а я виж имаш някъде една клапичка са ти сложили като гръмне да спира струята или там както му се вика та свали я тая клапа и виж дали не е заяла в затворено полужение че при мен беше точно така и бях с такива симптоми като теб и пиши какво е станало
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем на бензин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеА на бас че ще изкарам Фиат дето дори и най-големите светила в диагностиките не могат да му изчистят грешкитеПри това е доста разпространен.
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеКаза Светила а не Господ! Естествено ,че има и такива коли. Мисълта ми беше ,че на всички Бош-моно , независимо от марката и модела задължително се слага още при монтажа едно реле-рестарт което автоматично чисти при гасене на контакта. За съжаление много колеги не го спазват и поради тази причина се налага откачане на акомулатор от време на време. А иначе няма машина която да не може да се направи . Друг е въпроса дали си заслужава .
Както и да е изпадаме в подробности. Заядох се защото постави Фиат до Хлопел и голф.
Comment
-
Ми аз може би не разбрах , ама за 15 год при поток от 5-10 коли на ден ,си мисля че Фиат не произвежда само Браво и Брава. И аз не разглеждам колите като марка и купе а като мотор , така ,че за това обобщих за Бош -моно.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение...с обикновено АГУ.Като паля и ако не форсирам веднага да дигне оборотите и да мине на газ, няма вдигане...Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение... но това което описваш ми прилича на запушени бенз. дюзи.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
моята ги люлееше оборотите и детонираше,разцепи колекторите и после смених колекторите и симулатора на газта и на бензин нямаше никакви ядове докато не превключих и не почна да трупа грешки заради гаста.обикновенната газова трупа грешки,затова при нейното наличие небива да се сменят ламбди и дебитомери щот бързо се збогуваме с новит.поне така си мисля аз,нека ме поправят по компетентните ако греша някъде,поздравиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment