Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 88 of 88

Thread: S-Class 2014

Турболентен ShoxXx's Avatar

Припознавам се единствено в себе си. И не разбирам защо след като аз пиша в подобна тема, която е точно и конкретно съсредоточена върху модел на Mercedes Benz, след моето мнение всичко минава към Audi.

Е чиче Боби, щом времето ти за четене е минало, значи може и всичко да е изгубено дет' се вика. В Дубай бях преди има няма 2 месеца, не забелезах невероятните творения на японците, нито пък хората с по-висок стандарт да ги карат. А ако за теб Toyota e черешката на тортата, то наистина не си се запознал от близо с V8 двигателите им.

Относно използването на определени коли в клипове на поп фолк изпълнителки - използва се актуалното и скъпото. Ма не ми говорете точно па вие за чалга клипове, при положение, че 10 години вече се кланяте не на коя да е Алфа, ми на Десислава GTA-то. Супер си е колата, ама ако пишеш в търсачката Десислава само гледай колко пъти ще я намериш във форума. Значи ко? Веднъж може чалга, после не може.

Въпреки доброто ми желание, по всяка вероятност темата няма да оцелее.
    Чета и ми се повръща.

Какво общо има бившият собственик на ГТА-то със самата кола?

БКАР Бобби's Avatar

Quote Originally Posted by kaio156 View Post
    ......ми аз съм си пациент,за Борето не знам.

Дал съм ти италиански конкурент,но ти четеш избирателно.
    http://www.zegna.com/us/ermenegildo-...ttroporte.html
    И аз се лекувам, амане ми стигат парите)))....даму се невиди и здравната реформа...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Quote Originally Posted by Ранобудниче View Post
    Чета и ми се повръща.

Ако използваш собствената си логика, какво общо имат чалга клиповете с дадена марка, или колите, в които се слуша такава музика пак със съответната марка? Нищо! Ама за много хора тук явно не е така.

БКАР Бобби's Avatar

Quote Originally Posted by ShoxXx View Post
    Припознавам се единствено в себе си. И не разбирам защо след като аз пиша в подобна тема, която е точно и конкретно съсредоточена върху модел на Mercedes Benz, след моето мнение всичко минава към Audi.

Е чиче Боби, щом времето ти за четене е минало, значи може и всичко да е изгубено дет' се вика. В Дубай бях преди има няма 2 месеца, не забелезах невероятните творения на японците, нито пък хората с по-висок стандарт да ги карат. А ако за теб Toyota e черешката на тортата, то наистина не си се запознал от близо с V8 двигателите им.

Относно използването на определени коли в клипове на поп фолк изпълнителки - използва се актуалното и скъпото. Ма не ми говорете точно па вие за чалга клипове, при положение, че 10 години вече се кланяте не на коя да е Алфа, ми на Десислава GTA-то. Супер си е колата, ама ако пишеш в търсачката Десислава само гледай колко пъти ще я намериш във форума. Значи ко? Веднъж може чалга, после не може.
    Не си в час .....ходи в някое кафе в центъра и търси черешката на тортата.....не ме занимавай с твойте виждания.......не четеш това дет съм писал....а коментираш това дет ти е заседнало в главата.....и нали сам ми каза да не гледам картинки а ме насочваш в нета....както ти казах минало ми е времето да сменям памперси..........остави го чичо ти Боби на мира....бръкни си в джобовете, и си свиркай.....толкова хубави момичета има на вън, а ти го дървиш у нета.....ако искаш да оближеш черешката....пали гумите и не се занимавай с глупости.....

Ако използваш собствената си логика, какво общо имат чалга клиповете с дадена марка, или колите, в които се слуша такава музика пак със съответната марка? Нищо! Ама за много хора тук явно не е така.
    Това, което ми е ясно, е че изкривяваш първоначалната логика, но не съм изненадана. Виж, ако беше пропуснал, щях да съм истински потресена от изненада.

БКАР Бобби's Avatar

Чета и ми се повръща.

А... тя да ми падне.....ебем ти и ГТА-то)))

Pretorian Кайо's Avatar

Шокси,ГТА-то сега е мое.
    Защо въобще го намесваш?
    Някъде да съм писал,че Ауди,БМВ,Мерц са чалга коли?
    Дори написах,че е често срещано явление италианска кола от която да се носят чалга ритми.

Споко не съм се засегнал и ми е през кУра,че ГТА-то е било на Десито.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Това, което ми е ясно, е че изкривяваш първоначалната логика, но не съм изненадана. Виж, ако беше пропуснал, щях да съм истински потресена от изненада.
    Ма ти ме познаваш? Явно съм пропуснал нещо, за което не съжалявам. Първоначалната логика и замъсъл беше да се говори за S-класата, но явно много хора ме намират, за по-интересен. Кофти! Явно и Ауди-то е по-интересно от Мерца.

Кайо знам, че няма как да се засегнеш. Аз срещу колата нямам нищо против, срещу теб още по-малко. Просто ми беше странно как за привидно еднакви неща се ползват различни стандарти и определения.

И за да ви подобря настроението ето ви и един фотос:

Audi S8 2009 година, аудио система Bang & Olufsen - в момента на снимките звучи песента Бай Иван на орк. Аполон. Само заради това цената скача с 10 бона!

Ма ти ме познаваш? Явно съм пропуснал нещо, за което не съжалявам. Първоначалната логика и замъсъл беше да се говори за S-класата, но явно много хора ме намират, за по-интересен. Кофти! Явно и Ауди-то е по-интересно от Мерца.

Кайо знам, че няма как да се засегнеш. Аз срещу колата нямам нищо против, срещу теб още по-малко. Просто ми беше странно как за привидно еднакви неща се ползват различни стандарти и определения.

И за да ви подобря настроението ето ви и един фотос:

Audi S8 2009 година, аудио система Bang & Olufsen - в момента на снимките звучи песента Бай Иван на орк. Аполон. Само заради това цената скача с 10 бона!
    Мдам.. Нещата никак не са се променили от времената, в които БМВ-форумът ни приюти за кратко.

Остани си със здраве - в безплодни полемики не участвам.

БКАР Бобби's Avatar

Шокси,ГТА-то сега е мое.
    Защо въобще го намесваш?
    Някъде да съм писал,че Ауди,БМВ,Мерц са чалга коли?
    Дори написах,че е често срещано явление италианска кола от която да се носят чалга ритми.

Споко не съм се засегнал и ми е през кУра,че ГТА-то е било на Десито.
    Е, и на мене ако ми е минала Десито през кУра нема се засягам)))
    Намекнах му на това младо момче, че самата тема не е за алфа форум, ама него го коват некви комплекси...като Слънчев бряг, Златни пясъци и тем подобни дет вече съм ги преживял))....поне ти ще ме разбереш...

Pretorian Кайо's Avatar

....та сега,Боби го е споменал а аз твърдо го заявявам.
    Подобни теми нямат место в един форум с името "Club Alfa Romeo"!
    Който харесва немските автомобили и иска да ги величае да побликува подобни теми във форумите за немски автомобили!
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

....та сега,Боби го е споменал а аз твърдо го заявявам.
    Подобни теми нямат место в един форум с името "Club Alfa Romeo"!
    Който харесва немските автомобили и иска да ги величае да побликува подобни теми във форумите за немски автомобили!
    Да.
    Време е.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456