Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде в София ще ми сложат качествено газова уредба?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гръмне???

Всяка газова монтирана с "две леви ръце", може да гръмне! Затова някои хора трябва да се сърдят на "майсторите", а не на уредбите
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Re: Филтри???

Някой те е излъгал...ама яко Има две филтърчета едното метална оплетка се разглобява и се сменя/5,60лв/ и другото е хартиено конусче в изпарителя-/4лв/ за 19000км ги вадих два пъти и ги измих с кореселин и още съм с тях! Мирише на газ само на газстанцията,когато вадят пистолета накрая! Ако не си обвързал сервиза за монтаж с гаранции може да ходиш на диагностика и да си плащаш като поп- те имат сметка от това! [/quote]

Е ти може и никога да не ги сменяш и няма да ти струват нищо.
      ГИ ми е гаранционен /затова филтрите се сменят за 50 кинта/, но аз не го правя, щото предпочитам да карам на бензин. По-скъпо е, но ми писна да ходя по газови сервизи за всевъзможни проблеми около таа газ. Е утре пак съм в бокса за цял ден да мислят ше го бъде ли на газ моя двг или да продавам бойлера.
      П.С. В Газ сервиза са ми безплатни диагностиките, но като искам да разбера къде е даден проблем ходя при Бобо или във Ванто, където не става без кинти.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Бойлер!!!

Първоначално публикувано от nikolaaaay
        Е утре пак съм в бокса за цял ден да мислят ше го бъде ли на газ моя двг или да продавам бойлера.
        П.С. В Газ сервиза са ми безплатни диагностиките, но като искам да разбера къде е даден проблем ходя при Бобо или във Ванто, където не става без кинти.
        Абе направо го продавай бойлера, какво се суетиш толкова време! Газта не е за суетни хора! Кат имаш пари за даване за какво ти е газ
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
        X