Известие

Collapse
No announcement yet.

Як гърмеж се получи...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от chico Покажи съобщение
    Не знам какъв метален колектор си взел, но може да видиш на снимките тука къде се включва отдушника. На първата снимка отблизо - маркуча с виолетовия маркер е този от вентилацията (точно до отворите за МПХ), а на втората се вижда малко по-отдалече как влиза над дросела.
    Успех...
    Различни са колекторите ни, все пак мерси. То всъщност има едно свободно място на колектора, но е за съвсем тънък маркуч. Може да си поиграя някога като имам време да го пригодя
    166, 2.4 JTD'00

Comment

бате РОБИ е номер 1 . всичко може да направи. моята 155 гърмеше на всяко палене и после оле-ле... сега нямам проблеми но изпарителя е за боклука

Comment

Преди гърмеше от време -на време, а сега постоянно
        Чимев, радвам се че си се измъкнал лесно. В интерес на истината мислех ,че ще е доста по-яка цифрата и пораженията.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
          Преди гърмеше от време -на време, а сега постоянно
          Чимев, радвам се че си се измъкнал лесно. В интерес на истината мислех ,че ще е доста по-яка цифрата и пораженията.
          И на мен ми миваваха тъмни мисли през главата, но слава богу сумата е приемлива . Тея колектори изглеждат видимо с по-малък обем от пластмасовите, дано нямам подобни преживявания вече
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Гаранция в тази работа няма! Освен Г.И. Кръстиш се и караш........ /Може и без да се кръстиш...!/
            Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
              Гаранция в тази работа няма! Освен Г.И. Кръстиш се и караш........ /Може и без да се кръстиш...!/
              ГИ може ли да гръмне?! Според мен, щом на бенз. може - значи и с ГИ трябва да може.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Детонация като при обикновената уредба не може да направи. Ако приемем, че и на бензин понякога /При прекъсване в запалителната система или изгорял клапан/ се получават малки детонаций, които обикновено се усещат като неравномерна работа на мотора, то при Г.И. е почти същото.
                Автогаз сервиз-

Comment

каквато и да е уредбата гърми когато нещо е излязло или излиза от строя,а за ГИ шанс да гръмне няма,така ми каза майстора дето ми слага моя ГИ,има защита в компа на уредбата и прехвърля на бензин
                  sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

колега знам каде има аломиниеви колектори на добра цена исках да ги взема за моята но отворите са им по малки колекторите са от 1.4 т.с. и са като нови смисал няма масла и потъмняване на алуминия.ако имаш интерес кам тях ето ти един номер да говориш с момчето 0886/315199 казва се Емо.От Варна е.
                    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                      колега знам каде има аломиниеви колектори на добра цена исках да ги взема за моята но отворите са им по малки колекторите са от 1.4 т.с. и са като нови смисал няма масла и потъмняване на алуминия.ако имаш интерес кам тях ето ти един номер да говориш с момчето 0886/315199 казва се Емо.От Варна е.
                      Колата е в движение вече, мерси все пак
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

радвам се.
                        Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Да дам и аз един акъл, сменяйте си редовно свещите на газ колата е доста по-капризна от към искрата , слагайте свещи за газ и гледайте кабелите и няма да има детонаций . Неможе да караш с едни свещи на газ повече от 15000 км и да мислиш че няма проблеми , така за 20-30 лв си спестяваш доста главоболия.
                          Alfa Romeo 155 1.7 TS '95 - вече бивша ...

Comment

Първоначално публикувано от ti6o Покажи съобщение
                            Да дам и аз един акъл, сменяйте си редовно свещите на газ колата е доста по-капризна от към искрата , слагайте свещи за газ и гледайте кабелите и няма да има детонаций . Неможе да караш с едни свещи на газ повече от 15000 км и да мислиш че няма проблеми , така за 20-30 лв си спестяваш доста главоболия.
                            Какви са тия свещи за 20-30 лева?! Ако сложиш такива със сигуронст ще имаш главоболия. Да не говорим, че моите са на 99400км., от които 33000 на газ и си бачкат още. Ама не са от 30 лева, де.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Какви са тия свещи за 20-30 лева?! Ако сложиш такива със сигуронст ще имаш главоболия. Да не говорим, че моите са на 99400км., от които 33000 на газ и си бачкат още. Ама не са от 30 лева, де.
                              За мойта 155-ца бях взимал еднополюсни свещи беру po 3-4лв с отстъпката , на бош също са някаде там по 4-5 лв бройката , ти колко искаш да струват. Колкото до твойте незнам какви са но мисля че е време за смяна , а и ако не си запознат има различни свещи за газ и за бензин на една и съща кола !
                              Last edited by ti6o; d.m.y г., 23:07.
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS '95 - вече бивша ...

Comment

Първоначално публикувано от ti6o Покажи съобщение
                                ти колко искаш да струват.
                                Аз мисля да сложа или Denso Iridium или NGK Platinum. Тези са на добра цена ---> http://clubalfaromeo.com/forum/showthread

Comment

Working...
                                X