If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
520 лв ми обяви днес с всички допълнения и джаджиУредбата е Лавато.Какво ще кажете?Човека държи единствения официален сервиз на тази фирма и е представител за Шумен на Лавато!Има го и в официалния сайт на фирмата!
Да ви питам нещо...снощи ми сложиха газовата...и днес сутринта като се опитах да запаля ...успях от 3тия опит Razz Razz Да имате идея дали е нормалноSmileВсе пак на безнин паля...пък не искаше.....и като паля колата има някакъв по-странен шум...
Не започвам добре кариерата си с газова уредба майосвен,че пали трудно,вече усетих,че леко мирише като отворих капака...а за финал....сложих 20литра газ,което е половин бутилка...и сега след като минах не повече от 50 км,гледам,че стрелката на газта показва,че имам не повече от 11-12 литра....майката си ебало...хич не ми харесва как тръгнаха нещата
Сори че ви спамя в темата - ама и за другите горива е така.
И ако искаш що годе достоверно засичане = пълно празно 3-5 хиляди километра да да получиш точна представа. И за 1000 става но там шанса да има отклонения от засечения разход е по-голям.
А ти за 50 км искаш да го хванеш
Не започвам добре кариерата си с газова уредба майосвен,че пали трудно,вече усетих,че леко мирише като отворих капака...а за финал....сложих 20литра газ,което е половин бутилка...и сега след като минах не повече от 50 км,гледам,че стрелката на газта показва,че имам не повече от 11-12 литра....майката си ебало...хич не ми харесва как тръгнаха нещата
Има нещо нередно. Не трябва да има промяна в поведението на бензин. Когато е работила колата, изключиш я и вдигнеш капака е нормално да понамирисва на газ. В изпарителя винаги остава малко и мирише. Колкото до разхода-първите 500км. или след колкото са ти казали да отидеш за реглаж,разход не търси. Трябва си време за улягане на мембраните. Но трудното палене на безин не е добре. Отиди при майстора да търси проблема.
на теория не би трябвало да има разлика на бензин, на практика има. като ти се запушат дюзите въобще няма да палиш на бензин, а когато ти се наслоят мизерии от хубавата газ по всички датчици и по целия въздуховод и ти се скапе ламбдата и компа почне да бълва грешки,а бензиновата помпа спре да качва бензин, ще видиш каква веселба пада.
на теория не би трябвало да има разлика на бензин, на практика има. като ти се запушат дюзите въобще няма да палиш на бензин, а когато ти се наслоят мизерии от хубавата газ по всички датчици и по целия въздуховод и ти се скапе ламбдата и компа почне да бълва грешки,а бензиновата помпа спре да качва бензин, ще видиш каква веселба пада.
Стига бе! Уплаши човека. От всичко това вярно е само за качеството на газта.
то трябва само да се поразгледа раздела за да разбереш какво те чака.
а най-веселата част е с детонациите, гърми като ПВО.а ще имаш и доста весели моменти като почне да ти гасне колата в движение...колко хора ще те поздравяват по кръстовищата.....
а ако решиш да караш на бензин, разхода ти няма да е същия.
Факт е,че всички проблеми с газта се дължат на "майсторски" монтаж и поддръжка. Както и на всяка друга система в автомобила,която не е монтирана и настроена правилно.
Недей кара на газ то много лошо ама е по евтино.За 12-15 годишни коли са чудим на какво да ги караме,ако ще и на лайна само да е евтино(може и да мирише но нали ти вьрши работа).А това за лайната в крьга на шегата,не плашете колегата проблеми винаги има.
Comment