Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Чип тунинг и Сервиз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

имам един въпрос дано някои да знае.на моята алфа 147 като запаля от време на време почва да ми свети електроният километраж изгасям колата и като запаля спира от какво може да се дължи това.мислех че е заради маслото смених го изчистих грешките но пак го прави.....
    ALFA_Danch3v

Comment

Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
      Здравейте, имам от скоро Алфа 166 - 194 кончета (по обява) !!! Дал ша мое да се направи на 175-180 и ако е възможно да престане да пуши, че преди секунди получих писмо от Greenpeace ?
      Привет на всички алфисти, и на "младежите" от Екстрийм, които ми помогнаха от петък (03.04.2009) да се замогна с това:
      Привет със здраве да си я караш ама след като я пооправиме
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от alfa_147_Danch3v Покажи съобщение
        имам един въпрос дано някои да знае.на моята алфа 147 като запаля от време на време почва да ми свети електроният километраж изгасям колата и като запаля спира от какво може да се дължи това.мислех че е заради маслото смених го изчистих грешките но пак го прави.....
        Ами колега първо гледай къде си пускаш въпросчето, може би ще е по-добре да е в раздел 147 ? А иначе ако искаш да посетиш сервиза координати има в първия пост в темата
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

колеги за моята от подписа колко коня ще стане с чипче,какви са опциите? и колко ще струва моят дизел, в софия ги правите нали?
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            колеги за моята от подписа колко коня ще стане с чипче,какви са опциите? и колко ще струва моят дизел, в софия ги правите нали?
            Мога за Русе да уредя да ти запишат софта и там Иначе става 135 коня и 340нм. Цената е - Дизелови с принудително пълнене - 400лв. Ако имаш въпроси можеш да ми звъннеш
            sigpic

Comment

оферта?

Искам да си "позасиля" колата.
              Това според моите представи и възможности значи:

1. нова, права генерация на 57-63мм с проходно/правопоточно и тн/гърне;
              2. изместване на позицията на интеркулера,а именно пред водния радиатор и този за климатика, спрял съм се на модел с размери на питата: 550/140/65 или 550/180/65 мм
              3. ремап + донастройка спрямо изменението на оригиналната конфигурация на двигателя.

За всичко това... каква обща цена бихте ми формирали, като се включи: работа, материали/скоби,тръби,колена/ както за генерацията така и за новите въздухопроводи,нов софтуер и ... гаранция,до колкото е възможно разбира се???

п.п. оригиналното турбо няма да се пипа,т.е. остава си; тръбите за генерацията-алуминизирани,като гърнето евентуално ще е с по-качествени материали/неръждавейка/; двигателя е 182B4.000/1999г./
              иноишес турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, иначе ... сток
              http://www.keepfighting.ms

Comment

Първоначално публикувано от Jimy Покажи съобщение
                Искам да си "позасиля" колата.
                Това според моите представи и възможности значи:

1. нова, права генерация на 57-63мм с проходно/правопоточно и тн/гърне;
                2. изместване на позицията на интеркулера,а именно пред водния радиатор и този за климатика, спрял съм се на модел с размери на питата: 550/140/65 или 550/180/65 мм
                3. ремап + донастройка спрямо изменението на оригиналната конфигурация на двигателя.

За всичко това... каква обща цена бихте ми формирали, като се включи: работа, материали/скоби,тръби,колена/ както за генерацията така и за новите въздухопроводи,нов софтуер и ... гаранция,до колкото е възможно разбира се???

п.п. оригиналното турбо няма да се пипа,т.е. остава си; тръбите за генерацията-алуминизирани,като гърнето евентуално ще е с по-качествени материали/неръждавейка/; двигателя е 182B4.000/1999г./
                а защо не дойдеш и да ти предложим подходящ и изпитан сетъп на твоята кола, който включва:
                –привеждане на наличната техника в идеален вид (всички налични проблеми се отстраняват)
                –минимални промени по управлението на горивния процес
                -ремап
                -минимални промени по изпускателните пътища

и ти гарантирам че ще си много много доволен

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Това добре,но аз искам да разбера колко е цената на подобен "пакет". Имате достатъчно опит,за да можете да конкретизирате. Още повече,че ви питам за конкретен автомобил и имам съответните изисквания.
                  Принципно бях решил да правя всичко "на парче",но софтуера трябва да бъде съобразен с всички предприети манипулации /не е кой знае колко ,но имат отношение...така мисля или греша/ и разбира се по-добрия вариант е този, който пипа по мотора да настрои и управлението му!

Comment

Първоначално публикувано от Jimy Покажи съобщение
                    Това добре,но аз искам да разбера колко е цената на подобен "пакет". Имате достатъчно опит,за да можете да конкретизирате. Още повече,че ви питам за конкретен автомобил и имам съответните изисквания.
                    Принципно бях решил да правя всичко "на парче",но софтуера трябва да бъде съобразен с всички предприети манипулации /не е кой знае колко ,но имат отношение...така мисля или греша/ и разбира се по-добрия вариант е този, който пипа по мотора да настрои и управлението му!
                    Ако трябва във форума да ти дам цена ще трябва да ти задам около 40 въпроса Ако искаш или ела или поне ми се обади по телефона за да видим какво точно ще се случва
                    sigpic

Comment

Ок, със сигурност това не е толкова елементарана манипулация и съм съгласен,че не е възможно да уточним всичко тук! Ще имам пътуване скоро до София и ще се посъветвам с вас на място. Поздрави и успех в начинанията ви.

Comment

Extreme Service, Alfisti.bg и Filipof Racing организират съвместно Italian Day в новия сервиз на Филип Димитров – Filipof Racing в град Бургас на 20-ти юни 2009. Лично Борислав Христев – Бобо (собственик на Extreme Service Ltd.) и екипът на Extreme Service ще предложат на клиентите си чип тунинг на всички модели на Алфа Ромео, Фиат и Ланча, както и на всички други марки и модели автомобили. Екипът предлага пълна диагностика и отстраняване на всякакви проблеми свързани с електрониката на автомобилите. Всички желаещи трябва да се запишат в автосервиз Filipof Racing - Бургас или на е-mail: info@alfisti.bg като ще е необходимо да предоставите номера на рамата на вашия автомобил. За директна информация отностно чип тунинг – Борислав Христев (Бобо): 0888 232 484
                        Last edited by ne0; d.m.y г., 00:27.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

искам да попитам колко струва да погледнете колата какво и е. много пуши. примерно диагностиките ще си платя. а самото поглеждане там на тръби турбо и квото трябва още колко се заплаща като труд? на час ли се плаща?

Comment

30 лева е диагностиката

Comment

Извинете ама искам да знам моята кола е от подиса и при слагането на чип колко коня ще стане, и как влияе на разхода въпросният чип, както и на живота на двигателят?

Благодаря Ви!!!
                              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

11-17 конски сили
                                при нормално каранеразхода пада с 0.5 до 1 литър на 100км
                                на мотора нищо лошо не му се случва

колега има много теми прочети

Comment

Working...
                                X