне как става номера.

ecotronic
10-07-2013, 13:47

Ако може да се говори за простотия на народа, то тя е нещото, което позволи на корумпираните политици и на всякакви отрепки да се домогнат до властта и така да му се качат на главата.
Но това време отминава. Мислещите хора много добре знаят какво искат и какво не искат от управляващите.
Затова и излизат по улиците.

Накратко - смъкването на прага на търпимост на обществото е единственото средство, което може да вкара политиците във верния път.

pavlin
10-07-2013, 14:12

Ами кафето пред парламента кой го плаща. Трябва да е някой с много добра душа.

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Ако може да се говори за простотия на народа, то тя е нещото, което позволи на корумпираните политици и на всякакви отрепки да се домогнат до властта и така да му се качат на главата.
Но това време отминава. Мислещите хора много добре знаят какво искат и какво не искат от управляващите.
Затова и излизат по улиците.

Накратко - смъкването на прага на търпимост на обществото е единственото средство, което може да вкара политиците във верния път.

Като знаят какво искат защо не разговарят с управляващите ами поставят ултиматум.

rossenvn
10-07-2013, 14:58
Като знаят какво искат защо не разговарят с управляващите ами поставят ултиматум.

Мислиш ли, че пчеличката мая и кулския алкохолик не са разбрали какво искат? Разбрали са, но когато се престориха, че искат да разговарят с протестиращите си поканиха пак от "техните" и естествено не се получи нищо. Иначе си прав, че с разговори се получават нещата. Олигарски след голямата засилка за 1, после 2?!?!?!?! милиарда дупка в бюджета клекна. Вчера гледах едно предаване по БНТ с Менда Стоянова, Бисеров, зам. министъра на финансите, чоевек от БСП, Георги Ангелов и др. Стана доста приличен диалог - колкото и да е не ми се вярваше. Изведнъж стана ясно, че промяната на бюджета не е наложителна, но ще се прави защото така иска кабинета - все пак те имат друга политика, различна от тази на герб. Че приходите се изпълняват, дори по-добре от предната година. Не стана ясно за какво ще се харчат парите само - за това си мълчаха, мрънкаха за буфери и разплащане. Та е добре когато има натиск, съчетан с диалог - но да видим, още нищо не е глаусвано.

DerMeister
10-07-2013, 15:24
Ами кафето пред парламента кой го плаща. Трябва да е някой с много добра душа.

За кафето не знам. Мога да заведа невярващи съфорумци на по бира в столичен бар, където се събираха пари за балони. Абсолютно спонтанна и оригинална идея на неплатени и неполитически обвързани протестиращи, реализирана със собствени средства.

ecotronic
10-07-2013, 15:38

Защото хората знаят и това, че не може един човек да е бил част от властта в продължение на повече от 10 години, през този период да се е доказал като човек работещ СРЕЩУ народа си и сега да си мислим, че може да претърпи положителна метаморфоза.

Накратко - Мислещите хора знаят това, е вълкът козината си мени, но не и нрава си!

И поради всичко това, протестиращите хора искат първо сегашните политици да се изметат нанякъде, за да има все пак някаква теоретична вероятност нещата да тръгнат към по-добро.

pavlin
10-07-2013, 17:15
Защото хората знаят и това, че не може един човек да е бил част от властта в продължение на повече от 10 години, през този период да се е доказал като човек работещ СРЕЩУ народа си и сега да си мислим, че може да претърпи положителна метаморфоза.

Накратко - Мислещите хора знаят това, е вълкът козината си мени, но не и нрава си!

И поради всичко това, протестиращите хора искат първо сегашните политици да се изметат нанякъде, за да има все пак някаква теоретична вероятност нещата да тръгнат към по-добро.

И кой ще дойде след това, може би калинките и скакалците.

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Мислиш ли, че пчеличката мая и кулския алкохолик не са разбрали какво искат? Разбрали са, но когато се престориха, че искат да разговарят с протестиращите си поканиха пак от "техните" и естествено не се получи нищо. Иначе си прав, че с разговори се получават нещата. Олигарски след голямата засилка за 1, после 2?!?!?!?! милиарда дупка в бюджета клекна. Вчера гледах едно предаване по БНТ с Менда Стоянова, Бисеров, зам. министъра на финансите, чоевек от БСП, Георги Ангелов и др. Стана доста приличен диалог - колкото и да е не ми се вярваше. Изведнъж стана ясно, че промяната на бюджета не е наложителна, но ще се прави защото така иска кабинета - все пак те имат друга политика, различна от тази на герб. Че приходите се изпълняват, дори по-добре от предната година. Не стана ясно за какво ще се харчат парите само - за това си мълчаха, мрънкаха за буфери и разплащане. Та е добре когато има натиск, съчетан с диалог - но да видим, още нищо не е глаусвано.
Може и да не го променят бюджета ама какви ще са последствията след това.

fred
10-07-2013, 17:45
Най големите калинки са БСП другарите, ето новия шеф на НЗОК е кой, старият, сестрата на другарката Йотова :shock:

nikolaaaay
10-07-2013, 19:16
Е, какво трябва да им каже? Да не избират шефа на ДАНС за 15 минути и да не слагат човек на мафията. Все едно ти на твоите колеги да им казваш да не серат на работното си място. Сега обсъждаме дали това е нормално или не. Е, верно, че е изпростял народа, щом си задаваме такива въпроси. Затова си прав.

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Ами кафето пред парламента кой го плаща. Трябва да е някой с много добра душа.[COLOR="Silver"]

Колко струва едно кафе, бе бате. Да не мислиш, че хората се събират за едното кафе. Протестът не е за някакви трохи. Той е за принципи.

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Не стана ясно за какво ще се харчат парите само - за това си мълчаха, мрънкаха за буфери и разплащане.
Е, как да не е ясно за какво е заема. Да откраднат парите. За какво друго.

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

Ти в катарзиси не вярваш ли :roll2:

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

Помиярската политика на БСП продължава и днес. Относно изявлението на посланиците на Германия и Франция, външният министър смята така:
Вигенин: Критиките не може да се отнасят към нашето правителство. "Поставените от тях въпроси се отнасят до проблеми, трупани с години. Те са обект на загриженост от страна на българското правителство, което със своите действия се опитва стъпка по стъпка да ги решава.

Критичните оценки не могат да се отнесат към правителство, което е в управлението от месец и половина".

Е, извянявай ама още като си отвориха устата хората казаха: Германия и Франция, както всички свои европейски партньори, наблюдават с изключително внимание настоящата криза в България..."Ясно е вече, че българското общество изисква настойчиво неговият политически, административен, съдебен и икономически елит да изповядва принципите на обществения интерес. Очевидно е, че то се притеснява от проникването на частни интереси в публичната сфера".

Умният човек когато го критикуват, мисли дали е основателно или не. Тия ни свалят звезди, че никой нищо не ги е критикувал и продължават да ни правят на идиоти.

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Най големите калинки са БСП другарите, ето новия шеф на НЗОК е кой, старият, сестрата на другарката Йотова :shock:
Е, то управлението на страната е станало семеен бизнес.

Susscrofa
10-07-2013, 19:25

А масите днес сутринта от ИКЕА ли са ги купили:):drive:

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:23 ----------

И какъв е проблемът?

nikolaaaay
10-07-2013, 19:40
И какъв е проблемът?
Махни си капаците първо и ще го видиш.

fred
10-07-2013, 19:46
И какъв е проблемът?

Проблемът е, че Павлин се е загрижил за калинките.

Susscrofa
10-07-2013, 19:56

"Калинка" е нарицателно за назначаване на ръководен пост на некомпетентен и неподготвен /без опит/ човек.

Не мисля, че примерът ти е удачен, да не кажа, че е тъп направо.

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Махни си капаците първо и ще го видиш.

А ти спри да налагаш малцинствено желание върху мнозинството.

nikolaaaay
10-07-2013, 20:00
А ти спри да налагаш малцинствено желание върху мнозинството.
Кой е мнозинство?

Susscrofa
10-07-2013, 20:12
Кой е мнозинство?

А ти защо миислиш, че мнозинството протестира.
Аз днес сутринта видях 15 кооооолездачи ескортирани от 10 мотополицаи и ми стана смешно.:drive:

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Но........вечер протестите са спонтанни.

pavlin
10-07-2013, 21:19

Е как няма да съм загрижен като някои прелитат чак от отвъд океана.

А за Вигенин, правилно си е казал човека.

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

А масите днес сутринта от ИКЕА ли са ги купили

Не бе, от същия бар където събирали за балони или пък този където раздава кафето решил че е неуважително да кара хората да си пият кафето на крак че и работата си да зарязват.

Susscrofa
10-07-2013, 21:21
Е как няма да съм загрижен като някои прелитат чак от отвъд океана.

А за Вигенин, правилно си е казал човека.

Как правилно бе?
Това са посланници на две велики държави по-добре е да им се наведем..

BLUE1
10-07-2013, 22:38
http://img13.imageshack.us/img13/9060/bxak.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/13/bxak.jpg/)

DerMeister
11-07-2013, 00:38
Не бе, от същия бар където събирали за балони
На теб явно наистина не ти се вярва, че има хора, които вярват и дори дават пари за каузи и убеждения. Безвъзмездно!

Ама то от Америката е лесно да оплюваш и коментираш. Там Сергей щеше отдавна да е президентша на 3то крило в текаския централен затвор.

Galeano
11-07-2013, 09:32
На теб явно наистина не ти се вярва, че има хора, които вярват и дори дават пари за каузи и убеждения. Безвъзмездно!

Ама то от Америката е лесно да оплюваш и коментираш. Там Сергей щеше отдавна да е президентша на 3то крило в текаския централен затвор.

:rotfl: Te комунягите като идат там се правят на ни лук яли ни лук мирисали. Още на летището имигрейшъните като ги питат дали са членове на комунистическата партия ония веднага отричат, та да не ги качат на следващия самолет за обратно.

pavlin
11-07-2013, 17:19

Не не ми се вярва особено след като слушах последното интервю с Иво Прокопиев.

Susscrofa
11-07-2013, 19:16
[/

Ама съм готин а?
Петолъчката ме прави като танк от армията на САЩ.

fred
11-07-2013, 19:23
По скоро приличаш на руски мужик с ушанка, на която е залепена червената петолъчка :Tease:
Прасешки, ходиш ли пред НДК с дъртаците бре?:grandpa:

Susscrofa
11-07-2013, 20:39
По скоро приличаш на руски мужик с ушанка, на която е залепена червената петолъчка :Tease:
Прасешки, ходиш ли пред НДК с дъртаците бре?:grandpa:

Не ходя на никакви протести!
А и там, ако попадна ще ме изгонят, защото ще спомена, че Станишев трябва да си подаде оставката.:)

Ако отида на другия протест пак ще ме изгонят, защото ще кажа, че Плевнелиев е с неясна позиция, и че протести срещу олигархията и мафиотизирането трябваше да има веднага след като ББ стана премиер.:)

fred
11-07-2013, 20:47
Не е лесна твоята :)
А за протестите - прав си, но тогова много хора повярваха на комуниста ББ.Чисто и просто трябва време за да уврат кратуните на масите, не че и сега са уврели.

Susscrofa
11-07-2013, 21:05
Не е лесна твоята :)
А за протестите - прав си, но тогова много хора повярваха на комуниста ББ.Чисто и просто трябва време за да уврат кратуните на масите, не че и сега са уврели.

Единственото нещо, което харесвам в Русия е православието и литературата.

rossenvn
11-07-2013, 22:10
Единственото нещо, което харесвам в Русия е православието и литературата.

що, на рускините и водката какво им е?

Susscrofa
11-07-2013, 22:58
що, на рускините и водката какво им е?

Водката е спиртна напитка без вкус. Тя е за накъркване.

nikolaaaay
11-07-2013, 23:00
Ако отида на другия протест пак ще ме изгонят, защото ще кажа, че Плевнелиев е с неясна позиция, и че протести срещу олигархията и мафиотизирането трябваше да има веднага след като ББ стана премиер.:)
Позицията на Плевнелиев е съвсем ясна. И теб да те излъжат, че ще избират шефа на ДАНС с дебат, а после да го минат от 8,00 до 8,15ч. и ти ще си с ясна позиция.
Ама ти да не мислиш, че протестът е тих като пенсионерското събрание пред НДК и се там се политиканства. На протеста ти трябват единствено тапи за уши, щото шумът е невероятен. От днес за след 22,00 ч. явно ще ти трябва и здрава глава, щото екшънът почва.

Susscrofa
11-07-2013, 23:02
Позицията на Плевнелиев е съвсем ясна. И теб да те излъжат, че ще избират шефа на ДАНС с дебат, а после да го минат от 8,00 до 8,15ч. и ти ще си с ясна позиция.

Имах предвид друго.

Какво още не си разбрал за Пеевски, освен че крепеше ГЕРБ 3.5 години?

nikolaaaay
11-07-2013, 23:16
Имах предвид друго.

Какво още не си разбрал за Пеевски, освен че крепеше ГЕРБ 3.5 години?
Бат Бойко не направи нищо срещу мафията 3,5 години. И сега какво. Щом Боко е крепил мафията, трябва вече мафията да управлява (разбирай краде милиарди)?! И не само да управлява, а и да се подиграва с народа.
Герб вече ще е поддържаща партия, никога повече няма да излъчи премиер. В новите лидери от поколението на 70-те години е бъдещето.

nikolaaaay
12-07-2013, 00:24
Днес прокуратурата на България промени пътя на протестите, с цел хората да не се събират на широкия 30 метра булевард Цариградско шосе, за да не може да се разбере колко хора участват! По всички други улици шествието се проточва с километри и няма как да се пресметнат хората.
Лошата новина за другаря Цацаров обаче е, че е забравил, че през 2013г. информацията не се разпространява единствено от в. Работническо дело и Първа програма на телевизията. Сега всички имат камери и информацията става достъпна още секунди след дадено събитие. Интернет. Американците са го измислили.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HvfmflMy6Xg

fred
12-07-2013, 13:06
Днес например в сутрешния блок на Канал 1 питаха директора дали линейките за закъснели при случая, когато пиян таксиметър уби една жена (към момента, не дай боже може да има и още жертви) и рани още 5-6 човека, защото това било написано на сайта на прокуратурата.
Човекът отговори, че това не е вярно, защото линейките са дошли от други близки до местопроизшествието точки, забавяне би имало, ако бяха тръгнали от централата - на Сточна гара.
Но това не пречи на Цацата да проведе разследване....:smartass:

nikolaaaay
12-07-2013, 18:56
Днес например в сутрешния блок на Канал 1 питаха директора дали линейките за закъснели при случая, когато пиян таксиметър уби една жена (към момента, не дай боже може да има и още жертви) и рани още 5-6 човека, защото това било написано на сайта на прокуратурата.
Човекът отговори, че това не е вярно, защото линейките са дошли от други близки до местопроизшествието точки, забавяне би имало, ако бяха тръгнали от централата - на Сточна гара.
Това, че главният прокурор е подкупен е огромен проблем и трябва да се реагира! Вярно, сега се занимава с Боко и повечето разумни хора не ги грее, но ако номерът на комунистите мине сега, утре ще го правят с всеки. Ще опорочават всички избори и ще манипулират още по-нагло, отколкото с костинбродските бюлетини.

Susscrofa
12-07-2013, 19:23
Това, че главният прокурор е подкупен е огромен проблем и трябва да се реагира! Вярно, сега се занимава с Боко и повечето разумни хора не ги грее, но ако номерът на комунистите мине сега, утре ще го правят с всеки. Ще опорочават всички избори и ще манипулират още по-нагло, отколкото с костинбродските бюлетини.

Имаш ли доказателства, или си просто поредната ку.ва, която ръси недоказани обвинения?
Очаквам отговор?
Сериозно ли твърдиш, че главният прокурор е подкупен?
Да не би ти да си част от групата хомосексуални творци /разбирай педерасти/, които днес най-гнусно се изгавриха с един от лъвовете пред съдебната палата?
Очаквам твоят отговор с интерес?:on_da_beach:

п.с. Единственото хубаво нещо от управлението на ГЕРБ е новият Главен прокурор.:on_da_beach:

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Според мен това твърдение е логично.
Цариградско е най-бързият и кратък път до там.:on_da_beach:

Susscrofa
12-07-2013, 19:28
Май пак не четеш-ако си тръгнал от ЦУ на Бърза помощ, а ако не си, не е така.Ма каквото и да е, проблемите на Бързата ни помощ не е в протестиращите, а много по дълбоко, както и на цялото ни общество.

Това не прави твърдението на прокуратурата невярно.
:on_da_beach:

fred
12-07-2013, 19:45
Това не прави твърдението на прокуратурата невярно.
:on_da_beach:

Прави го, ето директорът на спешна помощ пред Канал 1 на БНТ:
http://bnt.bg/bg/news/view/104579/d_r_gelev_protestirashti_ne_sa_poprechili_na_linej kite

Susscrofa
12-07-2013, 19:49
Прави го, ето директорът на спешна помощ пред Канал 1 на БНТ:
http://bnt.bg/bg/news/view/104579/d_r_gelev_protestirashti_ne_sa_poprechili_na_linej kite

Чшшшшшш, изслушвам и изглеждам всички сутрешни блокове, новини и полит. предавания.:on_da_beach:
Слушах го, но той не можа да каже откъде точно са минали линейките.

fred
12-07-2013, 19:53
Чшшшшшш, изслушвам и изглеждам всички сутрешни блокове, новини и полит. предавания.:on_da_beach:
Слушах го, но той не можа да каже откъде точно са минали линейките.

Аз пък въобще не ги поглеждам, ама сега съм в отпуска и дремех пред Канала.Не знам какво слушаш и гледаш, ама той каза, че линейките на са тръгнали от централната база, тоест Сточна гара.

Susscrofa
12-07-2013, 21:40
Аз пък въобще не ги поглеждам, ама сега съм в отпуска и дремех пред Канала.Не знам какво слушаш и гледаш, ама той каза, че линейките на са тръгнали от централната база, тоест Сточна гара.

Да, но не можа да каже откъде са минали!

nikolaaaay
12-07-2013, 22:40
Тия червените боклуци наистина са съвсем изтрещели. Високите технологии да са излишни разходи. То от инвестициите във високите технологии може ли да има нещо по-приоритетно?!

Техпарковете - излишен разход на средства (http://news.ibox.bg/news/id_1793323738)
Техпарковете са хубави инициативи, но в нашия случай по скоро ще се разходват излишно средства, отколкото да се постигне желаният ефект. Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев по време на среща за бъдещата европейска програма „Иновации и конкурентоспособност за периода 2014-2020 г"...

Нема такава държава!

pavlin
13-07-2013, 00:15
Тия червените боклуци наистина са съвсем изтрещели. Високите технологии да са излишни разходи. То от инвестициите във високите технологии може ли да има нещо по-приоритетно?!

Техпарковете - излишен разход на средства (http://news.ibox.bg/news/id_1793323738)
Техпарковете са хубави инициативи, но в нашия случай по скоро ще се разходват излишно средства, отколкото да се постигне желаният ефект. Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев по време на среща за бъдещата европейска програма „Иновации и конкурентоспособност за периода 2014-2020 г"...

Нема такава държава!

Абе Никалай, пак разсъждаваш без да разбираш.

pa4ito
13-07-2013, 01:53
Да, но не можа да каже откъде са минали!
Прасешки тука се издъни ... :thumbup:
Понеже не си бил на ръководна длъжност, та да те светна - шефът не трябва да знае кой от къде е минал, а дали си е свършил работата качествено или не ...

Susscrofa
13-07-2013, 07:41
Прасешки тука се издъни ... :thumbup:
Понеже не си бил на ръководна длъжност, та да те светна - шефът не трябва да знае кой от къде е минал, а дали си е свършил работата качествено или не ...

Ти си голям шеф, знаем всички.:clap:

Няма значение аз на каква длъжност съм.

Никога не четеш внимателно, аз не го критикувам, че не знае от къде са минали.
Останалото сам си разбери, не ми се губи време да обяснявам.:heavy_cry:

А и това, което си написал е уникална глупост.
Ако имат предварително определени маршрути знаеш ли кога на шефа не му пука откъде минават, а?
/не говоря за спешната помощ, защото те дори лекари нямат/

nikolaaaay
13-07-2013, 10:38
Суска, ти да не си кьорав, бре?

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=HvfmflMy6Xg

Susscrofa
13-07-2013, 17:09
Две линейки са били отклонени от орлов мост, и са заобиколили през телевизионната кула и алея Яворов.

Дори и тук се вижда, че се забавя линейката.
Ти си неадекватен:):picnic: и неинформиран.

nikolaaaay
13-07-2013, 18:02
Две линейки са били отклонени от орлов мост, и са заобиколили през телевизионната кула и алея Яворов.

Дори и тук се вижда, че се забавя линейката.
Ти си неадекватен:):picnic: и неинформиран.
Линейката се забавя 15 секунди. Когато няма протест има трафик и линейките се придвижват доста по-бавно, Суси. Ако някой е отклонил линейките това е полюцията, която се командва не съвсем неадекватно.

Например на 11-ти бяха направили огромна зона за сигурност около НС. Хората трябваше да минават през паметника Левски и после чак по "Дондуков". Бяха докарали страшно много полицаи, за да блокират всяка пресечка, водеща към НС, но колкото и да бяха много, пак беше невъзможно да покрият цялата зона. Вследствие на това хората просто дойдоха пак пред НС и понеже там бяха останали едва 50-60 ченгета, хората им дръпнаха металните огради и полицаите нямаше как да си ги задържат. За 30 секунди оградите се озоваха зад паметника, а полицаите изглеждаха доста смешно без тях. Нищо не пречеше на хората да стигнат до сградата на НС, но не това е целта. На 12-ти вече зоната беше много по-малка. Поне показват някакви леки признаци за мислене.

pa4ito
13-07-2013, 21:39
Ти си голям шеф, знаем всички.:clap:

Няма значение аз на каква длъжност съм.

Никога не четеш внимателно, аз не го критикувам, че не знае от къде са минали.
Останалото сам си разбери, не ми се губи време да обяснявам.:heavy_cry:

А и това, което си написал е уникална глупост.
Ако имат предварително определени маршрути знаеш ли кога на шефа не му пука откъде минават, а?
/не говоря за спешната помощ, защото те дори лекари нямат/
Ти нали не беше комунист бе? Тогава защо по типично комунистически изопачаваш казаното от другите ... :rotfl:
Никой не се интересува на какви длъжности сме аз и ти. А и написаното от тебе звучи точно като опит за намиране на кусур ама по Станишевски :picnic:
И още нещо, когато пишеш във форум, който се чете от различни хора, трябва да пишеш, така че да те разбират всички. Това е критерий, че владееш материята... ;)
А ти владееш ли я? :clown:

Susscrofa
13-07-2013, 22:21
Ти нали не беше комунист бе? Тогава защо по типично комунистически изопачаваш казаното от другите ... :rotfl:
Никой не се интересува на какви длъжности сме аз и ти. А и написаното от тебе звучи точно като опит за намиране на кусур ама по Станишевски :picnic:
И още нещо, когато пишеш във форум, който се чете от различни хора, трябва да пишеш, така че да те разбират всички. Това е критерий, че владееш материята... ;)
А ти владееш ли я? :clown:

Пачко, много тънкопишковци като теб съм преживял в този форум, не ми давай акъл.:)
:BBQ:

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Линейката се забавя 15 секунди. Когато няма протест има трафик и линейките се придвижват доста по-бавно, Суси. Ако някой е отклонил линейките това е полюцията, която се командва не съвсем неадекватно.

Например на 11-ти бяха направили огромна зона за сигурност около НС. Хората трябваше да минават през паметника Левски и после чак по "Дондуков". Бяха докарали страшно много полицаи, за да блокират всяка пресечка, водеща към НС, но колкото и да бяха много, пак беше невъзможно да покрият цялата зона. Вследствие на това хората просто дойдоха пак пред НС и понеже там бяха останали едва 50-60 ченгета, хората им дръпнаха металните огради и полицаите нямаше как да си ги задържат. За 30 секунди оградите се озоваха зад паметника, а полицаите изглеждаха доста смешно без тях. Нищо не пречеше на хората да стигнат до сградата на НС, но не това е целта. На 12-ти вече зоната беше много по-малка. Поне показват някакви леки признаци за мислене.

Аха, първо обвини главния прокурор в корупция, а сега полицията в некадърност.
Абе мустела, ти ако си кука няма ли да отклониш линейката, ако знаеш, че на орлов мост вилнеят хипита, кръпки и "интелекти"?

pa4ito
13-07-2013, 22:34
Пачко, много тънкопишковци като теб съм преживял в този форум, не ми давай акъл.:)
Не съм зоофил, нито хомофил, та ми е чудно отде имаш база за квалификации, ама нейсе. Коледа е далече, дотогава може всичките по реда свинчуги да влязат в час с материята... :picnic:

nikolaaaay
13-07-2013, 23:27
ти ако си кука няма ли да отклониш линейката, ако знаеш, че на орлов мост вилнеят хипита, кръпки и "интелекти"?
Зависи, Суси. Има куки с акъл и куки без акъл. Има и социалисти с акъл и социалисти ощетени от природата.

Ето ти една статия от социалист с живи мозъчни клетки. Убедих се, че има и такива.

Какво ми каза един противник на протестите... (http://avtorski.pogled.info/article/47156/Kakvo-mi-kaza-edin-protivnik-na-protestite)

Автор: Николай Слатински (1956) е доктор по математика и професор по национална и международна сигурност. Депутат от БСП.

Моят коментар е, че човекът е видял нещата много вярно, нищо, че е червен. Още една причина да искаме оставката на Станишев. В БСП явно има и нормални хора, не всичките са изтрещели.

Susscrofa
13-07-2013, 23:43
Зависи, Суси. Има куки с акъл и куки без акъл. Има и социалисти с акъл и социалисти ощетени от природата.

Ето ти една статия от социалист с живи мозъчни клетки. Убедих се, че има и такива.

Какво ми каза един противник на протестите... (http://avtorski.pogled.info/article/47156/Kakvo-mi-kaza-edin-protivnik-na-protestite)

Автор: Николай Слатински (1956) е доктор по математика и професор по национална и международна сигурност. Депутат от БСП.

Моят коментар е, че човекът е видял нещата много вярно, нищо, че е червен. Още една причина да искаме оставката на Станишев. В БСП явно има и нормални хора, не всичките са изтрещели.

Кефиш ме:)
Какво общо има това с линейката и полицията?
Няколко пъти написах моето искане свързано със Станишев, но явно си го проспал, заслепен от "демократично-революционната" клизма, с която ставаш и си лягаш.

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------

Не съм зоофил, нито хомофил, та ми е чудно отде имаш база за квалификации, ама нейсе. Коледа е далече, дотогава може всичките по реда свинчуги да влязат в час с материята... :picnic:

Ти си просто тъпофил, ако ме питаш мен.:)

Mupo
13-07-2013, 23:48
Аз да попитам, първата линейка за колко време е пристигнала на адреса, след приемането на сигнала? Точно, не дали е подранила, закъсняла, объркала, заобиколила и т.н.

nikolaaaay
14-07-2013, 00:11
Какво общо има това с линейката и полицията?

ти ако си кука няма ли да отклониш линейката, ако знаеш, че на орлов мост вилнеят хипита, кръпки и "интелекти"?

Прочети го, човекът го е разбрал много точно, а хипитата са само в твоята глава.

Добре, тези младежи и тези справящи се в живота хора няма да могат да протестират вечно, ще се уморят, ще бъдат нахулени от всички мрънкачи, от онези бесепари, които са с капаци. (тук има предвид теб, Суси)

И може и да не успеят.

Но на следващия ден след неуспеха на протестите те пак ще имат добра работа, амбиции, планове и пак ще мислят за реализация на Запад, ако тук не се получи.

А ние, които ще "успеем", които ще ги "победим", които развяваме червените знамена със сърпа и чука, които целите беловласи се събираме до НДК или си седим по къщите и говорим срещу тях... Ние, какво ще правим на следващия ден след неуспеха на протестите?

Много ясно какво, Ники, много ясно - ще си седим бедни, отчаяни, живеещи в блатото, ще търпим корупцията, ще търпим олигарсите, ще търпим богатите си партийни лидери, ще говорим с омраза като се събирам в компании за Станишев, който уби партията, ще гледаме как ни се мъчат децата, как не ги вземат на работа заради герберски, червени или сини калинки, ще псуваме сърдито и ще издигаме юмруци с Но пасаран! и Венсеремос!

Susscrofa
14-07-2013, 14:36
Прочети го, човекът го е разбрал много точно, а хипитата са само в твоята глава.

Добре, тези младежи и тези справящи се в живота хора няма да могат да протестират вечно, ще се уморят, ще бъдат нахулени от всички мрънкачи, от онези бесепари, които са с капаци. (тук има предвид теб, Суси)

И може и да не успеят.

Но на следващия ден след неуспеха на протестите те пак ще имат добра работа, амбиции, планове и пак ще мислят за реализация на Запад, ако тук не се получи.

А ние, които ще "успеем", които ще ги "победим", които развяваме червените знамена със сърпа и чука, които целите беловласи се събираме до НДК или си седим по къщите и говорим срещу тях... Ние, какво ще правим на следващия ден след неуспеха на протестите?

Много ясно какво, Ники, много ясно - ще си седим бедни, отчаяни, живеещи в блатото, ще търпим корупцията, ще търпим олигарсите, ще търпим богатите си партийни лидери, ще говорим с омраза като се събирам в компании за Станишев, който уби партията, ще гледаме как ни се мъчат децата, как не ги вземат на работа заради герберски, червени или сини калинки, ще псуваме сърдито и ще издигаме юмруци с Но пасаран! и Венсеремос!

Знаеш, че всеки разумен и честен човек дълбоко в себе си подкрепя този протест.
Подкрепям го и аз, но не вярвам, че ще доведе до промяна.
Дерзайте, но да знаете, че докато събаряте една стена, от другата страна вече са изградили нова и т.н. и т.н.

nikolaaaay
14-07-2013, 14:52
Знаеш, че всеки разумен и честен човек дълбоко в себе си подкрепя този протест.
Подкрепям го и аз, но не вярвам, че ще доведе до промяна.
Дерзайте, но да знаете, че докато събаряте една стена, от другата страна вече са изградили нова и т.н. и т.н.
Сигурното е само, че ако не се прави нищо, промяна няма да има.
Ти не подкрепяш протестите. Ако ги подкрепяше, щеше да си там - на площада. По интернет и то с половин уста няма как да ги подкрепиш. Дали ще има друга стена като падне тази не е сигурно. Можем да станем нормална държава, но само ако се стремим непрекъснато да го постигнем. Със седене и чакане няма да помръднем и 1 милиметър от кочината, в която се намираме. Отиди поне веднъж на площада да видиш дали са хипита и лумпени. Поне това ще разбереш със сигурност.
Ето да направиш една малка разлика между двете събития:

http://www.youtube.com/watch?v=iN7EqSpIxZM

http://bnt.bg/bg/news/view/104665/mitingyt_v_zashtita_na_kabineta_oresharski

pavlin
14-07-2013, 17:20
Най-добре е всеки да си върши работата и нещата ще се наредят. Зад заплахите и ултиматомите прозират чужди интереси.
Наскоро излезе една декларация на Експерти за уличен натиск. Вижте кои стоят зад тези експерти:

fred
14-07-2013, 17:43
Американците, евреите и Костов, кой друг:busted_cop:

renyx
14-07-2013, 19:32
Сега гледах новините и полюцията преброила 2500 души. :chair: Добре , че даваха само репортерката за да не лъсне истината.

BLUE1
14-07-2013, 20:06
Сега гледах новините и полюцията преброила 2500 души. :chair: Добре , че даваха само репортерката за да не лъсне истината.

Според данни на МВР- в Китай живеят около 3 милиона души...:busted_cop:

Susscrofa
14-07-2013, 20:13
Сигурното е само, че ако не се прави нищо, промяна няма да има.
Ти не подкрепяш протестите. Ако ги подкрепяше, щеше да си там - на площада. По интернет и то с половин уста няма как да ги подкрепиш. Дали ще има друга стена като падне тази не е сигурно. Можем да станем нормална държава, но само ако се стремим непрекъснато да го постигнем. Със седене и чакане няма да помръднем и 1 милиметър от кочината, в която се намираме. Отиди поне веднъж на площада да видиш дали са хипита и лумпени. Поне това ще разбереш със сигурност.
Ето да направиш една малка разлика между двете събития:

http://www.youtube.com/watch?v=iN7EqSpIxZM

http://bnt.bg/bg/news/view/104665/mitingyt_v_zashtita_na_kabineta_oresharski

Подкрепям ги, но от опит знам, че нищо няма да променят.
Кофтито е, че и вече доста сполучливо ги яхват.
НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СА ЛУМПЕНИ.
Не ми набутвай удари по клавиатурата.:)

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Ако беше ходил на мач щеше да знаеш, че 3000 души спокойно пълнят площад независимост.
А дори и 10 000 да са пак не са представителна извадка.
То за това правим избори.

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Не, според мен е КГБ или ГРУ.

pavlin
14-07-2013, 20:49

Ще познаеш май.

http://www.segabg.com/article.php?id=657037

BLUE1
14-07-2013, 21:43
Ще познаеш май.

http://www.segabg.com/article.php?id=657037

Вестник "Сега" се издава от едноименно акционерно дружество, което е собственост на "Овергаз"АД на Сашо Дончев, който като физическо лице държи 27 процента от капитала. Останалите 73 процента са собственост на дружеството "Алтернатива 98". "Сега АД" се управлява от "Овергаз холдинг", главната редакторка на вестника Теодора Пеева и бизнесмена Добрин Памуков.

pavlin
14-07-2013, 22:17
Според данни на МВР- в Китай живеят около 3 милиона души...:busted_cop:

Вестник "Сега" се издава от едноименно акционерно дружество, което е собственост на "Овергаз"АД на Сашо Дончев, който като физическо лице държи 27 процента от капитала. Останалите 73 процента са собственост на дружеството "Алтернатива 98". "Сега АД" се управлява от "Овергаз холдинг", главната редакторка на вестника Теодора Пеева и бизнесмена Добрин Памуков.

И това значи ли че тази декларация не съществува. Доколкото знам и Сашо Дончев иска правителството да падне.

BLUE1
14-07-2013, 22:31
"Човек не може да бъде едновременно умен, честен и комунист"

pavlin
14-07-2013, 22:33

Може, ама ти много неща не можеш.

BLUE1
14-07-2013, 22:47
Може, ама ти много неща не можеш.
Естествено, че много неща не мога, комуноиде*!
* КОМУНОИДЪТ е двукрако кухоглаво и безгръбначно от рода NOMODONOSNYKUS. Живее на гърба на другите и се храни с човешки екземпляри. Част е от глутницата "ДС". Основното му занимание е да се рови в живота на другите, да донася за всичко научено, без разлика на род, кръг и интереси с единствения стремеж - да се подпише на ведомост за допълнителни средства, подготвяни от също такива мърши.
Комуноидът се кълне във вечна вяра в партията, докато не падне келепир от другаде... Природата му е изменчива и предателска в зависимост откъде духа вятърът и падат кинтите.
В период на утвърждаване лиже безобразно подметките на всички с по-висок ранг в глутницата и е образец на мазнотия! В момента на израстване му се появяват зъби и започва да хапе всичко що диша и мърда под него.
Морал, чест, доблест, християнски и семейни ценности и родолюбие са само вибрации на въздуха, които по никакъв начин не го касаят. За него е важна каузата КЕЛЕПИР. Сдружава се с подобни гнусни екземпляри в партии, като е пръв там, где замирише на власт... Цвят и пространство са без значение за него, стига да се плаща в зелено и по много!
Способен е да елиминира и най-близките си, ако те са застанали между него и келепира! Не се спира пред нищо, само и само той да може да граби. Често екземплярите от глутницата "самоубиват" себеподобните си, за да могат те да се докопат до ранга им... Израстват изведнъж от небитието, парадират с пари и възможности, но живеят кратко.
В периода на апогей се обграждат със себеподобни празноглави дебеловрати елементарности, въоръжени с боеприпаси и движещи се с планински джипове. Загубват личния си живот, но затова пък откриват наркотиците и собственото си величие, което другите не забелязват...
Трупат фирми и мангизи от елиминираните комуноиди и се отчитат в съответната партийна каса, до момента, когато заслепени се вземат на сериозно и си въобразят, че са над партията и себеподобните кретеноиди... Тогава идва и техният ловен сезон, в който биват отстрелвани. Пардон, самоубивани и с писма, написани часове след самоубийството им. Трупаното от предшестващия комуноиден кретеноид преминава в следващия такъв за вечна слава на партийната глутница...
Глутницата е парамафиотска, но със съществената разлика, че не се грижи за котилото на самозабравилия се кретеноид. Тогава котилото им запада и заживява в отчаяние като всички бунаци, останали в ошушканата територия.

pavlin
14-07-2013, 23:05
Аз ти бях казал че когато някои неща ти липсват си остава за цял живот. Няма нужда отново да го доказваш.

BLUE1
14-07-2013, 23:09
Аз ти бях казал че когато някои неща ти липсват си остава за цял живот. Няма нужда отново да го доказваш.

А ти кой беше?! Ренегата леещ мозък за предимствата на комунизма, обричайки децата си на "изгнание" в сърцето на гнилият капитализъм...кой ли ти вярва нещастнико?!

pavlin
14-07-2013, 23:20
А ти кой беше?! Ренегата леещ мозък за предимствата на комунизма, обричайки децата си на "изгнание" в сърцето на гнилият капитализъм...кой ли ти вярва нещастнико?!

Радвай се на капитализма в България. Сега около 5% владеят около 90% от капитала.

BLUE1
14-07-2013, 23:27
Радвай се на капитализма в България. Сега около 5% владеят около 90% от капитала.

Ти си пълното потвърждение на горното твърдение. Притежаваш само две от качествата :rotfl:

ecotronic
14-07-2013, 23:30

А на какво точно трябва да се радваме?
На това, че въпросните 5% се състоят именно от онези заклети комунисти - ДС - работници, които ни убеждаваха в светло бъдеще? Които след 10. 11. 89 първи хвърлиха партийните си книжки и се заеха предимно с търговски бизнес, който изисква чуждестранни контакти и информация, с каквито другите хора не разполагаха. Защото същите тези ДС деятели им забраняваха да излизат зад граница.

pavlin
15-07-2013, 00:48
Що бе, някои от тях са супер борци срещу комунизма като Иво Прокопиев, Асен Агов, чичо Ваньо и компания, Бойко, Цветелина и т.н.

Susscrofa
15-07-2013, 08:37

Простоватичко и по детски лесно за разбиране двуполюсно мислене.
Уви светът не е толкова лесен за разчитане.

BLUE1
15-07-2013, 10:12

Защо не се опитваш да мислиш? :big_whoops:

Susscrofa
15-07-2013, 10:39
Защо не се опитваш да мислиш? :big_whoops:

Това, че не ме разбираш не означава, че не мисля.
Когато си се родил в затвора, е трудно да разбереш мисленето и порядките на тези отвън.
Аз приемам, че има всякакви хора и не се опитвам винаги да ги разбирам, но не ги съдя и не ми пречат, при теб така ли е?

BLUE1
15-07-2013, 13:22
Това, че не ме разбираш не означава, че не мисля.
Когато си се родил в затвора, е трудно да разбереш мисленето и порядките на тези отвън.
Аз приемам, че има всякакви хора и не се опитвам винаги да ги разбирам, но не ги съдя и не ми пречат, при теб така ли е?

Бла-бла-бла.....дребни пари, мека пишка и общи приказки всеки може да извади!

fred
15-07-2013, 13:33
.......

Не, според мен е КГБ или ГРУ.
Тия за зад протестите пред НДК :spam_laser:

Susscrofa
15-07-2013, 13:43
Бла-бла-бла.....дребни пари, мека пишка и общи приказки всеки може да извади!

Е, то по-голям празнописец от теб има ли?

Mind_Control
15-07-2013, 13:58

Ха ха... А в Щатите щото не е така, разбираш ли... Нямаш ли срам, бе човек? Или си изперкал тотално? Айде кажи ми, какво правиш в САЩ, като милееш за комунизъм и социализъм? Единственото логично обяснение е, че си мъж под чехъл и жена ти те е замъкнала там и не ти дава гък да кажеш.

fred
15-07-2013, 14:04
Работи за установяването на съветска власт, какво друго :drinking:

Mind_Control
15-07-2013, 14:08

Ако хората бяха, като децата светът щеше да е райска градина. Незнам дали помниш, ама като сме били на 10-12 години се биехме със съучениците и след 40 мин пак сме си приятели. А сега какво? Като имаш зъб на някого с години може да го мразиш. Ебем ти сложното мислене.

Истината е в простите неща.

ecotronic
15-07-2013, 14:47
И това с тези 5% е изобщо в глобален мащаб.

Както някой беше казал - проблемът не е в това, че не можем да изхраним бедните а в това, че не можем да изхраним богатите.

Susscrofa
15-07-2013, 15:11
И това с тези 5% е изобщо в глобален мащаб.

Както някой беше казал - проблемът не е в това, че не можем да изхраним бедните а в това, че не можем да изхраним богатите.

Бих казал, че богатите не можем да ги заситим, да ги наситим.
Най-смешно ми е когато някой каже, че политици трябвало да стават богати хора, защото нямало да крадат. Напротив, съизмеримо с тяхното богатство те ще крадат повече.
Човешкото око е ненаситно, откакто свят светува. Това е животински инстинкт.
Порът когато влезе в курника издушва всички кокошки, а може да се нахрани само с половин кокошка.
Ето за този сбъркан глобален икономически модел говоря аз.

pavlin
15-07-2013, 15:19
Ха ха... А в Щатите щото не е така, разбираш ли... Нямаш ли срам, бе човек? Или си изперкал тотално? Айде кажи ми, какво правиш в САЩ, като милееш за комунизъм и социализъм? Единственото логично обяснение е, че си мъж под чехъл и жена ти те е замъкнала там и не ти дава гък да кажеш.

И какво като е същото в САЩ бе умник. Това променя ли положението в България. Аз да не би да съм казал че е различно.
То въобще разбираш ли каква безмислица си казал.

fred
15-07-2013, 16:06
:drinking:Та кой е гласен за нов председател на Съвета по сигурност към министерския съвет?
Боян Чуков, агент на ДС, дясна ръка на Трактора и радетел за Путинизацията на България:
http://dnes.dir.bg/news/rosen-plevneliev-izbori-2013-14445511?nt=4
Е как за повече от 20 години на тия червени тикви не им узря главата зе нещо друго? Едно и също..И ги тегли все към майката кърмилница СССР, пърдон Русия, оглавена от новата династия - Путин I.
Е затова Орешарски и тройна коалиция на БСП трябва да бъде свалена от власт, нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено, както се казва.

nikolaaaay
15-07-2013, 19:04
:drinking:Та кой е гласен за нов председател на Съвета по сигурност към министерския съвет?
Боян Чуков, агент на ДС, дясна ръка на Трактора и радетел за Путинизацията на България:
Е как за повече от 20 години на тия червени тикви не им узря главата зе нещо друго? Едно и също..И ги тегли все към майката кърмилница СССР, пърдон Русия, оглавена от новата династия - Путин I.
Е затова Орешарски и тройна коалиция на БСП трябва да бъде свалена от власт, нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено, както се казва.
Тия наистина са полудели с назначенията си. Новият обрастен управител на Перник беше уволнен от кметицата на Перник за корупция във връзка с помощите след земетресението. Кметицата е от... БСП. Ще трябва да се преустановява практика с кафето пред парламента!

BLUE1
15-07-2013, 20:05
Осъден за наръгване с нож стана зам.-областен управител на Смолян!

Около 18.00 часа Иво – шофьорът на ТИР-а, засякъл пътя на Бейхан, който е управлявал микробус “Фолксваген”. Вбесен от поведението на варненския шофьор, грохотненецът подкарал буса след ТИР-а заедно с няколко души от селото, за да се разправя с него. Щом Иво спрял камиона, 27-годишният Бейхан се нахвърлил върху него, при което му нанесъл побой. Дуран дори извадил и нож, и ръгнал с него варненеца в лявото рамо. На пострадалия е оказана медицинска помощ, а при проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия сегашният зам.-областен управител е заловен.
Срещу него веднага е започнало полицейско производство в РПУ – Девин. След това е предаден на прокуратурата, която го разследвала за хулиганство по чл. 325 от Наказателния кодекс. През декември същата година Девинският районен съд образува наказателно дело от общ характер. Дуран се признава за виновен, подписва споразумение с прокуратурата и съдът го одобрява. Заради чистото съдебно минало той е освободен от наказателна отговорност по чл. 78а от НК и му е наложена глоба от 600 лева. Осъден е и да плати 70 лева за експертиза. Ден по-късно той заплаща глобата и разноските по делото.

И отговора на Дуран:
Преди няколко години имаше инцидент, който завърши с наръгване с нож…
Аз нямам никакво повдигнато обвинение срещу мен. Досието ми е чисто. Кандидатствал съм за кмет и общински съветник и никой не е проявявал интерес за нищо.
Но самият случай бе даден в полицейската сводка?
Това беше битов скандал, който приключи без нищо.
Без никакви последствия ли?
Аз нямах повдигнато обвинение.
А разследван ли бяхте за самият случай?
От другата страна никой не ме е потърсил. Всички, които сме пътували в колата, имаше и други хора, ни разпитаха и се приключи.

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

ДПС-лидер е заместник областен на Враца

http://www.standartnews.com/regionalni/dpslider_e_zamestnik_oblasten_na_vratsa-196568.html

Борислав Банчев отказал да даде проба за алкохол

Местен лидер на ДПС е задържан от полицията за срок от 24 часа. Борислав Банчев е отказал да даде проба за употреба на алкохол, пише в. „Конкурент”.
Мъжът е бил общински съветник в града, но напуснал поста си, защото предпочитал да си гледа бизнеса и политическите ангажименти. Късно вечерта той се движил по пътя с автомобила си „Мерцедес” и е спрян от патрулен екип за проверка.

Разследване на bTV разкри злоупотреби с пари от Фонд "Земеделие"

Фирма, свързана с областния лидер на ДПС във Враца - Борислав Банчев, е взела пари от фонд "Земеделие", за да засади лозе, но на терена от няколко години има само колове от цимент.

Susscrofa
15-07-2013, 20:12
Чудя се, толкова ли е трудно ГЕРБ и БСП да се разберат за общо управление.:bath:

Почти толкова трудно, колкото беше и с НДСВ.
Дори и тогава трябваше да лепнат ДПС.:):wc:

Лесно е, Цв. Цв. се оттегля, Станишев подава оставка, а ББ се отказва да бъде премиер.:)

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

Поредна манипулация, изобщо не е гласен за този пост.
Най-вероятно ще стане съветник на министър председателя, той все пак е добър арабист.
Друг гласят за сигурността.:bath:

BLUE1
15-07-2013, 20:33
Чудя се, толкова ли е трудно ГЕРБ и БСП да се разберат за общо управление.:bath:

Лесно е, Цв. Цв. се оттегля, Станишев подава оставка, а ББ се отказва да бъде премиер.:)

Най-вероятно ще стане съветник на министър председателя, той все пак е добър арабист.
Арабист?!?!?!?! Тролчо, чети бе пич! Пишеш глупости! Арабист е брат му!

Susscrofa
15-07-2013, 20:36
Арабист?!?!?!?! Тролчо, чети бе пич! Пишеш глупости! Арабист е брат му!

Съжалявам, приеми го за грешка.
Добър дипломат е, това исках да кажа.:)

Чудя се само в Първо главно с какво се е занимавал?

BLUE1
15-07-2013, 21:03
Съжалявам, приеми го за грешка.
Добър дипломат е, това исках да кажа.:)

Чудя се само в Първо главно с какво се е занимавал?

Добър дипломат казваш. И кое го прави такъв? По време на Студената война нашите назначават на дипломатическа работа в Пъриж, а после в Мадрит действащ разузнавач от външно политическото разузнаване на ДС....сам знаеш какво е било отношението към шпионите с дипломатически паспорт, особено след 89 година, а той е бил в Мадрит до 92 година.

Susscrofa
15-07-2013, 21:10
Добър дипломат казваш. И кое го прави такъв? По време на Студената война нашите назначават на дипломатическа работа в Пъриж, а после в Мадрит действащ разузнавач от външно политическото разузнаване на ДС....сам знаеш какво е било отношението към шпионите с дипломатически паспорт, особено след 89 година, а той е бил в Мадрит до 92 година.

Що се правите на толкова тъпи?
Всички дипломати са "шпиони".:bath:
Като дадохме списък с всички "шпиони" ти какво очакваш да е отношението?
Не вярвам да си толкова тъп, просто не го вярвам!:bath:

BLUE1
15-07-2013, 21:39

Слагаш знак за равенство между агентите на ДС от една тоталитарна държава най-близък сатилит на СССР и дипломатите от западна Европа???!!! Няма никакъв смисъл от спор с теб, даже и да слезна на нивото ти, ще ме победиш, ти там си професионалист.

BLUE1
15-07-2013, 22:15
За пореден път премиерът подчерта: "Аз ще сменя всеки, за когото има съмнения, че не отговаря на изискванията на заеманата длъжност" и подчерта, че ще се води при избора си от професионалните качества на кандидатите за публични длъжности и от тяхната приемлива репутация в обществото.

Назначиха петима областни, трима от ДПС – единият следствен!

Насуф Насуф, който е назначен за областен управител на Силистра, преди години бе образувано досъдебно производство за злоупотреби в качеството му на кмет на Главиница.

http://offnews.bg/index.php/219251/naznachiha-petima-oblastni-trima-ot-dps-ediniyat-sledstven

pa4ito
15-07-2013, 22:35
Ти си просто тъпофил, ако ме питаш мен.:)
Ами, добре че не те питам тогава... :Tease:

Пак пишеш глупости. Ама както и да е. Виж идеята ти за обединение на бсп и герб, звучи интересно, но няма как да стане, защото по сценарий трябва да са непримирими врагове... :rotfl:

fred
16-07-2013, 00:13
Тия наистина са полудели с назначенията си. Новият обрастен управител на Перник беше уволнен от кметицата на Перник за корупция във връзка с помощите след земетресението. Кметицата е от... БСП. Ще трябва да се преустановява практика с кафето пред парламента!

А, че това си им е практика, все такива назначават, но тоя за Съвета по сигурността сега се отмени, нямало да е той.
А иначе за твоя пример има и такива наистина, та практиката може и да се промени :)

---------- Post added at 03:11 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

Бих казал, че богатите не можем да ги заситим, да ги наситим.
Най-смешно ми е когато някой каже, че политици трябвало да стават богати хора, защото нямало да крадат. Напротив, съизмеримо с тяхното богатство те ще крадат повече.
...
А, затова съм и аз съгласен, ама тая теза БСП я прокара, уж неофициално, защото там са в ръководството им най богати :big_money:

---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:11 ----------

Ами просто не са дорасли за това, да се разберат, изобщо, не само те.
А иначе, за тоя, както писах и по горе-нямало да е той вече.

dimitar_vd62
16-07-2013, 20:17
Я, в Гърция пак протести, дали и те не са минали на кафеени протести.

Susscrofa
17-07-2013, 19:19
http://dnes.dir.bg/news/konflikt-interesi-filip-zlatanov-14466423?nt=10

:fish::fish::fish:

Бобби
17-07-2013, 21:31
http://dnes.dir.bg/news/konflikt-interesi-filip-zlatanov-14466423?nt=10

:fish::fish::fish:
А бе тоя само като го погледна....ми става ясно за какво иде на реч.....

nikolaaaay
19-07-2013, 01:05
Най-новият депутат, който влиза в парламента за да кове законите и бъдещето на българия.

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=116819&stc=1&d=1374184992

BLUE1
19-07-2013, 06:41
Най-новият депутат, който влиза в парламента за да кове законите и бъдещето на българия.

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=116819&stc=1&d=1374184992

http://img17.imageshack.us/img17/8305/7rz7.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/17/7rz7.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

renyx
19-07-2013, 16:35
Все пак живеем в България-страната на неограничените възможности , а и от това правителство какво друго да очакваш?

pavlin
19-07-2013, 17:36
http://img17.imageshack.us/img17/8305/7rz7.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/17/7rz7.jpg/)

Демокрация, какво да правиш. Законно бил избран човека.

Susscrofa
19-07-2013, 19:22
Все пак живеем в България-страната на неограничените възможности , а и от това правителство какво друго да очакваш?

Правителството назначава депутатите, ммммммммм колко ЕнтелЕгентен пост. Сега може да спинкаш спокойно.8-)

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

"Демократе", толкова си заблуден, че пишеш България с малка буква.
За стипендия от "Отворено общество" ли се бориш?

п.с. Тя и Чичолина беше депутат, това е демокрация.
Този човек нито е подсъдим, нито разследван, нито осъждан!

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Очаквах да коментирате тефтерчето.:)

Всеки, който иска бързи избори се бори за връщането на власт на лицата от тефтерчето.

Аз искам друго:)

Бобби
20-07-2013, 01:02

:))))...няма да се плашите...:unsure:...тоя черен компир е от Самоков.....Ковачки, дето забравихте за него пак е от там....намирам далечна роднинска връзка с Иван Костов:)))....Драгоман - Самоков, има няма 130км.....
Стига съм плямпал глупости.....
Единствената грешка на хан Аспарух Е, че е направил държава на кръстопът....който мине и си хвърля семето....какво очакваш да се пръкне.....микс от глупост....

BLUE1
20-07-2013, 01:49
:))))....какво очакваш да се пръкне.....микс от глупост....

и красиви жени :yes:

Бобби
20-07-2013, 11:21
и красиви жени :yes:
Курви моето момче,курви.....иначе казано попфолкзвезди

fred
20-07-2013, 19:53
......

п.с. Тя и Чичолина беше депутат, това е демокрация.
Този човек нито е подсъдим, нито разследван, нито осъждан!

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Очаквах да коментирате тефтерчето.:)

Всеки, който иска бързи избори се бори за връщането на власт на лицата от тефтерчето.

Аз искам друго:)
Копаня с помия и дъсчена кочина, боядисана в червено? :biggrin1:

Susscrofa
20-07-2013, 21:14
Копаня с помия и дъсчена кочина, боядисана в червено? :biggrin1:

Удобен коментар.:)

fred
20-07-2013, 23:56
Удобен коментар.:)
И точен :biggrin:

pavlin
21-07-2013, 00:50
И точен :biggrin:

И по-скоро безмислен.

renyx
21-07-2013, 20:01
Сега може да се уредим с безплатен ток :rotfl:

pavlin
27-07-2013, 16:56
Какво става с реформаторите, май взеха да си изпускат нервите напоследък.

nikolaaaay
27-07-2013, 17:14
Чудех се кой ще ъпне темата, но не мислех, че това ще е точно Пацата.

fred
27-07-2013, 17:54
Аз пък се чудя кога ще падне поредното некадърно комунистическо правителство, дали преди зимата или напролет..:static:

---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

И по-скоро безмислен.

Е то за теб ясно е безсмислен :humpx:

renyx
27-07-2013, 18:30
Аз пък се чудя кога ще падне поредното некадърно комунистическо правителство, дали преди зимата или напролет..:static:

Като ги гледам колко са нагли ще да е напролет.Сега по-важно за тях е рестарта на АЕЦ Белене , а не какво мисли здраво мислещото население.

dimitar_vd62
27-07-2013, 19:49
Тцъ, Станишев каза ни есента ни май месец ще има оставка.

gboiaj
27-07-2013, 20:23
Тя и Майчето искаше да си вземе такси ама тцъ - не попадна на симпатизант ... :tooth:

koolio
27-07-2013, 20:34

1. Кои реформатори имаш предвид? Реформаторския блок или на протестиращите казваш реформатори?
2. Какво имаш предвид под изпускат си нервите?
3. Харесва ли ти политиката на сегашното правителство?

Susscrofa
27-07-2013, 20:51
1. Кои реформатори имаш предвид? Реформаторския блок или на протестиращите казваш реформатори?
2. Какво имаш предвид под изпускат си нервите?
3. Харесва ли ти политиката на сегашното правителство?

На мен политиката ми харесва, но някои от назначенията не ми харесват.
Аааааааа, щях да поискам и оставката на вътрешния министър след разходката с белия автобус.:):tooth:

pavlin
27-07-2013, 20:55
Имам предвид реформаторчетата където търсят политическа изгода и манипулират недоволството на хората. Тези реформаторчета са и архитектите на прехода ни където за 24 години ни докара до задънена улица. Сега се опитаха да повторят сценария от 1997г. забележете колко много си приличат действията. Започват с протести на умни, млади и интелигентни ( тогава бяха студентите, сега са средната класа) и завършват с атака на парламента. Само че този път не се получи. Обърнете внимание и на резултатите от последните социологически проучвания.

Susscrofa
27-07-2013, 20:58
Имам предвид реформаторчетата където търсят политическа изгода и манипулират недоволството на хората. Тези реформаторчета са и архитектите на прехода ни където за 24 години ни докара до задънена улица. Сега се опитаха да повторят сценария от 1997г. забележете колко много си приличат действията. Започват с протести на умни, млади и интелигентни ( тогава бяха студентите, сега са средната класа) и завършват с атака на парламента. Само че този път не се получи. Обърнете внимание и на резултатите от последните социологически проучвания.

Е сега гледай какво става.:tooth:

pavlin
27-07-2013, 21:03
Е сега гледай какво става.:tooth:

Какво става?

Susscrofa
27-07-2013, 21:05
Какво става?

Би трябвало да те нападнат с цялата страст на костовистката младеж.:tooth:

koolio
27-07-2013, 21:41
На мен политиката ми харесва, но някои от назначенията не ми харесват.
Аааааааа, щях да поискам и оставката на вътрешния министър след разходката с белия автобус.:):tooth:

Не питах теб.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Какво точно са проектирали Радан Кънев и Петър Москов например?
А за социологическите проучвания недей - ако си платя, утре ще осъмна като най-популярния политик.

fred
27-07-2013, 22:54
Би трябвало да те нападнат с цялата страст на костовистката младеж.:tooth:

На червен комсомолец, само костовиста младеж:devil:

---------- Post added at 01:52 ---------- Previous post was at 01:51 ----------

Тцъ, Станишев каза ни есента ни май месец ще има оставка.

А, то ако от едно зависи, ще кара като бай Тошо:tooth:

---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:52 ----------

В задънената улица ни навря СССР с българските си подлоги, които сталинистите поставиха на власт след 1944 г, аре да сме точни.И вуниците на българските национални предатели (комунистите) показазват и днес, че са същите като дядовците си-нищо ново не са научили, нищо старо не са забравили!
А относно протестите-ти нали си революционер?Че какво толкова плачеш за един парламент, пълен с боклуци?А ако става дума за Бастилията или Зимния дворец маате там с червените парцали и чествате тая дата, а като ви припарри под задниците бягата уплашени и скрити:pancake:

pavlin
27-07-2013, 23:16
Не питах теб.

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

Какво точно са проектирали Радан Кънев и Петър Москов например?
А за социологическите проучвания недей - ако си платя, утре ще осъмна като най-популярния политик.

Кого наследяват Радан Кънев и Петър Москов и какви политики защитават. Най ми е смешен Москов едно докторче което се изказва по икономически теми. А за соц. изследвания, винаги ги отричаме когато не ни изнася.

fred
27-07-2013, 23:19
Друго е специалист като Станишев, учил и в Москве, с дисертация на тема за ролята на съветската униформа, или агент Гоце и той историк, специалист по история на БКП..:mf_Flush:
Но не е важно какво си учил или дали си учил, а дали човек има морал и съвест-определено на голяма част политиците в БСП тези качества им липсват, защото иначе не мога да си обясна поведението им.Но след като има луди, които им предоставят властта, ще бягаме по Щатите и ЕС, само дето няма да обясняваме отвън, колко са добри комунистите!
А ако изследванията бяха вярни, комунистите първи щяха да тичат за избори..

koolio
27-07-2013, 23:32
Кого наследяват Радан Кънев и Петър Москов и какви политики защитават. Най ми е смешен Москов едно докторче което се изказва по икономически теми. А за соц. изследвания, винаги ги отричаме когато не ни изнася.

Здравният мениджмънт е доста сериозна икономическа тема. ;)
Защитават дясна политика. Ако не ти харесва, това е отделна тема, не може всички да са с еднакви убеждения.
За изследванията как реши, че не ми изнасят? Нито съм член на някоя партия, нито имам пряк интерес. Просто мога да събера две и две.

nikolaaaay
27-07-2013, 23:54
Кой е икономиста в БСП и има ли поне един такъв, щото аз не познавам.

koolio
27-07-2013, 23:56

Е как кой - Гумен Речев! :prison:

pavlin
27-07-2013, 23:57
Ами защо отричаш резултатите от изследванията. За здравен мениджмънт не е нужно да си доктор и Москов ако е специалист в тази област (за което се съмнявам) да си се изказва само по нея а не да се бърка в енергетика, трудово законодателство и т.н.

nikolaaaay
27-07-2013, 23:59
Ами защо отричаш резултатите от изследванията. За здравен мениджмънт не е нужно да си доктор и Москов ако е специалист в тази област (за което се съмнявам) да си се изказва само по нея а не да се бърка в енергетика, трудово законодателство и т.н.
Ами то тогава от БСП-то не трябва да говорят изобщо за икономика. Пък те си говорят...

pavlin
28-07-2013, 00:00

Кой пък е казал че ти трябва да ги познаваш. Ти може и крокодил на живо да не си виждал, ама това не значи че не съществуват.

nikolaaaay
28-07-2013, 00:03
Кой пък е казал че ти трябва да ги познаваш. Ти може и крокодил на живо да не си виждал, ама това не значи че не съществуват.
Е как, бе. Напоследък всеки ден дават Мая Манолова по тв.

Георги Живков
28-07-2013, 00:27
Е сравнение с Цецка......си е направо цепеняче:hvala:

nikolaaaay
28-07-2013, 00:36
"Цепеняче" ли?! Въпрос на гледна точка.
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=117182&d=1374960828

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

Чекаме Икономиста.

pavlin
28-07-2013, 00:53
Чекаме Икономиста.

Чекай, може пък и да узрееш. Ама едва ли.

nikolaaaay
28-07-2013, 01:35
Чекай, може пък и да узрееш. Ама едва ли.
Ясно, Той сега следва още. Ще чакаме да завърши.

pavlin
28-07-2013, 01:49
Ето ги сегашните специалисти и реформаторчета:

http://www.segabg.com/article.php?id=658976

nikolaaaay
28-07-2013, 02:11
Ето ги сегашните специалисти и реформаторчета:

http://www.segabg.com/article.php?id=658976
Точно по учебника го караш. Урок номер 1: "Ние сме цървули, ама виж и Бойко е цървул. Значи проблем няма." Само, че сега говорим за икономистите в БСП, а не за президента или за каквото и да било друго.

pavlin
28-07-2013, 06:04
Абе Никалай, икономисти в БСП има, а това че ти не ги знаеш си е твой проблем.

nikolaaaay
28-07-2013, 11:03
Абе Никалай, икономисти в БСП има, а това че ти не ги знаеш си е твой проблем.
Хайде Пацо, кажи кои са икономистите в столетницата. Нали само там имало качествени управленски кадри :crazy:

ivan dimitrov
28-07-2013, 16:46
---

pavlin
28-07-2013, 17:17
Архитектите на прехода не са от ляво. Тези където съсипаха икономиката и си я приватизираха също.

ecotronic
28-07-2013, 17:30
Често пъти са задавам въпроса, каква мотивация трябва да притежава даден индивид за да се захване с политика?

Колкото и да съм оптимистично настроен, отговорът е винаги един и същ:

Идеалистите останаха в миналото.
Прагматични сребролюбци - колкото искаш.

При такава мотивация, какво да очаква народът от домогналите се до властта люде?

rossenvn
28-07-2013, 17:34
Архитектите на прехода не са от ляво. Тези където съсипаха икономиката и си я приватизираха също.

Объркал си темата, вицовете са другаде...

ivan dimitrov
28-07-2013, 18:12
---

pavlin
28-07-2013, 18:46
Объркал си темата, вицовете са другаде...

Ти твоите вицове ги разказвай на баба си.

spe4elist
28-07-2013, 19:22
Ти твоите вицове ги разказвай на баба си.

А ти вместо да драскаш глупости от другия край на света, отивай с баба си пред НДК да подкрепяш Орешарски/Станишев/Доган/Сидеров!!!

koolio
28-07-2013, 19:32

Съсипването и разграбването нямат убеждения - леви или десни. Ако това не разберем в скоро време - горко ни.

ecotronic
28-07-2013, 19:43
На идеалистите мястото им е зад бюрото, да пишат проза и поезия.
Точно прагматиците ни трябват в политиката. Ама тях сребролюбците не ги допускат.
Лошото е че родните сребролюбци имат и други "качества".

Говорех за мотивацията на политика.

Или казано иначе:

Искам да се занимавам с политика :

a) - За да служа на народа си, с целта да го направя по-щастлив и така да успея да материализирам тази своя идея.

б) - За да задоволя материалните си нужди, своите и тези на моите близки.

Ти колко хора, които с ръка на сърцето биха дали отговор "а", познаваш ?

Аз - николко.

spe4elist
28-07-2013, 19:45
серГЕЙ се самозакопа! СТАНИШЕВ ХВАНАТ в ПОРЕДНАТА си НАГЛА ЛЪЖА! /Видео/ (http://1kam1.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81/item/965-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D 0%BF%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%B2-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE)

nikolaaaay
28-07-2013, 20:40
Говорех за мотивацията на политика.

Или казано иначе:

Искам да се занимавам с политика :

a) - За да служа на народа си, с целта да го направя по-щастлив и така да успея да материализирам тази своя идея.

б) - За да задоволя материалните си нужди, своите и тези на моите близки.

Ти колко хора, които с ръка на сърцето биха дали отговор "а", познаваш ?

Аз - николко.
Аз познавам такива хора. Другото ни го втълпяват БСП - "Всички политици сме маскари. Няма за кого да гласувате. Стойте си вкъщи."
И така червените баби и циганите (13% от гласоподавателите) избират БСП да ни управлява.
Ако това, че на никой политик не му пука за народа беше вярно, сега щяхме да сме извън ЕС, с БВП като през 1996г. и с няколкостотин хиляди млади хора по-малко.

gboiaj
28-07-2013, 20:41
да разведря малко обстановката, ако нямате нищо против:-)
Влизат Станишев и Вигенин в аптека:
Станишев: Два капута!
Фармацевта:Виждам... какво ще желаете?
:rotfl:

nikolaaaay
28-07-2013, 20:49
В България в ляво-то няма никой. БСП твърдят, че са леви, но това е лъжа, която вече разбират всички, освен престарелите баби и няколко по-млади наивника. Нищо ляво няма във въвеждането на плоския данък при предното управление на БСП. Ползата е единствено за най-богатите. Нищо ляво няма и в намаляването на данъка върху хазарта - едно от първите неща, които прие правителството на Орешарски и новата коалиция. Ползата е единствено за Васил Божков и неговия бизнес. Правителството даже забрани дейността на конкурентите на Божков с мъгляви обяснения, че сайтовете за залози нямали регистрация в България. В същото време процедурата за тази регистрация е направена от правителството така, че да не може да се регистрират.

ivan dimitrov
28-07-2013, 20:52
---

gboiaj
28-07-2013, 21:01
В България в ляво-то няма никой. БСП твърдят, че са леви, но това е лъжа, която вече разбират всички, освен престарелите баби и няколко по-млади наивника. Нищо ляво няма във въвеждането на плоския данък при предното управление на БСП. Ползата е единствено за най-богатите. Нищо ляво няма и в намаляването на данъка върху хазарта - едно от първите неща, които прие правителството на Орешарски и новата коалиция. Ползата е единствено за Васил Божков и неговия бизнес. Правителството даже забрани дейността на конкурентите на Божков с мъгляви обяснения, че сайтовете за залози нямали регистрация в България. В същото време процедурата за тази регистрация е направена от правителството така, че да не може да се регистрират.

Аз отдавно твърдя, че БСП(БКП) е най-дясната партия, но никой не ми вярва. Освен това тези "хора" са напълно лишени от човешки качества като: съпричасност, състрадание, честност, достойнство... какво очаквате от хора, чийто герой е Сашко( или както там се казваше този капут) Морозов, който в името на Партията предал своя баща.... има ли смисъл да продължавам с примерите?

BLUE1
28-07-2013, 21:08
Павлик Морозов

Павел Трофимович Морозов, който в съветските времена беше образец за подражание на пионерите, според Голямата съветска енциклопедия,
е роден на 14 ноември 1918 година в село Герасимовка, в селско семейсвто. В периода на колективизацията момчето е активен борец срещу кулачеството, организатор и водач на пионерски отряд в родното си село, твърдеше официалната версия на пропагандата. Официалната съветска версия гласеше, че в края на 1931 година Павлик е издал баща си Трофим Морозов, че като председател на селсъвета, е помагал на разкулачени преселници. Показанията на Павлик се оказват достатъчни за осъждането на баща му на 10 години затвор. Веднага след това Павлик издава съседа си, че крие хляб и обвинява съпруга на леля си, че краде държавно жито. Нещо повече - момчето обвинява чичо си Сергей Морозов, че крие открадатото жито и оглавява акция по претърсването на двора му.
Павлик е убит на 3 септември 1932 година. Тялото му е намерено в селската гора. Според огласената версия убийците - брадовчед му деветнадесетгодишният Данила и 81- годишният му дядо Сергей Морозов, се възползвали от отсъствието на майката на детето, за да го убият. Бабата на пионера - 79- годишната Ксения Морозова е призната за съучастник в престъплението, а за организатор е обявен 70- годишният чичо Арсений Кулуканов. Всички те са осъдени на разстрел. С живота си се прощава и бащата на Павлик - Трофим, макар, че по време на убийството той да е бил далеч извън селото.
Като компенсация за смъртта на сина си, Татьяна Морозова получава от съветската държава голям апартамент в Крим, части от който дава под наем на туристи. Тя прекарва живота си, обикаляйки СССР и разказвайки за "подвизите" на Павлик.
Създаденият от съветската пропаганта мит за "пионера-герой" е толкова силен, че просъществува дълго и става вдъхновение за много литературни и музикални произведения. На Павлик са кръстени улици, села, издигани са паметници. Името му става нарицателно дори в България.
В края на осемдесетте години на ХХ век обаче митът почва да се пропуква. Под съмнение се поставя не само идеята за "подвизите" му, но и самото му съществуване. Основание за тези съмнения има много. Сред тях са и дванадесетте официални версии на речта, с която Павлик изобличава пред съда баща си. Описанията на момчето са толкова разнопосочни, че е невъзможно образът му да бъде възстановен. За компартията най-кощунствената версия е тази, която твърди, че детето дори не е било пионер.
Така през 1997 година администрацията на Тавдински район решава да поиска преразглеждане на делото за убийството на Павлик Морозов. През 1999 година случаят е отнесен и до върховната прокуратура.
Като свидетели били призовани учителката на Павлик - Людмила Исакова и брат му Алексей. И така станало ясно, че всъщност бащата на Павлик е бил пияница, който тормозел семейството си и накрая избягал с жена. Това, според изследователите, е накарало Павлик да отмъсти на баща си. И той наистина дал показания срещу него, но те били за това, че Трофим Морозов е тормозел семейството си. Освен това детето разказало, че баща му носел вкъщи вещи, които му били давани като отплата за фалфишикации. И така Трофим бил осъден не за друго, а за фалшификация на документи.
И митът бил разрушен, а главната прокуратура потвърдила, че убийството на Павлик е било битово, а не политическо.
С рухването на мита рухват и част от паметниците му. Този, който стоеше в едноименния детски парт в Москва е свален, а на негово място се издига дървена часовникова кула. Въпреки това Павлик Морозов още присъства в живота на руснаците. На него е наречена детската железница в Челябинск. Последните заключения на историците обаче говорят, че Павел Морозов не е бил член на пионерската организация. Той бил записан в нея 23 години след смъртта си.

ecotronic
28-07-2013, 21:15
Ако не с друго хората ще запомнят всички тоталитартни системи с мощните им пропагандни машини.

gboiaj
28-07-2013, 21:18
Павлик Морозов

Павел Трофимович Морозов, който в съветските времена беше образец за подражание на пионерите, според Голямата съветска енциклопедия,
е роден на 14 ноември 1918 година в село Герасимовка, в селско семейсвто. В периода на колективизацията момчето е активен борец срещу кулачеството, организатор и водач на пионерски отряд в родното си село, твърдеше официалната версия на пропагандата. Официалната съветска версия гласеше, че в края на 1931 година Павлик е издал баща си Трофим Морозов, че като председател на селсъвета, е помагал на разкулачени преселници. Показанията на Павлик се оказват достатъчни за осъждането на баща му на 10 години затвор. Веднага след това Павлик издава съседа си, че крие хляб и обвинява съпруга на леля си, че краде държавно жито. Нещо повече - момчето обвинява чичо си Сергей Морозов, че крие открадатото жито и оглавява акция по претърсването на двора му.
Павлик е убит на 3 септември 1932 година. Тялото му е намерено в селската гора. Според огласената версия убийците - брадовчед му деветнадесетгодишният Данила и 81- годишният му дядо Сергей Морозов, се възползвали от отсъствието на майката на детето, за да го убият. Бабата на пионера - 79- годишната Ксения Морозова е призната за съучастник в престъплението, а за организатор е обявен 70- годишният чичо Арсений Кулуканов. Всички те са осъдени на разстрел. С живота си се прощава и бащата на Павлик - Трофим, макар, че по време на убийството той да е бил далеч извън селото.
Като компенсация за смъртта на сина си, Татьяна Морозова получава от съветската държава голям апартамент в Крим, части от който дава под наем на туристи. Тя прекарва живота си, обикаляйки СССР и разказвайки за "подвизите" на Павлик.
Създаденият от съветската пропаганта мит за "пионера-герой" е толкова силен, че просъществува дълго и става вдъхновение за много литературни и музикални произведения. На Павлик са кръстени улици, села, издигани са паметници. Името му става нарицателно дори в България.
В края на осемдесетте години на ХХ век обаче митът почва да се пропуква. Под съмнение се поставя не само идеята за "подвизите" му, но и самото му съществуване. Основание за тези съмнения има много. Сред тях са и дванадесетте официални версии на речта, с която Павлик изобличава пред съда баща си. Описанията на момчето са толкова разнопосочни, че е невъзможно образът му да бъде възстановен. За компартията най-кощунствената версия е тази, която твърди, че детето дори не е било пионер.
Така през 1997 година администрацията на Тавдински район решава да поиска преразглеждане на делото за убийството на Павлик Морозов. През 1999 година случаят е отнесен и до върховната прокуратура.
Като свидетели били призовани учителката на Павлик - Людмила Исакова и брат му Алексей. И така станало ясно, че всъщност бащата на Павлик е бил пияница, който тормозел семейството си и накрая избягал с жена. Това, според изследователите, е накарало Павлик да отмъсти на баща си. И той наистина дал показания срещу него, но те били за това, че Трофим Морозов е тормозел семейството си. Освен това детето разказало, че баща му носел вкъщи вещи, които му били давани като отплата за фалфишикации. И така Трофим бил осъден не за друго, а за фалшификация на документи.
И митът бил разрушен, а главната прокуратура потвърдила, че убийството на Павлик е било битово, а не политическо.
С рухването на мита рухват и част от паметниците му. Този, който стоеше в едноименния детски парт в Москва е свален, а на негово място се издига дървена часовникова кула. Въпреки това Павлик Морозов още присъства в живота на руснаците. На него е наречена детската железница в Челябинск. Последните заключения на историците обаче говорят, че Павел Морозов не е бил член на пионерската организация. Той бил записан в нея 23 години след смъртта си.

Виж ,тази история не бях си дал труда да прочета...бях отвратен като цяло , когато като ученик ми го навираха в лицето този "подвиг"...това не променя факта , че хора, неосведомени докрай като мен му се възхищават до ден днешен... жалко...

pavlin
28-07-2013, 22:06
А ти вместо да драскаш глупости от другия край на света, отивай с баба си пред НДК да подкрепяш Орешарски/Станишев/Доган/Сидеров!!!

Как Сийке, ти защо не си гледаш твойта баба, и на нея давай съвети къде да ходи и какво да прави.

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Съсипването и разграбването нямат убеждения - леви или десни. Ако това не разберем в скоро време - горко ни.

Нямат бе, като чопнаха капиталите и станаха много десни и много експертни.

BLUE1
28-07-2013, 22:24
Как Сийке, ти защо не си гледаш твойта баба, и на нея давай съвети къде да ходи и какво да прави.

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Нямат бе, като чопнаха капиталите и станаха много десни и много експертни.

Павлинчо, пухльо обясни на жена ти, че трябва да се преселите в Русия или в Куба.....аааа не смееш, ми така е брат боли! Но излез из под масата и тропни с копитце, нали си мъж всъщност не, желязо....ъъъъ комунист. Неудачник! Бягай да миеш кенефите на негрите!

Susscrofa
28-07-2013, 22:28
Павлине, предупредихте вчера да не закачаш костовистите, те са малко на брой, но са по-отмъстителни и по-постоянни в глупавите си идеи дори и от болшевиките.
Не приемат инакомислещи.

Вече 45 дни блокират движението в столицата.:comphits:

BLUE1
28-07-2013, 22:29
Павлине, предупредихте вчера да не закачаш костовистите, те са малко на брой, но са по-отмъстителни и по-постоянни в глупавите си идеи дори и от болшевиките.
Не приемат инакомислещи.

Мнооо си прост мен....!:afro:

Susscrofa
28-07-2013, 22:31
Мнооо си прост мен....!:afro:

Ти си добър и умен човек.
Прощавай, ако съм те засегнал с нещо.

BLUE1
28-07-2013, 22:34
Ти си добър и умен човек.
Прощавай, ако съм те засегнал с нещо.

Ъъъъъъъ.....каза ли нещо или просто пръдна, глупако???

fred
28-07-2013, 22:41
Не приемат инакомислещи.

Я ми кажи как инакомислещите, според теб, комунисти или както им викаш ти там приемат различното мнение, след като винаги правят едно и също?Показателно е че могат да правят правителство само с техните организации-ДПС, АТАКА и прочее там черевни дружинки.

---------- Post added at 01:41 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

серГЕЙ се самозакопа! СТАНИШЕВ ХВАНАТ в ПОРЕДНАТА си НАГЛА ЛЪЖА! /Видео/ (http://1kam1.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81/item/965-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D 0%BF%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%B2-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE)
А, няма как Костовистите да не са виновни и агентите на МОСАД и ЦРУ, не може иначе.
Ма Павлин и Суската изпадав в умиление щом видя мишата на тоя руски гражданин :devil:, сори, Суската май си пада по Гоце...

RPWWD
29-07-2013, 00:07
И така червените баби и циганите (13% от гласоподавателите) избират БСП да ни управлява.

Нещо си в грешка, Коле, циганите гласуват за ГЕРБ в последните 2-3 изборни кампании. Ако не знаеш защо, може да питаш бившето ченге от Пловдив - Блу 1, той беше споменал как става и колко струва в темата за фалшифицирането на изборите ;-)

pavlin
29-07-2013, 01:29
Не приемат инакомислещи.

Да, и сдуханите им доводи не се променят за 23 години вече. Няма пипе за нещо по-смислено.

ivan dimitrov
29-07-2013, 02:34
Да, и сдуханите им доводи не се променят за 23 години вече.

:rotfl:

koolio
29-07-2013, 10:49
Да, и сдуханите им доводи не се променят за 23 години вече. Няма пипе за нещо по-смислено.

И все пак не ми отговори на въпроса - одобряваш ли състава и политиката на сегашното правителство?

RPWWD
29-07-2013, 10:55
И все пак не ми отговори на въпроса - одобряваш ли състава и политиката на сегашното правителство?

Ще ти отговоря вместо него. Одобрявам политиката на 100%, не одобрявам назначенията от ДПС, вкл. Пеевски, но като си спомня колко министри се смениха при герберугите, розовите са направо херувимчета. Не одобрявам и връщането на монопола в хазарта на Черепа, но това не ме касае, тъй като комар не играя. Още нещо - твърдо вярвам в необходимостта от втора атомна централа.

koolio
29-07-2013, 12:49
Ще ти отговоря вместо него. Одобрявам политиката на 100%, не одобрявам назначенията от ДПС, вкл. Пеевски, но като си спомня колко министри се смениха при герберугите, розовите са направо херувимчета. Не одобрявам и връщането на монопола в хазарта на Черепа, но това не ме касае, тъй като комар не играя. Още нещо - твърдо вярвам в необходимостта от втора атомна централа.

Монополът в хазарта те касае. Щото като кажат - няма пари - тия пари дето ги няма, могат да се съберат от данъци върху хазарта.
За централата съм съгласен и аз, но е мноооого важно кой и как ще я строи.

pavlin
29-07-2013, 15:50

Одобрявам работата на това правителство и стремежа му да завърши някои полезни неща. В състава му има някои компромиси.

dimitar_vd62
29-07-2013, 16:05
Ми прибирай се тогава да удариш едно рамо.

koolio
29-07-2013, 16:18
Одобрявам работата на това правителство и стремежа му да завърши някои полезни неща. В състава му има някои компромиси.

Поименно, колега. ;)

Susscrofa
29-07-2013, 16:24
Поименно, колега. ;)

Ти колко имена можеш да изброиш, колега?:picnic:

pavlin
29-07-2013, 16:45
Поименно, колега. ;)

Одобрявам работата на Орешарски като министър председател и политиката му на не противопоставяне, работата на фин. министър и промените в бюджета, работата на Бобева и промените в обществените поръчки, работата на иконом. министър и промените в енергетиката, работата на транспортния министър и усилията му да стабилизира БДЖ и т.н.

dimitar_vd62
29-07-2013, 17:09
А аз мисля че БСП и демокрация са две несъвмистими неща.Както и че червените винаги постигат целите си с удари под кръста.И досега съм убеден че номера с бюлетините е скроен он тях ...напечатани бюлетини, подредени без охрана, без ключалки на вратите, ма как да не ги намери Мая Манолова.Каква всъщност е идеологията на БСП?Някой защитник може ли да я издекламира.

nikolaaaay
29-07-2013, 18:12
Нещо си в грешка, Коле, циганите гласуват за ГЕРБ в последните 2-3 изборни кампании. Ако не знаеш защо, може да питаш бившето ченге от Пловдив - Блу 1, той беше споменал как става и колко струва в темата за фалшифицирането на изборите ;-)
Това кой ти го каза? Стринка ти от село ли или Р.Овч. го изказа на сайтовете на Пеевски?

След цифрите коментарите са излишни, ако ги познаваш разбира се, в което не съм 100% сигурен.

NO COMMENT...

София, Факултета:
секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47;.
секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63;.
секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18;.
секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕРБ 22;.
секция 4611063 гласували 217, КБ 133, ГЕРБ 40;.
секция 4611064 гласували 212, КБ 175, ГЕРБ 20;.
секция 4611065 гласували 188, КБ 154, ГЕРБ 12;.
секция 4611066 гласували 210, КБ 179, ГЕРБ 12;.
секция 4611067 гласували 212, КБ 111, ГЕРБ 43;.

София, Филиповци:
секция 4619071 гласували 347, КБ 257, ГЕРБ 28;.
секция 4611072 гласували 292, КБ 218, ГЕРБ 18;.

Пловдив, Столипиново:
секция 2202040 гласували 246, КБ 146, ГЕРБ 14;.
секция 2202041 гласували 213, КБ 72, ГЕРБ 7;.
секция 2202042 гласували 280, КБ 101, ГЕРБ 6;.

Пазарджик, махали Токайто и Шанхай:
секция 131900076 гласували 265, БСП 24, ДПС 150, ГЕРБ 33;.
секция 131900077 гласували 251, БСП 17, ДПС 220, ГЕРБ 0;.
секция 131900061 гласували 182, БСП 6, ДПС 154, ГЕРБ 7;.
секция 131900060 гласували 225, БСП 14, ДПС 197, ГЕРБ 5;.
секция 131900053 гласували 220, БСП 27, ДПС 165, ГЕРБ 3;.
секция 131900044 гласували 219, БСП 16, ДПС 191, ГЕРБ 2;.
секция 131900043 гласували 347, БСП 19, ДПС 320, ГЕРБ 0;

Ето и един обективен коментар на Сузи-Прасето за резултатите от циганските квартали.

Да, чудесна статистика, доказваща целенасочената геноцидна политика спрямо малцинствените групи в БГ през последните 4 години.
Аз не разбирам кой има право да подрежда етажно българското общество. Само фашизоидни лузЪри.:picnic:[COLOR="Silver"]

Абе, тва да си идиот може и да не е толкова лошо. Поне за всичко си имате обяснение.

renyx
29-07-2013, 18:24
А аз мисля че БСП и демокрация са две несъвмистими неща.Както и че червените винаги постигат целите си с удари под кръста.

Няма какво да го мислиш много отдавна е доказано.

nikolaaaay
29-07-2013, 18:59
Политиката е да се изгонят колкото може образовани хора от България, за да може да управлява само БСП-ДПС, т.е. мафията. Само, че тази политика ще убие и самата мафия заедно с тези, които останат и разчитат на правителството да ги оправи.
Миналата седмица бях в Германия. 3 от петте фирми, които посетихме бяха в технологични паркове, подобни на нашия бизнес парк, но за производствени фирми. Фирмите в тия паркове имат уредена инфраструктура от А до Я, вкл. траспорт - влак+автобус, пром. ток всякакви варианти, пром. вода, пречиств. станции, лаборатории за контрол на качеството. Всичко до мястото за обяд е уредено. С едно рамо от правителството, разбира се. На хората им остава само да мислят за бизнеса си и да си развиват технологиите.
Тук всеки трябва да се оправя с всичко сам. Ако си голяма фирма и тръгнеш да строиш на зелено в България имаш някакъв шанс да получиш разрешения за ползване след няколко години ходене по мъките. Ако си малка фирма - по-добре не се захващай. Ето и каква е политиката на новото правителство за насърчаване на икон. растеж: Техпарковете - излишен разход на средства (http://news.ibox.bg/news/id_1793323738)

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

А аз мисля че БСП и демокрация са две несъвмистими неща.Както и че червените винаги постигат целите си с удари под кръста.И досега съм убеден че номера с бюлетините е скроен он тях ...напечатани бюлетини, подредени без охрана, без ключалки на вратите, ма как да не ги намери Мая Манолова.
Това за бюлетините смърди отвсякъде на активно мероприятие. Откъде пък точно Мая Манолова ще знае за тези бюлетини и ще сигнализира прокуратурата точно в деня преди изборите. В същото време медиите на Пеевски излизат с информация за случая коренно различна от тази на Ройтерс например. Още повече, че има все пак и почтени хора, които хвърлят светлина върху случая. После ми разправяйте, че всички политици били еднакви маскари. Човекът е депутат от БСП и конкурент на онзи от Костинброд. Петър Кънев: Бюлетините от Костинброд са стандартен излишък (http://offnews.bg/index.php/196114/petar-kanev-byuletinite-ot-kostinbrod-sa-standarten-izlishak)

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Много сте ми смешни с тия умозаключения. Какви компромиси, какви пет лева. Ти да не мислиш, че тези компрометирани хора, уволнявани преди това за корупция, сега са сложени за красота. Естествено, че са сложени да крадат най-нагло.

Областен управител на Перник става Михаил Михайлов. Той беше уволнен от кметицата Росица Янакиева от БСП заради съмнения за злоупотреби с държавните пари след земетресението. Заради назначението му се очаква напрежение в партията.
За управител на Софийска област е назначен Емил Иванов. Името на депутата от ДПС беше лансирано още преди месец, но временно замразено заради негативната обществена реакция.

Иванов беше областен управител по време на Тройната коалиция от 2005 до 2009 г. Тогава той стана известен с разпродажбата на безценица на над 38 000 дка гори в района на Своге на частни лица, близки до ДПС.
Преди това Иванов бе два мандата като кмет на Своге и се прочу като с модела за "частна община“. По информация в медиите тогава той е овладял 90% от местната икономика чрез обръч от над 30 фирми.
През 1990 г. Иванов е осъден на 2.5 години затвор...

Иван Великов поема ръководството на областната администрация във Варна.
Великов беше съден за това, че е поискал от свой колега в районна прокуратура в Девня да промени мярка за неотклонение на обвинена в измама, но беше оправдан след дълга съдебна сага, приключила едва след като делото беше преместено в София.

spe4elist
29-07-2013, 19:06
... Още нещо - твърдо вярвам в необходимостта от втора атомна централа.

Това, червената демагогия, е страшна сила! На кому е затрябвала тази ценрала?!? И в момента имаме излишък, но според експертите на Станишев, 2030 г! цетралата щяла била да ни трябва!?! Глупости! Те не знаят утре дали ще са на власт, взели да ми мислят за 2030 г. Трябва им сега, за да могат спокойно да крадат още милиарди!

Айде стига вече, бих повярвал, че на ескимосите им трябват фризери, отколкото на скапаната ни икономика - втора атомна ...

nikolaaaay
29-07-2013, 19:19
Ако подпишат за Белене най вероятно ще ни изхвърлят от ЕС. Поне аз не виждам европейците да имат желание да плащат още веднъж за нас след случая с Гърция. ЕС и без това е силно разклатен в момента. По-скоро да ни извадят, отколкото да поемат тези милиарди, щото ние със сигурност няма да можем да ги платим. Виж, ако това е целта на Русия - имат реален шанс да я постигнат. Освен ако първо не избесим народните представители на коня на Сашо втори.

fred
29-07-2013, 20:05
Тия национални предатели, които винаги са служели на руските комунисти и на собствените си джобове не може да ме учудят с нищо.Но съм сигурен, че за Белене няма да подпишат, понже пари няма а и са страхливи, та само дрънкат.
Но колкото по рано бидат натирени, толкова по-добре за България.

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

Това, червената демагогия, е страшна сила! На кому е затрябвала тази ценрала?!? И в момента имаме излишък, но според експертите на Станишев, 2030 г! цетралата щяла била да ни трябва!?! Глупости! Те не знаят утре дали ще са на власт, взели да ми мислят за 2030 г. Трябва им сега, за да могат спокойно да крадат още милиарди!

Айде стига вече, бих повярвал, че на ескимосите им трябват фризери, отколкото на скапаната ни икономика - втора атомна ...

У нас е пълно с промити мозъци по села и паланки, които нищо не отбират.Затова е казвано, че не е луд, този който изяжда зелника, а този който му го дава.

ecotronic
29-07-2013, 20:15
И преди по време на дискусиите по повод онзи измислен референдум го казвах и сега пак ще го кажа:
Решението затова "да" или "не" за Белене НЕ трябва да се оставя в ръцете на политиците.
В тази страна има достатъчно експерти и умни хора, които трябва да решат този въпрос.
Въпреки, че и без да си голям експерт е видно, че от АЕЦ Белене нужда няма а евентуалният и строеж ще доведе страната до сигурна катастрофа.

Susscrofa
29-07-2013, 20:32
Да се строи Белене в момента е..........:picnic:

fred
29-07-2013, 20:46
Да се строи Белене в момента е..........:picnic:

..., като да построиш свинеферма в ислямистка държава :devil2:

RPWWD
29-07-2013, 20:47
Момци, за да не ви цитирам километричните постове ви отговарям общо. Колето да беше цитирал и данните от Максуда, Меден рудник и Лом например. Кой ще се нанесе в тия технологични паркове след като не останаха технологични фирми в тая държава - тва да не е мол, да продаваш парцалки и бяла техника? Или пък, ако хипотетично се нароят такива фирми, откъде ще се захранват с енергия, от ВЕЦ Мездра ли?

fred
29-07-2013, 20:50
И преди по време на дискусиите по повод онзи измислен референдум го казвах и сега пак ще го кажа:
Решението затова "да" или "не" за Белене НЕ трябва да се оставя в ръцете на политиците.
В тази страна има достатъчно експерти и умни хора, които трябва да решат този въпрос.
Въпреки, че и без да си голям експерт е видно, че от АЕЦ Белене нужда няма а евентуалният и строеж ще доведе страната до сигурна катастрофа.

Аз мисля, че трябва да е в ръцете на политиците, но те трябва да бъдат отговорни, а съветниците им да са експерти и умни хора.Лошото е, че имаме дефицит откъм честни и свястни политици.

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

Момци, за да не ви цитирам километричните постове ви отговарям общо. Колето да беше цитирал и данните от Максуда, Меден рудник и Лом например. Кой ще се нанесе в тия технологични паркове след като не останаха технологични фирми в тая държава - тва да не е мол, да продаваш парцалки и бяла техника? Или пък, ако хипотетично се нароят такива фирми, откъде ще се захранват с енергия, от ВЕЦ Мездра ли?

Е това е една вечна тема.У нас има мегдан откъм резерви на високоемкото ни енергийно потреблени, визирам промишлеността.
Но Белен може да се строи от частни компании, без ангажимент на държавата, относно гаранции за изкупуване на ток и прочее.
И защо пък Белене, а не друг реактор в Козлодуй?Но това го бистрихме бая вече и сега няма да го избистрим.

ecotronic
29-07-2013, 20:52

Дотам да я докараме. Ще внасяме ток бре! Какъв е проблемът?
Дай да направим и космодрум, защото някой може да реши и ракети да изстрелва от тук.

dimitar_vd62
29-07-2013, 22:40
Дотам да я докараме. Ще внасяме ток бре! Какъв е проблемът?
Дай да направим и космодрум, защото някой може да реши и ракети да изстрелва от тук.

Не бой се, румънците пак са преди нас.
http://www.monitor.bg/article?id=283700
http://www.cosmos.1.bg/cosmos/index.php/2012-01-05-20-08-05/371-2012-boreas-cubemessenger

spe4elist
29-07-2013, 23:10
Как Сийке, ти защо не си гледаш твойта баба, и на нея давай съвети къде да ходи и какво да прави...

Кака Сийка е леля ти! А пък точно ти, къде си тръгнал, бос по тръните в неделя, да даваш акъл на всички, от Маями, Флорида, колко е хубав социализма в България! Като е толкова хубаво тук, какви ципури търсиш по Йист Коуст ъф Юнайтед Стейтс!

pavlin
29-07-2013, 23:44
Кака Сийка е леля ти! А пък точно ти, къде си тръгнал, бос по тръните в неделя, да даваш акъл на всички, от Маями, Флорида, колко е хубав социализма в България! Като е толкова хубаво тук, какви ципури търсиш по Йист Коуст ъф Юнайтед Стейтс!

Как Сийке, пак нищо не сте разбрали. Ама как да разберете като при вас "Кой не скача е червен" и така до кривата круша и обратно.

spe4elist
30-07-2013, 00:03
Как Сийке, пак нищо не сте разбрали. Ама как да разберете като при вас "Кой не скача е червен" и така до кривата круша и обратно.

Пауне, каза ли нещо или пак си бръщолевиш твоите безсмислици? Откакто кендзаш в този форум, нищо, ама нищо смислено не си казал ... Вероятно гнилите капиталисти са ти изпили соса вече ...

pavlin
30-07-2013, 07:23
Как Сийке,
Виж какви перковци държат сметка на министър председателя. Абе като си драматург, прави си драмите в театъра не пред Народното Събрание.

http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/kakvo-da-ochakvame-ot-ulitsata-i-upravlyavashtite-sled-45-dni-protesti.html

spe4elist
30-07-2013, 10:21
Как Сийке,
Виж какви перковци държат сметка на министър председателя. Абе като си драматург, прави си драмите в театъра не пред Народното Събрание.

http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/kakvo-da-ochakvame-ot-ulitsata-i-upravlyavashtite-sled-45-dni-protesti.html

Мързи ме да ти търся видео на това, какви глупости се дрънкат на твоя контра протест пред НДК. Яко са ти промили мозъка.

Виж сега, бързо се връщай в България, щото на вашия протест възрастовата граница е 70+ ! Влей малко свежа кръв и дай тонус на протестестиращите! :screwy:

Zlobich
30-07-2013, 10:56
Аааа не така ами Биг Ша,той не е ли млад ? :director:
Най-накрая си намери публика. Рапър комунист :butt:
Ще броим пилците на есен,ако им стиска да се върнат в парламента.
Половината контра протест минава през 3-та градска на вливания,че не могат да издържат два часа.
Няма да позволя на някакви беловласи старци да решават моето бъдеще,утре ще ритнат камбалото,а и моите деца някога ще теглят.
:guillotine:

RPWWD
30-07-2013, 16:24
Аааа не така ами Биг Ша,той не е ли млад ? :director:
Най-накрая си намери публика. Рапър комунист :butt:
Ще броим пилците на есен,ако им стиска да се върнат в парламента.
Половината контра протест минава през 3-та градска на вливания,че не могат да издържат два часа.
Няма да позволя на някакви беловласи старци да решават моето бъдеще,утре ще ритнат камбалото,а и моите деца някога ще теглят.
:guillotine:

Никакви пилци няма да броим на есен, ти да не си Сашо Сталийски - младши, дето го обяснява това по залите и фитнесите на разни наемни маймуни ;-) Аз пък няма да позволя на 15 000 души платени клакьори, заблудени хипари, дърти седерасти и крадливи герберуги да се опитват да си налагат гледната точка на целият народ, включително и на мен. Почваме ли Гражданската война ;-)

DerMeister
30-07-2013, 16:54
Никакви пилци няма да броим на есен, ти да не си Сашо Сталийски - младши, дето го обяснява това по залите и фитнесите на разни наемни маймуни ;-) Аз пък няма да позволя на 15 000 души платени клакьори, заблудени хипари, дърти седерасти и крадливи герберуги да се опитват да си налагат гледната точка на целият народ, включително и на мен. Почваме ли Гражданската война ;-)
Ами явно на там отиват нещата, щом "целият" народ му е супер кеф да го управляват едни и също потомствени крадци, които нямат капка морал и принципи.

RPWWD
30-07-2013, 18:47
Ами явно на там отиват нещата, щом "целият" народ му е супер кеф да го управляват едни и също потомствени крадци, които нямат капка морал и принципи.

Слабички сте, тва "протестиращите" ;-) В едни футболни среди, диаметрално противоположни на тези, получаващи надницата си от Сталийски - младши, открито се коментира, че ви трябват 100 души да се врежем сред вас и няма да си помислите повече да се веснете пред НС или Орлов мост ;-) Тоя момент е назрял и е адски близо.

morfius
30-07-2013, 18:52
Слабички сте, тва "протестиращите" ;-) В едни футболни среди, диаметрално противоположни на тези, получаващи надницата си от Сталийски - младши, открито се коментира, че ви трябват 100 души да се врежем сред вас и няма да си помислите повече да се веснете пред НС или Орлов мост ;-) Тоя момент е назрял и е адски близо.

Май не помниш 97... да не стане обратното?
И не търси онова дето няма да ти хареса да намерш, защото стигне ли се до подобни конфликти, не се знае кой кого и какво.

RPWWD
30-07-2013, 18:54
Май не помниш 97... да не стане обратното?
И не търси онова дето няма да ти хареса да намерш, защото стигне ли се до подобни конфликти, не се знае кой кого и какво.

Сегашната ситуация няма нищо общо с 1997-ма, а за конфликтите - едни люде вече 40 дни си го търсят и ще го намерят ;-)

morfius
30-07-2013, 18:59
Сегашната ситуация няма нищо общо с 1997-ма, а за конфликтите - едни люде вече 40 дни си го търсят и ще го намерят ;-)

Явно не помниш...
И какво ще намерят, вярваш ли си, че ще спечелите нещо от граждански конфликт (война трудно ще направите)?

RPWWD
30-07-2013, 19:06
Явно не помниш...
И какво ще намерят, вярваш ли си, че ще спечелите нещо от граждански конфликт (война трудно ще направите)?

Няма нищо общо с 97-ма, щото тогава барикадите бяха навсякъде, а сега някви хипстъри се разхождат из София. Помня, че Кънчо и Ко тогава бяха взели по 20 долара надник за да счупят вратата на Народното събрание, друго кво да помня ;-)
От граждански конфликт никой не печели, но сте ни втръснали с тва "дансуитми", кафета-мафета, майки с колички, цигански тъпани и дайрета, и скоро може главите на тъпанджийте да се окажат навряни в тъпаните, палките там дето слънце не огрява и т.н. Малко бой никому не е навредил, даже действа възпитателно.

fred
30-07-2013, 19:29
Мишо Шамара орева света, че го бяха арестували за една тъпа негова песен по Гербаджийско и от гербер стана комунист, Кутевия дето лъже като дърт циганин за счупеното стълко на автобуса пред парламента и едно камъче, с което бил замерен е същия, а си представям, ако им теглят един пердах примерно на тях и тия пред НДК какъв рев ще падне.
Ако има платени, те са най вече пред НДК понеже там се събират има няма 100 човека.
Но лично аз чакам полицията да нападне протестите, защото след това ще излизат не по 10-20 хиляди, а по 50 и просто по бързо ще падне поредното червено недомислие.
Наздраве, че има промоция на Пастис в БИЛЛА та си взех едно шише (не ми е платил никой за да пиша за съжаление) :tequilla:

nikolaaaay
30-07-2013, 19:31
Няма нищо общо с 97-ма, щото тогава барикадите бяха навсякъде, а сега някви хипстъри се разхождат из София. Помня, че Кънчо и Ко тогава бяха взели по 20 долара надник за да счупят вратата на Народното събрание, друго кво да помня ;-)
От граждански конфликт никой не печели, но сте ни втръснали с тва "дансуитми", кафета-мафета, майки с колички, цигански тъпани и дайрета, и скоро може главите на тъпанджийте да се окажат навряни в тъпаните, палките там дето слънце не огрява и т.н. Малко бой никому не е навредил, даже действа възпитателно.
Като ти е втръснало какво чакаш. Мястото и времето са известни. Или действаш или си форумен :gay[1]:

fred
30-07-2013, 19:32

Па са и нагли, както винаги.

RPWWD
30-07-2013, 19:39
Като ти е втръснало какво чакаш. Мястото и времето са известни. Или действаш или си форумен :gay[1]:

Внимавай какво си пожелаваш :BIGsmile: Иначе още следващият уикенд май ще ви се отвори парашута ;-)

Mind_Control
30-07-2013, 19:45

Ела да се врежеш в мене ама с дупето напред, футболистче... :D

nikolaaaay
30-07-2013, 19:51
Внимавай какво си пожелаваш :BIGsmile: Иначе още следващият уикенд май ще ви се отвори парашута ;-)
От стринка ти ли го чу?

RPWWD
30-07-2013, 19:53
От стринка ти ли го чу?

От радиото :sex:

fred
30-07-2013, 19:55
Най добре е "СТАНКОвете" да дойд(Е)ат, каза навремето Пешо Дамаджаната и биде свален, след него Луканов, после Виденов, а сега е ред на Орешарски :bg:

RPWWD
30-07-2013, 19:58
Ела да се врежеш в мене ама с дупето напред, футболистче... :D

може да се уреди, да видим колко ти е твърд :BIGsmile:

Susscrofa
30-07-2013, 20:14
Най добре е "СТАНКОвете" да дойд(Е)ат, каза навремето Пешо Дамаджаната и биде свален, след него Луканов, после Виденов, а сега е ред на Орешарски :bg:

Пусни клипче с тази реплика и да поспорим, каква точно беше репликата.:tequilla:

nikolaaaay
30-07-2013, 20:15
От радиоточката. На другаря Пеевски.
:drool:

Susscrofa
30-07-2013, 20:16
Явно не помниш...

Кои са те, и кои сте вие, а знаем ли кои сме ние?
Това започва да става безумна игра!!!!!!!!!!!!!!

gboiaj
30-07-2013, 20:16
Абе тук нещата вървят на бой, комунистчетата след Бузлуджа живнаха - споко бе - пак ще си крадете ама вече не на спокойствие

Susscrofa
30-07-2013, 20:18
Абе тук нещата вървят на бой, комунистчетата след Бузлуджа живнаха - споко бе - пак ще си крадете ама вече не на спокойствие

В момента в БГ всички партии в парламента принадлежат към онова, което ти наричаш "комунистчета".

nikolaaaay
30-07-2013, 20:20
Пусни клипче с тази реплика и да поспорим, каква точно беше репликата.:tequilla:
Тва е старо. Дай да спорим защо другарят дупитат чупи джама на автобуса отвътре. Какво му пречи тоя джам. И защо аджеба автобусът тръгва към хората, а не си минава от другата страна, където няма почти никой?!

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

В момента в БГ всички партии в парламента принадлежат към онова, което ти наричаш "комунистчета".
Е тука си прав.

gboiaj
30-07-2013, 20:21

Не мога да повярвам, че сме на едно мнение...:bouncing_smiley:

Susscrofa
30-07-2013, 20:25
Тва е старо. Дай да спорим защо другарят дупитат чупи джама на автобуса отвътре. Какво му пречи тоя джам. И защо аджеба автобусът тръгва към хората, а не си минава от другата страна, където няма почти никой?!

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Е тука си прав.

Писах вече, че заради тази изцепка с автобуса трябваше да има оставки.:smoke:
Прозорецът беше дочупен, и беше сложен щит, за по-голяма сигурност, дай да бъдем коректни.:smoke:
Ники, ти беше ли там?
Усети ли летящите камъни??????
Видя ли ги?????????

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

Не мога да повярвам, че сме на едно мнение...:bouncing_smiley:

Ама на вас не ви ли е ясно, че в момента се цели противопоставяне, за да може тихомълком някой да направи каквото си иска, и тази шибана игра, и шибан сценарий започна още с февруарските протести и "случайната" оставка на ББ.
:tequilla:

nikolaaaay
30-07-2013, 20:27
Прозорецът беше дочупен, и беше сложен щит, за по-голяма сигурност, дай да бъдем коректни.:smoke:
Ники, ти беше ли там?
Видя ли ги?????????
Не, щях да отида, но сутринта рано трябваше да ходя в командировка и нямаше как. На камерата се вижда ясно, че джамът се чупи отвътре. Няма камък. Ако имаше, щеше да се види ясно как идва.

Susscrofa
30-07-2013, 20:30
Не, щях да отида, но сутринта рано трябваше да ходя в командировка и нямаше как. На камерата се вижда ясно, че джамът се чупи отвътре. Няма камък. Ако имаше, щеше да се види ясно как идва.

Прозорецът беше напукан от удар с камък.
Летяха доста камъни, повярвай ми:)

Но това беше акция, като от учебник за провокация и манипулация на тълпа, та това беше безумно.
Не вярвам в МВР да има толкова глупави ръководители, тук имаше друга игра.:):tequilla:

gboiaj
30-07-2013, 20:39
Ники, ти беше ли там?
Видя ли ги?????????

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

Ама на вас не ви ли е ясно, че в момента се цели противопоставяне, за да може тихомълком някой да направи каквото си иска, и тази шибана игра, и шибан сценарий започна още с февруарските протести и "случайната" оставка на ББ.
:tequilla:

на мен ми е ясно от има- няма 30 години, не разбирам ти като го знаеш и откъде се дирижира всичко, защо скачаш за тях и последователите им...

nikolaaaay
30-07-2013, 20:40

Но това беше акция, като от учебник за провокация и манипулация на тълпа, та това беше безумно.
Не вярвам в МВР да има толкова глупави ръководители, тук имаше друга игра.:):tequilla:
Е, те в БСП са царе на активните мероприятия. Ти да не си бил там?! :BIGsmile:

spe4elist
30-07-2013, 21:27

Прасчо, гредай видеото внимателно и ще видиш как прозореца се чупи отвътре навън