If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте забелязах интересен факт като си бях в бг. около колата миришеше на газ,като спра и зад мен ме настига миризма на газ,като отворя капака пак на газ,а това тук никога не се е случвало .Дойдох си в италия и всичко пак е ок.На какво се дължи това.
Просто в БГ всичко си мирише ама си отвикнал. Изнежил си се ...
Нормално ли е с 10 лв- 8,40литра да мина 50 км,това е разход около 16,8 в София?
С 20 лв - 16,8 литра минах 125 км извън градско.
Нещо много дебела е станала работат ми се струва.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Нормално ли е с 10 лв- 8,40литра да мина 50 км,това е разход около 16,8 в София?
С 20 лв - 16,8 литра минах 125 км извън градско.
Нещо много дебела е станала работат ми се струва.
и аз съм така колега иначе по колата е всичко 6 само свещи трябва да сменям че са на 40 000км
и аз съм така колега иначе по колата е всичко 6 само свещи трябва да сменям че са на 40 000км
Аз съм със сменени свещи и при мен "уж" всичко е "6"........и разход в града(Пловдив) 14.5 - 15л. Извън него не знам, защото не пътувам. Явно е от газта - лъжат в количеството или в качеството!!!!
значи при всички е така все едно карам 200 коня кола викам да не е нещо от мене проблема ама явно не.сега пробвам от всички бензиностанции да видя коя е най добре
Аз съм със сменени свещи и при мен "уж" всичко е "6"........и разход в града(Пловдив) 14.5 - 15л. Извън него не знам, защото не пътувам. Явно е от газта - лъжат в количеството или в качеството!!!!
И аз съм със сменени свещи , не знам в какво лъжат ,но работат хич не е на добре. Все си мисля,че е нещо от колата не от газта.Не знам до къде ще я втасам.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment