имам един въпрос дано някои да знае.на моята алфа 147 като запаля от време на време почва да ми свети електроният километраж изгасям колата и като запаля спира от какво може да се дължи това.мислех че е заради маслото смених го изчистих грешките но пак го прави.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Extreme Чип тунинг и Сервиз
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеЗдравейте, имам от скоро Алфа 166 - 194 кончета (по обява) !!! Дал ша мое да се направи на 175-180 и ако е възможно да престане да пуши, че преди секунди получих писмо от Greenpeace ?
Привет на всички алфисти, и на "младежите" от Екстрийм, които ми помогнаха от петък (03.04.2009) да се замогна с това:0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_147_Danch3v Покажи съобщениеимам един въпрос дано някои да знае.на моята алфа 147 като запаля от време на време почва да ми свети електроният километраж изгасям колата и като запаля спира от какво може да се дължи това.мислех че е заради маслото смених го изчистих грешките но пак го прави.....0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеколеги за моята от подписа колко коня ще стане с чипче,какви са опциите? и колко ще струва моят дизел, в софия ги правите нали?Иначе става 135 коня и 340нм. Цената е - Дизелови с принудително пълнене - 400лв. Ако имаш въпроси можеш да ми звъннеш
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
оферта?
Искам да си "позасиля" колата.
Това според моите представи и възможности значи:
1. нова, права генерация на 57-63мм с проходно/правопоточно и тн/гърне;
2. изместване на позицията на интеркулера,а именно пред водния радиатор и този за климатика, спрял съм се на модел с размери на питата: 550/140/65 или 550/180/65 мм
3. ремап + донастройка спрямо изменението на оригиналната конфигурация на двигателя.
За всичко това... каква обща цена бихте ми формирали, като се включи: работа, материали/скоби,тръби,колена/ както за генерацията така и за новите въздухопроводи,нов софтуер и ... гаранция,до колкото е възможно разбира се???
п.п. оригиналното турбо няма да се пипа,т.е. остава си; тръбите за генерацията-алуминизирани,като гърнето евентуално ще е с по-качествени материали/неръждавейка/; двигателя е 182B4.000/1999г./
Comment
-
Първоначално публикувано от Jimy Покажи съобщениеИскам да си "позасиля" колата.
Това според моите представи и възможности значи:
1. нова, права генерация на 57-63мм с проходно/правопоточно и тн/гърне;
2. изместване на позицията на интеркулера,а именно пред водния радиатор и този за климатика, спрял съм се на модел с размери на питата: 550/140/65 или 550/180/65 мм
3. ремап + донастройка спрямо изменението на оригиналната конфигурация на двигателя.
За всичко това... каква обща цена бихте ми формирали, като се включи: работа, материали/скоби,тръби,колена/ както за генерацията така и за новите въздухопроводи,нов софтуер и ... гаранция,до колкото е възможно разбира се???
п.п. оригиналното турбо няма да се пипа,т.е. остава си; тръбите за генерацията-алуминизирани,като гърнето евентуално ще е с по-качествени материали/неръждавейка/; двигателя е 182B4.000/1999г./
–привеждане на наличната техника в идеален вид (всички налични проблеми се отстраняват)
–минимални промени по управлението на горивния процес
-ремап
-минимални промени по изпускателните пътища
и ти гарантирам че ще си много много доволен
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Това добре,но аз искам да разбера колко е цената на подобен "пакет". Имате достатъчно опит,за да можете да конкретизирате. Още повече,че ви питам за конкретен автомобил и имам съответните изисквания.
Принципно бях решил да правя всичко "на парче",но софтуера трябва да бъде съобразен с всички предприети манипулации /не е кой знае колко ,но имат отношение...така мисля или греша/ и разбира се по-добрия вариант е този, който пипа по мотора да настрои и управлението му!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jimy Покажи съобщениеТова добре,но аз искам да разбера колко е цената на подобен "пакет". Имате достатъчно опит,за да можете да конкретизирате. Още повече,че ви питам за конкретен автомобил и имам съответните изисквания.
Принципно бях решил да правя всичко "на парче",но софтуера трябва да бъде съобразен с всички предприети манипулации /не е кой знае колко ,но имат отношение...така мисля или греша/ и разбира се по-добрия вариант е този, който пипа по мотора да настрои и управлението му!Ако искаш или ела или поне ми се обади по телефона за да видим какво точно ще се случва
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Ок, със сигурност това не е толкова елементарана манипулация и съм съгласен,че не е възможно да уточним всичко тук! Ще имам пътуване скоро до София и ще се посъветвам с вас на място. Поздрави и успех в начинанията ви.
Comment
-
Extreme Service, Alfisti.bg и Filipof Racing организират съвместно Italian Day в новия сервиз на Филип Димитров – Filipof Racing в град Бургас на 20-ти юни 2009. Лично Борислав Христев – Бобо (собственик на Extreme Service Ltd.) и екипът на Extreme Service ще предложат на клиентите си чип тунинг на всички модели на Алфа Ромео, Фиат и Ланча, както и на всички други марки и модели автомобили. Екипът предлага пълна диагностика и отстраняване на всякакви проблеми свързани с електрониката на автомобилите. Всички желаещи трябва да се запишат в автосервиз Filipof Racing - Бургас или на е-mail: info@alfisti.bg като ще е необходимо да предоставите номера на рамата на вашия автомобил. За директна информация отностно чип тунинг – Борислав Христев (Бобо): 0888 232 484Last edited by ne0; d.m.y г., 00:27.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
30 лева е диагностиката
Comment
-
Извинете ама искам да знам моята кола е от подиса и при слагането на чип колко коня ще стане, и как влияе на разхода въпросният чип, както и на живота на двигателят?
Благодаря Ви!!!Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
11-17 конски сили
при нормално каранеразхода пада с 0.5 до 1 литър на 100км
на мотора нищо лошо не му се случва
колега има много теми прочети
Comment
Comment