Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е ще видим дали ще ми остане време уикенда да ги монтирам. През обедните почивки ще трябва да е. Замислил съм и кабели да сменя, ма много пари и криза...
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Как звучи само:
      - Обедните почивки през уикенда...........
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Странно звучи, ама съм на работа...
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Налягане!!!

Някой да сподели дали се е сблъсквал със следния проблем!!!
          Индикатора за налягане превключва на бензин с съответния звуков сигнал, все едно, че съм изчерпил горивото в бутилката/40л/,обаче в нея има 10 и повече литра!Това ми се случва за 4-ти пореден път! Инжекцион BSM-KARGAS, с БГ софтуер. Имам някакви съмнения, но нямам време за ремонти в момента,та ако може колегите да споделят преди да запретвам ръкави! Мерси предварително!!!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първо смяна на Филтри!
            Автогаз сервиз-

Comment

• Тъй, смених свещовете. Старите ги свалих на ръка.
              И си намерих отверката, която загубих преди седмица...
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Ти каква подготовка направи!!!- пък то на ръка?
                Автогаз сервиз-

Comment

• ???

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                  Първо смяна на Филтри!
                  Ако този цитат касае мен, то и двата ги смених скоро...на рейката преди 1000км., а на клапана преди 850км., като втория беше затлачен с графитови люспи, което наложи да сменя газстанцията! Но все ми се струва,че проблема е от регулатор на налягането,който просто ме е страх да бъзикам,пък и заради това се налага да смъквам и разглобявам изравнителя... Иска ми се някой да ме убеди да не си създавам главоболия, обаче няма да ми се размине !!!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• За тебе се отнасяше. От там се почва ,но ти не го спомена. Всичко друго е чоплене. Твърдите частици остават в клапана ,но това далеч не е всичко. После остават в изпарителя, после в финия филтър и рейката. Могат да бъдат много неща. Ако имаш софтуера провери за грешки - може да те ориентират. Това ,че си сменял филтри също не е гаранция. Случвало ми се е и на първо зареждане. Не мога да ти опиша всички възможни проблемни места ,пък и да го направя няма да реша проблема. Показателя е ,че не стига гориво, затова обръща. Може и МАП да не отчита верни стойности.....затова ти казах най елементарното и бързо.
                    Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                      Толкоз си може баце!

П.П. Тва последното дет го написах не е вярно, ама ,ако те устройва така по добре не се задълбочавай.
                      Не аз я карам 2000-3000, за това ми е газта, просто питам, знам, че на никой не му се занимава с нищо, а случайно филтри да имаш, че трябва да ги сменям вече, и на какви км е хубаво да се сменят, те ми казаха 10 000, ама вече не е гаранционна и аз сам си решавам.

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Отиди във Фобус и им кажи да се консултират с Бургаския си колега, мойта от 4500 върви повече от на бензин. Вероятно си с 2.8 мм дюзи, и аз бях така докато не пуснахме 3.3 мм , чак тогава дойде горивото във високите обороти. От значение е и какви са дюзите и дали си с чип. А настройките са най важни после, ако им се занимава ще стане самолет, а вероятно и Роби може да ти я пипне.
                      ами като я сложиха нърво беше с 2.1, после 2.5 сложиха, и накрая майче 2.8, не ме притеснява за сега, може да си купя само кабела за диагностика, ако още е 100лв.
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

• Щом можеш да взимаш самостоятелни решения -добре.Филтри некакви ще ти сглобим
                        Автогаз сервиз-

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                          ами като я сложиха нърво беше с 2.1, после 2.5 сложиха, и накрая майче 2.8, не ме притеснява за сега, може да си купя само кабела за диагностика, ако още е 100лв.
                          Разширявай смело, ще хукне и във високите обороти, мойта с 2.8 не вървеше а е 1.8 .

Comment

• Мммм...да!!!

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                            ...затова ти казах най елементарното и бързо.
                            Мерси...ще чопля, няма как!

Comment

• Немаш избор ...
                              Автогаз сервиз-

Comment

• ИМАХ ПРОБЛЕМ С ОБОРОТИТЕ НА ПРАЗЕН ХОД НА ГАЗ С БАРДОЛИН -145 1.6ts! ГОДИНА И ПОЛОВИНА МЪКИ И СЕ ОКАЗА НАКРАЯ ЧЕ С ОТКАЧЕН КАБЕЛ НА СТРЕЛКОВИЯ УРЕД ЗА НИВО НА ГАЗ(бАРДОЛИНА РАБИРА ВСЕ ЕДНО Е ВИНАГИ ПЪЛНА БУЪИЛКАТА)! ЧУДО НИКВИ ПРОБЛЕМИ!

МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ЯВНО НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ КАЛИБРИРА , НАСТРОИКИ В ГАЗОВИЯ КОМПЮТЪР ?? ПРОБВАХ С НОВ СТРЕЛКОВИЯ УРЕД ЗА НИВО СЪЩОТО АКО ГО ВРЪТНА РЪЧНО ,ЧЕ Е ПЪЛНА БУТИЛКАТА ПРОБЛЕМА ИЗЧЕЗВА. АКО СТРЕЛКАТА Е НАСРЕДАТА (1/2 БУТИЛКА) ОБОРОТИТЕ ИГРАЯТ, АКО СТРЕЛКАТА ПОКАЗВА ПРАЗНО ПАК СТАБИЛНИ ОБОРОТИ!

Comment

Working...
                                X