Известие

Collapse
No announcement yet.

159 на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
    Добре де, за да си вземеш алфа 159 явно взимаш над 3000 лв на месец.. Ако живееш в София и си много мързелив повече от 400 лв. макс за бензин няма как да даваш. Ако сложиш газ вместо 400 ще даваш 250 лв. е за тия 150 лв струва ли си? на фона на над 3000-дите, който взимаш...
    хаха как прецени на човека доходите - може да е взел заем, може да е продал нещо, може да е спечелил от тотото може да взема 1000 и да ги дава повечето за заем щото е фен, възможности много

сори за оффтопика[/quote]

Ами ако не взима по 3000 на месец бих го посъветвал да се откаже от 159-ката
    Lexus IS200

Comment

да приемем че всичките ти сметки са точни и човека пести на газ 150 месечно - 100% си струва тогава.

това прави 1800 на година, може да се каже че това е обслужването на колата годишно че дори и повече
      Honda CB 500
      Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
      Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
      Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
        да приемем че всичките ти сметки са точни и човека пести на газ 150 месечно - 100% си струва тогава.

това прави 1800 на година, може да се каже че това е обслужването на колата годишно че дори и повече
        Прав си че си струва, но при доход 10 000 на година. А при доход от 36 000 на година си е чисто скъперничество- това си е мойто мнение...
        Lexus IS200

Comment

Всеки си преценява с какво да кара колата, но да сложиш на 159 газова си е гавра, а и има дизелови в мобилето за по 35000, така че не си струва.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Спри се малко!!!

Първоначално публикувано от Mind_Control
            Прав си че си струва, но при доход 10 000 на година. А при доход от 36 000 на година си е чисто скъперничество- това си е мойто мнение...
            Колега много излишни предположения извън темата изприказва, които, освен че вероятно са неверни, са и вредни! Кажи нещо градивно и компетентно или просто замълчи!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
              Всеки си преценява с какво да кара колата, но да сложиш на 159 газова си е гавра, а и има дизелови в мобилето за по 35000, така че не си струва.
              газта освен че е по евтина е и по екологично чиста, дизела не е даже имашше проучвания че дизела бил вреден за нервната система.

по ниския нива на отделяне на емисии от дизела спрямо бензина се дължат на по ниския разход на гориво, при пропан бутана маи са още по малко а при метана още.

бях чел някъде че етанола не бил толко екологичен тъй като имал други странични ефекти (за някави окиси става въпрос)

иначе си прав всеки трябва да реши сам с какво да си кара колата, автора на темата е решил дизел а преди събираше мнения за пропан бутан.
              Honda CB 500

Comment

Re: Спри се малко!!!

Първоначално публикувано от JORDI
                Колега много излишни предположения извън темата изприказва, които, освен че вероятно са неверни, са и вредни! Кажи нещо градивно и компетентно или просто замълчи!
                Ами в немския форум, немеца казва, че е доволен от БРЦ уредба за 2500 евро.. Ако си толкова мераклия, минаваш през завода или някой фирмен магазин в Италия, за да си сигурен, че ще я направят добре
                Lexus IS200

Comment

Момчета , мисля , някои от Вас не разбраха изцяло въпроса ми..но това не е болка за умиране..Същността е следната..защо да даваш повече пари , ако можеш да даваш по-малко...а не в това дали имаш пари или не..давал съм по много пари за какви ли не глупости..главния въпрос от самото начало беше...има ли някой от вас впечатления относно Алфа 159 на газ..и ако има да ги сподели..тоест удачно ли е от техническа гледна точка..и доколко е възможно..защото както сам написах онази вечер..в един сервиз в БГ ми казаха че не е измислена такава система за конвертиране на газ на JTS двигателите на лфите..можело само MPI 1.8 така , че моля Ви концентрирайте се не върху това дали съм скъперник и колко пари имам а върху основния въпрос който поставих...и нека е ясно за всички..пари има..споко)

Comment

Първоначално публикувано от АЛЕКС ГЕОРГИЕВ
                    Момчета , мисля , някои от Вас не разбраха изцяло въпроса ми..но това не е болка за умиране..Същността е следната..защо да даваш повече пари , ако можеш да даваш по-малко...а не в това дали имаш пари или не..давал съм по много пари за какви ли не глупости..главния въпрос от самото начало беше...има ли някой от вас впечатления относно Алфа 159 на газ..и ако има да ги сподели..тоест удачно ли е от техническа гледна точка..и доколко е възможно..защото както сам написах онази вечер..в един сервиз в БГ ми казаха че не е измислена такава система за конвертиране на газ на JTS двигателите на лфите..можело само MPI 1.8 така , че моля Ви концентрирайте се не върху това дали съм скъперник и колко пари имам а върху основния въпрос който поставих...и нека е ясно за всички..пари има..споко)
                    Както казах по- горе: "В немския форум, немеца казва, че е доволен от БРЦ уредба за 2500 евро, точно за този мотор на алфа.. Ако си толкова мераклия, минаваш през завода или някой фирмен магазин в Италия, за да си сигурен, че ще я направят добре"
                    Lexus IS200

Comment

идеята да ти я сложат в германия, италия или някъде другаде на повече от 100км е меко казано кофти.

моито газово го правиха в плевен на 120км от мен и ми е кофти тъй като мога да минавам само събота сутрин, та се вдигам в 7 да съм навреме при газаджиите да кажат - ми незнаем що така мирише!

та ако ще слагаш газ на каквото и да е по хубаво да е някъде наблизо.

Инак подкрепям газта като гориво.
                      Honda CB 500

Comment

правилно са ти сазали колегите , още НЯМА система на газ която да е измислена за тези двигатели. М/у другото може би скоро ще се появи защото доста марки вече ползват дази система на впръскване.
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas
                          правилно са ти сазали колегите , още НЯМА система на газ която да е измислена за тези двигатели. М/у другото може би скоро ще се появи защото доста марки вече ползват дази система на впръскване.
                          А тогава в Германия какво са му сложили на този с 159-ката от немския форум?
                          Lexus IS200

Comment

най вероятно е 1,8 мпи
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
                              Първоначално публикувано от "Mind_Control":djbxf05w
                              най вероятно е 1,8 мпи[/quote:djbxf05w]

1.9 JTS е
                              Lexus IS200

Comment

volvo отдавна създадоха автомобил който ще може да се движи с не помня колко точо но са около 6 вида- пропанбутан, метан,китан,бензин и другите ги забравих.първо в скандинавските страни ще се продава а до 2012 ще пуснат и из други страни докато изградат станции за зареждане

Comment

Working...
                                X