If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз също съм за...Ама се чудя от ефекта...така или иначе ако не печелят от газста, ще печелят от бензина нещастниците и после и неговите цени ще вдигнат То май вдигането е неизбежно...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Аз си карам на бенз от 2 седмици. При това съотношение на цените газ/бенз икономията е към 4 лв. (Лятото беше 10 лв. по едно време).
За 4 лв. няма много смисъл, а и на бенз взе да върви доста по-приятно от на газ моята. Явно е смотана газта.
Като падне цената, ще си включа ГИ-то.
А уж Боико щеше да маха посредниците да ама не,със това темпо на вдигане цената на газта скоро и аз минавам на бензин колкото и да не ми се иска.
Кои посредници? Онази газ е друга, пропан-бутана го правят от петрол и цената му (и на всички горива) зависи най-вече от акцизи и такси. Така е в цяла Европа. Въпросът е, че зимата няма много смисъл да се кара на газ, щото газта е скъпа, спрямо бензина.
Аз си карам на бенз от 2 седмици. При това съотношение на цените газ/бенз икономията е към 4 лв. (Лятото беше 10 лв. по едно време).
За 4 лв. няма много смисъл, а и на бенз взе да върви доста по-приятно от на газ моята. Явно е смотана газта.
Като падне цената, ще си включа ГИ-то.
Как така само 4лв.?
Моята гори еднакво и на газ и на бензин, евентуално на газ с 10% повече.
Та както и да смятам 10л бензин са по скъпи от 11л газ с повече от 4лв
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
То на колегата явно му погорва повечко от тия 10%,но това кой колко гори е в другата тема.Сега е важно като станем сутринта да не видим други ценички-между другото бензиностанция Шел от два-три дни държи цена на газста-1,37лв.,а ОМВ е още на 1,35лв.
В момента цените на горивата са такива, каквито бяха при 160$ барела. Сега цената на барела е 88$. Иде ми да се пръсна от яд, мамицата им мръснла лъжлива!!!!!
В момента цените на горивата са такива, каквито бяха при 160$ барела. Сега цената на барела е 88$. Иде ми да се пръсна от яд, мамицата им мръснла лъжлива!!!!!
И няма картелно споразумение, цените са пазарни, горивата са с отлични качества и количества, има си и пазарна икономика..........и един мармот увива шоколада със станиол
И няма картелно споразумение, цените са пазарни, горивата са с отлични качества и количества, има си и пазарна икономика..........и един мармот увива шоколада със станиол
На кое му викаш качество бе младеж.? На лайняната нафта, която в Германия и викат мазут? Или на мръсния бензин, кръстосан с всякакви утайки и въглеводородни съединения и сяра не до 9-то , ами до 19-то коляно.
Я иди карай дизел с нафта от германия да видиш, как колата ти сваля разхода с литър и половина и върви като ненормална..... нямам думи. Поздрав за лукоил отново http://vbox7.com/play:1957afb0
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Еи това е идея - да се уговорим и ако може с другите форуми - месец два само на бензин...
Докато има телета, ще има и касапи.
Протест му е майката и бойкот.
В момента обмислям дали да слагам ГИ, ма като гледам цените на шибаната газ...
Въпреки че към април 2010 не е била от скъпите в Европата поне...
В момента /от осведомен източник/ потреблението на бензини е много ниско-свито. Това води до липсата на достатъчни количества пропан-бутан на пазара/както знаем той е отпадъчен продукт при преработката на петрола/. Глада е толкова голям , че се купува всичко което се появи на пазара стига то да е в рамките на 5-7 ст. от продажната цена. Естествено качеството е отвратително защото това са недостатъчно рафинирани фракции.
Личното ми мнение е, че не е болка за умиране цената защото разлика от около 80ст. за мен си е нормална. /не казвам, че не искам 1 лев./.
Наблюдавайки постовете оставам с впечатление, че само си чешете езиците. Има много други неща които са важни и могат да бъдат цивилизовано решени и от полза за хората ползващи газови уредби. За съжаление батака в милата ни родина е толкова голям, че 500 000 ползващи газ за автомобилите си /отгоре на всичкото като помощно гориво/ изобщо не са приоритет за каквито и да било разисквания. Измислете нещо по-сериозно.
Comment