Известие

Collapse
No announcement yet.

Газта и как да не си прее*ем колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хахаха то това е ясно
    още едно въпросче: къде монтират от въпросните ГИГ 3 ДЛС и колко парички са?
    всъщност това са две въпросчета хихи
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
      хахаха то това е ясно
      още едно въпросче: къде монтират от въпросните ГИГ 3 ДЛС и колко парички са?
      всъщност това са две въпросчета хихи
      В София ги монтира инж. Любен Дойновски, тел. 359 2 9367721
      GSM 359 88 450085, ул. Локорска 8, на гърба на Централни гробища

http://lpg.search.bg/realindex.html

Не знам точно колко пари е в момента, Капата я купих с такъв инжекцион(по точно беше с ГИГ3 ДЛ), а аз после доплатих 200 лева и я ъпгрейднах на ГИГ 3 ДЛС.

Доста по-добре върви сега и харчи по-малко.

Ланчата на газ върви по-добре, факт. Ако се кара кротичко, до 4500 об., гори по-малко от на бензин, ако почнеш да я гониш минава във вървежен режим и върви повече от на бензин, но и харчи повече.

На градско при спокойно каране ми гори 13 литра бензин 95, а газ - 12 литра

По всяко време можеш да свържеш системата към лаптопа и да си направиш квито искаш настройки, само трябва клюкарка за връзка с компютъра да се направи.

Може да се заредят готови настройки за твоя двигател, може и да си натрупаш статистика от твоя стил на каране и да си ги сейвнеш в инжекциона.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ако някой е решил да си слага газова,и ако е от Плевенски регион препоръчвам един сервиз в гр.Ловеч.Собственика се казва Слави номера му е 0887816055.Има анализатор и поставя инжекциони.Аз лично я карам 30000км без грам забележки с BRC електрически изпарител,пали на бензин и на 2800оборота прехвърля на газ.
        145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

колеги аз бях много против газчицата, обаче тоя змей ми стопи лагерите на бензин.10лв.=30км градско. и склоних на газта.мислех си за газовия инжекцион ама бате на кола на 11 години да дам толкоз пари нещо не го виждам и сложих едно ловато. излезе ми 540лв с паспорти и т.н.Сега с 10лв газ карам 100-120км градско и пак си я натискам. имам предпазна клапа да не пръсна филтъра обаче мотора си е достатъчно якичък и си изкарва всичко през генерацията. даже май съм продухал отдолу гарнитурките,че пак да ръмжи повечко.и сега работи много по-добре, върви повече и гори по-малко от колкото на бензин-12 градско, а газ-10 макс
          Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
          Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
          Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

само не знам имам ли емулатор за инжекциона тъй като не съм присъствал на монтажа, обаче като мина на газ при 2000об. инжекциона почва да свети. и не съм сигурен ама си мисля, че оня пич си го е спестил като е видял, че няма проблеми. Другата седмица ще го посетя и ще го питам ако няма да ми сложи, а ако някой е наясно да ми каже като свети дали имам или не. Да не ме излъже като не знам и да каже че има
            Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
            Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
            Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

Хайде кажете цени за тези ГИГ и прочие...
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

ГИГ-овете са като Фобоските уредби около 1000-1200, имат и сайт, потърси в гугъл
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Аз да питам, че имам малко ядове - на газ ми гасне колата като карам с над 40 km/h и я изключа от скорост. някой има ли идея защо??
                  Alfa 145 1.6 Boxer

Comment

Аз да питам, че имам малко ядове - на газ ми гасне колата като карам с над 40 km/h и я изключа от скорост. някой има ли идея защо??
                    Alfa 145 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от Numark
                      Обърни накрайника за входящия въздух да смуче въздух откъм обрано на движението.

Comment

аз все още нямам кола,но мисля да си купувам 146-ца 1.6< TS ,над 1998г. и най вероятно няма да има газ.
                        Питах един който слага газови уредби-каза ми 1300лв. инжексия
                        питах го за обикновенна каза че няма проблем ако е с метални траби какви са тези тръби.
                        и дали алфите от 98,99 и т.н са с метални тръби.
                        каза ми че ако е с пласмасови тръби ще бърми
                        това истина ли е ?

предварително Ви благодаря за отговорите
                        AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM

Comment

Първоначално публикувано от remz
                          аз все още нямам кола,но мисля да си купувам 146-ца 1.6< TS ,над 1998г. и най вероятно няма да има газ.
                          Питах един който слага газови уредби-каза ми 1300лв. инжексия
                          питах го за обикновенна каза че няма проблем ако е с метални траби какви са тези тръби.
                          и дали алфите от 98,99 и т.н са с метални тръби.
                          каза ми че ако е с пласмасови тръби ще бърми
                          това истина ли е ?

предварително Ви благодаря за отговорите
                          колектори, дали 146 е със метални пробвай с търсачката за 156 знам че има 1.6 двигател с метални

Хмм сега забелязвам че мнението на колегата е доста старо
                          Моля някои да каже как са ГИ на Фобос щото четох лоши отзиви за ГИГ пък тук ги хвалите, та ако някои има газово на фобос нека сподели впечатления.
                          Honda CB 500
                          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

здравеите колеги.От прчетеното до тук разбрах, че пири ГИ колата има 2 рейима на каране в зависимост от това как натискач педала .Та питам тази опция на ГИ си върви с монтажа а не се програмира в последствие

Comment

0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
                              X