Известие

Collapse
No announcement yet.

Нуждая се от малко помощ:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

520 лв ми обяви днес с всички допълнения и джаджиУредбата е Лавато.Какво ще кажете?Човека държи единствения официален сервиз на тази фирма и е представител за Шумен на Лавато!Има го и в официалния сайт на фирмата!

Comment

Евала !!!
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Да ви питам нещо...снощи ми сложиха газовата...и днес сутринта като се опитах да запаля ...успях от 3тия опит Razz Razz Да имате идея дали е нормалноSmileВсе пак на безнин паля...пък не искаше.....и като паля колата има някакъв по-странен шум...

Comment

Не започвам добре кариерата си с газова уредба майосвен,че пали трудно,вече усетих,че леко мирише като отворих капака...а за финал....сложих 20литра газ,което е половин бутилка...и сега след като минах не повече от 50 км,гледам,че стрелката на газта показва,че имам не повече от 11-12 литра....майката си ебало...хич не ми харесва как тръгнаха нещата

Comment

разхода на газ се засича: - пълно -празно колега , всичко друго е измама!!!
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Сори че ви спамя в темата - ама и за другите горива е така.
              И ако искаш що годе достоверно засичане = пълно празно 3-5 хиляди километра да да получиш точна представа. И за 1000 става но там шанса да има отклонения от засечения разход е по-голям.
              А ти за 50 км искаш да го хванеш
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Litex
                Не започвам добре кариерата си с газова уредба майосвен,че пали трудно,вече усетих,че леко мирише като отворих капака...а за финал....сложих 20литра газ,което е половин бутилка...и сега след като минах не повече от 50 км,гледам,че стрелката на газта показва,че имам не повече от 11-12 литра....майката си ебало...хич не ми харесва как тръгнаха нещата
                Има нещо нередно. Не трябва да има промяна в поведението на бензин. Когато е работила колата, изключиш я и вдигнеш капака е нормално да понамирисва на газ. В изпарителя винаги остава малко и мирише. Колкото до разхода-първите 500км. или след колкото са ти казали да отидеш за реглаж,разход не търси. Трябва си време за улягане на мембраните. Но трудното палене на безин не е добре. Отиди при майстора да търси проблема.
                sigpic33201
                930 Quattroporte

Comment

на теория не би трябвало да има разлика на бензин, на практика има. като ти се запушат дюзите въобще няма да палиш на бензин, а когато ти се наслоят мизерии от хубавата газ по всички датчици и по целия въздуховод и ти се скапе ламбдата и компа почне да бълва грешки,а бензиновата помпа спре да качва бензин, ще видиш каква веселба пада.
                  точка

Comment

мерси колев..много ме успокои

Comment

Първоначално публикувано от kolev
                      на теория не би трябвало да има разлика на бензин, на практика има. като ти се запушат дюзите въобще няма да палиш на бензин, а когато ти се наслоят мизерии от хубавата газ по всички датчици и по целия въздуховод и ти се скапе ламбдата и компа почне да бълва грешки,а бензиновата помпа спре да качва бензин, ще видиш каква веселба пада.
                      Стига бе! Уплаши човека. От всичко това вярно е само за качеството на газта.
                      sigpic33201
                      930 Quattroporte

Comment

Колегата го играе пророк.

Comment

то трябва само да се поразгледа раздела за да разбереш какво те чака.
                          а най-веселата част е с детонациите, гърми като ПВО.а ще имаш и доста весели моменти като почне да ти гасне колата в движение...колко хора ще те поздравяват по кръстовищата.....
                          а ако решиш да караш на бензин, разхода ти няма да е същия.
                          точка

Comment

Факт е,че всички проблеми с газта се дължат на "майсторски" монтаж и поддръжка. Както и на всяка друга система в автомобила,която не е монтирана и настроена правилно.
                            sigpic33201
                            930 Quattroporte

Comment

Недей кара на газ то много лошо ама е по евтино.За 12-15 годишни коли са чудим на какво да ги караме,ако ще и на лайна само да е евтино(може и да мирише но нали ти вьрши работа).А това за лайната в крьга на шегата,не плашете колегата проблеми винаги има.
                              ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Плюйте газта колкото си искате Ама аз днес София-Пловдив и обратно за 32лв. И рядко падах под 130.
                                sigpic33201
                                930 Quattroporte

Comment

Working...
                                X