If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какъв метален колектор си взел, но може да видиш на снимките тука къде се включва отдушника. На първата снимка отблизо - маркуча с виолетовия маркер е този от вентилацията (точно до отворите за МПХ), а на втората се вижда малко по-отдалече как влиза над дросела.
Успех...
Различни са колекторите ни, все пак мерси. То всъщност има едно свободно място на колектора, но е за съвсем тънък маркуч. Може да си поиграя някога като имам време да го пригодя
Преди гърмеше от време -на време, а сега постоянно
Чимев, радвам се че си се измъкнал лесно. В интерес на истината мислех ,че ще е доста по-яка цифрата и пораженията.
Преди гърмеше от време -на време, а сега постоянно
Чимев, радвам се че си се измъкнал лесно. В интерес на истината мислех ,че ще е доста по-яка цифрата и пораженията.
И на мен ми миваваха тъмни мисли през главата, но слава богу сумата е приемлива . Тея колектори изглеждат видимо с по-малък обем от пластмасовите, дано нямам подобни преживявания вече
Детонация като при обикновената уредба не може да направи. Ако приемем, че и на бензин понякога /При прекъсване в запалителната система или изгорял клапан/ се получават малки детонаций, които обикновено се усещат като неравномерна работа на мотора, то при Г.И. е почти същото.
каквато и да е уредбата гърми когато нещо е излязло или излиза от строя,а за ГИ шанс да гръмне няма,така ми каза майстора дето ми слага моя ГИ,има защита в компа на уредбата и прехвърля на бензин
колега знам каде има аломиниеви колектори на добра цена исках да ги взема за моята но отворите са им по малки колекторите са от 1.4 т.с. и са като нови смисал няма масла и потъмняване на алуминия.ако имаш интерес кам тях ето ти един номер да говориш с момчето 0886/315199 казва се Емо.От Варна е.
колега знам каде има аломиниеви колектори на добра цена исках да ги взема за моята но отворите са им по малки колекторите са от 1.4 т.с. и са като нови смисал няма масла и потъмняване на алуминия.ако имаш интерес кам тях ето ти един номер да говориш с момчето 0886/315199 казва се Емо.От Варна е.
Да дам и аз един акъл, сменяйте си редовно свещите на газ колата е доста по-капризна от към искрата , слагайте свещи за газ и гледайте кабелите и няма да има детонаций . Неможе да караш с едни свещи на газ повече от 15000 км и да мислиш че няма проблеми , така за 20-30 лв си спестяваш доста главоболия.
Да дам и аз един акъл, сменяйте си редовно свещите на газ колата е доста по-капризна от към искрата , слагайте свещи за газ и гледайте кабелите и няма да има детонаций . Неможе да караш с едни свещи на газ повече от 15000 км и да мислиш че няма проблеми , така за 20-30 лв си спестяваш доста главоболия.
Какви са тия свещи за 20-30 лева?! Ако сложиш такива със сигуронст ще имаш главоболия. Да не говорим, че моите са на 99400км., от които 33000 на газ и си бачкат още. Ама не са от 30 лева, де.
Какви са тия свещи за 20-30 лева?! Ако сложиш такива със сигуронст ще имаш главоболия. Да не говорим, че моите са на 99400км., от които 33000 на газ и си бачкат още. Ама не са от 30 лева, де.
За мойта 155-ца бях взимал еднополюсни свещи беру po 3-4лв с отстъпката , на бош също са някаде там по 4-5 лв бройката , ти колко искаш да струват. Колкото до твойте незнам какви са но мисля че е време за смяна , а и ако не си запознат има различни свещи за газ и за бензин на една и съща кола !
Comment